e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 1799 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Robert

23.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mirosława

23.3.2017

Porada wyczerpująca, napisana zrozumiałym językiem.Dziękuję i polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Leszek

23.3.2017

Dobra robota

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

DOROTA

22.3.2017

Jestem zadowolona.Pozdrawiam. DOROTA

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

21.3.2017

Rzetelność, klarowność, szybkość. Polecam serdecznie. W przypadku kolejnych kwestii do rozstrzygnięcia na pewno skorzystam właśnie z pomocy e-prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Weronika

20.3.2017

Porada opisana jasno i wyczerpująco. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Dagmara i Tomasz

20.3.2017

Porada wyczerpująca. Jestem zadowolona. Szybko, sprawnie, niedrogo. Dziękuję i pozdrawiam !

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

20.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

17.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

16.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sebastian

16.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sebastian

16.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jolanta

16.3.2017

Ogólnie jestem zadowolona.Pozdrawiam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ryszard

15.3.2017

Wszystko Profesjonalnie , mam jeszcze inną sprawę którą zaraz opiszę.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

15.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Lukasz

15.3.2017

Sytuacja przedstawiona i wyjaśniona bardzo jasno i w oparciu od akty prawne i przedstawiona na przykładzie podobnych spraw. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mateusz

14.3.2017

Świetnie. Wszystko jasne i Wiem co moge zrobic . Dziekuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

14.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Robert

14.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sylwia

14.3.2017

Uzyskałam wszystkie informacje i potrzebne materiały ;) teraz wiem jak działać ;)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Halina

12.3.2017

Swietnie, ze mozna w tak szybkim czasie otrzymac kompetentna porade. Cena uslugi jest akceptowalna i mysle, ze warta uslugi. Dziekuje i polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jan

12.3.2017

Jestem zadowolony. Z pewnością polecę znajomym tego typu usługę. Szybko, sprawnie, niedrogo. Dzięki, pozdrawiam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

10.3.2017

Porada wyczerpujaco opisana .Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewelina

10.3.2017

Bardzo dobre bezstronne wyjaśnienia problemu co bardzo pomaga odnaleźć się w trudnych sytuacjach.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

9.3.2017

Cały proces przebiegł bez zastrzeżeń. Dziękuję za wyczerpującą opinię.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Miroslaw

8.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kazimierz

7.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kinga

6.3.2017

Szybko, sprawnie, a przede wszystkim czytelna opinia, co dla zwykłego obywatela jest najbardziej cenne. Pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

6.3.2017

Szczerze polecam. Profesjonalnie, szybko..i przestaje drżeć, że mogę coś schrzanić..czego mogę chcieć więcej?

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Iwona

28.2.2017

szybka,profesjonalna opinia, cena przystępna polecam korzystanie z usług e-prawnika

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik