wysłany: 2010-02-08 20:24:16
Witam
Ja rowniez korzystalam z pomocy firmy Euro Tax. Chodzilo o podatek z UK. podpisalam z nimi umowe a dopiero pozniej sprawdzilam sobie opinie na temat tej firmy i powiem ze mnie to przerazilo. Opinie sa marne. przewidziany termin zwrotu to pazdziernik 2009. Okazalo sie ze wszystko przeciagnelo sie do lutego. Ciagle dostawalm informacje, iz urzad wciaz nie daje odpowiedzi i beda zaskarzac. Juz spisalam na straty te pieniadze. Myslalam podobnie jak inni, ze ta firma robi jakies problemy i pewnie odzyskali juz dawno pieniadze. W styczniu dostalam pismo z UK, wtedy wszystko sie wyjasnilo. Dzialania tej firmy byly jak najbardziej poprawne, problem byl od strony urzedu. Dzis otrzymalam pieniadze, prowizja byla taka jak w umowie wiec jestem zadowolona,
szkoda tylko ze wszystko tyle trwalo, ale wydaje mi sie ze to nie wina tej firmy. Moj chlopak rowniez nie moze sie doprosic o zwrot podatku z UK a rozliczal sie sam, nigdy nie robili problemu. Teraz niestety dowiedzielismy sie ze musimy byc cierpliwi bo to potrwa. Tak wiec nie spisuje na straty tej firmy. Gdyby nie fakt iz czekalam tak dlugo to ocenilabym wspolprace na piatke.
Zobacz cały wątek: Zwrot podatku »