Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Karmelickiej 66, kod poczt. 31-128, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Malgorzata

    2014-11-20

    Bardzo szybka I sprawna obsluga.Wysoka dbalosc o klienta.Polecam kazdemu kto potrzebuje pomocy prawnej w przystepnej cenie. Pozdrawiam Zespol Prawnikow
  • Sylwester K.

    2014-11-19

    Odpowiedz w praktyce sie sprawdzila lecz trzeba zastrzec ze rozpatrzenie pytania brane jest tylko to z wyceny,pytania tego nie mozna juz rozwijac po wycenie bo juz jest za bardzo rozbudowane i dodatkowo platne.
  • Gizler

    2015-01-15

    Szybko, fachowo i wyczerpujaco
  • Beata Wiśniewska

    2015-01-07

    Dzień dobry, chciałabym serdecznie Państwu podziękować za sporządzenie Opinii. Dziękuję za tak szczególowe i dokładne opisanie i wyjaśnienie mojej sprawy. Pozdrawiam i polecam wszystkim
  • Jolanta

    2015-01-14

    Opina została sprządzona w sposób pfofesjonalny. Bardzo przydatna do załatwienia sprawy.Polecam wszystkim. Serdecznie dziękuję i gorąco pozdrawiam.
  • Teresa

    2015-01-12

    Opinia na najwyższym poziomie. Bardzo polecam wszystkim potrzebujacym pomocy prawnej.Bardzo miła obsługa klienta. Bardzo dziękuję za pomoc i serdeczne życzenia dla całego zespołu ślę.
  • Zofia K

    2015-01-09

    Dziękuję za szybką sporządzoną uczciwą opinię i liczę na dalszą współpracę wrazie kłopotów prawnych. Pozdrawiam cały Zespół Prawników Zofia K
  • Irek

    2014-12-19

    Powiedziałbym że odpowiedź aż nadto wyczerpująca. Dziękuję,pozdrawiam
  • Izabela01

    2015-01-07

  • Krystian

    2015-01-02

    Opinia została sporządzona w sposób profesjonalny, jej treść jest dla mnie w pełni wyczerpująca i zrozumiała
  • mirosław

    2015-01-02

    szybko i solidnie
  • jarek13

    2014-12-29

    Polecam. Opinia jasna i wyczerpująca.
  • M.Panasiak

    2014-11-21

    Konkretnie,rzeczowo,profesjonalnie.Wielka oszczędność czasu oraz komfort w czytaniu opinii w domowym zaciszu z możliwością korekty. Jeszcze lepszego Nowego Roku dla całego zespołu e-prawnik ! Wszystkim polecam profesjonalną oraz miłą obsługę klienta.dziękuję bardzo i liczę na dalszą współprace w razie kłopotów-prawnych
  • marian

    2014-12-23

    opinia na najwyższym poziomie,przewidziane wszystkie warianty, będę polecał . Marian Gabrylewicz
  • Jerzy

    2014-12-19

    Dziękuję za wszelką pomoc.Mam nadzieję,że będzie pomyślnie.Dzięki Państwu.
  • Magdalena

    2014-12-05

    Opinia : wyczerpująca, zawierająca wiele podstaw prawnych,szybko i fachowo. Pozdrawiam cały Zespół Prawników.
  • Anna

    2014-12-15

    Bardzo wyczerpująca i profesjonalna opinia, pełen komplet pism dotyczący danego problemu. Polecam i bardzo dziękuję.
  • Artur

    2014-12-11

    Dzięki za wsparcie. Polecam. Artur.
  • Danuta

    2014-11-12

    Wyczerpująca ,jasna do zrozumienia,przydatna w załatwianiu sprawy.
  • Andrzej

    2014-12-08

    Polecam tą kancelarię,szybko, profesjonalnie i co najważniejsze bardzo jasno przedstawiona sprawa pozdrawiam cały zespół Andrzej
  • Maciej

    2014-12-05

    Szybko, przystępnie, na temat

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 5
  • 3
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Karmelickiej 66. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.