Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)


Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1766 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Teresa

    ocena usługi:

    4.2.2015

    Porada szybko udzilona. Konkretna opinia. W razie wątpliwości można dopytać. Polecam TŻ
  • Regina

    ocena usługi:

    4.2.2015

  • Wojciech

    ocena usługi:

    3.2.2015

    konkretnie,solidnie,w opinii jest zawarte nakreślenie problemu oraz możliwości rozwiązania problemów , co jest szczególnie ważne dla przeciętnych ludzi nie znających prawa. Polecam wszystkim przed podpisaniem wszystkiego czego do końca się nie rozumie oraz co istotne, po podpisaniu różnego rodzaju niekorzystnych umów, można się dowiedzieć jak z tego problemu wybrnąć ! Polecam i pozdrawiam!
  • Jerzy

    ocena usługi:

    2.2.2015

    Bardzo szybka porada na wysokim poziomie merytoryczny. Całkowicie wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie. Absolutnie wyczerpująca odpowiedź. Jerzy
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    29.1.2015

    Opinia jest fachowa, wyczerpujaca i zrozumiala dla osoby, ktora na prawie sie nie zna. Dziekuje
  • Cecylia

    ocena usługi:

    28.1.2015

    Szybko i fachowo - dziękuję i pozdrawiam cały zespół e-prawnik.pl
  • Marian

    ocena usługi:

    27.1.2015

    Jest to kolejna opinia prawna,myśle że jak wcześniejsze będzie skuteczna w walce z ZUS-em wcześniej o rentę a teraz o odsetki. Polecam ten Zespół Prawników ze względu na bardzo dobry kontakt i przystępne ceny. Pozdrawiam Marian Przybysz
  • Józef

    ocena usługi:

    27.1.2015

    Opina została sprządzona w sposób profesjonalny. Bardzo przydatna do załatwienia sprawy.Polecam wszystkim. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam. Pozdrawiam
  • Malgorzata

    ocena usługi:

    21.1.2015

    Bardzo szybka I sprawna obsluga.Wysoka dbalosc o klienta.Polecam kazdemu kto potrzebuje pomocy prawnej w przystepnej cenie. Pozdrawiam Zespol Prawnikow
  • Sylwester K.

    ocena usługi:

    18.1.2015

    Odpowiedz w praktyce sie sprawdzila lecz trzeba zastrzec ze rozpatrzenie pytania brane jest tylko to z wyceny,pytania tego nie mozna juz rozwijac po wycenie bo juz jest za bardzo rozbudowane i dodatkowo platne.
  • Gizler

    ocena usługi:

    16.1.2015

    Szybko, fachowo i wyczerpujaco
  • Beata Wiśniewska

    ocena usługi:

    16.1.2015

    Dzień dobry, chciałabym serdecznie Państwu podziękować za sporządzenie Opinii. Dziękuję za tak szczególowe i dokładne opisanie i wyjaśnienie mojej sprawy. Pozdrawiam i polecam wszystkim
  • Jolanta

    ocena usługi:

    15.1.2015

    Opina została sprządzona w sposób pfofesjonalny. Bardzo przydatna do załatwienia sprawy.Polecam wszystkim. Serdecznie dziękuję i gorąco pozdrawiam.
  • Teresa

    ocena usługi:

    12.1.2015

    Opinia na najwyższym poziomie. Bardzo polecam wszystkim potrzebujacym pomocy prawnej.Bardzo miła obsługa klienta. Bardzo dziękuję za pomoc i serdeczne życzenia dla całego zespołu ślę.
  • Zofia K

    ocena usługi:

    9.1.2015

    Dziękuję za szybką sporządzoną uczciwą opinię i liczę na dalszą współpracę wrazie kłopotów prawnych. Pozdrawiam cały Zespół Prawników Zofia K
  • Irek

    ocena usługi:

    8.1.2015

    Powiedziałbym że odpowiedź aż nadto wyczerpująca. Dziękuję,pozdrawiam
  • Izabela01

    ocena usługi:

    7.1.2015

  • Krystian

    ocena usługi:

    4.1.2015

    Opinia została sporządzona w sposób profesjonalny, jej treść jest dla mnie w pełni wyczerpująca i zrozumiała
  • mirosław

    ocena usługi:

    2.1.2015

    szybko i solidnie
  • jarek13

    ocena usługi:

    30.12.2014

    Polecam. Opinia jasna i wyczerpująca.
  • M.Panasiak

    ocena usługi:

    28.12.2014

    Konkretnie,rzeczowo,profesjonalnie.Wielka oszczędność czasu oraz komfort w czytaniu opinii w domowym zaciszu z możliwością korekty. Jeszcze lepszego Nowego Roku dla całego zespołu e-prawnik ! Wszystkim polecam profesjonalną oraz miłą obsługę klienta.dziękuję bardzo i liczę na dalszą współprace w razie kłopotów-prawnych
  • marian

    ocena usługi:

    24.12.2014

    opinia na najwyższym poziomie,przewidziane wszystkie warianty, będę polecał . Marian Gabrylewicz
  • Jerzy

    ocena usługi:

    20.12.2014

    Dziękuję za wszelką pomoc.Mam nadzieję,że będzie pomyślnie.Dzięki Państwu.
  • Magdalena

    ocena usługi:

    16.12.2014

    Opinia : wyczerpująca, zawierająca wiele podstaw prawnych,szybko i fachowo. Pozdrawiam cały Zespół Prawników.
  • Anna

    ocena usługi:

    15.12.2014

    Bardzo wyczerpująca i profesjonalna opinia, pełen komplet pism dotyczący danego problemu. Polecam i bardzo dziękuję.
  • Artur

    ocena usługi:

    12.12.2014

    Dzięki za wsparcie. Polecam. Artur.
  • Danuta

    ocena usługi:

    11.12.2014

    Wyczerpująca ,jasna do zrozumienia,przydatna w załatwianiu sprawy.
  • Andrzej

    ocena usługi:

    9.12.2014

    Polecam tą kancelarię,szybko, profesjonalnie i co najważniejsze bardzo jasno przedstawiona sprawa pozdrawiam cały zespół Andrzej
  • Maciej

    ocena usługi:

    6.12.2014

    Szybko, przystępnie, na temat
  • Włodzimierz

    ocena usługi:

    30.11.2014

    Dziękuję za jasną i wyczerpującą odpowiedż.Jestem zadowolony.Pozdrawiam cały zespół.
  • Michał

    ocena usługi:

    28.11.2014

  • Malgorzata

    ocena usługi:

    28.11.2014

    kompetentna i wyczerpujaca
  • Grzegorz

    ocena usługi:

    28.11.2014

    Opinia wyczerpująca , napisana zrozumiałym językiem ,wyjaśnila wątpliwości. Polecam tą kancelarię. Grzegorz
  • Krzysztof

    ocena usługi:

    27.11.2014

  • barbara

    ocena usługi:

    27.11.2014

    Witam .Dziękuję za opinię prawną ,która pomogła mi i rozwiała wątpliwości co do dalszych procedur.Skorzystałam z udzielonych porad ,napisałam pisma do sądu i oczekujemy na postanowienia sądu . Napiszę jak zakończy się sprawa wyznaczona na 16.12.2014r. Dziekuję i będę państwa polecać innym. Barbara
  • Damian

    ocena usługi:

    27.11.2014

  • Anna

    ocena usługi:

    27.11.2014

  • Mateusz Jeleń

    ocena usługi:

    27.11.2014

    Wszystko jak najlepszym porządku polecam
  • Izabela

    ocena usługi:

    27.11.2014

    Jestem bardzo zadowolona,dostałam bardzo szybko odpowiedż w mojej sprawie,nie tylko opinię ale także szczegółowe wyjaśnienie . Jeżeli znajde się jeszcze kiedyś w trudnej sytuacji napewno będzie to portal do ktorego zgloszę się o pomoc,bo wiem że pracują tu najlepsi. Dziękuję calemu zespołowi. Pozdrawiam i polecam. Izabela
  • piotrbarszcz

    ocena usługi:

    27.11.2014

  • MARZANNA

    ocena usługi:

    27.11.2014

    Opinia bardzo rzeczowa i pomocna. Polecam!
  • ewa

    ocena usługi:

    27.11.2014

  • Adam

    ocena usługi:

    27.11.2014

    Dziękuję za bardzo dobrą profesjonalną odpowieź na moje zapytanie.
  • Marta

    ocena usługi:

    26.11.2014

  • Wiesław

    ocena usługi:

    26.11.2014

    Obsługa w pełni profesjonalna.Szybko,fachowo i rzetelnie. Polecam.Wiesław
  • Monika

    ocena usługi:

    26.11.2014

    Opinia konkretna i w \"czytelny\" dla laika sposób wyjaśniająca prawne aspekty mojego problemu. Oszczędność czasu i stała możliwość wglądu do opinii - BARDZO POŻYTECZNE.
  • Jean

    ocena usługi:

    26.11.2014

    Opinia szybka i fachowa. Troszke trudno sie poruszac po serwisie, ale nie są to trudności nie do przebycia. W sumie świetna usługa!
  • M.Panasiak

    ocena usługi:

    22.11.2014

    Konkretnie,rzeczowo,profesjonalnie.Wielka oszczędność czasu oraz komfort w czytaniu opinii w domowym zaciszu z możliwością korekty. Jeszcze lepszego Nowego Roku dla całego zespołu e-prawnik ! Wszystkim polecam profesjonalną oraz miłą obsługę klienta.dziękuję bardzo i liczę na dalszą współprace w razie kłopotów-prawnych
  • Joanna

    ocena usługi:

    21.11.2014

    Szybka, profesjonalna i wyczerpująca odpowiedź. Polecam
  • agronet1

    ocena usługi:

    20.11.2014

    Opinia fachowa i rzetelna.Także ekspresowa.W pełni wyjaśniła mój problem. Polecam.Wiesław
  • andrzej

    ocena usługi:

    16.11.2014

    Korzystalem z porad e-prawnikow 2 razy.Jestem zadowolony z ich uslug.Konkretnie i profesjonalnie. Polecilem znajomym.Dziekuje
  • Mikola

    ocena usługi:

    15.11.2014

    Opinię otrzymałam ekspresowo, była b.fachowa,rzetelna, rozwiała moje wątpliwości.Wyjaśnienie było mi bardo pomocne,bo pozwoliło mi uświadomić, że przepisy prawne dot. mojego problemu nie są spójne i nie ma sensu je stosować jeśli nie są w konsekwencji skuteczne.(umowa najmu okazjonalnego dla cudzoziemca).
  • Piotr

    ocena usługi:

    13.11.2014

  • Barbara

    ocena usługi:

    10.11.2014

    Opinia Bardzo rzetelna, fachowa.Oszczędność czasu, pieniędzy.. Dziękuję i polecam!!!
  • Basia

    ocena usługi:

    10.11.2014

    Porada udzielona ekspresowo, bardzo przydatna i wyczerpujaca.
  • Krzysztof

    ocena usługi:

    7.11.2014

    Szeroka a zarazem konkretna opinia. Gorąco polecam
  • Ewa

    ocena usługi:

    7.11.2014

  • Mariusz

    ocena usługi:

    5.11.2014

    Dziękuję za opinię,polecam wszystkim będącym w kłopotach.Szybka,profesjonalna odpowiedź z uzasadnieniem.Oszczędność czasu i pieniędzy.Nie bójcie się,tam naprawdę pracują ludzie którzy się znają na tym co robią. Mariusz
  • Marzanna

    ocena usługi:

    4.11.2014

    Bardzo dziękuję za profesjonalną opinię, pomoże mi ona w dalszym załatwianiu moich spraw. Będę Was polecać moim znajomym. Pozdrawiam Marzanna
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    1.11.2014

    Opinia bardzo rzetelna. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam. Małgorzata.
  • Ewa

    ocena usługi:

    31.10.2014

  • Katarzyna

    ocena usługi:

    30.10.2014

    Profesjonalne podejście do klienta, bardzo szybka obsługa. Polecam.
  • Ryszard

    ocena usługi:

    30.10.2014

    Opinia wyczerpująca, jestem zadowolony.
  • Roman

    ocena usługi:

    30.10.2014

  • Ryszard Królikowski

    ocena usługi:

    29.10.2014

    Serdecznie dziękuję ekipie e-prawnik za w pełni profesjonalną obsługę. Opinia wykonana na najwyższym poziomie. Wszystkim polecam, oszczędność czasu i pieniędzy.
  • Lukasz

    ocena usługi:

    29.10.2014

    Opinia bardzo rzetelna.Warto skorzystać z usług E-PRAWNIK. Gorąco polecam potrzebującym fachowej porady
  • Tomasz

    ocena usługi:

    29.10.2014

    Bardzo dobrze zrobione, wyczerpujaca opinia.
  • Krystyna

    ocena usługi:

    26.10.2014

    Dziękuję za bardzo obszerną i profesjonalną opinię, która jest poparta dużą ilośćią przepisów. Bardzo pomoże mnie w dalszym postępowaniu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc i polecam innym. Pozdrawiam wszystkich pracowników. Krystyna.
  • Kińczyk

    ocena usługi:

    26.10.2014

    Bardzo dziękuję za opinię,jest mi bardzo pomocna,polecam wszystkim.
  • Zofia

    ocena usługi:

    26.10.2014

    Dziękuję bardzo za tak szybkie przygotowanie opinii i pisma.Wasz zespół Prawników jest tak żetelny i odpowiedzialny. Ja was oceniam na szóstkę .Polecam wszystkim. Dziękuję,Dziękuję!!!! Pozdrawiam wszystkich Prawników.Zofia
  • Regina z Siostrą

    ocena usługi:

    22.10.2014

    Dziękujemy za profesjonalne przygotowanie zażalenia polecam wszystkim i pozdrawiam wszystkich prawników z Poważaniem Regina z Siostrą
  • Christine Romeike

    ocena usługi:

    20.10.2014

    Bardzo wyczerpujaca opinia prawna jaka otrzymalam , serdecznie dziekuje wszystkim prawnikom i polecam innym jezeli potrzebuja fachowej opinji prawnej. Z powazaniem. Christina
  • bozena

    ocena usługi:

    19.10.2014

    Z porad e-prawnik korzystamjuż drugi raz..Podobnie jak w 2013r tak i teraz otrzymałam fachową opinię ,piszą w sposób zrozumiały i tak jak piszą nie pobierają dodatkowych opłat za kolejne pytania w sprawie.Odpowiadają szybko i są godni polecenia. Bożena
  • Barbara

    ocena usługi:

    18.10.2014

    Dziękuję bardzo, za bardzo wyczerpującą odpowiedz na moje pytanie,jestem zadowolona z tej formy porady prawniczej,na pewno skorzystam jeszcze z usług prawników pracujących na tym portalu.Z poważaniem Barbara Adamczyk
  • Barbara Stusińska

    ocena usługi:

    17.10.2014

    Dziekujęza profesjonalną opinię oraz rzetelnie wykonaną pracę przez E-PRAWNIK Polecam w 100% Barbara
  • Juliusz

    ocena usługi:

    16.10.2014

  • Iwona

    ocena usługi:

    15.10.2014

    Dziękuję za szybką i zrozumiałą odpowiedź. Naprawde polecam!!!
  • ANETA

    ocena usługi:

    14.10.2014

    Witam. Bardzo jestem zadowolona z Państwa porady. Teraz jestem pewniejsza i bardziej stanowcza. Bardzo szczegółowo opisana sprawa. Dziękuję
  • Anna

    ocena usługi:

    9.10.2014

    Bardzo dziękuję za profesjonalną i czytelną opinię prawną, która wyjaśniła wszystkie moje wątpliwości. Polecam wszystkim !!! Pozdrawiam wszystkich prawników. Anna
  • Janusz Prager

    ocena usługi:

    1.10.2014

    Bardzo wyczerpująca opinia,poparta aktami prawnymi.Polecam Janusz
  • Jolanta

    ocena usługi:

    29.9.2014

    Dziekuje za wyczerpujaca opinie.Mam malo czasu na zajmowanie sie swoimi sprawami,a przez internet jest to super sprawa,dostaje wiadomosc do domu bez szukania kancelarii prawnych.Otrzymalam odpowiedz na poziomie jakiego oczekiwalam,jeszcze raz bardzo dziekuje. Z powazaniem. Jolanta
  • Daniela

    ocena usługi:

    21.9.2014

    Rzeczowa opinia, będę polecać innym usługi e-prawnik
  • Lucyna

    ocena usługi:

    19.9.2014

    Jestem bardzo zadowolona z udzielonej mi pomocy. W mojej małej miejscowości wiedza prawnicza adwokatów, notariuszy a przede wszystkim Referendarza KW ma wiele do życzenia. Poprostu Ci ludzie nie znają prawa ! Opinia prawna, którą otrzymałam była rzetelna i fachowa. Dalsza pomoc okazała się b.profesjonalna, dzięki czemu moja sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie -:) Wygrałam ! Jestem wdzięczna i każdemu polecam korzystanie z biura e-prawnik. Pozdrawiam z wyrazami szacunku. Lucyna
  • Monika

    ocena usługi:

    17.9.2014

    Bardzo obszerna ocena : rzeczowa, konkretna, wyczerpująca wszystkie prawne opcje. Przynajmniej z mojego punktu widzenia..Poziom świadczonych usług jest niewątpliwie wysoki.Czas oczekiwania na wycenę jest stosunkowo krótki jak również oczekiwanie na opinię prawną.Cena jest przystępna i na pewno adekwatna do jakości świadczonych usług.Kontakt z biurem klienta jest nienaganny. Pełen szacunek dla potencjalnego klienta.Polecam skorzystanie z usług prawników z e-prawnik.pl.
  • Teresa

    ocena usługi:

    16.9.2014

    Dziękuję za rzetelną opinię. Jest zrozumiała i poparta podstawą prawną. W przyszłości w razie kłopotów prawnych zapewne skorzystam z Państwa usług. Teresa
  • Halina

    ocena usługi:

    4.9.2014

    Dziekuję za wyczerpujące informacje - są zrozumiałe i poparte odpowiednią podstawą prawną. Jestem bardzo zadowolona.Polecam tę firmę innym.Powodzenia. Halina
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    4.9.2014

    Opinia bardzo profesjonalna. Rozwiewa wszystkie wątpliwości. Gorąco polecam!!!
  • Andrzej

    ocena usługi:

    4.9.2014

    Korzystam z usług e-prawnik od dość dawna i jak dotychczas nie zawiodłem się. Polecam - Andrzej
  • czarodziejka42

    ocena usługi:

    3.9.2014

    profesjonalna i rzeczowa opinia . Pollecam .
  • Wanda

    ocena usługi:

    2.9.2014

    Dziękuję , opinia bardzo rzetelna . W pełni profesjonalna ! Będę polecać wszystkim potrzebującym . Wanda
  • Justyna

    ocena usługi:

    2.9.2014

  • Marek

    ocena usługi:

    1.9.2014

    Otrzymana opinia jest dokładna, jestem zadowolony. Polecam. Marek
  • BRGFCA

    ocena usługi:

    29.8.2014

    Dziękuję za wyczerpującą i profesjonalną opinię w mojej sprawie. Cena nie wysoka, a termin realizacji szybki. Ja zapewne skorzystam jeszcze nie raz z Państwa usług. Polecam je również innym. Pozdrawiam z wyrazami szacunku. Barbara.
  • Urszula

    ocena usługi:

    28.8.2014

  • Grażyna

    ocena usługi:

    27.8.2014

    Bardzo rzetelna firma. Korzystam już trzeci raz i jestem bardzo zadowolona. Polecam. Grażyna
  • Grażyna

    ocena usługi:

    27.8.2014

    Bardzo rzetelna firma. Korzystam już trzeci raz i jestem bardzo zadowolona. Polecam. Grażyna
  • AGNIESZKA

    ocena usługi:

    22.8.2014

  • Aleksandra

    ocena usługi:

    22.8.2014

    Uprzejmnie dziękuję za udzielenie mi profesjonalnej porady prawnej wraz z wniskiem do sądu, jestem w pełni zadowolona i rozwiały mi się wszystkie wątpliwości. Będę korzystała dalej z Państa usług . Pozdrawiam, z wyrazami szacunka. A. Leszczyńska
  • Jolanta

    ocena usługi:

    22.8.2014

    Dziękuję Państwu za pomoc.Rzetelna,fachowa porada.Z poważaniem Jolanta Jankowska
  • Jozef Ewa Czapczuk

    ocena usługi:

    19.8.2014

    Rewelacyjnie,solidnie i uczciwie pmogliscie mi Panstwo kolejny raz !dziekuje,polecam innym !
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 8
  • 3
  • 7
  • 6
  • 4
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Dariusz

    ocena usługi:

    Porada wyczerpująca.Gorąco polecam. Dziękuję bardzo
  • Zuzanna

    ocena usługi:

    Fajna rzecz taka usługa , cena też do przyjęcia . Cieszę się , że trafiłam na tą stronę surfując po internecie . Polecam gorąco .
  • Barbara

    ocena usługi:

    Usługa wykonan bardzo rzetelnie i terminowo.
  • Marek

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, zrozumiała i kompletna. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
  • Iwona

    ocena usługi:

  • Marek

    ocena usługi:

    Szybka, rzeczowa opinia prawna polecam korzystanie z usługi e-prawnika
  • Jaroslaw

    ocena usługi:

    Dziękuję. Dzięki waszej opini wyjaśniło sie wiele rzeczy i zyskałem więcej siły do walki z problemem
  • Andrzej

    ocena usługi:

  • Irek

    ocena usługi:

    Z usług tej kancelarii korzystałem w ciągu kilku lat pięciokrotnie.Niech to świadczy o standardzie tych prawników. Są świetni i daje się wyczuć oprócz fachowości,chęć pomocy. I za to dzięki.Serdecznie pozdrawiam. Podziękowania dla Pana Łukasza z Biura Obsługi.
  • Anna

    ocena usługi:

    Super i solidnie opisane zagadnienia prawne podpart przepisami -doskonale. Troszke czas oczekiwania za dlugi.
  • Marysia

    ocena usługi:

    Porady wasze bardzo mi pomogły,jestem bardzo zadowolona z waszych usług, przez co nie narobię sobie w przyszłości kłopotów. Dziękuję.
  • Violetta

    ocena usługi:

    Polecam usługi e-prawnika. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Witold

    ocena usługi:

    Opinia wyczerpująca ,jestem z niej zadowolony . Dziękuję.
  • Piotr

    ocena usługi:

    Jestem zadowolony z usługi serwisu e-prawnik. Szybko i profesjonalnie zostałem poinformowany o tym, jakie działania prawne mam podjąć. Polecam
  • Longin

    ocena usługi:

    W pełni profesjonalna obsługa w całości satysfakcjonująca i wyczerpująca temat nie pozostawiająca cienia wątpliwości co do celowości działania. Polecam. Longin
  • Wiesław

    ocena usługi:

    Witam.bardzo serdecznie dziękuje za opinie-wyszliście Państwo na przeciw moim oczekiwaniom w sposób optymalny..zdaję sobie sprawę ,że temat ze względu na niedookreśloność prawna wielu elementów był trudny...dołożyliście Państwo staranności i dostałem materiał ,który będzie mi pomocny w walkach ze spółdzielnią...chodzi bowiem o sam proces wyboru metody i obowiązki spóldzielni z tym związane-to jest proces mający swoje wymogi i zamierzam udowodnić,że nie zostały one spełnione. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
  • Bożena

    ocena usługi:

    Serdecznie polecam usługi e-prawnika. Porady rzetelne, szybkie i bez wychodzenia z domu. DZIĘKUJĘ





Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.