e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2717 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

S.B

21.2.2021

Szybko,konkretnie. Cena ok. Polecam,warto skorzystać.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

S.B

20.2.2021

Szybko,konkretnie. Cena ok. Polecam,warto skorzystać.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

S.B

20.2.2021

Szybko,konkretnie. Cena ok. Polecam,warto skorzystać.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

S.B

20.2.2021

Szybko,konkretnie. Cena ok. Polecam,warto skorzystać.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

krzysztof

20.2.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

KAMIL

19.2.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Konrad

18.2.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ilona Michalska

17.2.2021

E-Prawnik, doskonała alternatywa dla firm, które chcą szybkiej opinii. Doskonała pomoc prawna, polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Henryk

9.2.2021

Szybko, sprawnie, konkretnie. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

EMILIA

5.2.2021

Z porady jestem zadowolona

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grażyna

4.2.2021

Szybko i bardzo zrozumiale wytłumaczone .Polecam, dziękuję bardzo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grażyna

4.2.2021

Szybko i bardzo zrozumiale wytłumaczone .Polecam, dziękuję bardzo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grażyna

4.2.2021

Szybko i bardzo zrozumiale wytłumaczone .Polecam, dziękuję bardzo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grażyna

4.2.2021

Szybko i bardzo zrozumiale wytłumaczone .Polecam, dziękuję bardzo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

3.2.2021

Szybka realizacja, uczciwa cena, a najważniejsze profesjonalne zgłębienie tematu i opinia prawna

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

mirek

3.2.2021

Pełen profesjonalizm, solidność i terminowość

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna Kulka

3.2.2021

Polecam. Informują: jak postępować przy procesie-cyklu zakupu/sprzedaży lokalu; z jakim podmiotem i przy jakim rodzaju dokumentu by zawarty ze Stornami układ był prawomocny. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Magdalena O.

3.2.2021

Jestem bardzo zadowolona. Szybka odpowiedz na wszystkie pytania. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta Ksepko

2.2.2021

Dziękuję bardzo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Halina

30.1.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

29.1.2021

Szybko, zrozumiała porada. Jestem zadowolona.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

san

26.1.2021

Jestem zadowolony. Świetny pomysł negocjacji ceny... Sama opinia zrozumiała dla nie prawników....to bardzo ważne. Dzięki. Pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Roman

26.1.2021

Dziękuję panowie, jesteście Wielcy, nie zawiodłem się, wreszcie uwierzyłem, że są prawnicy nie tylko dla swoich korzyści. Życzę, Wszystkim tak gentlemeńskiej wspaniałej obsługi. Warto korzystać z Platformy e-prawnik. Ostatnia deska ratunku, że stać mnie na taką cenę, po splądrowaniu kieszeni przez Innych.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Roman

26.1.2021

Dziękuję panowie, jesteście Wielcy, nie zawiodłem się, wreszcie uwierzyłem, że są prawnicy nie tylko dla swoich korzyści. Życzę, Wszystkim tak gentlemeńskiej wspaniałej obsługi. Warto korzystać z Platformy e-prawnik. Ostatnia deska ratunku, że stać mnie na taką cenę, po splądrowaniu kieszeni przez Innych.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna Kulka

25.1.2021

Netowa forma porady prawnej jest doskonała dla Osób, które nie mają możliwości osobistego spotkania się z Prawnikiem; Strona wycenia się adekwatnie stąd polecam te formę gł. osobom o niepełnym portfelu. Strona odpowiedź w sprawie wystawia w formie pisemnej pdf, można ją przesłać nawet do Sądu. Tym Paniom/Panom- przedstawicielom prawa zaufać warto.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

M.K

24.1.2021

Szybka, szczegółowo wyjaśniająca odpowiedź. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

barbara Gutsche

19.1.2021

wszystko na najwyższym poziomie dziękuje za pomoc będę korzystać

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

18.1.2021

draft umowy spełnił moje oczekiwania.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Justyna

14.1.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Darek

13.1.2021

Wygląda na to, że wszystko zrozumiałem. Wszystko ok

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: