e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2582 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Kinga

23.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

21.6.2020

Szybko i sprawnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Gosia

19.6.2020

Ocena bardzo konkretna i profesjonalnie przedstawiona. Jestem usatysfakcjonowana.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

17.6.2020

Porada prawna - ok. Zapewne będę korzystał w przyszłości i polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Joanna

17.6.2020

Odpowiedzi zostały przygotowane zgodnie z wybranym przeze mnie terminem 2 dni roboczych. Całość napisana klarownie, z przytoczeniem i zacytowaniem konkretnych przepisów. Szybka reakcja na moją prośbę o doprecyzowanie odpowiedzi na jedno z zadanych wcześniej pytań. Jeśli będę potrzebowała kolejnej porady, na pewno skorzystam ponownie. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Adrian

17.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Iwona

17.6.2020

Porada jasna i wyczerpująca. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grzegorz z Rodzina

16.6.2020

Dziekujemy za szybka i profesjonalna usługę ,na pewno będziemy korzystać we wszystkich sprawach przyszlosciowo

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

16.6.2020

Bardzo szybko i nie długo trzeba było czekać , bez problemów polecam jestem zadowolona usługa fachową

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

tadeusz

13.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Justyna

11.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Artur

11.6.2020

Porada napisana zrozumiale dla laika , zrealizowana w terminie .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Gosia

10.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sylwester

9.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Hanna

8.6.2020

Bardzo dziękuję za szybką, rzetelną i fachową poradę. Świetna oferta dla potrzebujących pomocy prawnej. Cena usługi zgodna z moim oczekiwaniem:)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

8.6.2020

Bardzo dziękuję za pomoc. Polecam wszystkim!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

zdzisław

8.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

6.6.2020

Jestem zadowolona z usługi prawnej. Szybka i profesjonalna odpowiedź.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Polecający

3.6.2020

Polecam Państwa usługi z czystym sumieniem. Jakość przekazanej opinii na bardzo wysokim poziomie w stosunku do bardzo przystępnej ceny. Dzięki udzielonej wyczerpującej poradzie prawnej odzyskałem moje pieniądze od nierzetelnego pracodawcy w krótkim czasie. Bardzo dziękuję za Państwa pomoc.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

adam i danuta

3.6.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ANNA

30.5.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Joanna

28.5.2020

dziękuję za pomoc, szybko , b.dobry kontakt w rozsądnej cenie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomek

27.5.2020

Dziękuję za pomoc, odpowiedź wyczerpująca, także zawiera porady w przypadku rozwoju sytuacji.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krystyna Taras

26.5.2020

Bardzo wyczerpująca opinia.Otrzymałam wszystkie,potrzebne przepisy oraz wskazówki,jak dalej postępować.Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Justyna

23.5.2020

Profesjonalna, wyczerpująca i szybka porada. Temat wyjaśniony bardzo dokładnie, podane przykłady/wzory jak sformułować tekst. Bardzo mi to pomogło w dalszych działaniach. Jestem bardzo zadowolona, polecam i na pewno też skorzystam ponownie!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Damian

22.5.2020

100% satysfakcji. Pełen profesjonalizm

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jerzy

19.5.2020

To druga opinia prawna o jaka poprosiłem e-prawnik.pl. Tak samo jak za pierwszym razem - sprawnie, zrozumiale, zawodowo. Dziękuję i pozdrawiam - Jerzy

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir

18.5.2020

Bardzo wyczerpująca opinia. Wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem. Na pewno będę korzystał w przyszłości. Dziękuję całemu zespołowi e-prawnik.pl. Szczerze polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Laskowska

16.5.2020

Jestem zadowolona.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Radosław

12.5.2020

Ocena usługi: imageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: