Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Nina

    2016-01-26

    Nina Drugi raz korzystam z porady prawnej. I tym razem również opinia była rzetelna, zwięzła, wyczerpująca ze wskazaniem odpowiednich przepisów.Dziękuję i polecam.
  • Witold

    2010-10-18

    Szybka odpowiedź prawnika, rzetelnie sporządzone pismo na dwie strony! Mój szef mocno się zdziwił... Sprawa dotyczyła umowy o zakazie podjęcia pracy po moim odejściu z firmy. Oczywiście szef blefował, dzięki e-prawnik.pl kłamstwo wyszło na jaw. Serdecznie polecam!!!
  • Jerzy

    2016-01-20

    Opina wyczerpująca i spełnająca moje oczekiwania . Polecam innym potrzebującym opinię. Super
  • sylwek

    2016-01-19

    W czasach oszustow hakerow internetowych dostac szybka rzetelna i jasna pomoc prawna to dla mnie powrot wiary w ludzi i lepsze jutro.pozdrowki
  • Elżbieta

    2016-01-13

    dzięki, liczyłam na bardziej krytyczne spojrzenie na ZUS instytucję nazywaną ,, - państwo w państwie\\\" - co się potwierdza. przyjmuje jednak do wiadomosci Państwa prawną interpretację.pozdrawiam
  • Irena

    2016-01-13

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię, polecam wszystkim. Irena
  • Jacek

    2016-01-13

    Jestem zadowolony odpowiedż szybka i konkretna. Jacek.
  • Maria

    2016-01-11

  • Urszula

    2016-01-11

    Jestem zadowolona z opinii prawnej,którą otrzymałam.Informacje zawarte w niej uświadomiły mi moje prawa co do których nie byłam pewna.Wyjaśnienia mogą w przyszłości się bardzo przydać,chociaż wolałabym nie korzystać z sądu. Jeżeli zajdzie potrzeba znowu skorzystam z usługi prawnej,która jest profesjonalna.Dziękuję i pozdrawiam.Urszula
  • Marta

    2016-01-11

  • Jerzy

    2016-01-07

    Na zadane pytania oraz dodatkowe związane z interesującymi mnie zagadnieniami otrzymałem wyczerpującą i solidną odpowiedź. Polecam Jerzy.
  • Eugeniusz

    2016-01-07

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Jestem zadowolony i polecam innym. Eugeniusz
  • Eugeniusz

    2016-01-07

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Jestem zadowolony i polecam innym. Eugeniusz
  • Barbara

    2016-01-04

    Bardzo profesjonalna i rzeczowa opinia jestem zadowolona .Dziekuje bardzo
  • Hanna

    2015-12-30

  • Sławomir

    2015-12-28

    Ocena wyczerpująca i całkowicie zrozumiała. Sławek Nowakowski
  • Rafał

    2015-12-29

    Doskonałe porady. W nowym roku skorzystam ponownie z porad w sprawie prawa. Jesteście profesjonalistami. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
  • Jerzy

    2015-12-21

    Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i wyczerpującej odpowiedzi. Będę nadal korzystać z usług kancelarii oraz polecam wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam Jerzy
  • Laura

    2015-12-23

    Trochę za dużo przykładów innych wyroków niby na wzór,to nie potrzebne .za mało odpowiedzi tzw.językiem nie prawniczym tylko jasnym, zrozumiałym. dla przeciętnego człowieka.Wklejanie całych paragrafów,bez odniesienia do zadanych pytań.ale ogólnie 2 porady były pomocne.szybkość,rzetelność.wygodnie,bez wychodzenia z domu.polecam.
  • Laura

    2015-12-23

    Trochę za dużo przykładów innych wyroków niby na wzór,to nie potrzebne .za mało odpowiedzi tzw.językiem nie prawniczym tylko jasnym, zrozumiałym. dla przeciętnego człowieka.Wklejanie całych paragrafów,bez odniesienia do zadanych pytań.ale ogólnie 2 porady były pomocne.szybkość,rzetelność.wygodnie,bez wychodzenia z domu.polecam.
  • Gertruda

    2015-12-23

    Dziękuję serdecznie .Jestem zadowolona z wnikliwego opracowania przez Państwa opinii prawnej .Będę polecała Państwa . Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2016. Gertruda

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 5
  • 1
  • 5
  • 5
  • 7
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.