e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2323 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Iwona W.

18.2.2019

Dzięki za szybką i wyczerpującą odpowiedź. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z Waszych porad.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

15.2.2019

Trudno wyrazić słowa uznania. To dzięki tej Kancelarii, tym wspaniałym LUDZIOM odzyskałam wiarę w drugiego człowieka. Jeszcze nikt w życiu tak wiele mi nie pomógł. To dzięki nim poczułam się silniejsza. To są profesjonaliści w 100%.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

15.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mariusz

14.2.2019

Jasno, prosto, szybko i co ważne, na temat . Gdyby w przyszłości znowu miałbym problemy czy też wątpliwości natury prawnej, na pewno skorzystam z usług e-prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

13.2.2019

Sprawę miałam przegraną. To dzięki pomocy tej Kancelarii po dzisiejszej rozprawie zapaliło się dla mnie \"światełko w tunelu\". POLECAM, brak mi słów uznania dla tej Kancelarii. Za okazaną pomoc dziękuję z całego serca,

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

13.2.2019

Bardzo polecam ich stronę i usługę . Jestem z nich bardzo zadowolona

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

V

9.2.2019

Jestem zadowolony.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jędrzej

8.2.2019

Polecam, profesjonalnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Justka

7.2.2019

Bardzo szybka i konkretna pomoc! Bardzo dobry kontakt! Na pewno zaczerpne jeszcze u Panstwa nie jednej porady. Dziekuje za udzielona mi pomoc!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marek

7.2.2019

Bardzo szczegółowo opisana opinia. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

7.2.2019

Bardzo dziękuję za pomoc.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Leszek

1.2.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ryszard

30.1.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

30.1.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

N

29.1.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

24.1.2019

Szybko i fachowo, polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

17.1.2019

Otrzymałem wyczerpujące wyjaśnienie w sprawie, z którą zwróciłem się do Kancelarii e-prawnik.pl, w uzgodnionym terminie.Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

16.1.2019

Jestem bardzo zadowolona. Nareszcie jasno, słowami zwykłego człowieka , a nie przytaczanie paragrafów z k.k. Bardzo dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

MSzala

14.1.2019

Szybkość udzielenia porady mnie zaskoczyla ! POLECAM SERDECZNIE !

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

derek

13.1.2019

Polecam - profesjonalna usługa prawna online , nie straciłem czasu na spotkanie i dojazd , a w zamian dostałem poradę prawną . Super sprawa . Koszt usługi nie współmiernie mniejszy niż w tradycyjnym układzie.Porada podparta orzeczeniem SN.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andreas

11.1.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Senior

9.1.2019

Szybko, rzeczowo i na temat.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

zawisza

8.1.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grzegorz

4.1.2019

Rewelacja, w krótkim czasie dostałem odpowiedź na dręczący naszą rodzinę problem z zawarciem wszystkich praw oraz opisami nawiązującymi do sprawy. Polecam gorąco, napewno będę się zwracał do Państwa w przyszłości kiedy będę potrzebował pomocy prawnej.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Alicja

3.1.2019

Otrzymana opinia jest jasna,logiczna,oparta na podanych aktach prawnych- po prostu świetna .Chociaz poprzednio w w/w sprawie radzilam sie notariusza,nie otrzymalam tak wyczerpującej i konkretnej odpowiedzi jak od e-prawnika.Jeżeli podczas sprzedazy nieruchomosci wystąpią jakies problemy prawne,na pewno zwrócę się do was ponownie.Pozdrawiam caly zespół

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarosław

3.1.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Karolina

30.12.2018

Bardzo profesjonalne podejście do klienta

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wesołowski Jarosław

28.12.2018

Jestem bardzo zadowolony z kompetencji i rzeczowej oraz wyczerpującej odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie !

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ryszard

16.12.2018

Polecam, szybko i konkretnie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wojciech

14.12.2018

Ocena usługi: imageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: