e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2349 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Grudzinski

8.6.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Polecam

4.6.2019

Nie spodziewalem się że mój problem zostanie tak szegolowo rozpisany z odpowiednim komentarzem koncowym. Na pewno w przyszlosci polece e-prawnik.Pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

29.5.2019

Bardzo szybka odpowiedz,pełne zadowolenie z usługi. Pozdrawiam cały zespół E-prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jolanta

27.5.2019

Uzyskałam jasne i merytoryczne wyjaśnienie sprawy. Usługa została wykonana szybko i rzeczowo. Dziękuję. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

nauczycielka

24.5.2019

Profesjonalizm zwłaszcza, dodatkowo czułam się \"zaopiekowana\" ponieważ Panowie Prawnicy oprócz kontaktu mailowego, dzwonili, informowali i stwarza to wrażenie, że klient jest bardzo ważny. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ann

24.5.2019

Dziękuję!!! Niesamowicie rzetelna i wyczerpująca odpowiedź. Świetna robota!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

23.5.2019

jestem zadowolona z opinii, obszerna,wyczerpująca i bardzo zrozumiała .Czas realizacji bardzo szybki ,Bardzo dziękuje jestem zadowolona.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aneta

21.5.2019

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko przejrzyście wytłumaczone. Zachowany termin usługi. Polecam wszystkim

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Radek

21.5.2019

Dzięki fachowej opinii (i jej profesjonalnej prezentacji) udało mi się odzyskać pieniądze z tytułu nierzetelnie wykonanego zlecenia! Także mogę śmiało polecić!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

18.5.2019

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Kmiecik

18.5.2019

Opinia prawna bardzo pomocna, merytoryczna i opracowana w błyskawicznym tempie, dziękuję Kmiecik

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dorota

18.5.2019

Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

aleksandra

13.5.2019

Bardzo profesjonalna i wyczerpującą Polecam W razie potrzeby będę korzystać z usług Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

13.5.2019

Serdecznie dziękuje za rzeczową poradę. Choć moja sprawa jest bardzo zawiła dowiedziałam się od czego zacząć. Pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Urszula

9.5.2019

Dziękuję serdecznie za wskazanie mi podstawy prawnej,na podstawie której mogę dochodzić zadośćuczynienia z oskarżenia prywatnego za naruszenie dóbr osobistych.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna83

7.5.2019

Jestem bardzo zadowolona z opinii prawnej. Usługa szybko wykonana, informacje jasne dla \"normalnego\" obywatela i wyczerpujące. Jak najbardziej polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

B. Sadowska

4.5.2019

Jestem usatysfakcjonowana uzyskaną poradą. Pomogła mi w rozmowie z pracownikiem w US i uzyskanie zwrotu podatku. Jeszcze raz dziekuję

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Edyta

26.4.2019

Niewiem co byśmy bez tak wspaniałych prawników zrobili,jestem bardzo zadowolona ,korzystam już kolejny raz z porady.Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mirek

26.4.2019

na tym etapie jestem zadowolony z współpracy

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

23.4.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jadwiga

19.4.2019

Opinia uzasadniona jest w sposób wyczerpujący, a usługa wykonana szybko i profesjonalnie.Polecam innym usługi e-prawnika.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

12.4.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

11.4.2019

Bardzo pomocna porada :) Napisana zrozumiale dla człowieka który nie ma pojęcia o prawie tak jak ja :) pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

11.4.2019

Dziękuję za pomocną poradę. Polecam !!!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marek

9.4.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

9.4.2019

Szybko profesjonalnie. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

P.Ł

4.4.2019

Dziękuje. Było rzeczowo. Co jest cenne

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Henryka

2.4.2019

Przesłana opinia wystarczająco mi wyjaśniła opisaną moją sprawą i choć jest niekorzystna dla mnie, to stronę e-prawnik polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamiński

31.3.2019

Jestem bardzo zadowolony z opinii wszystko dokładnie wyjaśnione, POLECAM

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Elżbieta

28.3.2019

zadowolona jestem z wyczerpującej odpowiedzi

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: