Re: ALIMENTY A RODZINNE
Wysłany: 2010-09-24 09:18:54
Tak masz racje ma tipsy włosy rozjaśniane aż wypłowiałe, pudru masę na twarzy ubrana jak lalka, buty oryginalne a dzieci? szkoda słów brudne , i dziurawe aż wstyd( teraz ubrania jakie kupuję wszystko zostaje w szafce u mnie i mojej kobiety) Ale dzwoniłem już do tej firmy od rodzinnego i powiedzieli, że to ja muszę wyrazić zgodę żeby pieniądze szły na jej konto do polski(co innego gdybyśmy nie mieli rozwodu).I prawdopodobnie będę miał nadal rodzinne . Dodam iż może powiecie,ze jestem głupi i żałuje kasę dla dzieci ale nie nigdy. W sierpniu ok 13 dostała alimenty w kwocie 16000 zł 20 sierpnia zabierałem dzieci do siebie a ona 28 już pisła ze mam jej wysłać kolejne alimenty bo szkoła bo to i tamto a ona nie ma kasy. powiedzcie jak można być tak rozrzutnym? Najgorzej boli to , że córka powoli bierze z niej przykład , niepełnoletnia do gimnazjum chodzi a włosy jak mama , tapeta na twarzy buty na obcasie papieroski razem z mamą piwko kolczyki w języku , pępku , nosie, brwi, u mnie tego nie ma , jest większy rygor nie zapali nie wypije i w domu o przyzwoitej godz. musi być. I to się jej nie podobało i tata zły bo zabronił palić i pić i nie dał na włosy sztuczne doczepiane .Co ja mogę zrobić czy mam to zgłosić gdzieś?
Odpowiedz