Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Ewa

    2016-12-22

    Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa
  • Piotr i Małgorzata

    2016-12-21

    Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.
  • BW

    2016-12-20

    Jestem zadowolona. Opinia była rzetelna i przemyślana
  • Zdzisława

    2016-12-14

    Witam serdecznie.Dziękuję za profesjonalną opinię.Polecam.Korzystam już drugi raz. z Państwa pomocy.Pozdrawiam.
  • Urszula

    2016-12-15

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję
  • Sławek

    2016-12-13

    Mimo, iż opinia tylko potwierdziła moje przekonanie o słuszności moich wątpliwości, to dodała mi pewności w dochodzeniu swoich praw. Na pewno jeszcze będę korzystał z pomocy e-prawnika. Polecam
  • Janusz

    2016-12-02

    Profesjonalna usługa. Polecam!
  • Janusz

    2016-12-02

    Profesjonalna usługa. Polecam!
  • Anna

    2016-12-09

    Korzystam pierwszy raz, ale jestem zadowolona. Sprawnie ,konkretnie, POLECAM!
  • Edward

    2016-12-08

    Bardzo dziękuje za profesjonalną opinie prawną.
  • Krzysztof

    2016-12-08

    Opinia mi pomogła, choć nie była w pełni wyczerpująca. Otrzymałem upewnienie dla wiedzy która juz wcześniej posiadałem, ale mam nadzieję że to mi wystarczy. Jesteście potrzebni.
  • Dorota

    2016-12-01

  • Jan

    2016-12-06

    Dziękujemy na razie za Państwa pomoc, myślę, że bardzo ta opinia nam się przyda ,do dalszego rozwoju sprawy, jeżeli będzie taka konieczność to możliwe , że skorzystamy raz jeszcze z państwa pomocy.
  • Beata

    2016-11-30

    Wyczerpująco i profesjonalnie. Dziękuję i polecam.
  • Marian

    2016-11-30

    Jestem zadowolony z opinii, Rzeczowa , jednoznaczna . W przyszłości prawdopodobnie jeszcze co najmniej raz skorzystam z usług serwisu. Pozdrawiam dziękuję.
  • Jan

    2016-11-29

    Korzystam drugi raz i potwierdzam konkretnie i profesjonalnie.
  • Elżbieta

    2016-11-29

    Po raz kolejny wystąpiłam o opinię , uzyskałam konkretną odpowiedź.Polecam.
  • Agnieszka

    2016-11-24

    Bardzo szybka i konkretna odpowiedź. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
  • Iwona

    2016-11-23

    Bardzo dziękuję za opinię, która napewno pomorze w rozwiązaniu problemu. Polecam
  • Irena

    2016-11-21

    Profesjonalizm, szybkie uzyskanie porady, szczegółowa analiza problemu. Korzystam drugi raz z tej formy porad prawnych i jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam!Irena
  • Renata

    2016-11-21

    Bardzo szybka, rzetelna porada. Miła obsługa. Dziękuję.

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 7
  • 9
  • 6
  • 3
  • 3
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.