Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)


Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1766 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Dariusz

    ocena usługi:

    18.2.2017

    Porada wyczerpująca.Gorąco polecam. Dziękuję bardzo
  • Zuzanna

    ocena usługi:

    16.2.2017

    Fajna rzecz taka usługa , cena też do przyjęcia . Cieszę się , że trafiłam na tą stronę surfując po internecie . Polecam gorąco .
  • Barbara

    ocena usługi:

    14.2.2017

    Usługa wykonan bardzo rzetelnie i terminowo.
  • Marek

    ocena usługi:

    14.2.2017

    Opinia rzetelna, zrozumiała i kompletna. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
  • Iwona

    ocena usługi:

    13.2.2017

  • Marek

    ocena usługi:

    10.2.2017

    Szybka, rzeczowa opinia prawna polecam korzystanie z usługi e-prawnika
  • Jaroslaw

    ocena usługi:

    7.2.2017

    Dziękuję. Dzięki waszej opini wyjaśniło sie wiele rzeczy i zyskałem więcej siły do walki z problemem
  • Andrzej

    ocena usługi:

    7.2.2017

  • Irek

    ocena usługi:

    7.2.2017

    Z usług tej kancelarii korzystałem w ciągu kilku lat pięciokrotnie.Niech to świadczy o standardzie tych prawników. Są świetni i daje się wyczuć oprócz fachowości,chęć pomocy. I za to dzięki.Serdecznie pozdrawiam. Podziękowania dla Pana Łukasza z Biura Obsługi.
  • Anna

    ocena usługi:

    3.2.2017

    Super i solidnie opisane zagadnienia prawne podpart przepisami -doskonale. Troszke czas oczekiwania za dlugi.
  • Marysia

    ocena usługi:

    2.2.2017

    Porady wasze bardzo mi pomogły,jestem bardzo zadowolona z waszych usług, przez co nie narobię sobie w przyszłości kłopotów. Dziękuję.
  • Violetta

    ocena usługi:

    2.2.2017

    Polecam usługi e-prawnika. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Witold

    ocena usługi:

    2.2.2017

    Opinia wyczerpująca ,jestem z niej zadowolony . Dziękuję.
  • Piotr

    ocena usługi:

    1.2.2017

    Jestem zadowolony z usługi serwisu e-prawnik. Szybko i profesjonalnie zostałem poinformowany o tym, jakie działania prawne mam podjąć. Polecam
  • Longin

    ocena usługi:

    1.2.2017

    W pełni profesjonalna obsługa w całości satysfakcjonująca i wyczerpująca temat nie pozostawiająca cienia wątpliwości co do celowości działania. Polecam. Longin
  • Wiesław

    ocena usługi:

    30.1.2017

    Witam.bardzo serdecznie dziękuje za opinie-wyszliście Państwo na przeciw moim oczekiwaniom w sposób optymalny..zdaję sobie sprawę ,że temat ze względu na niedookreśloność prawna wielu elementów był trudny...dołożyliście Państwo staranności i dostałem materiał ,który będzie mi pomocny w walkach ze spółdzielnią...chodzi bowiem o sam proces wyboru metody i obowiązki spóldzielni z tym związane-to jest proces mający swoje wymogi i zamierzam udowodnić,że nie zostały one spełnione. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
  • Bożena

    ocena usługi:

    29.1.2017

    Serdecznie polecam usługi e-prawnika. Porady rzetelne, szybkie i bez wychodzenia z domu. DZIĘKUJĘ
  • Darek

    ocena usługi:

    25.1.2017

    Naprawdę szybko i profesjonalnie Dziekuję
  • Waldemar

    ocena usługi:

    24.1.2017

  • Andrzej

    ocena usługi:

    24.1.2017

    Jestem bardzo zadowolony z otrzymanej opinii prawnej. Przyznam, że nie spodziewałem się aż tak rzetelnego i obszernego opracowania, po prostu pełny profesjonalizm. Wszystkie sugestie i zalecenia zawarte w opinii zostały przeze mnie w pełni wykorzystane ze skutkiem jak najbardziej pozytywnym - wydawnictwo całkowicie wycofało się z dotychczasowych żądań, a o to mi chodziło. Polecam wszystkim serwis e-prawnik.pl
  • Rozalia

    ocena usługi:

    22.1.2017

    Dziękuję za wyczerpującą opinię prawną.
  • Anna

    ocena usługi:

    20.1.2017

    Rewelacja. Polecam wszystkim.
  • Dagmara

    ocena usługi:

    18.1.2017

    Bardzo dziekuje za szybka i profesjonalna odpowiedz .Polecam !
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    16.1.2017

    Naprawdę polecam, szybko i sprawnie no i profesjonalnie, bardzo Państwu dziękuję. Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    16.1.2017

    Jestem bardzo zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi. Opinia rzetelna i bardzo pomocna w dalszym działaniu. Polecam korzystanie z e-prawnika.
  • Tomasz

    ocena usługi:

    14.1.2017

    O.K.
  • wojtek

    ocena usługi:

    13.1.2017

    Dziękuję bardzo za usługę w pełni profesjonalną i uczciwą.Jestem zadowolony.Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu.Polecam was wszystkim.
  • dbj

    ocena usługi:

    10.1.2017

    Szybko merytorycznie i rzetelnie
  • Arletta

    ocena usługi:

    10.1.2017

    Szybko, sprawnie, rzetelnie. Polecam
  • Róża

    ocena usługi:

    5.1.2017

    Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl odpowiedź udzielona szybko, konkretnie, zrozumiale, polecam każdemu aby kierować tu pytania, na prawdę jest profesjonalizm. Ja dziękuję serdecznie.
  • Rozalia.

    ocena usługi:

    4.1.2017

    porada prawna była dokładna i wyczerpująca, jestem zadowolona.
  • Irena

    ocena usługi:

    3.1.2017

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię prawną. Profesjonalna pomoc prawna dodała mi pewności i przekonania w konkretnym działaniu. Polecam pomoc e-prawnika.
  • ewa

    ocena usługi:

    3.1.2017

    bardzo rzetelna i szczegółowa opinia zdecydowanie polecam korzystanie
  • Ewa

    ocena usługi:

    30.12.2016

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i poradę prawną. Będę korzystać w przyszłości. Polecam.
  • Krystyna

    ocena usługi:

    29.12.2016

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję.
  • Irena

    ocena usługi:

    28.12.2016

    Jestem niezwykle zadowolona z bardzo profesjonalnego i terminowego zalatwienia sprawy, z ktora sie zwrocilam do e-prawnikow. Polecam to biuro goraco wszystkim zainteresowanym.
  • Ewa

    ocena usługi:

    22.12.2016

    Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa
  • Piotr i Małgorzata

    ocena usługi:

    21.12.2016

    Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.
  • BW

    ocena usługi:

    21.12.2016

    Jestem zadowolona. Opinia była rzetelna i przemyślana
  • Zdzisława

    ocena usługi:

    20.12.2016

    Witam serdecznie.Dziękuję za profesjonalną opinię.Polecam.Korzystam już drugi raz. z Państwa pomocy.Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    18.12.2016

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję
  • Sławek

    ocena usługi:

    16.12.2016

    Mimo, iż opinia tylko potwierdziła moje przekonanie o słuszności moich wątpliwości, to dodała mi pewności w dochodzeniu swoich praw. Na pewno jeszcze będę korzystał z pomocy e-prawnika. Polecam
  • Janusz

    ocena usługi:

    12.12.2016

    Profesjonalna usługa. Polecam!
  • Janusz

    ocena usługi:

    12.12.2016

    Profesjonalna usługa. Polecam!
  • Anna

    ocena usługi:

    9.12.2016

    Korzystam pierwszy raz, ale jestem zadowolona. Sprawnie ,konkretnie, POLECAM!
  • Edward

    ocena usługi:

    8.12.2016

    Bardzo dziękuje za profesjonalną opinie prawną.
  • Krzysztof

    ocena usługi:

    8.12.2016

    Opinia mi pomogła, choć nie była w pełni wyczerpująca. Otrzymałem upewnienie dla wiedzy która juz wcześniej posiadałem, ale mam nadzieję że to mi wystarczy. Jesteście potrzebni.
  • Dorota

    ocena usługi:

    6.12.2016

  • Jan

    ocena usługi:

    6.12.2016

    Dziękujemy na razie za Państwa pomoc, myślę, że bardzo ta opinia nam się przyda ,do dalszego rozwoju sprawy, jeżeli będzie taka konieczność to możliwe , że skorzystamy raz jeszcze z państwa pomocy.
  • Beata

    ocena usługi:

    30.11.2016

    Wyczerpująco i profesjonalnie. Dziękuję i polecam.
  • Marian

    ocena usługi:

    30.11.2016

    Jestem zadowolony z opinii, Rzeczowa , jednoznaczna . W przyszłości prawdopodobnie jeszcze co najmniej raz skorzystam z usług serwisu. Pozdrawiam dziękuję.
  • Jan

    ocena usługi:

    30.11.2016

    Korzystam drugi raz i potwierdzam konkretnie i profesjonalnie.
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    29.11.2016

    Po raz kolejny wystąpiłam o opinię , uzyskałam konkretną odpowiedź.Polecam.
  • Agnieszka

    ocena usługi:

    25.11.2016

    Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
  • Iwona

    ocena usługi:

    24.11.2016

    Bardzo dziękuję za opinię, która napewno pomorze w rozwiązaniu problemu. Polecam
  • Irena

    ocena usługi:

    21.11.2016

    Profesjonalizm, szybkie uzyskanie porady, szczegółowa analiza problemu. Korzystam drugi raz z tej formy porad prawnych i jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam!Irena
  • Renata

    ocena usługi:

    21.11.2016

    Bardzo szybka, rzetelna porada. Miła obsługa. Dziękuję.
  • ewelina

    ocena usługi:

    21.11.2016

    Szybko .konkretnie i profesjonalnie !Dziękuję bardzo :-)
  • Bogda

    ocena usługi:

    18.11.2016

    Otrzymałam w pełni zadowalającą mnie opinię prawną. Dziękuję.
  • anna

    ocena usługi:

    18.11.2016

    Szybka, rzeczowa, konkretna. Polecam.
  • Agata

    ocena usługi:

    13.11.2016

  • Barbara

    ocena usługi:

    11.11.2016

    Po raz drugi korzystam z usługi prawnej i jestem zadowolona świetny kontakt co do pytań dodatkowych natychmiastowe odpowiedzi.Pozdrawiam i dziękuję.
  • Emilia

    ocena usługi:

    10.11.2016

    Opinia wyczerpuje w całości zapytanie.
  • dbo

    ocena usługi:

    9.11.2016

    Usługa profesjonalna.
  • SYLWIA

    ocena usługi:

    7.11.2016

    Bardzo dziękuję, za szybkie wydanie opinii i to bez wychodzenia z domu. POLECAM :)
  • Helena

    ocena usługi:

    5.11.2016

    Pełny profesjonalizm , powołanie się na przepisy , analiza przedstawionego zagadnienia, konkretna rzetelna informacja odniesiona do zadanych pytań . Trochę czekanie na odpowiedz się dłuży , ale warto . H.S
  • Piotr

    ocena usługi:

    4.11.2016

    Na pewno skorzystam w przyszłości gdybym znów miał pytanie wymagające nieskomplikowanej i szybkiej porady prawnej
  • Wiesław

    ocena usługi:

    4.11.2016

  • Alicja

    ocena usługi:

    27.10.2016

    Bardzo dziękuję za pomoc. Opinia prawna konkretna i wyczerpująca.
  • ema

    ocena usługi:

    26.10.2016

    Opinia rzetelna i wyczerpujaca. Dziękuje za pomoc.
  • andzia

    ocena usługi:

    25.10.2016

    polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy prawnej, serdecznie dziękuję
  • teresa

    ocena usługi:

    25.10.2016

    Szybka, wyczerpująca odpowiedź, ułatwiająca rozwiązanie trudnych problemów spadkowych. Ważne - bez wychodzenia z domu. Dziękuję. Pozdrawiam:)
  • Zdzisława

    ocena usługi:

    25.10.2016

    Rzetelna i profesjonalna opinia, bardzo mi pomogła. Dziękuję i polecam.
  • wanda

    ocena usługi:

    22.10.2016

  • a.

    ocena usługi:

    22.10.2016

  • Renata

    ocena usługi:

    20.10.2016

    Bardzo sprawna obsługa, otrzymana opinia prawna jest bardzo czytelna i ewidentnie wskazuje dalszy tok postępowania. Konkretne wskazówki i wskazania do dalszego postępowania. Gorąco polecam
  • Eugeniusz

    ocena usługi:

    19.10.2016

    Opinia zwięzła i merytoryczna. Dziękuję
  • Zbigniew

    ocena usługi:

    19.10.2016

  • Wojciech

    ocena usługi:

    18.10.2016

  • Waldemar

    ocena usługi:

    14.10.2016

    Dobrze, że powstał taki portal, profesjonalna obsługa. Polecam!
  • Roman

    ocena usługi:

    14.10.2016

  • Beata

    ocena usługi:

    14.10.2016

    Bardzo podoba mi sie ten portal. Wiele razy tu zaglądam jak czegoś potrzebuje i zawsze jestem mile obsłużona albo sama znajduje sobie wiele pomocnej wiedzy prawniczej. Jestem przejsciowo bezrobotna bez prawa do zasiłku i ważne było dla mnie to, ze można było wynegocjować nowa, nizsza cene za usługę co podnosi na duchu, ze jest tu ludzka obsluga. Opinia wyczerpująca. Serdecznie dziękuję!!!
  • Elzbieta

    ocena usługi:

    12.10.2016

    Otrzymałam, za relatywnie niewielkie pieniądze, rzetelnie uzasadnioną opinię prawną dotyczącą bardzo złożonego stanu faktycznego. Co również jest istotne, po drugiej stronie monitora dostrzegłem osobę sympatyczną, odpowiedzialną i kompetentną.Serdecznie pozdrawiam.
  • Bożena

    ocena usługi:

    11.10.2016

    Bardzo dziękuję za opinię, która jest dla mnie \"światełkiem w tunelu\". Większość do tej pory zgromadzonych opinii zniechęcała do działania. Konkretne ustawy i wyroki sądowe pomogą mi w sporządzeniu pozwu do sądu . Jeszcze raz dziękuję.
  • Halina

    ocena usługi:

    5.10.2016

    Jestem zadowolona z usługi , szybka i zrozumiała odpowiedz. Dziękuję
  • Iwona

    ocena usługi:

    3.10.2016

    Serdecznie dziękuję za pomoc. Czekanie zawsze się dłuży, ale było warto. z pewnością będę korzystać z Waszych usług. Dobrze, że jesteście. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.
  • kuras

    ocena usługi:

    30.9.2016

    Fachowe podejście do sprawy.Polecam
  • Piotr

    ocena usługi:

    28.9.2016

    Dziekuje bardzo.
  • Jadwiga L.

    ocena usługi:

    22.9.2016

    Po raz drugi korzystałam z usług biura e-prawnik i polecam dalej. Obsługa szybka, bez wychodzenia z domu, rzetelna informacja. Dziękuję.
  • wojciech

    ocena usługi:

    20.9.2016

    Bardzo obszerna odpowiedź która pomogła w rozwiązaniu mojego problemu
  • Iwona

    ocena usługi:

    19.9.2016

    Fachowa i wyczerpująca opinia,czytelna dla laika.Będę polecać znajomym.
  • Beata

    ocena usługi:

    19.9.2016

    Polecam serdecznie. Szybko,sprawnie,rzeczowo. Pelny profesjonalizm.
  • Irena

    ocena usługi:

    18.9.2016

    Opinia prawna,kolejna już, spełniła moje oczekiwania.Przedstawiła etapy rozwiązań prawnych,w sposób optymistyczny,z możliwością zadania pytań po wydanej opinii .Uzyskanie porady kompleksowej ,merytorycznej w krótkim czasie od zadania pytania jest również istotne. Dziękuję
  • Tomasz

    ocena usługi:

    16.9.2016

    Polecam. Szybko, konkretnie i na temat.
  • Marlena

    ocena usługi:

    15.9.2016

  • Lucyna

    ocena usługi:

    14.9.2016

    wyczerpująca opinia super polecam!!!
  • Ewa

    ocena usługi:

    13.9.2016

    Sprawnie, rzetelnie. Opinia bardzo pomocna w podjęciu właściwej decyzji o dalszym ciągu sprawy. Dziękuję i polecam, szczególnie tym osobom, które mają wątpliwości, jak postąpić...
  • Ryszard

    ocena usługi:

    13.9.2016

    Jestem bardzo zadowolony.Opinia dotyczy sedna mojego problemu.Dziękuję!
  • Klaudia

    ocena usługi:

    13.9.2016

    Polecam, korzystałam już kilka razy z pomocy i zawsze na bardzo wysokim poziomie. Wyczerpująca i zrozumiała opinia.
  • Barbara

    ocena usługi:

    12.9.2016

    Bardzo dobry serwis prawny. Polecam serdecznie. Udzielono mi pomocy szybko i sprawnie, sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie.
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 8
  • 3
  • 9
  • 1
  • 9
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Dariusz

    ocena usługi:

    Porada wyczerpująca.Gorąco polecam. Dziękuję bardzo
  • Zuzanna

    ocena usługi:

    Fajna rzecz taka usługa , cena też do przyjęcia . Cieszę się , że trafiłam na tą stronę surfując po internecie . Polecam gorąco .
  • Barbara

    ocena usługi:

    Usługa wykonan bardzo rzetelnie i terminowo.
  • Marek

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, zrozumiała i kompletna. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
  • Iwona

    ocena usługi:

  • Marek

    ocena usługi:

    Szybka, rzeczowa opinia prawna polecam korzystanie z usługi e-prawnika
  • Jaroslaw

    ocena usługi:

    Dziękuję. Dzięki waszej opini wyjaśniło sie wiele rzeczy i zyskałem więcej siły do walki z problemem
  • Andrzej

    ocena usługi:

  • Irek

    ocena usługi:

    Z usług tej kancelarii korzystałem w ciągu kilku lat pięciokrotnie.Niech to świadczy o standardzie tych prawników. Są świetni i daje się wyczuć oprócz fachowości,chęć pomocy. I za to dzięki.Serdecznie pozdrawiam. Podziękowania dla Pana Łukasza z Biura Obsługi.
  • Anna

    ocena usługi:

    Super i solidnie opisane zagadnienia prawne podpart przepisami -doskonale. Troszke czas oczekiwania za dlugi.
  • Marysia

    ocena usługi:

    Porady wasze bardzo mi pomogły,jestem bardzo zadowolona z waszych usług, przez co nie narobię sobie w przyszłości kłopotów. Dziękuję.
  • Violetta

    ocena usługi:

    Polecam usługi e-prawnika. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Witold

    ocena usługi:

    Opinia wyczerpująca ,jestem z niej zadowolony . Dziękuję.
  • Piotr

    ocena usługi:

    Jestem zadowolony z usługi serwisu e-prawnik. Szybko i profesjonalnie zostałem poinformowany o tym, jakie działania prawne mam podjąć. Polecam
  • Longin

    ocena usługi:

    W pełni profesjonalna obsługa w całości satysfakcjonująca i wyczerpująca temat nie pozostawiająca cienia wątpliwości co do celowości działania. Polecam. Longin
  • Wiesław

    ocena usługi:

    Witam.bardzo serdecznie dziękuje za opinie-wyszliście Państwo na przeciw moim oczekiwaniom w sposób optymalny..zdaję sobie sprawę ,że temat ze względu na niedookreśloność prawna wielu elementów był trudny...dołożyliście Państwo staranności i dostałem materiał ,który będzie mi pomocny w walkach ze spółdzielnią...chodzi bowiem o sam proces wyboru metody i obowiązki spóldzielni z tym związane-to jest proces mający swoje wymogi i zamierzam udowodnić,że nie zostały one spełnione. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
  • Bożena

    ocena usługi:

    Serdecznie polecam usługi e-prawnika. Porady rzetelne, szybkie i bez wychodzenia z domu. DZIĘKUJĘ





Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.