e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2152 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Anna

29.3.2018

Bardzo fachowa pomoc. Kontakt idealny. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zbigniew

29.3.2018

Opinia wydana terminowo, z wnioskami prawnymi podanymi w sposób jasny nawet dla nieprawników. Spełnia założenia przyjęte przeze mnie przy występowaniu z zapytaniem o jej wydanie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ryszard

27.3.2018

Dziękuję! Opinia jest jasna i zadowalająca w treści. Polecam innym. Z powazaniem

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marta

27.3.2018

Doskonały serwis i jakość usług. Otrzymałam niezwykle dogłębną i pomocną poradę prawną oraz odpowiedź na moje dodatkowe, powiązane pytanie. Polecam wszystkim, którzy potrzebują porady prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

teti50

23.3.2018

Polecam wszystkim potrzebujacym pomocy prawnej. Bardzo szybko otrzymalam odpowiedz na zadane pytanie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

23.3.2018

Opinia przygotowana szybko, profesjonalnie, zrozumiale. POLECAM.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zdzisława

20.3.2018

Dziękuję za bardzo profesjonalną usługę prawną i wyczerpującą w pełni moje pytanie.Będę polecała napewno znajomym . Sama także skorzystam jeszcze z Państwa porad.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

20.3.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

16.3.2018

Cena mogłaby być niższa ale opinia prawna to rekompensuje pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jola

14.3.2018

Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, jeżeli zajdzie konieczność na pewno skorzystam ponownie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir

13.3.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

zdzicho

13.3.2018

Powiedziałbym, że opinia prawna jest zbyt doskonała, aż na tyle nie liczyłem, podana w przystępnej, zrozumiałej formie. Jestem pozytywnie zaskoczony.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Stanisław W.

9.3.2018

Stanisław W. Opinia zrozumiała na miarę prostego obywatela RP. A efekt końcowy zależny od Sądu. Jak dotychczas dziękuję za opinię, i polecam się na przyszłość. Polecam innym.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

9.3.2018

Jestem wdzięczna za szybką i fachową pomoc.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dorota G.

7.3.2018

Po raz kolejny skorzystałam z usług. Jestem bardzo zadowolona. Otrzymałam zwięzłą i wyczerpującą odpowiedź - bez zbędnych wątków pobocznych. Dziękuję bardzo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

5.3.2018

Opinia przygotowana rzetelnie, szybko i bardzo fachowo. Jestem bardzo zadowolony z odpowiedzi. Gorąco polecam zespół prawników e-prawnik.pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mira

2.3.2018

Opinię prawną oraz usługę, we wszystkich jej aspektach, oceniam na 5. Bardzo dziękuję i szczerze polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aga

2.3.2018

Bardzo wyczerpująca odpowiedź przedstawiające wszystkie alternatywy rozwiązania. Plusem jest, że można wszystko na spokojnie pisać w domu. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

2.3.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zofia

28.2.2018

Profesjonalna fachowa zrozumiała porada ,POLECAM

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

27.2.2018

Opinia wyczerpująca. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Robert

23.2.2018

Opinia przygotowana solidnie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jolanta

22.2.2018

Bardzo polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysiek

21.2.2018

wszystko ok.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Witold

20.2.2018

Polecam. Szybko , fachowo , zrozumiale.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

B.Nowacka

20.2.2018

Dziękuję za dokładne przeanalizowanie mojej trudnej sprawy. Pewien niewielki niedosyt informacji wynika oczywiście z wieloaspektowości mojego problemu i wymagałby być może dopracowania odpowiedzi w szczegółach. Jednakże jestem zadowolona z odpowiedzi i jeszcze raz bardzo dziękuję. B.Nowacka

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

19.2.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dariusz

17.2.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

16.2.2018

Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

16.2.2018

Szybko, fachowo i za rozsądną cenę. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik