Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)

Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1745 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Anna

    ocena usługi:

    20.1.2017

    Rewelacja. Polecam wszystkim.
  • Dagmara

    ocena usługi:

    18.1.2017

    Bardzo dziekuje za szybka i profesjonalna odpowiedz .Polecam !
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    16.1.2017

    Naprawdę polecam, szybko i sprawnie no i profesjonalnie, bardzo Państwu dziękuję. Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    16.1.2017

    Jestem bardzo zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi. Opinia rzetelna i bardzo pomocna w dalszym działaniu. Polecam korzystanie z e-prawnika.
  • Tomasz

    ocena usługi:

    14.1.2017

    O.K.
  • wojtek

    ocena usługi:

    13.1.2017

    Dziękuję bardzo za usługę w pełni profesjonalną i uczciwą.Jestem zadowolony.Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu.Polecam was wszystkim.
  • dbj

    ocena usługi:

    10.1.2017

    Szybko merytorycznie i rzetelnie
  • Arletta

    ocena usługi:

    10.1.2017

    Szybko, sprawnie, rzetelnie. Polecam
  • Róża

    ocena usługi:

    5.1.2017

    Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl odpowiedź udzielona szybko, konkretnie, zrozumiale, polecam każdemu aby kierować tu pytania, na prawdę jest profesjonalizm. Ja dziękuję serdecznie.
  • Rozalia.

    ocena usługi:

    4.1.2017

    porada prawna była dokładna i wyczerpująca, jestem zadowolona.
  • Irena

    ocena usługi:

    3.1.2017

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię prawną. Profesjonalna pomoc prawna dodała mi pewności i przekonania w konkretnym działaniu. Polecam pomoc e-prawnika.
  • ewa

    ocena usługi:

    3.1.2017

    bardzo rzetelna i szczegółowa opinia zdecydowanie polecam korzystanie
  • Ewa

    ocena usługi:

    30.12.2016

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i poradę prawną. Będę korzystać w przyszłości. Polecam.
  • Krystyna

    ocena usługi:

    29.12.2016

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję.
  • Irena

    ocena usługi:

    28.12.2016

    Jestem niezwykle zadowolona z bardzo profesjonalnego i terminowego zalatwienia sprawy, z ktora sie zwrocilam do e-prawnikow. Polecam to biuro goraco wszystkim zainteresowanym.
  • Ewa

    ocena usługi:

    22.12.2016

    Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa
  • Piotr i Małgorzata

    ocena usługi:

    21.12.2016

    Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.
  • BW

    ocena usługi:

    21.12.2016

    Jestem zadowolona. Opinia była rzetelna i przemyślana
  • Zdzisława

    ocena usługi:

    20.12.2016

    Witam serdecznie.Dziękuję za profesjonalną opinię.Polecam.Korzystam już drugi raz. z Państwa pomocy.Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    18.12.2016

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję
  • Sławek

    ocena usługi:

    16.12.2016

    Mimo, iż opinia tylko potwierdziła moje przekonanie o słuszności moich wątpliwości, to dodała mi pewności w dochodzeniu swoich praw. Na pewno jeszcze będę korzystał z pomocy e-prawnika. Polecam
  • Janusz

    ocena usługi:

    12.12.2016

    Profesjonalna usługa. Polecam!
  • Janusz

    ocena usługi:

    12.12.2016

    Profesjonalna usługa. Polecam!
  • Anna

    ocena usługi:

    9.12.2016

    Korzystam pierwszy raz, ale jestem zadowolona. Sprawnie ,konkretnie, POLECAM!
  • Edward

    ocena usługi:

    8.12.2016

    Bardzo dziękuje za profesjonalną opinie prawną.
  • Krzysztof

    ocena usługi:

    8.12.2016

    Opinia mi pomogła, choć nie była w pełni wyczerpująca. Otrzymałem upewnienie dla wiedzy która juz wcześniej posiadałem, ale mam nadzieję że to mi wystarczy. Jesteście potrzebni.
  • Dorota

    ocena usługi:

    6.12.2016

  • Jan

    ocena usługi:

    6.12.2016

    Dziękujemy na razie za Państwa pomoc, myślę, że bardzo ta opinia nam się przyda ,do dalszego rozwoju sprawy, jeżeli będzie taka konieczność to możliwe , że skorzystamy raz jeszcze z państwa pomocy.
  • Beata

    ocena usługi:

    30.11.2016

    Wyczerpująco i profesjonalnie. Dziękuję i polecam.
  • Marian

    ocena usługi:

    30.11.2016

    Jestem zadowolony z opinii, Rzeczowa , jednoznaczna . W przyszłości prawdopodobnie jeszcze co najmniej raz skorzystam z usług serwisu. Pozdrawiam dziękuję.
  • Jan

    ocena usługi:

    30.11.2016

    Korzystam drugi raz i potwierdzam konkretnie i profesjonalnie.
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    29.11.2016

    Po raz kolejny wystąpiłam o opinię , uzyskałam konkretną odpowiedź.Polecam.
  • Agnieszka

    ocena usługi:

    25.11.2016

    Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
  • Iwona

    ocena usługi:

    24.11.2016

    Bardzo dziękuję za opinię, która napewno pomorze w rozwiązaniu problemu. Polecam
  • Irena

    ocena usługi:

    21.11.2016

    Profesjonalizm, szybkie uzyskanie porady, szczegółowa analiza problemu. Korzystam drugi raz z tej formy porad prawnych i jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam!Irena
  • Renata

    ocena usługi:

    21.11.2016

    Bardzo szybka, rzetelna porada. Miła obsługa. Dziękuję.
  • ewelina

    ocena usługi:

    21.11.2016

    Szybko .konkretnie i profesjonalnie !Dziękuję bardzo :-)
  • Bogda

    ocena usługi:

    18.11.2016

    Otrzymałam w pełni zadowalającą mnie opinię prawną. Dziękuję.
  • anna

    ocena usługi:

    18.11.2016

    Szybka, rzeczowa, konkretna. Polecam.
  • Agata

    ocena usługi:

    13.11.2016

  • Barbara

    ocena usługi:

    11.11.2016

    Po raz drugi korzystam z usługi prawnej i jestem zadowolona świetny kontakt co do pytań dodatkowych natychmiastowe odpowiedzi.Pozdrawiam i dziękuję.
  • Emilia

    ocena usługi:

    10.11.2016

    Opinia wyczerpuje w całości zapytanie.
  • dbo

    ocena usługi:

    9.11.2016

    Usługa profesjonalna.
  • SYLWIA

    ocena usługi:

    7.11.2016

    Bardzo dziękuję, za szybkie wydanie opinii i to bez wychodzenia z domu. POLECAM :)
  • Helena

    ocena usługi:

    5.11.2016

    Pełny profesjonalizm , powołanie się na przepisy , analiza przedstawionego zagadnienia, konkretna rzetelna informacja odniesiona do zadanych pytań . Trochę czekanie na odpowiedz się dłuży , ale warto . H.S
  • Piotr

    ocena usługi:

    4.11.2016

    Na pewno skorzystam w przyszłości gdybym znów miał pytanie wymagające nieskomplikowanej i szybkiej porady prawnej
  • Wiesław

    ocena usługi:

    4.11.2016

  • Alicja

    ocena usługi:

    27.10.2016

    Bardzo dziękuję za pomoc. Opinia prawna konkretna i wyczerpująca.
  • ema

    ocena usługi:

    26.10.2016

    Opinia rzetelna i wyczerpujaca. Dziękuje za pomoc.
  • andzia

    ocena usługi:

    25.10.2016

    polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy prawnej, serdecznie dziękuję
  • teresa

    ocena usługi:

    25.10.2016

    Szybka, wyczerpująca odpowiedź, ułatwiająca rozwiązanie trudnych problemów spadkowych. Ważne - bez wychodzenia z domu. Dziękuję. Pozdrawiam:)
  • Zdzisława

    ocena usługi:

    25.10.2016

    Rzetelna i profesjonalna opinia, bardzo mi pomogła. Dziękuję i polecam.
  • wanda

    ocena usługi:

    22.10.2016

  • a.

    ocena usługi:

    22.10.2016

  • Renata

    ocena usługi:

    20.10.2016

    Bardzo sprawna obsługa, otrzymana opinia prawna jest bardzo czytelna i ewidentnie wskazuje dalszy tok postępowania. Konkretne wskazówki i wskazania do dalszego postępowania. Gorąco polecam
  • Eugeniusz

    ocena usługi:

    19.10.2016

    Opinia zwięzła i merytoryczna. Dziękuję
  • Zbigniew

    ocena usługi:

    19.10.2016

  • Wojciech

    ocena usługi:

    18.10.2016

  • Waldemar

    ocena usługi:

    14.10.2016

    Dobrze, że powstał taki portal, profesjonalna obsługa. Polecam!
  • Roman

    ocena usługi:

    14.10.2016

  • Beata

    ocena usługi:

    14.10.2016

    Bardzo podoba mi sie ten portal. Wiele razy tu zaglądam jak czegoś potrzebuje i zawsze jestem mile obsłużona albo sama znajduje sobie wiele pomocnej wiedzy prawniczej. Jestem przejsciowo bezrobotna bez prawa do zasiłku i ważne było dla mnie to, ze można było wynegocjować nowa, nizsza cene za usługę co podnosi na duchu, ze jest tu ludzka obsluga. Opinia wyczerpująca. Serdecznie dziękuję!!!
  • Elzbieta

    ocena usługi:

    12.10.2016

    Otrzymałam, za relatywnie niewielkie pieniądze, rzetelnie uzasadnioną opinię prawną dotyczącą bardzo złożonego stanu faktycznego. Co również jest istotne, po drugiej stronie monitora dostrzegłem osobę sympatyczną, odpowiedzialną i kompetentną.Serdecznie pozdrawiam.
  • Bożena

    ocena usługi:

    11.10.2016

    Bardzo dziękuję za opinię, która jest dla mnie \"światełkiem w tunelu\". Większość do tej pory zgromadzonych opinii zniechęcała do działania. Konkretne ustawy i wyroki sądowe pomogą mi w sporządzeniu pozwu do sądu . Jeszcze raz dziękuję.
  • Halina

    ocena usługi:

    5.10.2016

    Jestem zadowolona z usługi , szybka i zrozumiała odpowiedz. Dziękuję
  • Iwona

    ocena usługi:

    3.10.2016

    Serdecznie dziękuję za pomoc. Czekanie zawsze się dłuży, ale było warto. z pewnością będę korzystać z Waszych usług. Dobrze, że jesteście. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.
  • kuras

    ocena usługi:

    30.9.2016

    Fachowe podejście do sprawy.Polecam
  • Piotr

    ocena usługi:

    28.9.2016

    Dziekuje bardzo.
  • Jadwiga L.

    ocena usługi:

    22.9.2016

    Po raz drugi korzystałam z usług biura e-prawnik i polecam dalej. Obsługa szybka, bez wychodzenia z domu, rzetelna informacja. Dziękuję.
  • wojciech

    ocena usługi:

    20.9.2016

    Bardzo obszerna odpowiedź która pomogła w rozwiązaniu mojego problemu
  • Iwona

    ocena usługi:

    19.9.2016

    Fachowa i wyczerpująca opinia,czytelna dla laika.Będę polecać znajomym.
  • Beata

    ocena usługi:

    19.9.2016

    Polecam serdecznie. Szybko,sprawnie,rzeczowo. Pelny profesjonalizm.
  • Irena

    ocena usługi:

    18.9.2016

    Opinia prawna,kolejna już, spełniła moje oczekiwania.Przedstawiła etapy rozwiązań prawnych,w sposób optymistyczny,z możliwością zadania pytań po wydanej opinii .Uzyskanie porady kompleksowej ,merytorycznej w krótkim czasie od zadania pytania jest również istotne. Dziękuję
  • Tomasz

    ocena usługi:

    16.9.2016

    Polecam. Szybko, konkretnie i na temat.
  • Marlena

    ocena usługi:

    15.9.2016

  • Lucyna

    ocena usługi:

    14.9.2016

    wyczerpująca opinia super polecam!!!
  • Ewa

    ocena usługi:

    13.9.2016

    Sprawnie, rzetelnie. Opinia bardzo pomocna w podjęciu właściwej decyzji o dalszym ciągu sprawy. Dziękuję i polecam, szczególnie tym osobom, które mają wątpliwości, jak postąpić...
  • Ryszard

    ocena usługi:

    13.9.2016

    Jestem bardzo zadowolony.Opinia dotyczy sedna mojego problemu.Dziękuję!
  • Klaudia

    ocena usługi:

    13.9.2016

    Polecam, korzystałam już kilka razy z pomocy i zawsze na bardzo wysokim poziomie. Wyczerpująca i zrozumiała opinia.
  • Barbara

    ocena usługi:

    12.9.2016

    Bardzo dobry serwis prawny. Polecam serdecznie. Udzielono mi pomocy szybko i sprawnie, sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie.
  • Boguslaw

    ocena usługi:

    12.9.2016

    Biezaca opinia spelnila moje oczekiwania i bez zastrzezen moge polecic Wasze uslugi, zwlaszcza w szybko a drastycznie zmieniajacym sie krajobrazie polskiego prawodawstwa!
  • JERZY

    ocena usługi:

    12.9.2016

    Usługa wykonana perfekcyjnie,wyczerpująco i prosto.Opinia sporządzona bardzo szybko.Pozostaje Mi polecić innym osobom z problemami.Cena przystępna.POZDRAWIAM. Jerzy
  • Stanisław

    ocena usługi:

    12.9.2016

    Profesjonalna porada,b.szybko dostarczona,jak na moją sprawę Wszystko ok. Polecam,aha zapomńiałem,to jużdrugi raz korzystam z tego portalu
  • Barbara

    ocena usługi:

    7.9.2016

    Pełny profesjonalizm wyczerpująca odpowiedz polecam !
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    6.9.2016

    Opinia wyczerpująca, konkretna i rzetelna. Napisana przystępnym - nawet jak dla polonistki - językiem. Budzi zaufanie do zespołu miłych ludzi. Polecam. Elżbieta
  • Jan

    ocena usługi:

    5.9.2016

    Opinia jest dla mnie zrozumiała ale jako laik w temacie zadałem dodatkowe pytanie.Jestem zadowolony,polecam innym.
  • Mariusz

    ocena usługi:

    31.8.2016

  • Waldemar

    ocena usługi:

    28.8.2016

    Fachowa i przydatna dla mnie opinia -
  • Lukasz

    ocena usługi:

    27.8.2016

  • Antoni

    ocena usługi:

    25.8.2016

    wszystko sprawnie i bez problemów polecam
  • anna

    ocena usługi:

    19.8.2016

    dziękuje ,otrzymałam bardzo konkretna i profesjonalna opinia, cena nie wysoka .Polecam
  • Bożena

    ocena usługi:

    16.8.2016

  • Wanda

    ocena usługi:

    16.8.2016

    Opinia rzetelna i wyczerpująca. Będę korzystał również w przyszłości .Polecam.
  • MONA

    ocena usługi:

    15.8.2016

  • Gabriel

    ocena usługi:

    11.8.2016

    Usługa prawna sprecyzowana, pomogła uniknąć dodatkowych kosztów. Polecam.
  • Aleksandra

    ocena usługi:

    8.8.2016

    opinia rzetelna , wyczerpujaca i szybka . jestem bardzo zadowolona POLECAM
  • Ola

    ocena usługi:

    3.8.2016

    Bardzo pomocna,rzetelna i błyskawiczna porada.Wrócę na 100% w przypadku problemów.Polecam i pozdrawiam!
  • wojciech

    ocena usługi:

    3.8.2016

    bardzo obszerna odpowiedz na moje bardzo krotkie pytanie. Napewno wiem wiecej niz do tej pory wiedzialem. i napewno w najblizszej przyszlosci jeszcze sie tu bede o porade radzil :)
  • Beata Ślesicka

    ocena usługi:

    2.8.2016

    Szybko, rzeczowo i wyczerpująco z dużą ilością interpretacji przepisów prawa oraz z komentarzami do źródeł i aktów prawnych. Świetny kontakt z klientem telefoniczny i mailowy. W 100% polecam usługi portalu e-prawnik.pl. Pozdrawiam. Beata Ślesicka
  • PIOTR

    ocena usługi:

    28.7.2016

    bardzo profesjonalny i w pełni kompetentny sposób załatwienia mego problemu i pewnych obaw. bardzo gorąco polecam.
  • Antoni

    ocena usługi:

    28.7.2016

    Opinia rzetelna, wszystko odbyło się sprawnie i profesjonalnie, zdecydowanie polecam.
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 8
  • 0
  • 2
  • 2
  • 7
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Anna

    ocena usługi:

    Rewelacja. Polecam wszystkim.
  • Dagmara

    ocena usługi:

    Bardzo dziekuje za szybka i profesjonalna odpowiedz .Polecam !
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    Naprawdę polecam, szybko i sprawnie no i profesjonalnie, bardzo Państwu dziękuję. Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi. Opinia rzetelna i bardzo pomocna w dalszym działaniu. Polecam korzystanie z e-prawnika.
  • Tomasz

    ocena usługi:

    O.K.
  • wojtek

    ocena usługi:

    Dziękuję bardzo za usługę w pełni profesjonalną i uczciwą.Jestem zadowolony.Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu.Polecam was wszystkim.
  • dbj

    ocena usługi:

    Szybko merytorycznie i rzetelnie
  • Arletta

    ocena usługi:

    Szybko, sprawnie, rzetelnie. Polecam
  • Róża

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl odpowiedź udzielona szybko, konkretnie, zrozumiale, polecam każdemu aby kierować tu pytania, na prawdę jest profesjonalizm. Ja dziękuję serdecznie.
  • Rozalia.

    ocena usługi:

    porada prawna była dokładna i wyczerpująca, jestem zadowolona.
  • Irena

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię prawną. Profesjonalna pomoc prawna dodała mi pewności i przekonania w konkretnym działaniu. Polecam pomoc e-prawnika.
  • ewa

    ocena usługi:

    bardzo rzetelna i szczegółowa opinia zdecydowanie polecam korzystanie
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i poradę prawną. Będę korzystać w przyszłości. Polecam.
  • Krystyna

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję.
  • Irena

    ocena usługi:

    Jestem niezwykle zadowolona z bardzo profesjonalnego i terminowego zalatwienia sprawy, z ktora sie zwrocilam do e-prawnikow. Polecam to biuro goraco wszystkim zainteresowanym.
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa
  • Piotr i Małgorzata

    ocena usługi:

    Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.


Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.