wysłany: 2011-10-27 16:04:47
Witam
Kolejny raz zwracam się do Was o pomoc, a to, dlatego że Wasze porady okazują się trafne, jak wcześniej mi doradzaliście poszukałam prawnika, który mnie reprezentuję, ale mimo wszystko chciałabym poznać Waszą opinie...
Niedawno odbyła się kolejna sprawa o podział, na której tradycyjnie nikt z pozwanych się nie wstawił. Pojawił się tylko mecenas, który ich reprezentuje przedstawił zwolnienie lekarskie, ponieważ teściowie zachorowali, jako świadek powołany był były mąż on też się nie pojawił, bo nie odebrał wezwania. Sędzia wyznaczyła kolejny termin na grudzień moja mecenaska prosiła o wezwania pod rygorem pominięcia zeznań mam nadzieje, że będzie to uwzględnione.
Jednak pojawił się kolejny problem teściowie wzięli kredyt pod hipotekę tej nieruchomości, o którą toczy się sprawa. Byłam obadać sytuacje okazuje się, że budowa domu idzie pełną parą. Jednym słowem budują dom,a mnie nie spłacają.
Jak może wyglądać teraz sytuacja w sądzie przecież właścicielem tejże nieruchomości jest bank, (o czym świadczy kredyt na 418 tyś) Jak mogę odzyskać pieniądze?
Oni nie pojawiają się na sprawach w sądzie nie spłacają mnie i budują dom kpina jak ludzie maga tak postępować i nie ponoszą za to żadnej odpowiedzialności
Pomóżcie każda rada i opinia jest cenna?
Pozdrawiam Sylwia
Zobacz cały wątek: podział majątku i co dalej »