e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 1786 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Marysia

2.2.2017

Porady wasze bardzo mi pomogły,jestem bardzo zadowolona z waszych usług, przez co nie narobię sobie w przyszłości kłopotów. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Violetta

2.2.2017

Polecam usługi e-prawnika. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Witold

2.2.2017

Opinia wyczerpująca ,jestem z niej zadowolony . Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

1.2.2017

Jestem zadowolony z usługi serwisu e-prawnik. Szybko i profesjonalnie zostałem poinformowany o tym, jakie działania prawne mam podjąć. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Longin

1.2.2017

W pełni profesjonalna obsługa w całości satysfakcjonująca i wyczerpująca temat nie pozostawiająca cienia wątpliwości co do celowości działania. Polecam. Longin

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wiesław

30.1.2017

Witam.bardzo serdecznie dziękuje za opinie-wyszliście Państwo na przeciw moim oczekiwaniom w sposób optymalny..zdaję sobie sprawę ,że temat ze względu na niedookreśloność prawna wielu elementów był trudny...dołożyliście Państwo staranności i dostałem materiał ,który będzie mi pomocny w walkach ze spółdzielnią...chodzi bowiem o sam proces wyboru metody i obowiązki spóldzielni z tym związane-to jest proces mający swoje wymogi i zamierzam udowodnić,że nie zostały one spełnione. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bożena

29.1.2017

Serdecznie polecam usługi e-prawnika. Porady rzetelne, szybkie i bez wychodzenia z domu. DZIĘKUJĘ

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Darek

25.1.2017

Naprawdę szybko i profesjonalnie Dziekuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Waldemar

24.1.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

24.1.2017

Jestem bardzo zadowolony z otrzymanej opinii prawnej. Przyznam, że nie spodziewałem się aż tak rzetelnego i obszernego opracowania, po prostu pełny profesjonalizm. Wszystkie sugestie i zalecenia zawarte w opinii zostały przeze mnie w pełni wykorzystane ze skutkiem jak najbardziej pozytywnym - wydawnictwo całkowicie wycofało się z dotychczasowych żądań, a o to mi chodziło. Polecam wszystkim serwis e-prawnik.pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Rozalia

22.1.2017

Dziękuję za wyczerpującą opinię prawną.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

20.1.2017

Rewelacja. Polecam wszystkim.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dagmara

18.1.2017

Bardzo dziekuje za szybka i profesjonalna odpowiedz .Polecam !

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zdzisław

16.1.2017

Naprawdę polecam, szybko i sprawnie no i profesjonalnie, bardzo Państwu dziękuję. Pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Urszula

16.1.2017

Jestem bardzo zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi. Opinia rzetelna i bardzo pomocna w dalszym działaniu. Polecam korzystanie z e-prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

14.1.2017

O.K.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

wojtek

13.1.2017

Dziękuję bardzo za usługę w pełni profesjonalną i uczciwą.Jestem zadowolony.Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu.Polecam was wszystkim.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

dbj

10.1.2017

Szybko merytorycznie i rzetelnie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Arletta

10.1.2017

Szybko, sprawnie, rzetelnie. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Róża

5.1.2017

Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl odpowiedź udzielona szybko, konkretnie, zrozumiale, polecam każdemu aby kierować tu pytania, na prawdę jest profesjonalizm. Ja dziękuję serdecznie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Rozalia.

4.1.2017

porada prawna była dokładna i wyczerpująca, jestem zadowolona.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Irena

3.1.2017

Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię prawną. Profesjonalna pomoc prawna dodała mi pewności i przekonania w konkretnym działaniu. Polecam pomoc e-prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ewa

3.1.2017

bardzo rzetelna i szczegółowa opinia zdecydowanie polecam korzystanie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

30.12.2016

Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i poradę prawną. Będę korzystać w przyszłości. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krystyna

29.12.2016

Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Irena

28.12.2016

Jestem niezwykle zadowolona z bardzo profesjonalnego i terminowego zalatwienia sprawy, z ktora sie zwrocilam do e-prawnikow. Polecam to biuro goraco wszystkim zainteresowanym.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

22.12.2016

Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr i Małgorzata

21.12.2016

Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

BW

21.12.2016

Jestem zadowolona. Opinia była rzetelna i przemyślana

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zdzisława

20.12.2016

Witam serdecznie.Dziękuję za profesjonalną opinię.Polecam.Korzystam już drugi raz. z Państwa pomocy.Pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik