e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2414 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Agnieszka

1.8.2019

Jestem ogromnie wdzieczna za pomoc, ktora tutaj otrzymalam. Uzyskalam odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Moj problem zostal wyjasniony szczegolowo, w zrozumialy sposob, szybko i za przystepna cene. POLECAM z calego serca. Pelen profesjonalizm!!!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

1.8.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Janina U

31.7.2019

Janina U. Serdecznie dziękuję. Przepraszam,iż nie podziękowałam od razu,ale czekałam jak sprawa się rozwiąże. Wszystko poszło dobrze. Mąż miał przywrócony termin do złożenia sprzeciwu, drugi raz był na komisji i otrzymał rentę. W ZUS należało złożyć dwa oddzielne pisma: Wniosek o przywrócenie terminu i Wniosek do złożenia sprzeciwu. Poleciłam firmę wielu znajomym.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

31.7.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

29.7.2019

Profesjonalny sposób podejścia do klienta. Opinia z dokładnym powołaniem się na obowiązujące przepisy, napisana tak aby każdy mógł zrozumieć. Bez wychodzenia z domu. Bardzo gorąco polecam . Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

27.7.2019

Serdecznie dziękuję za fachowe zajęcie stanowiska - tak czy inaczej, będzie to sprawa,którą zapewne rozstrzygnie sąd.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

27.7.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata E.

22.7.2019

To mój kolejny kontakt z firmą e-prawnik i na pewno nie ostatni. Poziom usługi jak zawsze doskonały. Odpowiedź pełna, uzasadniona przepisami, a jednocześnie zrozumiała. Gorąco polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Artur

20.7.2019

W życiu nie można przewidzieć wszystkich sytuacji wymagających wsparcia \"prawniczego\". W mojej sytuacji wysłałem zapytanie do 3 firm oferujących porady/opinie prawne on-line. Odpowiedział i UDZIELIŁ porady, jedynie zespół Radcy Włodarczyka. Co więcej zrobiono to naprawdę w krótkim czasie, treściwie i profesjonalnie. Dokładnie tak jak oczekiwałem. Adres tej firmy już jest w moich zakładkach i jeżeli zajdzie taka potrzeba - tylko tam. Czytelnikom mojej opinii polecam z całego serca (i rozumu). Pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

j.P.Laskowscy

18.7.2019

Wysoki profesjonalizm !. Polecamy na 100 % +

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

17.7.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sissi

16.7.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Dariusz

16.7.2019

Wyczerpująca odpowiedź nic dodać tylko Was polecać

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

12.7.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Radosław Tymanowski

12.7.2019

Jestem zadowolony z porady, serdecznie dziękuję, wyjaśnienie problemu w sposób jasny i zrozumiały. Jeszcze nie raz będę korzystał. Polecam wszystkim.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Szymon

11.7.2019

Profesjonalna opinia.Bardzo szybka odpowiedz poparta konkretnymi przepisami.Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Teresa

11.7.2019

Dziękuję za wyjaśnienie, które było bardzo pomocne. Usługa przydatna, polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

11.7.2019

Teraz już nie muszę szukać w internecie zbioru 1000 porad z 1000 różnych przypadków. Otrzymałem pisemną poradę dużo szybciej niż oczekiwałem, wszystko napisane zrozumiałym językiem. Jak najbardziej polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jerzy

10.7.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Monika Szulim

10.7.2019

Bardzo szczegółowe rozpisane możliwości, przystępna cena i czas oczekiwania, bez wychodzenia z domu, SERDECZNIE DZIĘKUJĘ

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

malgorzata

8.7.2019

Profesjonalna obsługa,jestem bardzo zadowolona,polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

4.7.2019

Opinia wykonana rzetelnie, w terminie i za przystępną cenę. Uzyskałam zrozumiałe odpowiedzi na moje pytania. Zachęcam do korzystania z usług e-prawnik.pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Karolina

3.7.2019

Jestem bardzo zadowolona z udzielonej mi pomocy prawnej. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dorota

1.7.2019

Dziękuję - profesjonalna opina z powołaniem się na przepisy Dostałam również wskazanie innej możliwości rozstrzygnięcia sporu. Mój problem został b.szczególowo i precyzyjnie wyjaśniony. POLECAM

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzempek. J.

1.7.2019

Dziękuję bardzo! Pełen profesjonalizm! Polecam w 100%!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Rafał

28.6.2019

Jestem bardzo zadowolony z porady. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin L.

26.6.2019

Wszystko poszło sprawnie i profesjonalnie, polecam jak najbardziej!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Laskowski Piotr

18.6.2019

Polecam!!!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

15.6.2019

Usługa została zrealizowana zgodnie z oczekiwaniami, na konkretny problem dostałam konkretne wyjaśnienie z powołaniem się na zapisy prawne. Jestem zadowolona i polecam współpracę z Prawnikami. Dziękuję za pomoc.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

14.6.2019

Dziękuję, bardzo profesjonalna i satysfakcjonująca opinia, która mnie bardzo uspokoiła. Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: