Dodaj kolejny załącznik

* pola wymagane

Wyślij
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 2 Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144, poz. 1204) na podany przy rejestracji adres poczty elektronicznej.

Twoja opinia zawierać będzie:

  • podstawy prawne - dowiesz się, jakie przepisy odnoszą się do Twojej sprawy,
  • opis instytucji prawnych, jakie mają zastosowanie w Twojej sytuacji,
  • wskazanie możliwych rozwiązań - zobaczysz, jakie masz możliwości, jeśli prawo przewiduje ich kilka,
  • argumenty za i przeciw - podamy, jak bronić się przed ewentualnymi zarzutami drugiej strony,
  • podsumowanie - jasna, ostateczna konkluzja,
  • wzory odpowiednich pism lub gotowe dokumenty - na życzenie,
  • odpowiedzi na pytania dodatkowe - w razie wątpliwości co do treści opinii

Zobacz przykładową opinię prawną

Najczęściej zadawane pytania:

  • Czy złożone przez mnie pytanie jest poufne i anonimowe?
  • Ile kosztuje opinia lub dokument?
  • W jakim czasie otrzymam gotową opinię?
  • Czy mogę zadać dodatkowe pytania do otrzymanej opinii?
  • Kiedy przysługuje mi zwrot?

Opinie naszych klientów:

  • Dariusz

    2017-02-08

    Porada wyczerpująca.Gorąco polecam. Dziękuję bardzo
  • Zuzanna

    2017-02-16

    Fajna rzecz taka usługa , cena też do przyjęcia . Cieszę się , że trafiłam na tą stronę surfując po internecie . Polecam gorąco .
  • Barbara

    2017-02-14

    Usługa wykonan bardzo rzetelnie i terminowo.
  • Marek

    2017-02-13

    Opinia rzetelna, zrozumiała i kompletna. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
  • Iwona

    2017-02-13

  • Marek

    2017-02-07

    Szybka, rzeczowa opinia prawna polecam korzystanie z usługi e-prawnika
  • Jaroslaw

    2017-02-07

    Dziękuję. Dzięki waszej opini wyjaśniło sie wiele rzeczy i zyskałem więcej siły do walki z problemem
  • Andrzej

    2017-02-07

  • Irek

    2017-02-06

    Z usług tej kancelarii korzystałem w ciągu kilku lat pięciokrotnie.Niech to świadczy o standardzie tych prawników. Są świetni i daje się wyczuć oprócz fachowości,chęć pomocy. I za to dzięki.Serdecznie pozdrawiam. Podziękowania dla Pana Łukasza z Biura Obsługi.
  • Anna

    2017-02-02

    Super i solidnie opisane zagadnienia prawne podpart przepisami -doskonale. Troszke czas oczekiwania za dlugi.
  • Marysia

    2017-02-01

    Porady wasze bardzo mi pomogły,jestem bardzo zadowolona z waszych usług, przez co nie narobię sobie w przyszłości kłopotów. Dziękuję.
  • Violetta

    2017-02-01

    Polecam usługi e-prawnika. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Witold

    2017-02-01

    Opinia wyczerpująca ,jestem z niej zadowolony . Dziękuję.
  • Piotr

    2017-02-01

    Jestem zadowolony z usługi serwisu e-prawnik. Szybko i profesjonalnie zostałem poinformowany o tym, jakie działania prawne mam podjąć. Polecam
  • Longin

    2017-02-01

    W pełni profesjonalna obsługa w całości satysfakcjonująca i wyczerpująca temat nie pozostawiająca cienia wątpliwości co do celowości działania. Polecam. Longin
  • Wiesław

    2017-01-26

    Witam.bardzo serdecznie dziękuje za opinie-wyszliście Państwo na przeciw moim oczekiwaniom w sposób optymalny..zdaję sobie sprawę ,że temat ze względu na niedookreśloność prawna wielu elementów był trudny...dołożyliście Państwo staranności i dostałem materiał ,który będzie mi pomocny w walkach ze spółdzielnią...chodzi bowiem o sam proces wyboru metody i obowiązki spóldzielni z tym związane-to jest proces mający swoje wymogi i zamierzam udowodnić,że nie zostały one spełnione. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
  • Bożena

    2017-01-23

    Serdecznie polecam usługi e-prawnika. Porady rzetelne, szybkie i bez wychodzenia z domu. DZIĘKUJĘ
  • Darek

    2017-01-25

    Naprawdę szybko i profesjonalnie Dziekuję
  • Waldemar

    2017-01-24

  • Andrzej

    2017-01-18

    Jestem bardzo zadowolony z otrzymanej opinii prawnej. Przyznam, że nie spodziewałem się aż tak rzetelnego i obszernego opracowania, po prostu pełny profesjonalizm. Wszystkie sugestie i zalecenia zawarte w opinii zostały przeze mnie w pełni wykorzystane ze skutkiem jak najbardziej pozytywnym - wydawnictwo całkowicie wycofało się z dotychczasowych żądań, a o to mi chodziło. Polecam wszystkim serwis e-prawnik.pl
  • Rozalia

    2017-01-20

    Dziękuję za wyczerpującą opinię prawną.

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 8
  • 3
  • 7
  • 5
  • 4
  • osób

Administratorem danych osobowych jest operator serwisu e-prawnik.pl, Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Dane osobowe podawane są dobrowolnie a podającemu przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz prawo poprawiania danych.