e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2796 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Karol

17.7.2021

Pełen profesjonalizm i świetna cena za poradę. Szacunek

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Weronika

17.7.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

16.7.2021

Polecam. Opinia prawna napisana przystępnym i zrozumiałym językiem. Na wszystkie pytania uzyskałem wyczerpującą odpowiedź. W razie potrzeby, wiem już, gdzie ponownie szukać porady.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Oliwia

16.7.2021

polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Monika

15.7.2021

polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

13.7.2021

Nie mam słów uznania dla tej Kancelarii. Dzięki nim wygrałam sprawę. Oni są najlepsi z najlepszych! Polecam wszystkim.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Hanna

11.7.2021

Uzyskałam w deklarowanym terminie jasną, wyczerpująca poradę, wyjaśniającą wszelkie wątpliwości dotyczące przedstawionego problemu. Kancelaria godna polecenia

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Michał

8.7.2021

Profesjonalnie, szybko i na temat.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Michał

8.7.2021

Profesjonalnie, szybko i na temat.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jan

6.7.2021

Profesjonalnie i rzeczowo.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Monika

6.7.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

MONIKA

6.7.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Daria

4.7.2021

Wszystko poprawnie i przydatne.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ML

2.7.2021

Opinia rzetelna, kontakt poprawny. Ogólnie jestem zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecić ww. kancelarię

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maciej

2.7.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

2.7.2021

Szybki kontakt konkretna odpowiedz na zadane pytania.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

30.6.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mm

29.6.2021

W skali 1-10 daje 100 :)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Miras

28.6.2021

Gorąco polecam korzystanie z usług e-prawnik. Świetna współpraca przynosząca korzyści.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Leszek

22.6.2021

Bardzo profesjonalne podejscie do sprawy ,sprawnie i szybko

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Leszek

22.6.2021

Bardzo profesjonalne podejscie do sprawy ,sprawnie i szybko

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

17.6.2021

Usługa wykonana profesjonalnie. Bardzo polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aleksandra S

17.6.2021

polecam bardzo jasno i zrozumiale pełen profesjonalizm

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

16.6.2021

Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maksymilian

16.6.2021

Jestem zadowolony z porady prawnej, która została zaprezentowana w przystępny dla przeciętnego zjadacza chleba sposób. Pozdrawiam, na pewno skorzystam w przyszłości ponownie z usług.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

15.6.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

15.6.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kotwicka Tamara

14.6.2021

Jestem zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi.Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jerzy Bielecki

11.6.2021

Uważam poradę za wyczerpującą. Wyjaśniła mi wszystkie wątpliwości. Polecam wszystkim..

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

10.6.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: