e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2524 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Sławomir

18.5.2020

Bardzo wyczerpująca opinia. Wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem. Na pewno będę korzystał w przyszłości. Dziękuję całemu zespołowi e-prawnik.pl. Szczerze polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Radosław

12.5.2020

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Piotr

12.5.2020

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Beata

11.5.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Andrzej

5.5.2020

Szybko, rzetelnie i sprawnie.Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

5.5.2020

Bardzo dziękuje za pomoc prawną, wysokiej jakości pismo które profesjonalnie napisane otrzymałem z góry Dziekuje :-)

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grzegorz Es.

29.4.2020

Od lat zawsze niezawodni.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grażyna

28.4.2020

Dziękuję za opinię, jest dla mnie (chyba) wystarczająca, pomimo to, rozważam podjęcie pewnych decyzji i zapytań do Państwa. Porada jest zgodna z moim oczekiwaniem, jednak jeszcze mam wątpliwości. Na razie bardzo dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wiesława

25.4.2020

Jesteśmy zadowoleni z usługi prawnej - szybko, wyczerpująco i profesjonalnie. Polecamy!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marzena

23.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Lewandowska

22.4.2020

Bardzo pomocna szybką porada. Wszystko jasno wytłumaczone. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zbigniew Srzednicki

21.4.2020

Jestem bardzo zadowolony z merytorycznego poziomu udzielanych opinii prawnych, każda z nich posiada logiczne uzasadnienie oparte nie tylko na podstawach prawnych, ale również orzecznictwie, praktyce sądowniczej oraz przyjętej doktrynie wynikającej z wieloletniej praktyki. Z chęcią polecam każdej zainteresowanej osobie portal e-prawnik, wysoki poziom obsługi klienta, sprawne odpowiedzi na najtrudniejsze pytania w ciągu 24 godzin zasługuje na pochwałę i polecenie każdej osobie potrzebującej pomocy w trudnym gąszczu zmieniających się przepisów.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Wiesława

20.4.2020

Opinia prawna została przygotowana rzetelnie i wyczerpująco. Informacje w odpowiedzi są bardzo czytelne, doceniam w szczególności podsumowanie, które jest jasną wskazówką do dalszego postępowania prawnego. Z opinii prawnej korzystam po raz trzeci i jestem zadowolona z profesjonalnej i szybkiej obsługi.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

16.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

16.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

16.4.2020

Wszystko szybko i sprawnie. Super Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Monika

15.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bogumila

15.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

8.4.2020

Jestem bardzo zadowolony,szybko i konkretnie polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Łukasz

3.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

wiech

3.4.2020

Jestem zadowolony z udzielonej porady polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

2.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

2.4.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna z Londynu

1.4.2020

Usługa warta swojej ceny. Dostarczone informacje bardzo obszerne i wyczerpujące.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Iwona

31.3.2020

Bardzo sprawnie i konkretnie rozpatrzenie sprawy.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

M.D

31.3.2020

Jestem zadowolona z usługi Otrzymałam odpowiedź w sposób jasny i profesjonalny, podparty konkretnymi paragrafami. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marta

28.3.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Staszek

27.3.2020

Konkretnie i szybko uzyskałem odpowiedź

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

25.3.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

25.3.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: