e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2349 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Azajac

23.3.2019

Bardzo pomocna porada

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

21.3.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Tomasz

21.3.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Paweł

19.3.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Konrad

14.3.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jacek Tomczak

14.3.2019

Szybko, tanio i profesjonalnie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

PSH

12.3.2019

Dziękujemy za wyczerpującą opinię. Polskie Stowarzyszenie Haiku.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marzena

11.3.2019

Odpowiedź na zadane pytanie była bardzo szczegółowa, merytoryczna, poparta przepisami i wyrokami SN, NSA. Już zwróciłam się z kolejnym pytanie; BARDZO polecam, sama z pewnością tez będę jeszcze korzystała

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

8.3.2019

Polecam. Otrzymałam opinię wyczerpującą , zrozumiałą dla mnie.Terminowo. Będę korzystała i polecam innym.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ryszard

7.3.2019

Jestem zadowolony z udzielonej odpowiedzi. Nie rozumiem tylko co to znaczy z wyłączeniem nieruchomości rolnych?!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

agawia

7.3.2019

Jestem bardzo wdzięczna za opinię prawną napisaną zrozumiałym dla mnie językiem i wyjaśniającą moje wątpliwości, które wysłałam do e-prawników.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grażyna

6.3.2019

Rzetelnie,wyczerpująco-zrozumiałym dla laika językiem.Bardzo jestem zadowolona z porady i będę w przyszłości korzystała z usług biura e-prawnik.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Szymon

2.3.2019

Otrzymana opinia w pełni wyjaśniła moje wątpliwości.Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

bea

2.3.2019

Ogolnie jestem zadowolona. Minus za to, ze nie dostalam maila w sprawie wyceny i przypadkowo zalogowalam sie zeby sprawdzic cene uslugi. Dziekuje i pozdrawiam. Jeslie bedzie potrzeba to zadam pytanie. Milego dnia. Beata Wisniewska

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jolanta

1.3.2019

Porada prawna rzetelna i rzeczowa.Jestem zadowolona ,polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Izabela

28.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mariusz

28.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Rafał

26.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

MARIUSZ

26.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Jan Łappo

26.2.2019

Bardzo satysfakcjonująca opinia.Dziękuję bardzo i na pewno będę korzystał z Państwa usług.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aleksandra

25.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Konrad

22.2.2019

Rzeczowa opinia, krótki czas oczekiwania, odpowiedzi na pytania uzupełniające również udzielone niezwykle sprawnie i szybko. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Szymon

20.2.2019

Świetni ludzie, mega dużo pomagają, jestem im bardzo wdzięczny za dotychczasową pomoc i liczę na dalszą owocną współpracę;) W dzisiejszych czasach skrót do tej strony trzeba mieć na Pulpicie..

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

XYZ

19.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Krzysztof

19.2.2019

Opinia zrobiona profesjonalnie , terminowo i precyzyjnie. Wyjaśniła wszystkie moje wątpliwości.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

rob

18.2.2019

jestem bardzo zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Iwona W.

18.2.2019

Dzięki za szybką i wyczerpującą odpowiedź. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z Waszych porad.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

15.2.2019

Trudno wyrazić słowa uznania. To dzięki tej Kancelarii, tym wspaniałym LUDZIOM odzyskałam wiarę w drugiego człowieka. Jeszcze nikt w życiu tak wiele mi nie pomógł. To dzięki nim poczułam się silniejsza. To są profesjonaliści w 100%.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

15.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mariusz

14.2.2019

Jasno, prosto, szybko i co ważne, na temat . Gdyby w przyszłości znowu miałbym problemy czy też wątpliwości natury prawnej, na pewno skorzystam z usług e-prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: