e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2479 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Karina

26.2.2020

Terminowo, a przede wszystkim zrozumiale - również dla zwykłego śmiertelnika nieobeznanego z kwestiami prawniczymi. Bezproblemowy kontakt. Jak najbardziej polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

26.2.2020

Odpowiedź na zadane pytania oceniam bardzo pozytywnie. Fachowo, szczegółowo, wyczerpująco. Bardzo jestem zadowolona!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Piotr

25.2.2020

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Emil

25.2.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Janusz O.

18.2.2020

Skorzystałem z dwóch usług porady prawnej online dla danego problemu. Podejście e-prawnik było wielokrotnie lepsze od drugiej firmy. Zapoznano się z wszystkimi materiałami dołączonymi do pytania (5 załączonych pism) i poproszono o dodatkowe informacje które miały związek ze sprawą a nie były przeze mnie załączone. Druga firma nawet nie zapoznała się do końca z materiałami... Szczerze polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Gałecki

15.2.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Beata

14.2.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mariola

13.2.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Maria

10.2.2020

Opinia zrozumiała, rzetelna i szybka. Będę wszystkim polecać.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Janek3

5.2.2020

Na konkretne pytanie konkretna odpowiedź . Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

1.2.2020

Jak zawsze świetnie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

A julia

1.2.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

30.1.2020

Rzetelnie. Terminowo. Zrozumiale.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marek

28.1.2020

Porada prawna udzielona była bardzo pomocna i rozwiała moje wątpliwości.Bardzo wygodna forma udzielania porad prawnych w przystępnej cenie.Reakcja błyskawiczna polecam wszystkim.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marzena

28.1.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Monika

21.1.2020

Jestem zadowolona, wykorzystam poradę prawną. Dziękuje

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Olimpia

20.1.2020

Porada jasno i rzeczowo wyjaśniona.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

18.1.2020

cena porady prawnej jest proporcjonalan do jakości i rzetelności udzielanej porady prawnej. Bardzo ważną dla mnie cechą w \"e- prawnik\" jest możliwość darmowego dopytania i sprecyzowania nasuwających się tematów bądź problemów związanych z danym problemem prawnym. Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką przedstawia \"e-Prawnik\". W przyszłości będę Państwa polecać innym.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

17.1.2020

Bardzo dziękuję za opinię prawną, która okazała się bardzo pomocna, rzetelna i czytelna dla pracownika.

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Damian

11.1.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

10.1.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

3.1.2020

Rzetelna i przydatna opinia. Krótki czas oczekiwania. Cena na każdą kieszeń

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mikolaj

1.1.2020

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zofia

30.12.2019

Jestem bardzo zadowolona z udzielonej porady na tym etapie mojej sprawy

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Patryk

23.12.2019

Gorąco polecam usługi e-prawnik.pl ! Porada fachowa i zrozumiała, cena również w pełni uzasadniona. I to wszystko bez wychodzenia z domu! Dzięki poradzie zrezygnowałem z zakupu działki. Gdyby nie to, zostałbym oszukany przez biuro nieruchomości na blisko 50000zł. Gorąco pozdrawiam cały zespół e-prawnik.pl.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mikołaj

21.12.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

13.12.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Ana K

11.12.2019

Jestem bardzo zadowolona z uslug . Dziekuje.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

11.12.2019

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Hanna

11.12.2019

Polecam, konkretna, wyczerpująca odpowiedź na zadane pytanie

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: