e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 1890 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Aldona

22.6.2017

Bardzo dziękuję za opinie prawna.Bardzo jasna i czytelna dla mnie wykładnia.Jestem już drugi raz bardzo zadowolona z rzetelnej obsługi. Jesli będę musiała w przyszłości skorzystać z prawnika to na pewno po raz trzeci skorzystam z e-prawnik.pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maciej

22.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Magdalena

20.6.2017

Szybka i wyczerpująca odpowiedź. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

20.6.2017

Bardzo dziękuję za fachową opinię.Polecam innym

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

19.6.2017

Jestem bardzo zadowolna z szybkiej i obszernej wiadomości polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

15.6.2017

Opinia rzeczowa, konkretnie podana, wyczerpująca. Sposób działania całego portalu - profesjonalny. Na pewno będę korzystać w przyszłości.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Klaudia

12.6.2017

Bardzo przydatne informacje,wyczerpująca odpowiedź szczególnie dla kogoś ,kto wstępuje bez profesjonalnego pelnomocnika. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

kamson27

9.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

8.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mirosława

7.6.2017

Jestem zadowolona z uzyskanej opinii, gdyż w bardzo przystępny i wyczerpujący sposób odpowiada na moje zapytanie. Dziękuję !

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Teresa

7.6.2017

Bardzo dziękuję za udzieloną odpowiedz, opinia ta pozwoliła mi na podjęcie działań w nurtującej mnie sprawie - bardzo dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wiesław

7.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mirosław

7.6.2017

Opinia w pełni wyjaśniła, potwierdziła mi moje stanowisko w sprawie z jaką zwróciłem się do serwisu, a o to właśnie mi chodziło. Dziękuję i z pewnością skorzystam w przyszłości.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

jolanta

6.6.2017

Jestem bardzo zadowolona i polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wioletta

6.6.2017

Dziękuję bardzo za fachową pomoc w rozwiązaniu mojego problemu i rzetelne podejście zarówno do sprawy jak i terminu odpowiedzi na pismo Polecam Państwa Firmę

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Joanna

5.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

5.6.2017

Bardzo szybka i wyczerpująca odpowiedz. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

5.6.2017

Fantastyczna opcja dla wszystkich mieszkających za granicą. Polecam! Opinia była wyczrpująca i dała jasną odpowiedź na moje pytanie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

5.6.2017

Opinia została wydana profesjonalnie i w ustalonym terminie. Polecam każdemu.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Joanna

3.6.2017

Jestem bardzo zadowolona z uslug kanelarii. Bardzo profesjonalne i szybkie podejście do mojej sprawy oraz pomoc w jej rozwiązaniu. Polecam każdemu skorzystanie z usług Porad prawnych.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarek

2.6.2017

Zrozumiale wytłumaczone . dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Przemysław

30.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

23.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sylwia

21.5.2017

Bardzo wyczerpująca, obszerna, pomocna i bardzo fachowa opinia na zadane pytania

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ryszard

21.5.2017

jestem zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ryszard

21.5.2017

jestem zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ryszard

21.5.2017

jestem zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Yuliia

20.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

20.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Magdalena

19.5.2017

Profesjonalnie szybko i satysfakcjonujaco ! Polecam w 100 %

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik