e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2170 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Dorota

10.7.2018

Szybka i profesjonalna obsługa, wyczerpujace odpowiedzi na zadane pytania, prowadzenie krok po kroku.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Roman

9.7.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Magda

6.7.2018

Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

5.7.2018

Jestem bardzo zadowolona,opinia konkretna ,rzeczowa.Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Artur

4.7.2018

Moje wątpliwości zostały wyjaśnione.Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

3.7.2018

porada udzielona szybko, wyczerpująco i rzetelnie polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

3.7.2018

porada udzielona szybko, wyczerpująco i rzetelnie polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marek

2.7.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

D.Schaffner

2.7.2018

Dokladnie, profesjonalnie, wyczerpujaco i bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona z uslugi. POLECAM!!! Wszystkim, bo warto :) Pozdrawiam zespol i dziekuje :)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Formiga

2.7.2018

Warto skorzystać z usług e-prawnika, kompetentna i solida firma, w krótkim czasie odpowiedź. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

mirek

2.7.2018

Wyczerpująca opinia, jestem zadowolony.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

gabriela

29.6.2018

porada prawna rzetelnie wykonana dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Łukasz

27.6.2018

Moje wątpliwości zostały jasno i precyzyjnie wyjaśnione. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Jacek

27.6.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

26.6.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zbigniew

19.6.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

19.6.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

19.6.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

15.6.2018

wszystkim niezdecydowanym serdecznie polecam portal e-prawnik.Ogromny plus dla portalu, że moja sprawa została bardzo dogłębnie zbadana. Stanowisko prawne i dalsza ścieżka postępowania jasno określona.Wszystkie moje wątpliwości, które nasuwały mi się po otrzymaniu opinii sukcesywnie przez kilka dni zostały wyjaśnione.Drugi ogromny plus za bardzo szybki czas reakcji na moja wysyłana korespondencję.Dzięki kontaktowi z portalem e-prawnik mam poczucie, że nie jestem sama z problemem.Biorąc pod uwagę konkurencyjną na rynku cenę za usługę, z całym przekonaniem mogę potwierdzić, że była tego warta.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Z. Wiśniewski

13.6.2018

Jestem wysoce usatysfakcjonowany pracą zespołu e-prawnik.pl Gorąco polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

13.6.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Damian

8.6.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zbyszek

7.6.2018

Biuro e-prawnik pomogło w sprawie, za co dziękuje.

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Agnieszka

6.6.2018

Bardzo trafna i rzeczowa obsługa Polecam wszystkim, którzy potrzebują porady prawnej

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sławomir

26.5.2018

Dziękuję za poradę. Bardzo pomocny serwis, rzeczowe odpowiedzi, krótki czas oczekiwania na wycenę opinii. Naprawdę jestem zadowolony. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wiesława

26.5.2018

Dziękuję..., otrzymałam jasną i profesjonalną odpowiedź polecam Wiesława

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Adam

21.5.2018

Dzięki bardzo merytorycznej opinii oszczędzono mi przegranej sprawy w Sądzie .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dorota

14.5.2018

polecam, szybko i konkretnie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

11.5.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Halina

10.5.2018

Jestem zadowolona, otrzymałam jasną dla mnie jasną odpowiedź. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik