e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2884 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Grzegorz

16.11.2021

Dziękuję za wyczerpującą opinię zrozumianą i wyczerpującą zadany problem. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Artur

14.11.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Artur

14.11.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Emilia

12.11.2021

Rzeczowo, kompletnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Do tego cena bardzo konkurencyjna

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Emilia

12.11.2021

Rzeczowo, kompletnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Do tego cena bardzo konkurencyjna

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarko

10.11.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarko

10.11.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dariusz

5.11.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mieczysław

29.10.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

28.10.2021

Odpowiedz otrzymalam szybciej niz sie tego spodziewalam. Bardzo profesjonalna odpowiedz. Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Robert

27.10.2021

Perfekcyjnie bez zastrzezen

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz Z.

26.10.2021

Profesjonalna analiza sprawy. Polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bardzo dobra

26.10.2021

Rzetelne i uczciwe podejście do problemu. Wszystko wyjaśnione chociaż nie po mojej myśli. Na pewno ta opinia pomoże mi zaoszczędzić czas i pieniądze, które wydałabym na sprawy bez szans. Dziękuję i skorzystam ponownie w razie problemów.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Stanisław

24.10.2021

Bardzo dobrze przygotowana, zrobiona lege artis, profesjonalna i trafiająca w sedno. Merytorycznie w pełni zadowalająca. Mam nadzieję, że okaże się równie skuteczna przy rozwiązywaniu zaistniałego problemu..

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysiek

19.10.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysiek

19.10.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarosław

18.10.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Agnieszka

16.10.2021

Odpowiedź na moje pytanie była bardzo wyczerpującą

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grażyna

5.10.2021

Wracam , wracam wiele razy jest szybko, profesionalnie, jasno i dokładnie sformułowanie zrozumiale Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

1.10.2021

Nie spodziewałem się aż tak profesjonalnej i dokładnej porady prawnej, zostałem bardzo mile zaskoczony. Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

1.10.2021

Nie spodziewałem się aż tak profesjonalnej i dokładnej porady prawnej, zostałem bardzo mile zaskoczony. Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kamil

1.10.2021

Nie spodziewałem się aż tak profesjonalnej i dokładnej porady prawnej, zostałem bardzo mile zaskoczony. Polecam!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Artur

28.9.2021

Cóż powiedzieć . Za umiarkowaną cenę szybko sporządzona szczegółowa opinia językiem zrozumiałym dla zwykłego człeka.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Michał

25.9.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zdzisław

22.9.2021

Szybko, sprawnie. Profesjonalna odpowiedź na zadane pytanie. Polecam !!!

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jolanta

21.9.2021

Wyczerpująca i profesjonalna porada prawna. Jestem zadowolona z usługi. Dziękuję.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Klaudia

17.9.2021

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

17.9.2021

Polecam, profesjonalna, wnikliwa i bardzo szczegółowa opinia, o która prosiłam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

17.9.2021

Polecam, profesjonalna, wnikliwa i bardzo szczegółowa opinia, o która prosiłam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

17.9.2021

Sprawnie i fachowo oraz zrozumiale dla Klienta. Polecam !

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik
Oświadczenia i zgody RODO: