Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij

Wyceniamy również w weekendy!

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Danuta

    2015-04-20

    Bardzo dobra opinia, bardzo pomocna. Dziękuję
  • mariusz

    2015-03-27

    Profesjonalna obsługa, kompletna, fachowa i rzetelna polecam
  • Marek

    2015-03-03

  • Marek

    2015-03-04

  • Janusz

    2015-04-17

    Dwukrotnie skorzystałem z usług e-prawnik i jestem nie tylko zadowolony ale i mądrzejszy, gdyż opinie takie b.mi pomogły w uniknięciu życiowego błędu - chociaż na co dzień czytam wszystko co dotyczy zmian w prawie ale zawsze profesjonalna porada e-prawnika jest absolutnym pewnikiem nieomylności, dlatego zachęcam każdego zastanawiającego się czy warto skorzystac z opinii e-prawnik, bo WARTO - nie żałuj pieniędzy na obronę siebie przed trudnymi życiowymi sytuacjami w które się wplątałeś a których chciałbys uniknąć do oceny swojej sytuacji, bo później może być już nie tylko drożej ale i gorzej. Pozdrawiam Janusz
  • wladyslawa

    2015-04-14

    Polecam wszystko na 5
  • aśka28

    2015-04-14

    Bardzo profesjonalna pomoc polecam :)
  • iwona

    2015-04-14

    Opinia sporządzona rzetelnie i fachowo. Usługa godna polecenia.
  • Marlena

    2015-04-15

    Kolejny raz korzystam z porady prawnej. Jestem bardzo zadowolona!!! Opinia jest profesjonalna , szczegółowa,podparta odpowiednimi przepisami,co dla mnie jest bardzo ważne. Bardzo polecam korzystanie z takiej formy uzyskania porady prawnej. Z pważaniem Marlena Buzak
  • Piotr

    2015-04-14

    skorzystałem z pomocy i z pewnością polecę innym
  • Alicja

    2015-04-10

    Z firmą e-prawnik współpracuję już od kilku lat i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona.!!!!!!Polecam wszystkim ,niezależnie czy jest to firma czy osoba fizyczna.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
  • Monika

    2015-04-10

    dziekuje porada byla konkretna
  • Marek

    2015-04-09

    Dziękuje prawnikom, za uzyskanie profesionalnej opini prawnej. Polecam. Marek
  • Bożena

    2015-04-03

    Pierwszy raz skorzystałam, bardzo rzetelna, fachowa i wyczerpująca opinia. Usługa i forma godna polecenia. Bożena
  • Janusz

    2015-04-01

    Szanowni Państwo, Chciałbym podziękować za wyczerpującą i dokładną opinię jak poniżej. Jest ona dla mnie konkretna i dosadna. Poprostu rzetelna. Dziękuję. Opinia na 5. Z poważaniem Inż. Janusz Dąbrowski
  • Ikar55

    2015-03-26

    Sprawnie,szybko,wyczerpująco. Polecam
  • Dominik

    2015-03-26

    Pierwszy raz skorzystałem i nie żałuję. Polecam wszystkim
  • Janusz

    2015-03-25

    Profesjonalna obsługa klienta - Janusz
  • Elżbieta

    2015-03-25

    Dziękuję prawnikom biura e-prawnik za sporządzenie opinii rzetelnie i fachowo. To świetna forma uzyskania profesjonalnej porady prawnej. Usługa godna polecenia. Elżbieta
  • Antoni

    2015-03-24

    usługa super, w pełni moim zdaniem kompletna, a nie droga, dziękuję
  • Ewa

    2015-03-23

    Już drugi raz korzystam z usług biura e-prawnik. Jest to świetna forma uzyskania profesjonalnej i wyczerpującej opinii prawnej. Bardzo polecam. Ewa-Halina

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 2
  • 8
  • 4
  • 9
  • 0
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.