Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)


Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1766 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Halina Fiedorowicz

    ocena usługi:

    12.7.2010

    Świadczenie porad prawnych przez zespół e-prawnik jest strzałem w dziesiątkę. Nigdzie nie otrzymałam tak celnych porad prawnych popartych wszystkimi możliwymi orzeczeniami SN. Porady prawne udzielone przez tych prawników pozwoliły mi skutecznie wywalczyć w sądzie to co przedtem było przed sąd błędnie orzeczone.
  • marciamir

    ocena usługi:

    2.7.2010

    Po raz kolejny terminowość i wnikliwość odpowiedzi jest Waszą silną stroną . Dziękuję i pozdrawiam.
  • M.Olczak

    ocena usługi:

    29.6.2010

    Od kilku lat korzystam z usług prawników z portalu e-prawnik.pl. W każdej sprawie, w jakiej zwróciłem się otrzymałem w pełni rzetelną, kompetentną, profesjonalną i szybką pomoc prawną. Jestem w pełni usatysfakcjonowany i polecam wszystkim zainteresowanym korzystanie ze wszystkich możliwosci jakie daje e-prawnik.
  • marwon

    ocena usługi:

    28.6.2010

    Opinia potwierdziła moje wątpliwości. Termin sporządzenia zgodny z zamówieniem. Dziękuję i polecam!
  • rikson1

    ocena usługi:

    25.6.2010

    Opinia prawna opracowana wszechstronnie, analizująca wszystkie aspekty mogące mieć wpływ na końcowe rozstrzygnięcie i możliwość prośby o dodatkowe wyjaśnienie sprawy to to, na co oczekiwałem. Serdeczne dzięki.
  • ElkaB

    ocena usługi:

    18.6.2010

    Witam Serdecznie! Dziękuję bardzo za odpowiedź. Myślę, że teraz wszystko jest już dla mnie jasne. Wiem, \"na czym stoję\". Napisałam wniosek do UM zgodnie z Państwa sugestiami i pozostało mi czekać na odpowiedź. Bez Państwa pomocy nie napisałabym tego tak sugestywnie i rzeczowo. Jak kiedyś znowu będę miała jakieś wątpliwości natury prawnej, to skorzystam z Państwa usług. Wszystkiego dobrego.
  • Klient opinii 4546

    ocena usługi:

    16.6.2010

    Szybko, dobrze i jasno wyjaśnione. Skorzystam jeszcze jeżeli zajdzie taka potrzeba. Godne polecenia.
  • ocena usługi:

    16.6.2010

    Wystawiona opinia całkowicie mnie satysfakcjonuje, doceniam też terminowość. Pozdrawiam mż
  • ocsk

    ocena usługi:

    16.6.2010

    Bardzo sprawnie,słownie, bez zastrzeżeń. Pierwszy raz miałem do czynienia z prawnikami, pełny profesjonalizm
  • Klient opinii 4523

    ocena usługi:

    14.6.2010

    Sporządzona opinia prawna merytorycznie wyczerpująca postawiony problem i dobrze uzasadniona na bazie obowiązujących przepisów.
  • Klient usługi nr4515

    ocena usługi:

    11.6.2010

    Opinia prawna bardzo pomocna.Zadałem dodatkowe pytanie i odpowiedź rozwiała moje wątpliwości.Polecam.
  • Maria

    ocena usługi:

    11.6.2010

    Serdecznie dziękuję Państwu za wydanie opinii prawnej na temat dla mnie ważny. Mam jeszcze inne pytania na inny temat i niebawem również o opinie poproszę. Pozdrawiam Maria
  • doreki

    ocena usługi:

    8.6.2010

    Jestem pod wrażeniem fachowej opinii, której udzielono mi w dość skomplikowanej sprawie dotyczącej prawa spadkowego. Porada jest doskonałym materiałem do przemyśleń i decyzji. Polecam usługi tej firmy i wyrażam szacunek dla kompetencji prawników.
  • Dawid

    ocena usługi:

    2.6.2010

    Na samym wstępie dziękuję za rzeczowe i wyczerpujące opinie prawne. Jestem usatysfakcjonowany. Moja świadomość prawna, a tym samym i kultura prawna dzięki Państwu uległa znaczącemu podniesieniu. W przyszłości jeśli zajdzie taka potrzeba pozwolę sobie ponownie skorzystać z Państwa pomocy. Dziękuję całemu zespołowi e-prawnika Dawid.
  • Arudek2007

    ocena usługi:

    2.6.2010

    Dziękuje Państwu za opinie mojego problemu. 1. Zrozumieliście w pełni i prawidłowo zaistniałą sytuacje; 2. Odpowiedzi i wyjaśnienia są do rzeczy, wyjaśnione precyzyjnie i zrozumiale z podaniem obowiązującego prawa; 3. Przydatne są komentarze, typu co powinno być zawarte we wniosku do sadu, co sąd może lub nie uwzględnić, przykład orzeczenia Sadu Najwyższego korzystnego dla mnie etc. W podsumowaniu: odpowiedz z e-Prawnik lepsza i obszerniejsza aniżeli się spodziewałem i Wasz serwis jest godny polecenia. Gratulacje!
  • ndo6

    ocena usługi:

    1.6.2010

    Oceniam opinię za dobrą, mimo, że dla mnie była zimnym prysznicem. Ale to od prawników jest niezależne.
  • waldimat

    ocena usługi:

    31.5.2010

    Dokument napisany bardzo fachowo, jestem bardzo zadowolony i głęboko przekonany, że spełni on swoje zadanie. Bardzo polecam.
  • K.Brzozowiec

    ocena usługi:

    27.5.2010

    Już nie pierwszy raz korzystałam z usług serwisu e-prawnik, szybko sprawnie i na medal. Gorąco polecam.
  • Estera

    ocena usługi:

    27.5.2010

    Dziekuje za zrozumiałą i szybką odpowiedz prawną ,jestem bardzo zadowolona z waszych usług
  • dawidek

    ocena usługi:

    24.5.2010

    Witam. Dziękuję za profesjonalną i doniośle porządkującą opinię prawną. W zakresie zauważonych zagrożeń zwrócę się jeszcze raz do Państwa o dodatkową opinię. Z w/w opinii jestem więcej aniżeli zadowolony. Jeszcze raz dziękuję.
  • Quent

    ocena usługi:

    20.5.2010

    Bardzo wyczerpująca odpowiedź na dane zagadnienie. Profesjonalny format, powołane akty prawne wraz z opisem. Polecam
  • wjezakowski

    ocena usługi:

    20.5.2010

    Opinia prawna napisana bardzo szczegółowo, z przytoczeniem wielu aktów prawnych, zrozumiała i bardzo rzeczowa. Gorąco polecam.
  • Ilona Wypych

    ocena usługi:

    17.5.2010

    Otrzymałam bardzo jasny i przede wszystkim zrozumiały komentarz na zadane pytanie. Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl
  • Andrzej Zalewski

    ocena usługi:

    12.5.2010

    Witam. Dziękuję za opracowanie. Spełnia ono moje oczekiwania w pełni.
  • giga49

    ocena usługi:

    10.5.2010

    Już któryś raz korzystam z państwa rad, zawsze są wyczerpujące i bardzo profesjonalne. Już dwie sprawy przyjaciół występując jako ich pełnomocnik prowadziłam w sądzie, korzystając z Państwa opinii. Obydwie wygrane.Z zawodu jestem ekonomistą, zawsze jednak pasjonowało mnie prawo.Dla mnie jesteście super.Pozdrawiam życząc sukcesów i wielu zapytań.
  • ELMETRON Olszewski Andrzej

    ocena usługi:

    10.5.2010

    Opracowanie bez zastrzeżeń, wyczerpujące i jasno napisane. Polecamy innym klientom.
  • Alina19806

    ocena usługi:

    7.5.2010

    Rzetelna, konkretna opinia, bardzo dziękuję, gorąco polecam.
  • Alina19806

    ocena usługi:

    7.5.2010

    Rzetelna, konkretna opinia, bardzo dziękuję, gorąco polecam.
  • Beata K.

    ocena usługi:

    30.4.2010

    Oczywiście ocena celująca. Bardzo dziękuję za zrozumiałe dla mnie wyjasnienie nurtujacego mnie zagadnienia. Zawsze mogę polegać na Państwa opiniach są bardzo rzetelne.
  • Joanna Kolenda

    ocena usługi:

    28.4.2010

    Jasne komentarze, zrozumiałe dla laika wyjaśnienia podstaw prawnych zapisów, bogate uzasadnienie przyjętej formuły umowy. Ilość cytowanej bibliografii świadczy o rzetelnym podejściu nawet do, jak mi się wydawało, prostej kwestii. Dodatkowe materiały pozwoliły mi w pełni zrozumieć nie tylko zakres umowy ale także wszelkie okoliczności, w obszarze których porusza się moja spółka taką umowę zawierając.
  • Beata K.

    ocena usługi:

    27.4.2010

    Usługę 4013 oceniam bardzo pozytywnie na ocenę celującą, dziękuję za pełne wyjaśnienie nurtującej mnie sprawy.
  • naszebiuro

    ocena usługi:

    27.4.2010

    Rzetelna, całościowa opinia uwzględniająca podstawę pytania jak i konsekwencje. Będziemy korzystać z opinii
  • Klient opinii 4001

    ocena usługi:

    26.4.2010

    \"Serdecznie dziękuję za zajęcie się moją sprawą i opinię opartą na przepisach prawa. W przypadku dodatkowych pytań z mojej strony pozwolę sobie na ponowne skorzystanie z Państwa usług. Mogę z przekonaniem polecić porady e-prawnik innym osobom z problemami szarej codzienności. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.\"
  • bogus101

    ocena usługi:

    23.4.2010

    Waszą usługę prawną oceniam b. dobrze gdyż w sposób szybki i wyczerpujący otrzymałem wyjaśnienie prawne dotyczące mojej sprawy. Myślę, że w przyszłości w razie potrzeby skorzystam z Waszych usług.
  • Klient opinii 3954

    ocena usługi:

    20.4.2010

    Jestem mile zaskoczony, jak dla mnie rewelacyjna opinia 3954. Szkoda czasu na kancelarie tutaj otrzymałem same konkrety. Jeżeli masz wątpliwości, to skorzystaj z serwisu. Pozdrawiam
  • Beata46

    ocena usługi:

    19.4.2010

    Dziękuję za pełną interpretację nurtującego mnie zagadnienia. Jestem w pełni usatysfakcjonowana z udzielonych mi wyjaśnień. Będę korzystała z Państwa porad. Opinia prawna zdecydowanie zasługuje na ocenę celujący+ Dziękuję
  • Klient opinii 3855

    ocena usługi:

    15.4.2010

    Pragnę podziękować za wyczerpujące i przystępne wyjaśnienie mojego zapytania. Na pewno w razie potrzeby skorzystam z Państwa usług ponownie.
  • JP

    ocena usługi:

    9.4.2010

    Bardzo dziękuję za tak wyczerpująco przygotowaną opinię.Polecam ten serwis wszystkim zainteresowanym.Pozdrawiam
  • JM

    ocena usługi:

    6.4.2010

    Bardzo dobra! Opracowana opinia bardzo dobra i przydatna. Godna polecenia. Jestem przekonany, że odniesie pożądany skutek.
  • M. Bohdanowicz

    ocena usługi:

    31.3.2010

    Serdecznie dziękuję, jestem w pełni usatysfakcjonowana, opinia wyczerpująca. Pozdrawiam
  • w.guzinski

    ocena usługi:

    24.3.2010

    witam i bardzo dziękuję za wyczerpującą ina czas opinię 3453 polecam wszystkich chętnych do skorzystania z tego serwisu Pozdrawiam
  • mariola53

    ocena usługi:

    23.3.2010

    Pragnę podziękować za wyczerpujące i jasne wyjaśnienie mi przedstawionego zagadnienia. Na pewno w razie potrzeby skorzystam z Państwa usług ponownie.
  • Klientka opinii 3498

    ocena usługi:

    19.3.2010

    Witam ! Bardzo serdecznie dziękuję za sprecyzowanie udziałów po matce, ojcu i w całej nieruchomości. Bardzo dziękuję za całą opinię! Działajcie jak najdłużej w internecie...i pomagajcie ludziom zagubionym w gąszczu przepisów. Pozdrawiam Osobę(y), która przygotowała opinię i Panią Urszulę z Biura Obsługi Klienta - przemiłą osobę. Pozdrawiam też Kraków, bo to przepiękne miasto.
  • Klient opinii 3425

    ocena usługi:

    16.3.2010

    Szanowni Państwo, Chcielibyśmy bardzo podziękować Państwu za bardzo wnikliwą i w pełni nas satysfakcjonującą analizę pytań, które w naszym przekonaniu i ponad wszelką wątpliwość będą nam bardzo pomocne przy rozwiązywaniu powstałych, trudnych sytuacji życiowych.
  • Klient opinii 3199

    ocena usługi:

    2.3.2010

    Z wielką przyjemnością muszę Państwu podziękować za opinię nr 3199 z dnia 1.03.2010r. Jest ona dla nas wielce satysfakcjonująca i w pełni spełniająca nasze oczekiwania.
  • Anna Zarychta

    ocena usługi:

    1.3.2010

    Dnia 01.03.2010 r otrzymałam opinię prawnika. Chciałabym bardzo serdecznie podziękować. Uważam, że jesteście Państwo bardzo rzetelni i godni polecenia. Podobało mi się, że moja sprawa nie została powierzchownie potraktowana, wprost przeciwnie. Odpowiedź była dość obszerna. Mam nadzieję, że i mnie uda się jak najwięcej z niej wykorzystać . Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam. Z poważaniem Anna Zarychta
  • Benon Plura

    ocena usługi:

    25.2.2010

    Pragnę podziękować za nadesłaną opinię. Jestem usatysfakcjonowany i pełen uznania dla jakości usługi Zespołu. Nadal będę korzystał z tej formy usługi. Serdecznie dziękuję Benon Plura
  • Hanna Nowicka

    ocena usługi:

    22.2.2010

    SZANOWNI PAŃSTWO PRAWNICY! DZIĘKUJĘ! Z poważaniem Hanna Nowicka
  • Hanna Nowicka

    ocena usługi:

    22.2.2010

    Witam Zespół Prawników! Dziękuję za powiadomienie o rozpoczęciu realizacji mojego zamówienia. Podoba mi się styl Państwa pracy. Nie przeszkadzam, ale pozdrawiam serdecznie. Z wysokim poważaniem Hanna Nowicka
  • Hanna Nowicka

    ocena usługi:

    22.2.2010

    Szanowni Państwo Prawnicy, DZIĘKUJĘ ! Z niesłabnącym poważaniem Hanna Nowicka
  • Piotr Żukowski

    ocena usługi:

    12.2.2010

    Dziękuję za wyczerpujące wskazówki.Jestem w pełni usatysfakcjonowany otrzymaną opinią.
  • vorin

    ocena usługi:

    9.2.2010

    Witam, Dziękuję za udzieloną opinię. Pierwszy raz korzystałem z Waszych usług i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony jakością i rzetelnością Waszej odpowiedzi. Pozdrawiam, vorin
  • Jerzy Włodarczak

    ocena usługi:

    12.1.2010

    Witam ! Informuję ,że odebrałem opinię ID 1973 ,wyrażam podziękowanie i przesyłam pozdrowienia. Jeżeli zajdzie taka potrzeba będę nadal korzystał z Państwa usług. Z poważaniem - Jerzy Włodarczak
  • Stanisław Gamrot

    ocena usługi:

    11.1.2010

    Bardzo dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienie mi mojego problemu.Oczywiście będę postępował zgodnie z zaleceniem zawartym w opinii prawnej. Pozdrawiam Gamrot Stanisław
  • Zofia Lewandowska

    ocena usługi:

    23.12.2009

    Bardzo dziękuję. Z poważaniem Zofia Lewandowska
  • Jarosław Reszka

    ocena usługi:

    15.12.2009

    Dziękuję i pozdrawiam. Jarosław Reszka
  • Jan Mąkal

    ocena usługi:

    9.12.2009

    Dobry Wieczór Dziękuję za pragmatyczną prawniczą opinię napisaną dla zwykłych ludzi takich jak ja. Również cieszy mnie podejście do mojej sprawy ze zrozumieniem ażeby nade wszystko szukać metody do polubownego załatwienia tego problemu. Prawo jest tylko wtedy prawem jeśli respektujemy go wszyscy. Z poważaniem Mąkal Jesteście Państwo godni polecenia innym
  • Alicja Kalecińska

    ocena usługi:

    19.11.2009

    Serdecznie dziękuję za terminową i rzetelną realizację zamówienia. Pozdrawiam. Alicja Kalecińska
  • Hanna Nowicka

    ocena usługi:

    ..

    Szanowna Pani Urszulo, Szanowni Państwo!! Jestem bardzo zadowolona z Państwa usług, z Państwa pracy, przy czym mam na uwadze zarówno jakość, jak i formę pracy. Nie znam Państwa osobiście, ale czuję Państwa przyjazne i zindywidualizowane podejście do klienta. Odkryłam u Państwa potrzebę służenia ludziom i fakt, iż trafiłam do Państwa, sprawia mi autentyczną przyjemność. Jestem w pełni zadowolona z Państwa usług i nie zawaham się polecić Państwa każdemu, kto będzie potrzebował pomocy prawnej. Dzięki Państwa życzliwości nabrałam dystansu do własnych problemów prawnych i ... nawet je polubiłam, bo mogę mieć kontakt z Państwem. Gratuluje całemu Zespołowi i dziękuje. Z poważaniem Hanna Nowicka P.S. Pani Urszulo, wyrażam zgodę na publikacje wszystkich moich słów wypisanych pod Państwa adresem, bo przecież to wszystko jest prawda, a moja wiara nie tylko dobra, ale NAJLEPSZA!. HN
  • Andrzej Król

    ocena usługi:

    ..

    Szanowni Państwo! Jestem bardzo wdzięczny za wnikliwe odpowiedzi. Gdyby doszło do sprawy sądowej będziemy zapewne szukać u Państwa dalszej pomocy. Z poważaniem Andrzej Król
  • ika27

    ocena usługi:

    ..

    Dziękuję Państwu bardzo serdecznie, nie poradziłabym sobie bez Państwa pomocy i teraz wiem jak mam się bronić przed następnym telefonem od firmy windykacyjnej Dziękuję!:)
  • K.Y.

    ocena usługi:

    ..

    Dziękuję bardzo za odpowiedź i będę pamiętać o Państwa portalu na przyszłość. Pozdrawiam, K.Y.
  • M.G.

    ocena usługi:

    ..

    Szanowni Państwo, witam. Od kilku lat korzystam / co prawda z przerwami / z Waszego serwisu który jest bardzo pomocny, gdyż m. innymi zawiera wiele cennych informacji dot. sytuacji \"z życia wziętych\". Dziękuję za błyskawiczną reakcję i pomoc \"techniczną\" w ostatniej aktywacji programu. Jestem bardzo usatysfakcjonowana odpowiedzią na moje pytanie do prawnika nr 47728, która utwierdziła mnie w słuszności moich poglądów na interpretację ustawy, o której mowa w pytaniu. Pozdrawiam. Z poważaniem M.G.
  • Klient 4593

    ocena usługi:

    ..

    \"Bardzo sprawna obsługa, dobry kontakt. Opinia zgodna z tym co przypuszczałam, jednak do sądu z pracodawcą nie pójdę. Mimo wszystko miło wiedzieć, że racja jest po mojej stronie :) tak dla czystej satysfakcji ;))) Polecam wszystkim niepewnym!\"
  • Beata K.

    ocena usługi:

    ..

    Witam tu betty1313 dziękuje serdecznie za pomoc prawną jestem bardzo zadowolona że skorzystałam z Państwa firmy.Z całą pewnością stwierdzam,że mam do czynienia z profesjonalistami.Będe polecać Was innym.Pozdrawiam
  • JS

    ocena usługi:

    ..

    Witam!- bardzo dziękuję Państwu za konkretną podpowiedż bez dodatkowych kosztów -jestem zadowolona z Państwa usług z poważaniem
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 8
  • 3
  • 7
  • 6
  • 4
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Dariusz

    ocena usługi:

    Porada wyczerpująca.Gorąco polecam. Dziękuję bardzo
  • Zuzanna

    ocena usługi:

    Fajna rzecz taka usługa , cena też do przyjęcia . Cieszę się , że trafiłam na tą stronę surfując po internecie . Polecam gorąco .
  • Barbara

    ocena usługi:

    Usługa wykonan bardzo rzetelnie i terminowo.
  • Marek

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, zrozumiała i kompletna. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
  • Iwona

    ocena usługi:

  • Marek

    ocena usługi:

    Szybka, rzeczowa opinia prawna polecam korzystanie z usługi e-prawnika
  • Jaroslaw

    ocena usługi:

    Dziękuję. Dzięki waszej opini wyjaśniło sie wiele rzeczy i zyskałem więcej siły do walki z problemem
  • Andrzej

    ocena usługi:

  • Irek

    ocena usługi:

    Z usług tej kancelarii korzystałem w ciągu kilku lat pięciokrotnie.Niech to świadczy o standardzie tych prawników. Są świetni i daje się wyczuć oprócz fachowości,chęć pomocy. I za to dzięki.Serdecznie pozdrawiam. Podziękowania dla Pana Łukasza z Biura Obsługi.
  • Anna

    ocena usługi:

    Super i solidnie opisane zagadnienia prawne podpart przepisami -doskonale. Troszke czas oczekiwania za dlugi.
  • Marysia

    ocena usługi:

    Porady wasze bardzo mi pomogły,jestem bardzo zadowolona z waszych usług, przez co nie narobię sobie w przyszłości kłopotów. Dziękuję.
  • Violetta

    ocena usługi:

    Polecam usługi e-prawnika. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Witold

    ocena usługi:

    Opinia wyczerpująca ,jestem z niej zadowolony . Dziękuję.
  • Piotr

    ocena usługi:

    Jestem zadowolony z usługi serwisu e-prawnik. Szybko i profesjonalnie zostałem poinformowany o tym, jakie działania prawne mam podjąć. Polecam
  • Longin

    ocena usługi:

    W pełni profesjonalna obsługa w całości satysfakcjonująca i wyczerpująca temat nie pozostawiająca cienia wątpliwości co do celowości działania. Polecam. Longin
  • Wiesław

    ocena usługi:

    Witam.bardzo serdecznie dziękuje za opinie-wyszliście Państwo na przeciw moim oczekiwaniom w sposób optymalny..zdaję sobie sprawę ,że temat ze względu na niedookreśloność prawna wielu elementów był trudny...dołożyliście Państwo staranności i dostałem materiał ,który będzie mi pomocny w walkach ze spółdzielnią...chodzi bowiem o sam proces wyboru metody i obowiązki spóldzielni z tym związane-to jest proces mający swoje wymogi i zamierzam udowodnić,że nie zostały one spełnione. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
  • Bożena

    ocena usługi:

    Serdecznie polecam usługi e-prawnika. Porady rzetelne, szybkie i bez wychodzenia z domu. DZIĘKUJĘ





Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.