e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2884 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Kristina

16.9.2021

Profesjonalna usługa prawna. Serdecznie dziękuję za szybka i pomocna w moim przypadku odpowiedź. Polecam i w razie potrzeby skorzystam ponownie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kristina

16.9.2021

Profesjonalna usługa prawna. Serdecznie dziękuję za szybka i pomocna w moim przypadku odpowiedź. Polecam i w razie potrzeby skorzystam ponownie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kristina

16.9.2021

Profesjonalna usługa prawna. Serdecznie dziękuję za szybka i pomocna w moim przypadku odpowiedź. Polecam i w razie potrzeby skorzystam ponownie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Adrianna

16.9.2021

Szybka wycena, przystępna cena. W konkurencyjnym serwisie dostałam wycenę około 100 zł wyższą. Tutaj była to kwesta kilkudziesięciu złotych więc różnica znacząca. Odpowiedź dostałam po kilkunastu godzinach od opłacenia usługi. Była ona wyczerpująca, przytoczone zostały paragrafy, które opisują moją sprawę, a co najważniejsze odpowiedź była dla mnie zrozumiała (dla laika). Szczerze polecam i jeśli kiedyś będę miała wątpliwości w kwestiach prawnych, na pewno skorzystam ponownie z serwisu e-prawnik.pl.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

wiola

16.9.2021

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Barbara

10.9.2021

Korzystam kolejny raz i zawsze jest szybko, fachowo, wnikliwie i zrozumiale. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

L.

10.9.2021

Rzetalna i treściwa obsługa.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

9.9.2021

Korzystam kolejny raz i zawsze jest szybko, fachowo, wnikliwie i zrozumiale. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

9.9.2021

Korzystam kolejny raz i zawsze jest szybko, fachowo, wnikliwie i zrozumiale. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

9.9.2021

Korzystam kolejny raz i zawsze jest szybko, fachowo, wnikliwie i zrozumiale. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

9.9.2021

Korzystam kolejny raz i zawsze jest szybko, fachowo, wnikliwie i zrozumiale. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

9.9.2021

Korzystam kolejny raz i zawsze jest szybko, fachowo, wnikliwie i zrozumiale. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

8.9.2021

Bardzo szybka, wyczerpująca i zrozumiale sformułowana odpowiedź. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Szymon

6.9.2021

Wszystko jasne i zrozumiałe, a sama odpowiedź mnie zaskoczyła w stopniu szczegółowości. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Szymon

6.9.2021

Wszystko jasne i zrozumiałe, a sama odpowiedź mnie zaskoczyła w stopniu szczegółowości. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Arkadiusz

5.9.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Justyna

1.9.2021

Rzetelne i zrozumiałe wyjaśnienie oraz propozycja pomocy w sprawie. Serdecznie polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Justyna

1.9.2021

Rzetelne i zrozumiałe wyjaśnienie oraz propozycja pomocy w sprawie. Serdecznie polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

31.8.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

31.8.2021

Polecam stronę e-prawnik.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

31.8.2021

Jestem bardzo zadowolona, właśnie takiej usługi poszukiwałam. Świetnie wykonane zlecenia. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aleksander

30.8.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krystyna Jóżwik-Jewsiejczyk

30.8.2021

Wysoki profesjonalizm ,szybkość załatwienia opinii prawnej, przyjazna komunikacja z klientem. Wyrozumiałość dla nieznającego prawa klienta .Wszystko co jest w ankiecie powinno na szóstkę czyli celująco.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir Szczepka

25.8.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Edyta

24.8.2021

Polecam 100% Szybko otrzymałam opinie i fachową .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Edyta

24.8.2021

Polecam 100% Szybko otrzymałam opinie i fachową .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Edyta

24.8.2021

Polecam 100% Szybko otrzymałam opinie i fachową .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Edyta

24.8.2021

Polecam 100% Szybko otrzymałam opinie i fachową .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Cezary

24.8.2021

Polecam miła i szybka pomóc.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarosław

24.8.2021

Polecam, fachowość i konkret w przystępnej cenie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: