Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Karmelickiej 66, kod poczt. 31-128, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • ulan.

    2014-04-15

    Nie miałam zaufania do wyjaśnienia mojej sprawy drogą internetową,jednak ryzyko opłaciło się bo zaoszczędziłam czas ,rozwiałam wszelkie wątpliwości,wiem jakie mam podjąć dalsze kroki i w razie problemów zwrócę się znowu do firmy po poradę.
  • Krzysztof Górecki

    2014-04-16

    Witam , jestem zadowolony z przygotowanej mi opinii , nie ukrywam że byłbym zainteresowany wykonaniem pisma procesowego jakim byłby pozew przeciwegzekucyjny . Proszę o o ewentualną wycenę tej usługi .Z góry serdecznie dziękuję
  • anna.lewińska

    2014-04-15

    Opinia napisana prostym, dostępnym dla przeciętnego obywatela językiem. Polecam wszystkim potrzebującym fachowej porady. Podziękowanie dla autorów opinii.
  • marko55

    2014-03-31

    Dziekuje za otrzymana ocenę.Jest profesjonalna i wyjaśnia problem.Pozdrowienia i podziekowania dla autorow.
  • Krystyna G

    2014-03-20

    dziekuje za otrzymaną opinię, bardzo mi pomogła rozwikłać problem, o który pytałam
  • Barbara Z.

    2014-03-25

    Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl Na doprecyzowane pytanie po otrzymaniu opinii dostałam odpowiedź która w pełni mnie satysfakcjonuje. Teraz wiem jak postąpić. Zespół prawników jest profesjonalny i rzetelny. Wycena usługi również nie jest zbyt wygórowana w porównaniu do usług prawników w mojej miejscowości. Dziękuję i pozdrawiam
  • Doris

    2014-03-27

    Opinia jest podana rzetelnie i profesjonalnie. Bardzo Dziękuję. Z porady korzystam już po raz drugi i jestem zadowolona. Dziękuję !
  • teresa bielecka

    2014-03-25

    witam-na razie bardzo Wam dziękuję w imieniu tej biednej Mamy-9 dzieci-postanowiłam Jej pomóc,choć sama walczę z bardzo złośliwym rakiem-jestem łysa i sama mam swe poroblemy,ale Wasza opinia mi się podoba,także jeszcze raz wielkie dzięki.Serdecznie pozdrawiam cały Wasz Zespół.Przypuszczam,że będę potrrzebowała dodatkowej pomocy,także pewnie się do Was zwrócę-DZIEKI
  • Bogdan T.

    2014-03-24

    Dziekuje za otrzymana opinie.Jest profesjonalna i rzeczywiscie wyjasnia problem.Pomaga w dalszym postepowaniu.Pozdrowienia i podziekowania dla autorow.
  • Janusz S.

    2014-03-10

    Opinia wyjaśnia zakres zadanego pytania w sposób jasny rysując kilka dróg rozwiązania.
  • bozenaj

    2014-03-19

    Dziękuję za otrzymaną opinię prawną. Treść podana w sposób rzetelny i w pełni wyczerpujący, komunikatywne podsumowanie opinii. Niezwykle wygodna i zarazem profesjonalna usługa dla osób nie mających możliwości bezpośredniego kontaktu z prawnikiem. Pozdrawiam
  • Dorota Gruchała

    2014-03-03

    Pierwsza opinia nie była dla mnie dokońca wyczerpująca, po darmowym doprecyzowaniu problemu uzyskałam jasną odpowiedź nie budzącą żadnych wątpliwości
  • Janusz Bartoszek

    2014-03-11

    Opinia prawna, którą otrzymałem w pełni mnie zadowala. Polecam korzystanie z usług prawnych e-prawnik.
  • Barbara Jonatowska

    2014-03-07

    Usługę oceniam bardzo wysoko. Uzyskana odpowiedź na moje pytanie jest obszerna,rzeczowa i pozwoliła mi z optymizmem spojrzeć na problem z którym się borykam. Cena za usługę nie jest również wygórowana. Bardzo dziękuję za pomoc.
  • Maria S.

    2014-03-06

    Serdecznie dziękuję za pomoc prawną w mojej trudnej sytuacji życiowej. Zycie uczy jak bardzo nie należy ufać drugiej osobie ale dzięki Waszej profesjonalnej opinii z przepisami i przykładami prawnymi wiem teraz jak mogę walczyć z nieuczciwym człowiekiem.
  • Tomasz Kolender

    2014-03-07

    Właśnie na to liczyłem. Opinia bardzo wyczerpująca. Dziękuję.
  • Bogdan Ciechowski

    2014-03-05

    Dziękuję za opinię prawną . Jestem bardzo zadowolony z powodu profesjonalnego podejścia do opinii pomimo jej treści , która nie jest w pełni przychylna dla mnie . Ale lepiej wiedzieć prawdę niż się łudzić Pozdrawiam
  • Teresa

    2014-03-05

    Bardzo jestem zadowolona z wydanej opinii prawnej.Jest profesjonalna, bardzo czytelnie i zrozumiale sporządzona wraz z instrukcją jak postępować ubiegając się o swoje prawa. Poza tym bardzo dobra komunikatywność! Zaoszczędziłam na czasie i praktycznie będąc w pracy załatwiłam ważne sprawy dotyczace mojej rodziny. Szczerze polecam tego typu usługę wszystkim! Pozdrawiam serdecznie cały zespół Redakcji e-prawnik.
  • Andrzej R

    2014-03-03

    Dziękuję za profesjonalną i wyczerpujacą opinię prawną. Polecam korzystanie z takiej usługi , która ułatwia zrozumienie omawianej tematyki a także powoduje ,że korzystając nastepnie z usług adwokackich/radcowskich czy stając przed sądem jesteś dobrze poinformowany ( a to w dzisiejszych czasach jest dużą wartością ).Naprawdę warto korzystać z portalu e-prawnik. Pozdrawiam
  • irenadudik

    2014-03-03

    Bardzo jestem zadowolona z wydanej opinii prawnej Polecam każdemu kto ma problem i sam się meczy szukając przepisów. Opinia jest wydana w sposób prosty jasna czytelna i zrozumiała Bardzo dziękuję zespołowi e-prawnik pozdrawiam.
  • Eliza

    2014-03-03

    Ale jestem zadowolona, Dziękuje bardzo.Mimo iż bardzo sceptycznie byłam nastawiona do tego typu usługi, bo tez i pierwszy raz korzystałam z usługi e-prawnik to polecam mocno wszystkim. Szczególnie osobom które nie mogą i nie mają czasu wyjść z domu z różnych przyczyn. Jestem młoda mamą i zupełnie nie mogę popołudniem wyjść z domu. Zaoszczędziłam na paliwie bo nie musiałam jechać 65km w jedną stronę do najbliższego prawnika. Poza tym mama fachową i rzetelną ocene mojego problemu, a co ważne mogę dzwonić i pisać wiadomości z dopytywaniem się o mój problem już nieodpłatnie dalej nie wychodząc z domu czy pracy. I znowu zaosczędzę na czasie, paliwie, pieniądzach. Państwa oferta jest super! bo jest jeszcze dyskretna. Serdecznie pozdrawiam i na pewno skorzystam z Państwa usługi gdy zajdzie taka potrzeba. Dziękuję.

Zaufało nam już:
  • 0
  • 1
  • 9
  • 3
  • 1
  • 5
  • 8
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Karmelickiej 66. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.