e-prawnik.pl Opinie klientów

Porady prawne >> Dołącz do naszych klientów

image

Dołącz to tysięcy zadowolonych klientów

W naszej pracy zawsze stawiamy na jakość i satysfakcje klientów.

Już 2217 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

image

sara

20.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jola

19.9.2018

Błyskawiczna, merytoryczna porada prawna wraz z niezbędną dokumentacją, dotyczącą sprawy. Będę stałą klientką. POLECAM w 100%

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

ewitalas

19.9.2018

Dziękuję za profesjonalną obsługę . Wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania. Szybka odpowiedź

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

5

18.9.2018

Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aleksandra

18.9.2018

Opinia jasna, konkretna wyczerpująca, poparta przepisami, wskazówkami dot. pism i rekomendacjami. Dziękuję Jak najbardziej polecam. Jestem bardziej zadowolona z usługi e prawnika niż z wizyt osobistych w kancelariach które nie zawsze potrafiły udzielić mi od razu konkretnej odpowiedzi.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Paweł

18.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

17.9.2018

Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej porady prawnej jaką otrzymałam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Franek 13.09.2018

13.9.2018

Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kazimierz

12.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jureczka

12.9.2018

Porada prawna jak najbardziej na plus, dowiedziałem się wszystkiego co potrzebowałem. Kontakt bardzo dobry, szybka realizacja na najwyższym poziomie.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jerzy

11.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

10.9.2018

Szybko i jasno udzielona odpowiedź, nawet na pytania uzupełniające, polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Renata

6.9.2018

Szybko, sprawnie, konkretnie i rzetelnie. Polecam wszystkim, kto potrzebuje doradztwa.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Aldona Morawska

6.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Jan

6.9.2018

Opinia pełna, kompletna i wyczerpująca. Opatrzona komentarzem, aktualnym orzecznictwem i piśmiennictwem. Jestem bardzo zadowolony i jeśli będzie taka potrzeba, skorzystam z usług e-prawnika. Dziękuję

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Mateusz

6.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Magda

5.9.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

MAŁGORZATA

3.9.2018

OPINIA SATYSFAKCJONUJACA I PRECYZYJNA .DZIEKUJE ZA POMOC I POLECAM WSZYSTKIM .

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Tomasz

2.9.2018

Wyczerpująca odpowiedź poparta podstawą prawną. Uzyskałem nawet odpowiedź na dodatkowe pytania, które pojawiły się w związku z tematem. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Krystyna B.

30.8.2018

Dziękuję bardzo za pomoc. Opinia jest czytelna i zrozumiała. Na pewno będę korzystała w przyszłości. Będę polecała moim znajomym.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Danuta

30.8.2018

Dobrze,że jest taka strona. Otrzymałam opinię precyzyjną, wyczerpującą. Bardzo jestem wdzięczna za pomoc.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Katarzyna

29.8.2018

Wszystko bez zarzutu. Jestem pod wrażeniem w każdym względzie. Polecam.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna

22.8.2018

Rzetelnie i szybko, oprócz tego po godziwych cenach za usługę. Polecam porady prawne e-prawnik w 100 procentach.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Anna T.

21.8.2018

Wyczerpująca porada prawna, która w 100% potwierdziła moją własną opinię w przedmiotowej sprawie. Jestem zadowolona i bardzo dziękuję za tak dobrą i wyczerpującą odpowiedź. Serdecznie polecam cały serwis.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Kazimierz Wojciechowski

19.8.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Barbara

10.8.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Gadomska Halina

7.8.2018

Polecam porady prawne e-prawnik, czas oczekiwania krótki. Co do opłaty to bym polemizowała ale takie są ceny usług.Dziękuję za poradę, nie musiałam szukać prawnika nigdzie w innym mieście.Otrzymałam poradę, która mnie satysfakcjonuje.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

Sebastian

6.8.2018

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

image

4+

3.8.2018

usługa godna polecenia podaję i polecam adres moim znajomym

Ocena usługi: imageimageimageimage

image

Marzena

3.8.2018

Polecam wszystkim. Porada prawna byla wyczerpujaca i jasno tlumaczy pozycje prawna. Rowniez bardzo szybka odpowiedz.

Ocena usługi: imageimageimageimageimage

PORADY PRAWNE ONLINE

Zapytaj prawnika:

Dodaj załącznik