e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 1827 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

Radek

4.5.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

1.5.2017

pelen profesjonalizm

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

1.5.2017

pelen profesjonalizm

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Adriana

28.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

PIOTR

27.4.2017

Opinia przydatna, cena też nie wygórowana. Polecam wszystkim

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Marek

27.4.2017

Dziekuje za opinie.Pozwolila skierowac moja sprawe w dobrym kierunku. Rozwiala moje watpliwosci.Zdecydowanie polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Lech

25.4.2017

Prawo to gra niuansów a że jest to mój pierwszy kontakt z tą dziedziną wiedzy dziękuję za wprowadzenie : ciekawe i pouczające! L.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dorota

24.4.2017

Żałuję, że wcześniej nie skorzystałam z usług e-prawnik. W odpowiedzi na moje zapytanie, otrzymałam klarowne wyjaśnienie i wskazane drogi postępowania wraz z uzasadnieniem. GORĄCO POLECAM

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Bożena

24.4.2017

Rozwiała moje wątpliwości, mimo że napisana językiem prawniczym i nie dla każdego może być zrozumiała. Na pewno w przyszłości skorzystam z usług.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Hanna

24.4.2017

Opinie bardzo pomocne, napisane prostym językiem aby można było wszystko dobrze zrozumieć.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

24.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

24.4.2017

Wyczerpująca, fachowa opinia, jestem bardzo zadowolona. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jarosław

12.4.2017

Warto polecić i wyróżnić firmę profesjonalną. Odpowiedzi na pytania a nie zapełnianie stron bełkotem. Szanujmy taką pracę.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

11.4.2017

Pelen profesjonalizm problem doglebnie przeanalizowany i rzeczowa odpowiedz .Bardzo polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marzena

10.4.2017

Opinia zrozumiała i wyczerpująca. Rozwiała w pełni moje wątpliwości. Polecam. Marzena

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Marcin

8.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

6.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

JOANNA

5.4.2017

Rzetelność, klarowność, szybkość. Polecam serdecznie. W przypadku kolejnych kwestii do rozstrzygnięcia na pewno skorzystam właśnie z pomocy e-prawnika. Dziękuję i pozdrawiam ! Joanna

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krzysztof

4.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aleksandra

4.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Michał

4.4.2017

Szybka fachowa obsługa, rozsądna cena. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim. Pozdrawiam Michał

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Grzegorz

4.4.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Małgorzata

3.4.2017

Porada wyczerpująca. Jestem zadowolona. Pozdrawiam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Zenobia

29.3.2017

Szybka reakcja i odpowiedzi. Opinia czytelna i rzeczowa, chociaż nie daje w mojej sprawie oczekiwanego rozwiązania, Zależne jest to od przepisów, których czasami nie da się obejść

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aleksandra

29.3.2017

Polecam...

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Radosław

29.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

28.3.2017

Bardzo rzetelna i fachowa. Pomaga ocenić sytuację prawną i w tych kłopotach widać chęć pomocy, a nie bezduszne prawo. Bardzo dziękuję i polecam Państwa usługi. Danuta B.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Dorota

27.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Robert

23.3.2017

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mirosława

23.3.2017

Porada wyczerpująca, napisana zrozumiałym językiem.Dziękuję i polecam

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik