e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2766 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Mańkowski P.

8.6.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mańkowski P.

8.6.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Karol J

5.6.2021

pełen profesjonalizm, gorąco polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

5.6.2021

Wszystko na najwyższym poziomie, polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

jak25

5.6.2021

serdecznie dziękuję za poradę , jestem z opinii zadowolony , wszystko rzeczowo wyjaśnione

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

POLECAM

5.6.2021

DZIĘKUJE I POLECAM WSZYSTKIM KONSULTACJE Z PRAWNIKIEM.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

4.6.2021

Najlepsi!!! Pełen profesjonalizm.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jacek

2.6.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aneta

1.6.2021

Usługa była wykonana bardzo dobrze Prawnik ładnie opisał wszystko ze zrozumiałością szybko sprawnie i dokładnie dziękuję byłam zadowolona z odpowiedzi Aneta

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aneta

1.6.2021

Usługa była wykonana bardzo dobrze Prawnik ładnie opisał wszystko ze zrozumiałością szybko sprawnie i dokładnie dziękuję byłam zadowolona z odpowiedzi Aneta

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

1.6.2021

Profesjonalne ,zadowalające wyjaśnienie .Cena zależy od czasu w jakim otrzymamy odpowiedź .Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej Glinowiecki

28.5.2021

Polecam porady prawne online, czas oczekiwania na opinie prawną był naprawdę krótki, ja swoją opinię otrzymałem w niecałe 24 godziny, polecam każdemu stronę e-prawnik.pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej Glinowiecki

28.5.2021

Polecam porady prawne online, czas oczekiwania na opinie prawną był naprawdę krótki, ja swoją opinię otrzymałem w niecałe 24 godziny, polecam każdemu stronę e-prawnik.pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej Glinowiecki

28.5.2021

Polecam porady prawne online, czas oczekiwania na opinie prawną był naprawdę krótki, ja swoją opinię otrzymałem w niecałe 24 godziny, polecam każdemu stronę e-prawnik.pl

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin Kałkucki

28.5.2021

Świetny kontakt, szybka wycena i kompleksowa opinia do umowy jaką potrzebowałem skonsultować. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

28.5.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

27.5.2021

szybko, sprawnie i konkretnie i na temat.105%satysfakcji:)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

27.5.2021

Opinia w pełni satysfakcjonująca. Pełny profesjonalizm i zaangażowanie. Bardzo polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

27.5.2021

szybko, sprawnie i konkretnie i na temat.105%satysfakcji:)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

27.5.2021

szybko, sprawnie i konkretnie i na temat.105%satysfakcji:)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Lukasz

25.5.2021

Witam Jestem bardzo zadowolony z porady i pisma stworzonego w moim imieniu

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krystian

25.5.2021

Jestem zadowolony z szczegółowości opini prawnej

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dominika

19.5.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej K.

19.5.2021

Profesjonalna pomoc, odpowiedź w zadeklarowanym czasie, merytorycznie i wyczerpująco. Cena jak na jakość opinii prawnej przystępna. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Daniela

19.5.2021

Jestem bardzo zadowolona z udzielonej mi odpowiedzi

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Rudolf,przedsiębiorca

18.5.2021

Prowadzę działalność. Wciąż coś się dzieje i muszę mieć opinię prawną na już.Korzystam z usług portalu już 10 lat, kilkadziesiąt opinii!!!..To świadczy za cały komentarz.Ale dodatkowo zwrócę uwagę na: 1.wnikliwe przeanalizowanie orzecznictwa w wydanych opiniach z możliwością zadania pytań 2.W sprawach bardzo poważnych, wymagających doświadczenia zawodowego pełnomocnika w danym Sądzie, pomoc z e-prawnik zawsze była dużym wsparciem , choćby po to by zweryfikować słowa adwokata co do skomplikowania sprawy czy nakładu pracy lub wręcz zasugerowania oczekiwań.Mało tego: - mając do wyboru w sprawach prostych , młodych adwokatów którzy są często leniwi,nieterminowi(też próbowałem-pełna porażka) a oczekiwania maja wysokie: zawsze wybiorę e-prawnik i w oparciu o opinie wiele spraw prostych,administracyjnych obsłużyłem samodzielnie. Usługi prawne e-prawnik są zawsze terminowe i merytoryczne.Wszystkim, nie tylko prowadzącym działalność, szczerze i bezdyskusyjnie polecam. E-prawnik to\" internetowa kancelaria\" tak naprawdę,z tradycjami spośród innych tylko tę polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

damian

16.5.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dominika

13.5.2021

Wszystko super, sprawnie, profesjonalnie i na czas.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

11.5.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krystyna

11.5.2021

Szybka odpowiedź, otrzymałam bardzo szczegółową i szeroko omówioną poradę. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: