e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2259 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Mariusz

10.10.2018

Witam, Jestem bardzo zadowolony bardzo profesjonalna i fachowa obsługa. Będę polecał innym ?? pozdrawiam serdecznie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

M. Kozerski

9.10.2018

Jestem bardzo zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

jola

8.10.2018

Jesteście wspaniali , jak by nie Wy to wpakowała bym się w kłopoty . Odpowiedz Wasza wspaniała z punktami przepisów

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarek

5.10.2018

Zamierzony cel osiągnięty dużo wcześniej niż sam się spodziewałem. Dziękuję za fachową pomoc.Wzorowa komunikacja.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

5.10.2018

Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź, Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sebastian

4.10.2018

Z porad prawnych e-prawnik korzystałem już kilka razy, co świadczy o tym, że jestem zadowolony.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mateusz

2.10.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zadowolony poszkodowany

29.9.2018

Szybko,fachowo,zrozumiale dla kogoś kto potrzebuje \"zdalnie\" pomocy idealnie. Wciąż współpracuje.POLECAM.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zadowolony poszkodowany

29.9.2018

Szybko,fachowo,zrozumiale dla kogoś kto potrzebuje \"zdalnie\" pomocy idealnie. Wciąż współpracuje.POLECAM.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sebastian

23.9.2018

Polecam, nie zawiodłem się!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Filip

22.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zadowolony Prezes spółki z o.o.

22.9.2018

Wyczerpująca opinia z przytoczeniem przepisów prawa, przekazana w sposób zrozumiały dla przeciętnego Kowalskiego - super szybko, znacznie taniej -aniżeli u prawnika w kancelarii prawnej obok. Bardzo polecam .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

sara

20.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jola

19.9.2018

Błyskawiczna, merytoryczna porada prawna wraz z niezbędną dokumentacją, dotyczącą sprawy. Będę stałą klientką. POLECAM w 100%

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ewitalas

19.9.2018

Dziękuję za profesjonalną obsługę . Wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania. Szybka odpowiedź

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

5

18.9.2018

Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aleksandra

18.9.2018

Opinia jasna, konkretna wyczerpująca, poparta przepisami, wskazówkami dot. pism i rekomendacjami. Dziękuję Jak najbardziej polecam. Jestem bardziej zadowolona z usługi e prawnika niż z wizyt osobistych w kancelariach które nie zawsze potrafiły udzielić mi od razu konkretnej odpowiedzi.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

18.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

17.9.2018

Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej porady prawnej jaką otrzymałam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Franek 13.09.2018

13.9.2018

Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kazimierz

12.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jureczka

12.9.2018

Porada prawna jak najbardziej na plus, dowiedziałem się wszystkiego co potrzebowałem. Kontakt bardzo dobry, szybka realizacja na najwyższym poziomie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jerzy

11.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

10.9.2018

Szybko i jasno udzielona odpowiedź, nawet na pytania uzupełniające, polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

6.9.2018

Szybko, sprawnie, konkretnie i rzetelnie. Polecam wszystkim, kto potrzebuje doradztwa.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aldona Morawska

6.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jan

6.9.2018

Opinia pełna, kompletna i wyczerpująca. Opatrzona komentarzem, aktualnym orzecznictwem i piśmiennictwem. Jestem bardzo zadowolony i jeśli będzie taka potrzeba, skorzystam z usług e-prawnika. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mateusz

6.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Magda

5.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

MAŁGORZATA

3.9.2018

OPINIA SATYSFAKCJONUJACA I PRECYZYJNA .DZIEKUJE ZA POMOC I POLECAM WSZYSTKIM .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik