e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2472 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Mariusz

25.11.2019

Nie spodziewałem się tak dobrze opracowanej opinii zagadnień wspólnoty mieszkaniowej, a wszystko o to co mi chodziło poparte orzeczeniami, wyrokami sadów. Walczę z zarządem wspólnoty ta opinia mi dużo pomogła, w szczególności potwierdziła, iż bez naszej zgody(uchwały) to zarząd nic nie może zrobić w szczególności jak ma zamiar rażąco naruszyć \"Roczny plan gospodarczy\" co stało się w mojej wspólnocie. Zarząd nie przyjmuje do wiadomości, jeżeli ma zamiar rażąco naruszyć nasze wydatki to na to musi otrzymać zgodę w formie uchwały. Na razie zarząd jest w szoku, że podaliśmy ich do sadu o unieważnienie uchwały. Nie może pojąc, iż w może podpisać umowę gdy jest to zaplanowane w Planie gospodarczym, anie może podpisać umowy, gdy te wydatki nie są zaplanowane,a w szczególności kiedy wydatki wzrastają o 40%, zarządzający nie znają przepisów A ponadto czepiają się zapisu iż zarząd może podpisywać umowy, nie zwracając na kontekst w jakim przypadku. Jaki to będzie miało wpływ na budżet wspólnoty. Pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

24.11.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ksenia

22.11.2019

Jestem w pełni usatysfakcjonowana: porada szybka , fachowa i zrozumiała. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Michał

21.11.2019

Nowoczesny prawnik.

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Anna

20.11.2019

Polecam -fachowo i przystępnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Teresa

19.11.2019

Drugi raz korzystam z usług e-prawnik i w obu przypadkach otrzymałam fachową odpowiedz:-). Polecam .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej K.

19.11.2019

Szybko, sprawnie i rzeczowo. Gotowy wniosek do sądu.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

14.11.2019

Wielokrotnie potrzebowałam porady prawnej i zawsze otrzymywałam profesjonalną pomoc.Dziękuję bardzo i polecam. Z poważaniem

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

13.11.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Joanna

9.11.2019

Szybko i dokladnie polecam w100%

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Michał

8.11.2019

Fachowa porada.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wiecińska

5.11.2019

Jak dla mnie chapeau bas nie umiała bym się odnaleźć w tych paragrafach,kodeksach i przepisach.Dziękuję z poważaniem

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Janusz

3.11.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jola

30.10.2019

Dziękuję bardzo, odpowiedź była szybka i zrozumiała.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bn

30.10.2019

Szybko i do rzeczy ,polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bn

30.10.2019

Szybko i do rzeczy ,polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz Bubak

28.10.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

wower

26.10.2019

Potrzebowalam tylko porady ale jestem zadowolona polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

25.10.2019

Jestem bardzo zadowolona .Obsługa szybka i zadowalająca napisana jasno , bardzo rzeczowo i zrozumiale . Bardzo dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

S.Sebastian

24.10.2019

Wszystko jasno i rzetelnie wyjaśnione -na pewno jeszcze skorzystam .Dziękuję bardzo!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dbu

24.10.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

marek

24.10.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bartek

23.10.2019

Jestem pozytywnie zaskoczony. Dziękuje.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin Nakonowski

22.10.2019

Pomoc wręcz na poczekaniu, wszelkie wątpliwości rozwiane, wszystko podparte paragrafami. Polecam, na pewno jeszcze skorzystam :)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zadowolony klient

19.10.2019

Polecam, bardzo profesjonalny serwis w obsłudze i kompetencji.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata Łącka

18.10.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Malinowska Maria

16.10.2019

Dziękuję za wyczerpującą i jasną opinię. Polecam i dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

16.10.2019

Dziękuję, wszystko jest zrozumiałe, przystępuje do negocjacji z prawie już byłą żoną. Pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

tm

14.10.2019

wszystko jasne dziękuję!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

K. OLESIŃSKA

11.10.2019

PEŁNA SATYSFAKCJA. OPINIA JASNA I PRZEJRZYSTA-BEZWZGLĘDNIE POMOCNA. DZIĘKUJĘ.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: