Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij

Wyceniamy również w weekendy!

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Ninar

    2015-05-07

    Szczegółowa opinia ukierunkowała moje działanie. Mam nadziję, że skutek będzie pozytywny. Bardzo dziękuję zespolowi za poradę. ninar
  • kje

    2015-05-18

    Usługa została wykonana perfekcyjnie. Wyczerpująca odpowiedz i szybki czas oczekiwania. Kontakt z biurem klienta bardzo dobry, możliwość negocjacji ceny .Moje pełne zadowolenie z usługi e-prawnik.pl.
  • Barbara

    2015-05-07

    Opinia rzetelna zupełna i wyczerpujaca , korzystam często z pomocy tego portalu i bede korzystała
  • Dorota

    2015-05-14

    Jestem bardzo zadowolona. Korzystam z waszeo serwisu już po raz kolejny i zawsze wszystko jest szybko załatwione i pozytywnie. Bardzo szybki kontakt z klientem. Pozdrawiam
  • Bogumil

    2015-05-06

    Bardzo dobra , profesjonalna , szybka opina prawna . Polecam wszystkim . Pozdrawiam
  • tomasz

    2015-04-29

    Drugi raz korzystam z pomocy portalu e-prawnik i ponownie otrzymałem bardzo wnikliwą i rzetelną odpowiedź na moje pytania. Gorąco polecam w/w usługi prawne za bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do każdego indywidualnego problemu. Koszt usługi jest niewspółmiernie niski do korzyści jakie dzięki takiej obsłudze prawnej osiągniemy. Dzięki nim ominiemy \"wyłudzaczy \" którzy bazują na naszej nieznajomości prawa. Pozdrawiam Tomasz
  • Agnieszka

    2015-04-29

    Bardzo dobra opinia na 5!Polecam wszystkim,szczególnie tym,którzy się wahają czy z niej skorzystać:-)...Agnieszka.
  • Lucyna

    2015-04-29

    Jestem zachwycona opinią prawną - bardzo szczegółowa, fachowa, z podaniem podstaw prawnych, dostosowana do konkretnej sutuacji . Będę z pewnością w przyszłości korzystać z porad i polecam serdecznie wszystkim. Lucyna
  • Anna

    2013-07-22

    Mój prawnik nie umiał znaleźć rozwiązania problemu. Od Państwa otrzymałam szybko i precyzyjnie sporządzoną opinię i na jej podstawie przeprowadziłam całe postępowanie w sprawie. Właśnie zakończyło się pozytywnie. Bardzo dziękuję za profesjonalną poradę. Anna
  • Andrzej

    2015-04-23

    Opinia pomocna,rzetelna,łatwy kontakt i szybko -polecam taką formę porady prawnej.
  • Danuta

    2015-04-20

    Bardzo dobra opinia, bardzo pomocna. Dziękuję
  • mariusz

    2015-03-27

    Profesjonalna obsługa, kompletna, fachowa i rzetelna polecam
  • Marek

    2015-03-03

  • Marek

    2015-03-04

  • Janusz

    2015-04-17

    Dwukrotnie skorzystałem z usług e-prawnik i jestem nie tylko zadowolony ale i mądrzejszy, gdyż opinie takie b.mi pomogły w uniknięciu życiowego błędu - chociaż na co dzień czytam wszystko co dotyczy zmian w prawie ale zawsze profesjonalna porada e-prawnika jest absolutnym pewnikiem nieomylności, dlatego zachęcam każdego zastanawiającego się czy warto skorzystac z opinii e-prawnik, bo WARTO - nie żałuj pieniędzy na obronę siebie przed trudnymi życiowymi sytuacjami w które się wplątałeś a których chciałbys uniknąć do oceny swojej sytuacji, bo później może być już nie tylko drożej ale i gorzej. Pozdrawiam Janusz
  • wladyslawa

    2015-04-14

    Polecam wszystko na 5
  • aśka28

    2015-04-14

    Bardzo profesjonalna pomoc polecam :)
  • iwona

    2015-04-14

    Opinia sporządzona rzetelnie i fachowo. Usługa godna polecenia.
  • Marlena

    2015-04-15

    Kolejny raz korzystam z porady prawnej. Jestem bardzo zadowolona!!! Opinia jest profesjonalna , szczegółowa,podparta odpowiednimi przepisami,co dla mnie jest bardzo ważne. Bardzo polecam korzystanie z takiej formy uzyskania porady prawnej. Z pważaniem Marlena Buzak
  • Piotr

    2015-04-14

    skorzystałem z pomocy i z pewnością polecę innym
  • Alicja

    2015-04-10

    Z firmą e-prawnik współpracuję już od kilku lat i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona.!!!!!!Polecam wszystkim ,niezależnie czy jest to firma czy osoba fizyczna.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 3
  • 0
  • 2
  • 0
  • 5
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.