Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Ireneusz

    2016-04-06

    Polecam opinia zrozumiała, szybkie działanie zespołu, Oszczędność czasu i stresu z powodu nieznajomości prawa. Bardzo dziękuję.
  • m.g.

    2016-04-05

    bardzo szybko ,wyczerpująco,starannie,kilka interpretacji...tak przygotowana opinia pozwoliła mi inaczej ,czyli w pełni właściwie spojrzeć na interpretacje omawianych problemów.szczerze polecam.
  • Cezary

    2016-04-01

    Po raz pierwszy korzystałem z porady. Szybko, krótko i na temat. Teraz wiem, co mam dalej robić w swojej sprawie. dziękuję
  • Adriana

    2016-03-30

    opinia bardzo konkretna i obszerna
  • Jan

    2016-03-24

  • Henryk G.

    2016-03-24

    Zdecydowanie polecam, konkretna opinia w krótkim czasie.
  • Franciszek

    2016-03-17

    Bardzo dziękuję za błyskawiczną i rzeczową opinię. Polecam Franciszek
  • Renata

    2016-03-17

    Skorzystalam po raz pierwszy z porady, poniewaz problem chce rozwiazac szybko.Opinia byla precyzyjna, szybka i wrzystkie moje watpliwosci zostaly wyjasnione.Bardzo dziekuje Panu Kurnikowi za cierpliwosc i pomoc.Polecam Renata
  • ADAM

    2016-03-17

    Odpowiedź jasna i czytelna polecam
  • Sławek

    2016-03-16

    Jestem zadowolony z opinii która wyjaśniła bardzo dużo przy transakcji z Spółdzielnią Mieszkaniową
  • DOROTA

    2016-03-03

    Polecam !
  • Marian S.

    2016-03-16

    Rzetelna opinia odpowiadająca na zadane pytania. Zdecydowanie polecam.
  • joanna

    2016-03-16

  • Jolanta

    2016-03-14

    ....Opinia konkretna ,szybka ,profesjonalna .....jezeli zaistnieje potrzeba napewno skorzystam.....JOLANTA..S....
  • krystyna

    2016-03-09

    POLECAM , porada prawna sporządzona bardzo szybko i czytelnie. Bardzo serdecznie dziękuję I POZDRAWIAM Krystyna
  • Wiesława

    2016-03-08

    Wasz opinia była rzetelna i wyczerpująca . Oszczędność czasu za bardzo przyzwoita cena. Wiesława
  • Gabriela

    2016-03-08

    Dziękuję za opinię. Jest precyzyjna, wielopłaszczyznowa pod kątem przepisów, poglądów, treści merytorycznej. Polecam.... i sama jeszcze zapewne skorzystam z pomocy zespołu. Gabriela
  • Marcin

    2016-02-29

    Pierwszy raz spotkałem się z takim profesjonalizmem.
  • Jerzy

    2016-02-29

    Dziękuję za opinię. Jest bardzo merytoryczna, mam nadzieję, że pomoże mi w uzyskaniu potrzebnego zaświadczenia. Po zakończeniu mojej sprawy napisze więcej. Pozdrawiam.
  • Ryszard

    2016-02-29

    Po raz pierwszy skorzystałem z takiej formy wsparcia, a miałem wątpliwości. Muszę przyznać ,że jestem pozytywnie zaskoczony. Zalety; oszczędność czasu , konkretna wymiana informacji i osiągnięty cel w bardzo krótkim czasie. Bardzo dziękuję zespołowi. Polecam!
  • Janusz

    2016-02-25

    Zdecydowałem się skorzystać z takiej formy informacji. Bardzo rzetelna i wyczerpująca odpowiedź. Dowiedziałem się więcej niż oczekiwałem. Szczerze polecam niezdecydowanym.

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 5
  • 8
  • 2
  • 4
  • 5
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.