Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)

Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1745 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Bożena

    ocena usługi:

    2.6.2015

    Opinia bardzo rzetelna, pomocna , przygotowana niemal błyskawicznie. bardzo dziękuję całemu Zespołowi za pomoc. Bożena.
  • Stefania

    ocena usługi:

    1.6.2015

    Dziękuję za tak perfekcyjne załatwienie.Otrzymałam opinię bardzo szcegolowo. Napewno jeszcze nie raz skorzystam. Bardzo dziekuję i pozdrawiam. Stenia
  • Sylwia

    ocena usługi:

    1.6.2015

    Bardzo dziękuję za szybką, rzetelną i wyczerpującą odpowiedź bez wychodzenia z domu, bez zbędnych formalności w bardzo korzystnej cenie. Korzystałam już w przeszłości z usług portalu i na pewno w przyszłości też będę z tych usług korzystać. Pozdrawiam. S.Schuhmann
  • Mirek

    ocena usługi:

    29.5.2015

    Profesjonalna opinia,rzetelne potraktowanie klienta,polecam wszystkim.Pozdrawiam Mirek
  • Hanna

    ocena usługi:

    29.5.2015

    Bardzo dziękuję za szybką i wyczerpującą informację. Polecam usługi e-prawnik.pl. Świetny kontakt, sprawnie i rzetelnie.
  • Maria

    ocena usługi:

    27.5.2015

    Otrzymałam szybko bardzo wyczerpującą opinię na interesujący mnie temat z profesjonalnym poparciem aktami prawnymi. Bardzo dziękuję i polecam tę formę kontaktu z prawnikami.Nie różnisię niczym od bezpośredniego kontaktu, a jest bardzo wygodna. Maria
  • przemek b.

    ocena usługi:

    27.5.2015

    Bardzo dobra , profesjonalna , szybka opina prawna .
  • Izabela

    ocena usługi:

    25.5.2015

    Chciałbym bardzo podziękować za opinię.Polecam wszystkim!!Wnikliwie i jasno wytłumaczone.Jeszcze raz bardzo gorąco dziękuję za pomoc.Izabela
  • Michał

    ocena usługi:

    24.5.2015

    Dziękuję za bardzo rzetelne i profesjonalne potraktowanie mojej sprawy. Bardzo mi odpowiada taka forma rozwiązywania moich problemów prawnych. Pozdrawiam MICHAL
  • Emilia

    ocena usługi:

    22.5.2015

    Bardzo jestem zadowolona z pomocy jaką uzyskałam Polecam każdemu :) Emilia
  • Ninar

    ocena usługi:

    18.5.2015

    Szczegółowa opinia ukierunkowała moje działanie. Mam nadziję, że skutek będzie pozytywny. Bardzo dziękuję zespolowi za poradę. ninar
  • kje

    ocena usługi:

    18.5.2015

    Usługa została wykonana perfekcyjnie. Wyczerpująca odpowiedz i szybki czas oczekiwania. Kontakt z biurem klienta bardzo dobry, możliwość negocjacji ceny .Moje pełne zadowolenie z usługi e-prawnik.pl.
  • Barbara

    ocena usługi:

    15.5.2015

    Opinia rzetelna zupełna i wyczerpujaca , korzystam często z pomocy tego portalu i bede korzystała
  • Dorota

    ocena usługi:

    15.5.2015

    Jestem bardzo zadowolona. Korzystam z waszeo serwisu już po raz kolejny i zawsze wszystko jest szybko załatwione i pozytywnie. Bardzo szybki kontakt z klientem. Pozdrawiam
  • Joanna

    ocena usługi:

    8.5.2015

  • Bogumil

    ocena usługi:

    6.5.2015

    Bardzo dobra , profesjonalna , szybka opina prawna . Polecam wszystkim . Pozdrawiam
  • tomasz

    ocena usługi:

    5.5.2015

    Drugi raz korzystam z pomocy portalu e-prawnik i ponownie otrzymałem bardzo wnikliwą i rzetelną odpowiedź na moje pytania. Gorąco polecam w/w usługi prawne za bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do każdego indywidualnego problemu. Koszt usługi jest niewspółmiernie niski do korzyści jakie dzięki takiej obsłudze prawnej osiągniemy. Dzięki nim ominiemy \"wyłudzaczy \" którzy bazują na naszej nieznajomości prawa. Pozdrawiam Tomasz
  • joanna

    ocena usługi:

    5.5.2015

    opinia pomocna dziekuje
  • Agnieszka

    ocena usługi:

    1.5.2015

    Bardzo dobra opinia na 5!Polecam wszystkim,szczególnie tym,którzy się wahają czy z niej skorzystać:-)...Agnieszka.
  • Lucyna

    ocena usługi:

    30.4.2015

    Jestem zachwycona opinią prawną - bardzo szczegółowa, fachowa, z podaniem podstaw prawnych, dostosowana do konkretnej sutuacji . Będę z pewnością w przyszłości korzystać z porad i polecam serdecznie wszystkim. Lucyna
  • Anna

    ocena usługi:

    28.4.2015

    Mój prawnik nie umiał znaleźć rozwiązania problemu. Od Państwa otrzymałam szybko i precyzyjnie sporządzoną opinię i na jej podstawie przeprowadziłam całe postępowanie w sprawie. Właśnie zakończyło się pozytywnie. Bardzo dziękuję za profesjonalną poradę. Anna
  • Andrzej

    ocena usługi:

    26.4.2015

    Opinia pomocna,rzetelna,łatwy kontakt i szybko -polecam taką formę porady prawnej.
  • Danuta

    ocena usługi:

    21.4.2015

    Bardzo dobra opinia, bardzo pomocna. Dziękuję
  • mariusz

    ocena usługi:

    20.4.2015

    Profesjonalna obsługa, kompletna, fachowa i rzetelna polecam
  • Marek

    ocena usługi:

    20.4.2015

  • Marek

    ocena usługi:

    20.4.2015

  • Janusz

    ocena usługi:

    18.4.2015

    Dwukrotnie skorzystałem z usług e-prawnik i jestem nie tylko zadowolony ale i mądrzejszy, gdyż opinie takie b.mi pomogły w uniknięciu życiowego błędu - chociaż na co dzień czytam wszystko co dotyczy zmian w prawie ale zawsze profesjonalna porada e-prawnika jest absolutnym pewnikiem nieomylności, dlatego zachęcam każdego zastanawiającego się czy warto skorzystac z opinii e-prawnik, bo WARTO - nie żałuj pieniędzy na obronę siebie przed trudnymi życiowymi sytuacjami w które się wplątałeś a których chciałbys uniknąć do oceny swojej sytuacji, bo później może być już nie tylko drożej ale i gorzej. Pozdrawiam Janusz
  • wladyslawa

    ocena usługi:

    16.4.2015

    Polecam wszystko na 5
  • aśka28

    ocena usługi:

    15.4.2015

    Bardzo profesjonalna pomoc polecam :)
  • iwona

    ocena usługi:

    15.4.2015

    Opinia sporządzona rzetelnie i fachowo. Usługa godna polecenia.
  • Marlena

    ocena usługi:

    14.4.2015

    Kolejny raz korzystam z porady prawnej. Jestem bardzo zadowolona!!! Opinia jest profesjonalna , szczegółowa,podparta odpowiednimi przepisami,co dla mnie jest bardzo ważne. Bardzo polecam korzystanie z takiej formy uzyskania porady prawnej. Z pważaniem Marlena Buzak
  • Piotr

    ocena usługi:

    14.4.2015

    skorzystałem z pomocy i z pewnością polecę innym
  • Alicja

    ocena usługi:

    13.4.2015

    Z firmą e-prawnik współpracuję już od kilku lat i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona.!!!!!!Polecam wszystkim ,niezależnie czy jest to firma czy osoba fizyczna.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
  • Monika

    ocena usługi:

    10.4.2015

    dziekuje porada byla konkretna
  • Marek

    ocena usługi:

    9.4.2015

    Dziękuje prawnikom, za uzyskanie profesionalnej opini prawnej. Polecam. Marek
  • Bożena

    ocena usługi:

    9.4.2015

    Pierwszy raz skorzystałam, bardzo rzetelna, fachowa i wyczerpująca opinia. Usługa i forma godna polecenia. Bożena
  • Janusz

    ocena usługi:

    4.4.2015

    Szanowni Państwo, Chciałbym podziękować za wyczerpującą i dokładną opinię jak poniżej. Jest ona dla mnie konkretna i dosadna. Poprostu rzetelna. Dziękuję. Opinia na 5. Z poważaniem Inż. Janusz Dąbrowski
  • Ikar55

    ocena usługi:

    27.3.2015

    Sprawnie,szybko,wyczerpująco. Polecam
  • Dominik

    ocena usługi:

    26.3.2015

    Pierwszy raz skorzystałem i nie żałuję. Polecam wszystkim
  • Janusz

    ocena usługi:

    26.3.2015

    Profesjonalna obsługa klienta - Janusz
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    25.3.2015

    Dziękuję prawnikom biura e-prawnik za sporządzenie opinii rzetelnie i fachowo. To świetna forma uzyskania profesjonalnej porady prawnej. Usługa godna polecenia. Elżbieta
  • Antoni

    ocena usługi:

    25.3.2015

    usługa super, w pełni moim zdaniem kompletna, a nie droga, dziękuję
  • Ewa

    ocena usługi:

    24.3.2015

    Już drugi raz korzystam z usług biura e-prawnik. Jest to świetna forma uzyskania profesjonalnej i wyczerpującej opinii prawnej. Bardzo polecam. Ewa-Halina
  • Lech

    ocena usługi:

    22.3.2015

    Opinia sporzadzona rzetelnie i w/g uzgodnionego terminu. Na poszczególne zapytania w odpowiedzi jest podana podstawa prawna i odpowiedni komentarz pozwalający lepiej zrozumieć temat. Polecam korzystanie z usług kancelarii e-prawnik.
  • Agnieszka

    ocena usługi:

    18.3.2015

    Opinia szczegółowa , zrozumiała, wyczerpująca . Polecam
  • Ewa

    ocena usługi:

    17.3.2015

    Zespół e-prawnik stara się mozliwie najbardziej dostosować do potrzeb klienta. Opinia jest zrozumiała, wyczerpująca i podparta odpowiednimi przepisami. Usługa i forma godna polecenia.
  • Danuta

    ocena usługi:

    17.3.2015

    Bardzo polecam korzystanie z uslug biura e-prawnik
  • Ewa

    ocena usługi:

    16.3.2015

  • tomasz

    ocena usługi:

    14.3.2015

  • Wiesław

    ocena usługi:

    14.3.2015

    Super współpraca .Korzystam już drugi raz .Polecam.Wiesław
  • ALINA

    ocena usługi:

    13.3.2015

    Bardzo dziękuje zespołowi e-prawnik.pl , za szybką ,rzetelna opinię . Z całą pewnością będę korzystać z ich pomocy . Chodząc do prawników i radców prawnych , w miejscu zamieszkania, nie miałam tak konkretnych opinii . Polecam i bardzo dziękuję Alina.
  • Robert

    ocena usługi:

    11.3.2015

    Pełny profesjonalizm. Gorąco polecam. I przede wszystkim bardzo dziękuję.
  • Justyna

    ocena usługi:

    11.3.2015

    Bardzo profesjonalne podejście do problemu klienta. Przystępna cena. Polecam.
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    10.3.2015

    Jest wyczerpująca i warto korzystać z tego typu usługi. Cena przystępna. Korzystanie z tradycyjnych form usług prawnika jest o wiele kosztowniejsza i trwa to o wiele dłużej, a przy tym traci sie czas.Polecam !
  • Izabela

    ocena usługi:

    6.3.2015

    Bardzo szybka i wyczerpująca opinia.
  • Michał

    ocena usługi:

    6.3.2015

  • Antoni

    ocena usługi:

    6.3.2015

    Opinia wyczerpująca, fachowa i na temat. Oceniam jakość usługi na 5. Dziękuję.
  • Leszek

    ocena usługi:

    4.3.2015

    Jestem bardzo zadowolony z otrzymanej opinii. Napewno polecę tą formę otrzymania porady prawnej moim znajomym
  • Michał

    ocena usługi:

    4.3.2015

  • Irena

    ocena usługi:

    3.3.2015

    szybko,sprawnie wyczerpująco -jestem zadowolona i dziękuję dziękuję również za dodatkowe informacje bezpłatne GORĄCO polecam
  • Hanna

    ocena usługi:

    2.3.2015

    Jak wszystko nie znane ma duże oczy strachu. Z całym przekonaniem polecam e-prawnik opinie są przekazane bardzo szybko i wyczerpująco. Bardzo serdecznie pozdrawiam.Hania
  • ola

    ocena usługi:

    26.2.2015

  • ndru

    ocena usługi:

    22.2.2015

    Szybko sprawnie i na temat. Opinia bardzo dokładna, w cenie dodatkowe pytania w razie ew. wątpliwości. Polecam. Na pewno będę korzystał i polecał innym.
  • Stanislawa

    ocena usługi:

    21.2.2015

    Dziekuje za opinie. Szybko,tanio i solidnie. St.Skrobun
  • Grażyna

    ocena usługi:

    18.2.2015

    Opinia profesjonalna, zwięzła, zrozumiała, przekonująca, rozwiewajaca moje watpliwości, będę w przyszłości korzystać z porad, oszczędność czasu, anonimowość. Polecam. GS
  • Jolanta

    ocena usługi:

    17.2.2015

  • Mariusz

    ocena usługi:

    16.2.2015

    Szybko, sprawnie i profesjonalnie.
  • Ewa

    ocena usługi:

    13.2.2015

    Nie byłam przekonana do tego typu porady ( internetowej), ale jestem pozytywnie zaskoczona. Szybko, sprawnie i na temat. Na pewno jeszcze skorzystam i polecam wszystkim potrzebującym porady prawnej.
  • eugenie

    ocena usługi:

    12.2.2015

    Witam . Opinia fachowa i szybko sporzadzona oraz wyczerpujaca odpowiedz Przystepna cena. Super ze istnieja takie porady przez internet. Milo pozdrawiam K. Eugenie .
  • Dawid

    ocena usługi:

    11.2.2015

    Witam.. Bardzo sprawny proces, błyskawiczna wycena, szybka opinia. Gorąco polecam..
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    10.2.2015

    Porada szybka i wyczerpująca.Cena przystępna.Polecam.
  • barbara

    ocena usługi:

    9.2.2015

    Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, mam nadzieje, ze bede mogla dochodzic swoich praw przed Sadem. Super, ze istnieja takie porady przez internet, bardzo pomagaja zwyklym ludziom uporac sie w zawilosciach prawa....pozdrawiam ...Barbara
  • sylwester

    ocena usługi:

    8.2.2015

  • Sławomir

    ocena usługi:

    7.2.2015

    Wszystko naprawdę super ewentualnie cena mogła by być chociaż 15% niższa:)
  • Grzegorz

    ocena usługi:

    7.2.2015

    Opinia fachowa i szybko sporządzona.Jednocześnie zwrócila moją uwagę na ewentualne opcje i sprowokowała pytania rozszerzające.
  • Grzegorz

    ocena usługi:

    7.2.2015

    Opinia fachowa i szybko sporządzona.Jednocześnie zwrócila moją uwagę na ewentualne opcje i sprowokowała pytania rozszerzające.
  • spiderka

    ocena usługi:

    7.2.2015

    Pelen profesjonalizm, przystepna cena oraz wyczerpujaca odpowiedz na zadane pytania. Polecam goraco i sama napewno skorzystam w przyszlosci jesli bede potrzebowala!
  • tomasz

    ocena usługi:

    6.2.2015

  • Jurek

    ocena usługi:

    5.2.2015

    Zlecenie zrealizowane pomyślnie.
  • Teresa

    ocena usługi:

    4.2.2015

    Porada szybko udzilona. Konkretna opinia. W razie wątpliwości można dopytać. Polecam TŻ
  • Regina

    ocena usługi:

    4.2.2015

  • Wojciech

    ocena usługi:

    3.2.2015

    konkretnie,solidnie,w opinii jest zawarte nakreślenie problemu oraz możliwości rozwiązania problemów , co jest szczególnie ważne dla przeciętnych ludzi nie znających prawa. Polecam wszystkim przed podpisaniem wszystkiego czego do końca się nie rozumie oraz co istotne, po podpisaniu różnego rodzaju niekorzystnych umów, można się dowiedzieć jak z tego problemu wybrnąć ! Polecam i pozdrawiam!
  • Jerzy

    ocena usługi:

    2.2.2015

    Bardzo szybka porada na wysokim poziomie merytoryczny. Całkowicie wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie. Absolutnie wyczerpująca odpowiedź. Jerzy
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    29.1.2015

    Opinia jest fachowa, wyczerpujaca i zrozumiala dla osoby, ktora na prawie sie nie zna. Dziekuje
  • Cecylia

    ocena usługi:

    28.1.2015

    Szybko i fachowo - dziękuję i pozdrawiam cały zespół e-prawnik.pl
  • Marian

    ocena usługi:

    27.1.2015

    Jest to kolejna opinia prawna,myśle że jak wcześniejsze będzie skuteczna w walce z ZUS-em wcześniej o rentę a teraz o odsetki. Polecam ten Zespół Prawników ze względu na bardzo dobry kontakt i przystępne ceny. Pozdrawiam Marian Przybysz
  • Józef

    ocena usługi:

    27.1.2015

    Opina została sprządzona w sposób profesjonalny. Bardzo przydatna do załatwienia sprawy.Polecam wszystkim. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam. Pozdrawiam
  • Malgorzata

    ocena usługi:

    21.1.2015

    Bardzo szybka I sprawna obsluga.Wysoka dbalosc o klienta.Polecam kazdemu kto potrzebuje pomocy prawnej w przystepnej cenie. Pozdrawiam Zespol Prawnikow
  • Sylwester K.

    ocena usługi:

    18.1.2015

    Odpowiedz w praktyce sie sprawdzila lecz trzeba zastrzec ze rozpatrzenie pytania brane jest tylko to z wyceny,pytania tego nie mozna juz rozwijac po wycenie bo juz jest za bardzo rozbudowane i dodatkowo platne.
  • Gizler

    ocena usługi:

    16.1.2015

    Szybko, fachowo i wyczerpujaco
  • Beata Wiśniewska

    ocena usługi:

    16.1.2015

    Dzień dobry, chciałabym serdecznie Państwu podziękować za sporządzenie Opinii. Dziękuję za tak szczególowe i dokładne opisanie i wyjaśnienie mojej sprawy. Pozdrawiam i polecam wszystkim
  • Jolanta

    ocena usługi:

    15.1.2015

    Opina została sprządzona w sposób pfofesjonalny. Bardzo przydatna do załatwienia sprawy.Polecam wszystkim. Serdecznie dziękuję i gorąco pozdrawiam.
  • Teresa

    ocena usługi:

    12.1.2015

    Opinia na najwyższym poziomie. Bardzo polecam wszystkim potrzebujacym pomocy prawnej.Bardzo miła obsługa klienta. Bardzo dziękuję za pomoc i serdeczne życzenia dla całego zespołu ślę.
  • Zofia K

    ocena usługi:

    9.1.2015

    Dziękuję za szybką sporządzoną uczciwą opinię i liczę na dalszą współpracę wrazie kłopotów prawnych. Pozdrawiam cały Zespół Prawników Zofia K
  • Irek

    ocena usługi:

    8.1.2015

    Powiedziałbym że odpowiedź aż nadto wyczerpująca. Dziękuję,pozdrawiam
  • Izabela01

    ocena usługi:

    7.1.2015

  • Krystian

    ocena usługi:

    4.1.2015

    Opinia została sporządzona w sposób profesjonalny, jej treść jest dla mnie w pełni wyczerpująca i zrozumiała
  • mirosław

    ocena usługi:

    2.1.2015

    szybko i solidnie
  • jarek13

    ocena usługi:

    30.12.2014

    Polecam. Opinia jasna i wyczerpująca.
  • M.Panasiak

    ocena usługi:

    28.12.2014

    Konkretnie,rzeczowo,profesjonalnie.Wielka oszczędność czasu oraz komfort w czytaniu opinii w domowym zaciszu z możliwością korekty. Jeszcze lepszego Nowego Roku dla całego zespołu e-prawnik ! Wszystkim polecam profesjonalną oraz miłą obsługę klienta.dziękuję bardzo i liczę na dalszą współprace w razie kłopotów-prawnych
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 7
  • 9
  • 9
  • 4
  • 4
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Anna

    ocena usługi:

    Rewelacja. Polecam wszystkim.
  • Dagmara

    ocena usługi:

    Bardzo dziekuje za szybka i profesjonalna odpowiedz .Polecam !
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    Naprawdę polecam, szybko i sprawnie no i profesjonalnie, bardzo Państwu dziękuję. Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi. Opinia rzetelna i bardzo pomocna w dalszym działaniu. Polecam korzystanie z e-prawnika.
  • Tomasz

    ocena usługi:

    O.K.
  • wojtek

    ocena usługi:

    Dziękuję bardzo za usługę w pełni profesjonalną i uczciwą.Jestem zadowolony.Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu.Polecam was wszystkim.
  • dbj

    ocena usługi:

    Szybko merytorycznie i rzetelnie
  • Arletta

    ocena usługi:

    Szybko, sprawnie, rzetelnie. Polecam
  • Róża

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl odpowiedź udzielona szybko, konkretnie, zrozumiale, polecam każdemu aby kierować tu pytania, na prawdę jest profesjonalizm. Ja dziękuję serdecznie.
  • Rozalia.

    ocena usługi:

    porada prawna była dokładna i wyczerpująca, jestem zadowolona.
  • Irena

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię prawną. Profesjonalna pomoc prawna dodała mi pewności i przekonania w konkretnym działaniu. Polecam pomoc e-prawnika.
  • ewa

    ocena usługi:

    bardzo rzetelna i szczegółowa opinia zdecydowanie polecam korzystanie
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i poradę prawną. Będę korzystać w przyszłości. Polecam.
  • Krystyna

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję.
  • Irena

    ocena usługi:

    Jestem niezwykle zadowolona z bardzo profesjonalnego i terminowego zalatwienia sprawy, z ktora sie zwrocilam do e-prawnikow. Polecam to biuro goraco wszystkim zainteresowanym.
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa
  • Piotr i Małgorzata

    ocena usługi:

    Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.


Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.