e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 1852 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Katarzyna

8.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mirosława

7.6.2017

Jestem zadowolona z uzyskanej opinii, gdyż w bardzo przystępny i wyczerpujący sposób odpowiada na moje zapytanie. Dziękuję !

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Teresa

7.6.2017

Bardzo dziękuję za udzieloną odpowiedz, opinia ta pozwoliła mi na podjęcie działań w nurtującej mnie sprawie - bardzo dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wiesław

7.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mirosław

7.6.2017

Opinia w pełni wyjaśniła, potwierdziła mi moje stanowisko w sprawie z jaką zwróciłem się do serwisu, a o to właśnie mi chodziło. Dziękuję i z pewnością skorzystam w przyszłości.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

jolanta

6.6.2017

Jestem bardzo zadowolona i polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wioletta

6.6.2017

Dziękuję bardzo za fachową pomoc w rozwiązaniu mojego problemu i rzetelne podejście zarówno do sprawy jak i terminu odpowiedzi na pismo Polecam Państwa Firmę

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Joanna

5.6.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

5.6.2017

Bardzo szybka i wyczerpująca odpowiedz. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

5.6.2017

Fantastyczna opcja dla wszystkich mieszkających za granicą. Polecam! Opinia była wyczrpująca i dała jasną odpowiedź na moje pytanie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ewa

5.6.2017

Opinia została wydana profesjonalnie i w ustalonym terminie. Polecam każdemu.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Joanna

3.6.2017

Jestem bardzo zadowolona z uslug kanelarii. Bardzo profesjonalne i szybkie podejście do mojej sprawy oraz pomoc w jej rozwiązaniu. Polecam każdemu skorzystanie z usług Porad prawnych.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarek

2.6.2017

Zrozumiale wytłumaczone . dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Przemysław

30.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

23.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sylwia

21.5.2017

Bardzo wyczerpująca, obszerna, pomocna i bardzo fachowa opinia na zadane pytania

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ryszard

21.5.2017

jestem zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ryszard

21.5.2017

jestem zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ryszard

21.5.2017

jestem zadowolony

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Yuliia

20.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

20.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Magdalena

19.5.2017

Profesjonalnie szybko i satysfakcjonujaco ! Polecam w 100 %

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

15.5.2017

Dziekuje za opinie. Opinia Państwa pozwoliła mi na pełne zrozumienie mojego przypadku.Z góry dziękuję i gorąco polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Damian

15.5.2017

POLECAM!. Obsługa kompleksowa. Bardzo rzetelnie i profesjonalnie przedstawiona opinia. Damian

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Fred

14.5.2017

Wyrażam pozytywną opinię . Skorzystam zapewne jeszcze raz z porad e-prawnika. gorąco polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Radek

4.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

1.5.2017

pelen profesjonalizm

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

1.5.2017

pelen profesjonalizm

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Adriana

28.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

PIOTR

27.4.2017

Opinia przydatna, cena też nie wygórowana. Polecam wszystkim

Ocena usługi: imageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik