e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 1821 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Maria

17.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

16.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sebastian

16.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sebastian

16.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jolanta

16.3.2017

Ogólnie jestem zadowolona.Pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ryszard

15.3.2017

Wszystko Profesjonalnie , mam jeszcze inną sprawę którą zaraz opiszę.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

15.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Lukasz

15.3.2017

Sytuacja przedstawiona i wyjaśniona bardzo jasno i w oparciu od akty prawne i przedstawiona na przykładzie podobnych spraw. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mateusz

14.3.2017

Świetnie. Wszystko jasne i Wiem co moge zrobic . Dziekuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

14.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Robert

14.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sylwia

14.3.2017

Uzyskałam wszystkie informacje i potrzebne materiały ;) teraz wiem jak działać ;)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Halina

12.3.2017

Swietnie, ze mozna w tak szybkim czasie otrzymac kompetentna porade. Cena uslugi jest akceptowalna i mysle, ze warta uslugi. Dziekuje i polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jan

12.3.2017

Jestem zadowolony. Z pewnością polecę znajomym tego typu usługę. Szybko, sprawnie, niedrogo. Dzięki, pozdrawiam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

10.3.2017

Porada wyczerpujaco opisana .Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewelina

10.3.2017

Bardzo dobre bezstronne wyjaśnienia problemu co bardzo pomaga odnaleźć się w trudnych sytuacjach.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

9.3.2017

Cały proces przebiegł bez zastrzeżeń. Dziękuję za wyczerpującą opinię.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Miroslaw

8.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kazimierz

7.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kinga

6.3.2017

Szybko, sprawnie, a przede wszystkim czytelna opinia, co dla zwykłego obywatela jest najbardziej cenne. Pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

6.3.2017

Szczerze polecam. Profesjonalnie, szybko..i przestaje drżeć, że mogę coś schrzanić..czego mogę chcieć więcej?

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Iwona

28.2.2017

szybka,profesjonalna opinia, cena przystępna polecam korzystanie z usług e-prawnika

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

22.2.2017

Jestem zadowolona z usługi. Opinia zrozumiała i wyczerpująca. W razie potrzeby w przyszłości z pewnością skorzystam z usług e-prawnika oraz zarekomenduję bliskim i znajomym.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jolanta

22.2.2017

Według wybranej opcji w ciągu 3 dni otrzymałam wyczerpującą opinię prawną. Świetnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dariusz

18.2.2017

Porada wyczerpująca.Gorąco polecam. Dziękuję bardzo

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zuzanna

16.2.2017

Fajna rzecz taka usługa , cena też do przyjęcia . Cieszę się , że trafiłam na tą stronę surfując po internecie . Polecam gorąco .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Malgorzata

16.2.2017

Profesjonalna pomoc. Wydane opinie są rzetelne poparte odnosnymivatami prawnymi. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

14.2.2017

Usługa wykonan bardzo rzetelnie i terminowo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marek

14.2.2017

Opinia rzetelna, zrozumiała i kompletna. Jestem bardzo zadowolony. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Iwona

13.2.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik