Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij

Wyceniamy również w weekendy!

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Iwona

    2016-11-23

    Bardzo dziękuję za opinię, która napewno pomorze w rozwiązaniu problemu. Polecam
  • Irena

    2016-11-21

    Profesjonalizm, szybkie uzyskanie porady, szczegółowa analiza problemu. Korzystam drugi raz z tej formy porad prawnych i jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam!Irena
  • Renata

    2016-11-21

    Bardzo szybka, rzetelna porada. Miła obsługa. Dziękuję.
  • ewelina

    2016-11-21

    Szybko .konkretnie i profesjonalnie !Dziękuję bardzo :-)
  • Bogda

    2016-11-18

    Otrzymałam w pełni zadowalającą mnie opinię prawną. Dziękuję.
  • anna

    2016-11-18

    Szybka, rzeczowa, konkretna. Polecam.
  • Agata

    2016-11-08

  • Barbara

    2016-11-09

    Po raz drugi korzystam z usługi prawnej i jestem zadowolona świetny kontakt co do pytań dodatkowych natychmiastowe odpowiedzi.Pozdrawiam i dziękuję.
  • Emilia

    2016-11-10

    Opinia wyczerpuje w całości zapytanie.
  • dbo

    2016-11-09

    Usługa profesjonalna.
  • SYLWIA

    2016-11-03

    Bardzo dziękuję, za szybkie wydanie opinii i to bez wychodzenia z domu. POLECAM :)
  • Helena

    2016-11-03

    Pełny profesjonalizm , powołanie się na przepisy , analiza przedstawionego zagadnienia, konkretna rzetelna informacja odniesiona do zadanych pytań . Trochę czekanie na odpowiedz się dłuży , ale warto . H.S
  • Piotr

    2016-11-03

    Na pewno skorzystam w przyszłości gdybym znów miał pytanie wymagające nieskomplikowanej i szybkiej porady prawnej
  • Wiesław

    2016-10-28

  • Alicja

    2016-10-27

    Bardzo dziękuję za pomoc. Opinia prawna konkretna i wyczerpująca.
  • ema

    2016-10-25

    Opinia rzetelna i wyczerpujaca. Dziękuje za pomoc.
  • andzia

    2016-10-25

    polecam wszystkim, którzy potrzebują pomocy prawnej, serdecznie dziękuję
  • teresa

    2016-10-25

    Szybka, wyczerpująca odpowiedź, ułatwiająca rozwiązanie trudnych problemów spadkowych. Ważne - bez wychodzenia z domu. Dziękuję. Pozdrawiam:)
  • Zdzisława

    2016-10-24

    Rzetelna i profesjonalna opinia, bardzo mi pomogła. Dziękuję i polecam.
  • wanda

    2016-10-21

  • a.

    2016-10-21


Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 7
  • 4
  • 7
  • 1
  • 5
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.