wysłany: 2011-01-08 08:34:37
odszukaj strone internetowa Rzecznika Praw Obywatelskich pt.Pomoc Ofiarom Przestepst jest tam artykuł o bardz ciekawej tresci poparty prawem jezeli bedziesz potrafiła po odczytaniu go zrozumiec bedzie to drogowskaz dla ciebie jest tam rowniez wzmianka o mediatorze , ta mediacja to takie lepsze zło w rozwiazywaniu problemow , pisze zło poniewaz pan Bog dał człowiekowi dwie pary uszu i jeden jezyk zeby wiecej słuchał niz mowił nie jestem tez Pania Dulska z literatury pt,, Moralnosc Pani Dulskiej ,, ale czasami dobrze jest rozwiazywac problemy we własnym domu ,na koniec ciekawostka od wielu lat mieszkam w niemczech tutaj jezli sa problemy rodzinne czy wychowawcze rozwiazuje je ze tak powiem cała wies nie spuszcza sie ludzi do parteru zeby udowodnic kto ma racje ,nie wznosi sie pod niebiosa krzywdy ktora jest pojeciem wzglednym ,dopuszcza sie do głosu to odwieczne prawo jakie dyktuje samo zycie w trunych przypadkach rodzina rozstaje sie na krotki czas a młodziez w twoim wieku wyjezdza do ciezkiej pracy w gospodarstwach rolnych ,99 % rodzi sie u tych ludzi tesknota za domem otwiera sie okno na rzeczywistosc a przymyka na zawisc i upor ktory jest zawsze złym doradca ,sprawdziłam ponadto jest wiele interesujacych stron np.niebieska linia tel. 22 6687000 zajmujacymi sie podobnymi nieporozumieniami pytaj pytaj wszedzie zeby wyjsc z tego labiryntu zeby w jakis przypadkowy sposob nie zatracic wiezi rodzinnych a słuchaj tylko jednego głosu głosu serca i nie myl miłosci do matki z miłoscia do chłopaka bo to tak jakbys chciała pomylic niebo z ziemia pozdrawia serdecznie
Zobacz cały wątek: Mama mnie wyrzuca z domu »