e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2849 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Wal.Z.

20.8.2021

Porada zrozumiała i pomocna.Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Irena

18.8.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jessica Nowak

18.8.2021

Dziękuję serdecznie za szczegółowe wyjaśnienie :)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna M.

14.8.2021

Bardzo pomocna porada prawna. Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa S.

13.8.2021

Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa S.

13.8.2021

Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa S.

13.8.2021

Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

13.8.2021

Najlepsi!!!! Polecam 100%

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

sybic

13.8.2021

Rzeczowe i konkretne wyjaśnienie problemu. Z pewnością tu wrócę :) Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

sybic

13.8.2021

Rzeczowe i konkretne wyjaśnienie problemu. Z pewnością tu wrócę :) Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Adam

12.8.2021

Szybko otrzymałem opinię, która rozwiała moje wątpliwości

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

10.8.2021

Rzeczowa, wnikliwa opinia prawna, przesłana zgodnie z umową. Do tego porada, jak rozwiązać problem zgodnie z przepisami prawa. Naprawdę polecam. Teraz już wiem, gdzie mogę sprawnie otrzymać konkretną poradę prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grazyna Zalewska

10.8.2021

Bardzo polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir Kurek

10.8.2021

Żeby tak wszędzie byli tak życzliwi prawnicy. Jestem bardzo zaskoczony, pozytywnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir Kurek

10.8.2021

Żeby tak wszędzie byli tak życzliwi prawnicy. Jestem bardzo zaskoczony, pozytywnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir Kurek

10.8.2021

Żeby tak wszędzie byli tak życzliwi prawnicy. Jestem bardzo zaskoczony, pozytywnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir Kurek

10.8.2021

Żeby tak wszędzie byli tak życzliwi prawnicy. Jestem bardzo zaskoczony, pozytywnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Alina

6.8.2021

Polecam, profesjonalna szybka pomoc w wyjaśnianiu wątpliwości.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara C.

3.8.2021

Wszystko super , polecam .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

1.8.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wojtek

28.7.2021

Na wszystkie pytania uzyskałem wyczerpującą odpowiedź

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wojtek

28.7.2021

Na wszystkie pytania uzyskałem wyczerpującą odpowiedź

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Stanisław

21.7.2021

Zrozumiale,przystępnym dla każdego językiem.Polecam wszystkim potrzebującym.Dla takich biedaków jak ja mogłaby być niższa cena.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Karol

17.7.2021

Pełen profesjonalizm i świetna cena za poradę. Szacunek

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Weronika

17.7.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

16.7.2021

Polecam. Opinia prawna napisana przystępnym i zrozumiałym językiem. Na wszystkie pytania uzyskałem wyczerpującą odpowiedź. W razie potrzeby, wiem już, gdzie ponownie szukać porady.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Oliwia

16.7.2021

polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Monika

15.7.2021

polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

13.7.2021

Nie mam słów uznania dla tej Kancelarii. Dzięki nim wygrałam sprawę. Oni są najlepsi z najlepszych! Polecam wszystkim.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Hanna

11.7.2021

Uzyskałam w deklarowanym terminie jasną, wyczerpująca poradę, wyjaśniającą wszelkie wątpliwości dotyczące przedstawionego problemu. Kancelaria godna polecenia

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: