Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)

Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1745 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Kazimierz Ćwiek

    ocena usługi:

    26.7.2016

    Pomoc udzielona przez prawników, w profesjonalny sposób pomogła w mojej sprawie. Polecam, z poważaniem Kazimierz Ćwiek
  • krystyna

    ocena usługi:

    19.7.2016

    Doskonała ,szybka ,i profesjonalna.
  • Beata

    ocena usługi:

    14.7.2016

    Opinia przedstawiona w sposób przejrzysty,czytelny, konkretny i szczegółowy dla zwykłego człowieka nie mającego wogle do czynienia z przepisami i ustawami z zakresu prawa cywilnego. Polecam.
  • aga

    ocena usługi:

    7.7.2016

    Profesjonalne podejście do przedstawionego problemu oraz wskazanie rozwiązania. Zdecydowanie polecam ten portal. Aga
  • Mirosław

    ocena usługi:

    30.6.2016

    Opinia rzetelna i wyczerpująca. Polecam. Będę korzystał również w przyszłości jeśli zajdzie taka potrzeba
  • Irena

    ocena usługi:

    28.6.2016

    Bardzo dziękuję za opinię, która jest jasna i konkretna, bardzo mnie uspokoiła na tym etapie procesu sądowego!!! Będę korzystać z Państwa porad prawnych i innych zachęcam!!!
  • Jan

    ocena usługi:

    27.6.2016

    Po prostu jestem zadowolony; nie oczekiwałem niczego więcej za stosunkowo niewysoką cenę. Doceniam też przyjazny i sprawny czat, który pozwolił doprecyzować moje potrzeby.
  • Jacek

    ocena usługi:

    21.6.2016

  • aurelia

    ocena usługi:

    18.6.2016

    Opinia okazała się przydatna. Dziękuję za obszerną odpowiedź.
  • DARIUSZ

    ocena usługi:

    17.6.2016

  • Anna

    ocena usługi:

    16.6.2016

    Jestem bardzo zadowolona, że udało mi się trafić na Państwa portal. W pełni profesjonalna i rzeczowa obsługa zgłoszonego problemu. Z pełną świadomością będę polecać Państwa usługi prawne. z pewnością będę korzystać w razie potrzeby z Państwa pomocy. Gorąco polecam!!! :-)
  • wanda

    ocena usługi:

    16.6.2016

    polecam wszystkim potrzebujacym szybkiej i rzetelnej odpowiedzi na nurtujace panstwa pytania wszystko w rozsadnej cenie super szybka obsluga jestem bardzo zadowolona i usatysfakcjonowana takim obrotem sprawy jeszcze raz serdeczne dzieki i pozdrawiam cieplutko
  • tadeusz

    ocena usługi:

    16.6.2016

    Świetny sposób na rozwiązanie nurtującego nas problemu prawnego. Bez szukania prawnika, zamawiania wizyt i dojazdu do biura prawnego. Myślę także, że usługa realizowana przez e-prawnik.pl jest dużo tańsza,co ma niebagatelne znaczenie dla osób uboższych. Profesjonalizm, chęć pomocy, przyjazne nastawienie do klienta, wyrozumiałość i cierpliwość, to cechy trudne do oszacowania w dzisiejszej, skomercjalizowanej rzeczywistości. Jestem niezwykle usatysfakcjonowany opinią prawną zgłoszonego problemu, a powoływanie się w jej treści na konkretne artykuły Kodeksu Cywilnego, pozwala na samodzielne zgłębienie naszej sprawy w świetle obowiązującego prawa. Szczerze polecam korzystanie z porad prawnych na e-prawnik.pl.
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    16.6.2016

    Odpowiedź konkretna przekazana zrozumiałym językiem, jestem zadowolona jeżeli będę kiedyś potrzebować porady prawnej to skorzystam z portalu e-prawnik. Jak najbardziej polecam.
  • Beata

    ocena usługi:

    15.6.2016

  • Irena

    ocena usługi:

    5.6.2016

    Profesjonalne podejście do sprawy, wyczerpująca analiza tematu, krótki czas oczekiwania,rzetelne traktowanie klientów. Uzyskałam pomoc, dzięki której w krótkim czasie uzyskałam pewność co do prawidłowości zamierzonych działań. Wystawiam szóstkę za całość obsługi i zdecydowanie polecam!
  • JUSTYNA

    ocena usługi:

    4.6.2016

    opinia jest taka jak powinna i wyszła w niej nasza racja a to nam dużo pomoże wiemy co robić i gdzie się kierować oby pomogło w ukaraniu jednej osoby i do tego doprowadzimy
  • Anna

    ocena usługi:

    3.6.2016

  • nieruchomosci

    ocena usługi:

    3.6.2016

  • Ewa

    ocena usługi:

    3.6.2016

    Warto dopisac ze 3 dni to 3 dni robocze oczekiwania.
  • Jolanta

    ocena usługi:

    1.6.2016

    Konkretnie i na temat.
  • Grażyna

    ocena usługi:

    24.5.2016

    Jestem bardzo zadowolona, otrzymalam poradę, która mi pomoze w dalszym trybie postępowania , jak mam walczyć o dobro mojego dziecka, serdecznie polecam
  • Danka

    ocena usługi:

    19.5.2016

    Jestem bardzo zadowolona z usługi portalu \"e-prawnik\". W pełni polecam ją wszystkim osobom potrzebującym merytorycznego i rzetelnego wsparcia prawnego, udzielonego w sposób dostępny i w pełni zrozumiały. W moim przypadku otrzymałam jeszcze dodatkowe uzupełnienie nurtującego mnie tematu.
  • Danuta

    ocena usługi:

    16.5.2016

    merytorycznie dobrze sprecyzowana porada, również cena usługi adekwatna do udzielonej porady.dzękuję bardzo
  • Justyna

    ocena usługi:

    15.5.2016

    Rzetelni prawnicy. Opinie wyczerpują temat. Polecam. Możliwość zadawania pytań do opinii to niecodzienne udogodnienie.
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    12.5.2016

    Jestem zadowolona z rzetelnie i kompetentnie sporządzonej opinii. Zapewne będę nadał korzystała z pomocy prawnej portalu
  • Sylwia

    ocena usługi:

    6.5.2016

    Odpowiedz jest czytelna, wyczerpujaca i uwzglednia wszystkie pourszone w zapytaniu kwestie.
  • Anna

    ocena usługi:

    6.5.2016

    Byłam pozytywnie zaskoczona jakością obsługi. Cena przystępna, a odpowiedź wyczerpująca a przede wszystkim w miarę prosto pisana (przystępnym językiem).
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    4.5.2016

    Opinia profesjonalna, obsługa bardzo sprawna. Dziekuję
  • Maria

    ocena usługi:

    27.4.2016

    Bardzo rzetelna i profesjonalna opinia, która bardzo przybliżyła mi wyjście z sytuacji. Polecam Maria
  • Dorota

    ocena usługi:

    27.4.2016

    Bardzo dziękuję za konkretną opinię polecam
  • Julian

    ocena usługi:

    25.4.2016

    Opinia wydana w ustalonym terminie, czytelnie, zrozumiale i profesjonalnie . Polecam !
  • Krystyna

    ocena usługi:

    20.4.2016

    Opinia Zamówioną opinię otrzymałam w wyznaczonym terminie po wcześniejszej wycenie. Sporządzona opinia była czytelna i zrozumiała . Mogłam też zadać dodatkowe, nurtujące mnie pytania, na które otrzymałam odpowiedź. Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik i na pewno skorzystam w razie potrzeby.
  • Hanna

    ocena usługi:

    19.4.2016

    Szybka odpowiedź na zgłoszone zapytanie. Dotrzymanie terminu przesłania pisma. Polecam. Hanna J
  • Wanda

    ocena usługi:

    14.4.2016

    Opinia bardzo szczegółowa, czytelna i konkretna. Wyjaśniła mi wszystkie moje problemy. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc. Wanda
  • Justyna

    ocena usługi:

    13.4.2016

    Znajomość przepisów prawa to atut, którym poszczycić mogą się nieliczni. Profesjonaliści w każdym calu. Przemiły kontakt, szybka reakcja na przedstawiony problem
  • Piotr

    ocena usługi:

    10.4.2016

  • Bożena

    ocena usługi:

    8.4.2016

    Bardzo dziękuję za rzetelną i wyczerpującą odpowiedź na moje pytanie. Polecam wszystkim osobom ,mającym problem natury prawnej.Gorąco polecam. Bożena
  • Ireneusz

    ocena usługi:

    6.4.2016

    Polecam opinia zrozumiała, szybkie działanie zespołu, Oszczędność czasu i stresu z powodu nieznajomości prawa. Bardzo dziękuję.
  • m.g.

    ocena usługi:

    6.4.2016

    bardzo szybko ,wyczerpująco,starannie,kilka interpretacji...tak przygotowana opinia pozwoliła mi inaczej ,czyli w pełni właściwie spojrzeć na interpretacje omawianych problemów.szczerze polecam.
  • Cezary

    ocena usługi:

    2.4.2016

    Po raz pierwszy korzystałem z porady. Szybko, krótko i na temat. Teraz wiem, co mam dalej robić w swojej sprawie. dziękuję
  • Adriana

    ocena usługi:

    1.4.2016

    opinia bardzo konkretna i obszerna
  • Jan

    ocena usługi:

    24.3.2016

  • Henryk G.

    ocena usługi:

    24.3.2016

    Zdecydowanie polecam, konkretna opinia w krótkim czasie.
  • Franciszek

    ocena usługi:

    18.3.2016

    Bardzo dziękuję za błyskawiczną i rzeczową opinię. Polecam Franciszek
  • Renata

    ocena usługi:

    18.3.2016

    Skorzystalam po raz pierwszy z porady, poniewaz problem chce rozwiazac szybko.Opinia byla precyzyjna, szybka i wrzystkie moje watpliwosci zostaly wyjasnione.Bardzo dziekuje Panu Kurnikowi za cierpliwosc i pomoc.Polecam Renata
  • ADAM

    ocena usługi:

    18.3.2016

    Odpowiedź jasna i czytelna polecam
  • Sławek

    ocena usługi:

    17.3.2016

    Jestem zadowolony z opinii która wyjaśniła bardzo dużo przy transakcji z Spółdzielnią Mieszkaniową
  • DOROTA

    ocena usługi:

    17.3.2016

    Polecam !
  • Marian S.

    ocena usługi:

    17.3.2016

    Rzetelna opinia odpowiadająca na zadane pytania. Zdecydowanie polecam.
  • joanna

    ocena usługi:

    17.3.2016

  • Jolanta

    ocena usługi:

    15.3.2016

    ....Opinia konkretna ,szybka ,profesjonalna .....jezeli zaistnieje potrzeba napewno skorzystam.....JOLANTA..S....
  • krystyna

    ocena usługi:

    9.3.2016

    POLECAM , porada prawna sporządzona bardzo szybko i czytelnie. Bardzo serdecznie dziękuję I POZDRAWIAM Krystyna
  • Wiesława

    ocena usługi:

    9.3.2016

    Wasz opinia była rzetelna i wyczerpująca . Oszczędność czasu za bardzo przyzwoita cena. Wiesława
  • Gabriela

    ocena usługi:

    8.3.2016

    Dziękuję za opinię. Jest precyzyjna, wielopłaszczyznowa pod kątem przepisów, poglądów, treści merytorycznej. Polecam.... i sama jeszcze zapewne skorzystam z pomocy zespołu. Gabriela
  • Marcin

    ocena usługi:

    7.3.2016

    Pierwszy raz spotkałem się z takim profesjonalizmem.
  • Jerzy

    ocena usługi:

    1.3.2016

    Dziękuję za opinię. Jest bardzo merytoryczna, mam nadzieję, że pomoże mi w uzyskaniu potrzebnego zaświadczenia. Po zakończeniu mojej sprawy napisze więcej. Pozdrawiam.
  • Ryszard

    ocena usługi:

    29.2.2016

    Po raz pierwszy skorzystałem z takiej formy wsparcia, a miałem wątpliwości. Muszę przyznać ,że jestem pozytywnie zaskoczony. Zalety; oszczędność czasu , konkretna wymiana informacji i osiągnięty cel w bardzo krótkim czasie. Bardzo dziękuję zespołowi. Polecam!
  • Janusz

    ocena usługi:

    28.2.2016

    Zdecydowałem się skorzystać z takiej formy informacji. Bardzo rzetelna i wyczerpująca odpowiedź. Dowiedziałem się więcej niż oczekiwałem. Szczerze polecam niezdecydowanym.
  • Aneta

    ocena usługi:

    24.2.2016

    Dziękuję za opinie. Potrzebowałam rozjaśnienia na sprawę z innego punktu widzenia niż mój. Polecam
  • Jadwiga

    ocena usługi:

    23.2.2016

    Polecam. Opinia sporządzona bardzo dobrze, szybko i na temat. Dziękuję bardzo za pomoc
  • Leszek

    ocena usługi:

    23.2.2016

    Świetna,profesjonalna opinia prawna, poparta załączonymi i obowiązującymi przepisami , za bardzo przyzwoitą cenę i w uzgodnionym czasie. Bardzo polecam. Leszek G.
  • krzysztof

    ocena usługi:

    16.2.2016

    Korzystam z usług nie po raz pierwszy.Horyzontalne, profesjonalne, rzetelne ujęcie tematu. Krzysztof
  • Daniela

    ocena usługi:

    16.2.2016

  • Gabriel

    ocena usługi:

    12.2.2016

    Bardzo dziękuję , jestem pod wrazeniem i napewno bedę korzystał z państwa usług, Polecam.... Gabriel
  • Ewa

    ocena usługi:

    10.2.2016

    Serdecznie dziękuję za szybką, wyczerpującą i profesjonalną poradę. Jestem bardzo zadowolona z konkretów i gorąco polecam innym.
  • Danuta

    ocena usługi:

    9.2.2016

    Korzystam nie po raz pierwszy. Szybko, rzeczowo i solidnie. Szczerze polecam.
  • INECZKA

    ocena usługi:

    4.2.2016

    Przyjęłam od Państwa prawną interpretację w terminie a opinia prawnika profesjonalna . Pozdrawiam i dziękuję.
  • Waldemar

    ocena usługi:

    4.2.2016

    Bardzo dziękuję za szybką odpowiedz,opinia prawna jest pomocna w dalszym sporze z byłym pracodawcą
  • Kazimiera

    ocena usługi:

    3.2.2016

    Opinia prawna bardzo wyczerpująca , precyzyjna i satysfakcjonująca. Polecam ten portal.
  • Nina

    ocena usługi:

    26.1.2016

    Nina Drugi raz korzystam z porady prawnej. I tym razem również opinia była rzetelna, zwięzła, wyczerpująca ze wskazaniem odpowiednich przepisów.Dziękuję i polecam.
  • Witold

    ocena usługi:

    21.1.2016

    Szybka odpowiedź prawnika, rzetelnie sporządzone pismo na dwie strony! Mój szef mocno się zdziwił... Sprawa dotyczyła umowy o zakazie podjęcia pracy po moim odejściu z firmy. Oczywiście szef blefował, dzięki e-prawnik.pl kłamstwo wyszło na jaw. Serdecznie polecam!!!
  • Jerzy

    ocena usługi:

    20.1.2016

    Opina wyczerpująca i spełnająca moje oczekiwania . Polecam innym potrzebującym opinię. Super
  • sylwek

    ocena usługi:

    20.1.2016

    W czasach oszustow hakerow internetowych dostac szybka rzetelna i jasna pomoc prawna to dla mnie powrot wiary w ludzi i lepsze jutro.pozdrowki
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    17.1.2016

    dzięki, liczyłam na bardziej krytyczne spojrzenie na ZUS instytucję nazywaną ,, - państwo w państwie\\\" - co się potwierdza. przyjmuje jednak do wiadomosci Państwa prawną interpretację.pozdrawiam
  • Irena

    ocena usługi:

    15.1.2016

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię, polecam wszystkim. Irena
  • Jacek

    ocena usługi:

    13.1.2016

    Jestem zadowolony odpowiedż szybka i konkretna. Jacek.
  • Maria

    ocena usługi:

    12.1.2016

  • Urszula

    ocena usługi:

    11.1.2016

    Jestem zadowolona z opinii prawnej,którą otrzymałam.Informacje zawarte w niej uświadomiły mi moje prawa co do których nie byłam pewna.Wyjaśnienia mogą w przyszłości się bardzo przydać,chociaż wolałabym nie korzystać z sądu. Jeżeli zajdzie potrzeba znowu skorzystam z usługi prawnej,która jest profesjonalna.Dziękuję i pozdrawiam.Urszula
  • Marta

    ocena usługi:

    11.1.2016

  • Jerzy

    ocena usługi:

    10.1.2016

    Na zadane pytania oraz dodatkowe związane z interesującymi mnie zagadnieniami otrzymałem wyczerpującą i solidną odpowiedź. Polecam Jerzy.
  • Eugeniusz

    ocena usługi:

    8.1.2016

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Jestem zadowolony i polecam innym. Eugeniusz
  • Eugeniusz

    ocena usługi:

    8.1.2016

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Jestem zadowolony i polecam innym. Eugeniusz
  • Barbara

    ocena usługi:

    4.1.2016

    Bardzo profesjonalna i rzeczowa opinia jestem zadowolona .Dziekuje bardzo
  • Hanna

    ocena usługi:

    30.12.2015

  • Sławomir

    ocena usługi:

    30.12.2015

    Ocena wyczerpująca i całkowicie zrozumiała. Sławek Nowakowski
  • Rafał

    ocena usługi:

    30.12.2015

    Doskonałe porady. W nowym roku skorzystam ponownie z porad w sprawie prawa. Jesteście profesjonalistami. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
  • Jerzy

    ocena usługi:

    27.12.2015

    Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i wyczerpującej odpowiedzi. Będę nadal korzystać z usług kancelarii oraz polecam wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam Jerzy
  • Laura

    ocena usługi:

    26.12.2015

    Trochę za dużo przykładów innych wyroków niby na wzór,to nie potrzebne .za mało odpowiedzi tzw.językiem nie prawniczym tylko jasnym, zrozumiałym. dla przeciętnego człowieka.Wklejanie całych paragrafów,bez odniesienia do zadanych pytań.ale ogólnie 2 porady były pomocne.szybkość,rzetelność.wygodnie,bez wychodzenia z domu.polecam.
  • Laura

    ocena usługi:

    26.12.2015

    Trochę za dużo przykładów innych wyroków niby na wzór,to nie potrzebne .za mało odpowiedzi tzw.językiem nie prawniczym tylko jasnym, zrozumiałym. dla przeciętnego człowieka.Wklejanie całych paragrafów,bez odniesienia do zadanych pytań.ale ogólnie 2 porady były pomocne.szybkość,rzetelność.wygodnie,bez wychodzenia z domu.polecam.
  • Gertruda

    ocena usługi:

    22.12.2015

    Dziękuję serdecznie .Jestem zadowolona z wnikliwego opracowania przez Państwa opinii prawnej .Będę polecała Państwa . Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2016. Gertruda
  • Maria

    ocena usługi:

    22.12.2015

    Dziękuję, za wyczerpującą opinię. Jestem zadowolona z profesjonalnej usługi. Polecam wszystkim. Maria
  • Jan

    ocena usługi:

    17.12.2015

    Opinia opracowana profesionalnie . Polecam
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    16.12.2015

    Jestem bardzo zadowolona .Bardzo dziękuję za szczegółową opinię prawną .Bede polecała wszystkim znajomym. Cieszę się ze w Polsce są biura specjalistów prawnych, których opinie są niepodważalne. Jeszcze raz bardzo dziękuje. Elżbieta
  • Franek

    ocena usługi:

    15.12.2015

    Usługa wykonana została terminowo, a treść odpowiedzi jest wyczerpująca i zgodna z zadanym pytaniem.
  • Kazimierz

    ocena usługi:

    14.12.2015

    Bardzo skorzystałem. Wydana opinia w pełni mnie zadawala. Na pewno będę prosił o pomoc także w innych sprawach. Kazimierz
  • Anna

    ocena usługi:

    14.12.2015

    Polecam i dziękuję za wnikliwe spojrzenie na moją sprawę. Szukając porady u wielu prawników nie dostałam żadnej odpowiedzi tylko czytano mi kodeks cywilny za kwoty pareset złotych.U państwa znalazłam odpowiedzi , prawdziwe wsparcie merytoryczne oraz kierunki drogi formalnej.Polecam
  • Andrzej

    ocena usługi:

    10.12.2015

    Jestem bardzo zadowolony z uzyskanej porady dotyczącej prawidłowego wypełnienia formularza rozliczeniowego dla urzędu skarbowego w sprawie spadku. Porada udzielona fachowo z podaniem odpowiednich paragraf?w, ale wyjaśniona w spos?b przystępny i zrozumiały. Polecam ten portal.
  • Radosław

    ocena usługi:

    9.12.2015

    Polecam bardzo szczegółowa opinia.
  • Golon

    ocena usługi:

    8.12.2015

    Szybko - Sprawnie - Szczegółowo - Skutecznie. Nic więcej nie potrzeba od prawnika.
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 8
  • 0
  • 2
  • 6
  • 4
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Anna

    ocena usługi:

    Rewelacja. Polecam wszystkim.
  • Dagmara

    ocena usługi:

    Bardzo dziekuje za szybka i profesjonalna odpowiedz .Polecam !
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    Naprawdę polecam, szybko i sprawnie no i profesjonalnie, bardzo Państwu dziękuję. Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi. Opinia rzetelna i bardzo pomocna w dalszym działaniu. Polecam korzystanie z e-prawnika.
  • Tomasz

    ocena usługi:

    O.K.
  • wojtek

    ocena usługi:

    Dziękuję bardzo za usługę w pełni profesjonalną i uczciwą.Jestem zadowolony.Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu.Polecam was wszystkim.
  • dbj

    ocena usługi:

    Szybko merytorycznie i rzetelnie
  • Arletta

    ocena usługi:

    Szybko, sprawnie, rzetelnie. Polecam
  • Róża

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl odpowiedź udzielona szybko, konkretnie, zrozumiale, polecam każdemu aby kierować tu pytania, na prawdę jest profesjonalizm. Ja dziękuję serdecznie.
  • Rozalia.

    ocena usługi:

    porada prawna była dokładna i wyczerpująca, jestem zadowolona.
  • Irena

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię prawną. Profesjonalna pomoc prawna dodała mi pewności i przekonania w konkretnym działaniu. Polecam pomoc e-prawnika.
  • ewa

    ocena usługi:

    bardzo rzetelna i szczegółowa opinia zdecydowanie polecam korzystanie
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i poradę prawną. Będę korzystać w przyszłości. Polecam.
  • Krystyna

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję.
  • Irena

    ocena usługi:

    Jestem niezwykle zadowolona z bardzo profesjonalnego i terminowego zalatwienia sprawy, z ktora sie zwrocilam do e-prawnikow. Polecam to biuro goraco wszystkim zainteresowanym.
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa
  • Piotr i Małgorzata

    ocena usługi:

    Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.


Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.