e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 1946 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Marzena

28.8.2017

Szybki kontakt, rzetelna obsługa, profesjonalna odpowiedź, warto zadać pytanie, jest się bardziej spokojnym w dalszym działaniu. Pomimo wyceny odpowiedzi, nie żałuję. Pozdrawiam i polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Antoni

24.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Roman

23.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

emilia

23.8.2017

Polecam. Opinia fachowa.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marian

22.8.2017

Polecam- opinie zrozumiałe poparte przepisami i orzecznictwem Marian

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

22.8.2017

Dziękuję za fachowa pomoc. Jestem teraz spokojniejsza, bo wiem na czym stoję. Polecam porady prawne. Sprawnie, szybko i rzetelnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Eugeniusz

21.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Adam

18.8.2017

jestem zadowolony z usługi wszystko jest jasne. nie mam zastrzeżeń. cal został osiągnięty. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zbigniew

18.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

18.8.2017

Bardzo profesjonalnie zorganizowana pomoc prawna. Wyczerpująca opinia prawna, bardzo pomocna. Czas oczekiwania zgodnie z ustaleniami do 24 godzin. Obsługa bardzo miła, satysfakcjonująca. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Emila

17.8.2017

Polecam, bardzo pomocni .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Natalia

17.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

14.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marta

9.8.2017

Wszystkie moje wątpliwości zostały wyjaśnione w bardzo jasny sposób , krótki czas oczekiwania , doskonały kontakt, polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mariusz

8.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

8.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zbigniew

8.8.2017

Wszystko jest ok

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

barbara

7.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sylwia

4.8.2017

Polecam. Uczciwi i rzetelni

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

4.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jadwiga

2.8.2017

dziękuję za opinię fachową i przejrzystą - Jadwiga

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

beata

1.8.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ilona

1.8.2017

Bardzo pomocna porada.Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bartosz

1.8.2017

Dziękuję za opinię. Jest ona zrozumiała dla laika i co najważniejsze pomocna.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mariola

28.7.2017

Usługa bardzo profesjonalna ,która bardzo mi pomogła

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grzegorz

26.7.2017

Szybka, wyczerpująca, profesjonalna. Cóż więcej dodać, jak tylko - POLECAM.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

26.7.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Michał

25.7.2017

Profesjonalna obsługa.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kasia

25.7.2017

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Lidia

23.7.2017

dziękuję za przystępną cenowo i zrozumiałą dla laika opinię

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik