Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)


Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1766 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Marta

    ocena usługi:

    11.1.2016

  • Jerzy

    ocena usługi:

    10.1.2016

    Na zadane pytania oraz dodatkowe związane z interesującymi mnie zagadnieniami otrzymałem wyczerpującą i solidną odpowiedź. Polecam Jerzy.
  • Eugeniusz

    ocena usługi:

    8.1.2016

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Jestem zadowolony i polecam innym. Eugeniusz
  • Eugeniusz

    ocena usługi:

    8.1.2016

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Jestem zadowolony i polecam innym. Eugeniusz
  • Barbara

    ocena usługi:

    4.1.2016

    Bardzo profesjonalna i rzeczowa opinia jestem zadowolona .Dziekuje bardzo
  • Hanna

    ocena usługi:

    30.12.2015

  • Sławomir

    ocena usługi:

    30.12.2015

    Ocena wyczerpująca i całkowicie zrozumiała. Sławek Nowakowski
  • Rafał

    ocena usługi:

    30.12.2015

    Doskonałe porady. W nowym roku skorzystam ponownie z porad w sprawie prawa. Jesteście profesjonalistami. Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.
  • Jerzy

    ocena usługi:

    27.12.2015

    Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu i wyczerpującej odpowiedzi. Będę nadal korzystać z usług kancelarii oraz polecam wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam Jerzy
  • Laura

    ocena usługi:

    26.12.2015

    Trochę za dużo przykładów innych wyroków niby na wzór,to nie potrzebne .za mało odpowiedzi tzw.językiem nie prawniczym tylko jasnym, zrozumiałym. dla przeciętnego człowieka.Wklejanie całych paragrafów,bez odniesienia do zadanych pytań.ale ogólnie 2 porady były pomocne.szybkość,rzetelność.wygodnie,bez wychodzenia z domu.polecam.
  • Laura

    ocena usługi:

    26.12.2015

    Trochę za dużo przykładów innych wyroków niby na wzór,to nie potrzebne .za mało odpowiedzi tzw.językiem nie prawniczym tylko jasnym, zrozumiałym. dla przeciętnego człowieka.Wklejanie całych paragrafów,bez odniesienia do zadanych pytań.ale ogólnie 2 porady były pomocne.szybkość,rzetelność.wygodnie,bez wychodzenia z domu.polecam.
  • Gertruda

    ocena usługi:

    22.12.2015

    Dziękuję serdecznie .Jestem zadowolona z wnikliwego opracowania przez Państwa opinii prawnej .Będę polecała Państwa . Pozdrawiam serdecznie i życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2016. Gertruda
  • Maria

    ocena usługi:

    22.12.2015

    Dziękuję, za wyczerpującą opinię. Jestem zadowolona z profesjonalnej usługi. Polecam wszystkim. Maria
  • Jan

    ocena usługi:

    17.12.2015

    Opinia opracowana profesionalnie . Polecam
  • Elżbieta

    ocena usługi:

    16.12.2015

    Jestem bardzo zadowolona .Bardzo dziękuję za szczegółową opinię prawną .Bede polecała wszystkim znajomym. Cieszę się ze w Polsce są biura specjalistów prawnych, których opinie są niepodważalne. Jeszcze raz bardzo dziękuje. Elżbieta
  • Franek

    ocena usługi:

    15.12.2015

    Usługa wykonana została terminowo, a treść odpowiedzi jest wyczerpująca i zgodna z zadanym pytaniem.
  • Kazimierz

    ocena usługi:

    14.12.2015

    Bardzo skorzystałem. Wydana opinia w pełni mnie zadawala. Na pewno będę prosił o pomoc także w innych sprawach. Kazimierz
  • Anna

    ocena usługi:

    14.12.2015

    Polecam i dziękuję za wnikliwe spojrzenie na moją sprawę. Szukając porady u wielu prawników nie dostałam żadnej odpowiedzi tylko czytano mi kodeks cywilny za kwoty pareset złotych.U państwa znalazłam odpowiedzi , prawdziwe wsparcie merytoryczne oraz kierunki drogi formalnej.Polecam
  • Andrzej

    ocena usługi:

    10.12.2015

    Jestem bardzo zadowolony z uzyskanej porady dotyczącej prawidłowego wypełnienia formularza rozliczeniowego dla urzędu skarbowego w sprawie spadku. Porada udzielona fachowo z podaniem odpowiednich paragraf?w, ale wyjaśniona w spos?b przystępny i zrozumiały. Polecam ten portal.
  • Radosław

    ocena usługi:

    9.12.2015

    Polecam bardzo szczegółowa opinia.
  • Golon

    ocena usługi:

    8.12.2015

    Szybko - Sprawnie - Szczegółowo - Skutecznie. Nic więcej nie potrzeba od prawnika.
  • Zbigniew

    ocena usługi:

    7.12.2015

    Generalnie opinia prawna zawiera odpowiedź na zadane kwestie. Mam jeszcze pewne wątpliwości i nie wykluczam ponownego zwrócenia się z prośbą o opinię uzupełniającą. Pozdrawiam, Zbigniew Pusz
    ===========
    e-prawnik.pl: Oczywiście jeśli ma Pan jakieś wątpliwości, odpowiedzi na nie są w cenie usługi :)
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    4.12.2015

    Z usługi skorzystałam po raz pierwszy. Do tej pory byłam dość sceptycznie nastawiona do takich internetowych porad. W tym przypadku obawy są zupełnie bezzasadne. Mój problem został potraktowany z należytą powagą. Interpretacja prawna wraz z podaniem wszystkich norm prawnych rewelacyjna. Obszernie wyjaśniony aspekt prawny dotyczący mojej sprawy, pozwala mi na dalsze działania. Polecam i dziękuję zespołowi e-prawnik.pl za pomoc.
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    4.12.2015

    Witam. Profesjonalna i szybka opinia prawna. Bardzo dziękuję za szczegółową opinię. Gorąco polecam innym osąbą skorzystanie z opinii zespołu prawników, gdyż opinie przesyłają w zrozmiałym dla nas języku :) Jeszcze raz polecam, natomiast zespołowi bardzo dziękuję. Pozdrawiam Katarzyna.
  • Monika

    ocena usługi:

    2.12.2015

    Drugi raz korzystam z takiej formy porady prawnej. Jestem zadowolona i polecam każdemu kto szybko i w sposób jasny chce rozwiać swoje wątpliwości. Dziękuję Monika.
  • Monika

    ocena usługi:

    30.11.2015

    Polecam, profesjonalna i jasna odpowiec. Na pewno warto skorzystac z takiego typu porady prawnej. Monika M.
  • Grażyna

    ocena usługi:

    27.11.2015

    Bardzo dziękuję. Szybka, szczegółowa opinia prawna, nawet laik nie miałby problemu z prawidłowym odczytaniem. Chociaż korzystałam z usług serwisu pierwszy raz, to teraz już wiem gdzie się zgłosić z następnym problemem prawnym. Pozdrawiam cały zespół e-prawnik.pl
  • Agnieszka

    ocena usługi:

    26.11.2015

  • Maciej

    ocena usługi:

    24.11.2015

    Super podejscie
  • Renata

    ocena usługi:

    20.11.2015

    Wczerpująca, klarowna opinia, napisana janym, zrozumiałym nawet dla laika językiem. Polecam ten serwis wszystkim, którzy potrzebują zaciągnięcia szybkiej i fachowej opinii prawnej.
  • Emilia

    ocena usługi:

    19.11.2015

    Profesjonalna szybka pomoc. Polecam.
  • E. Popiołek

    ocena usługi:

    19.11.2015

    Lubię korzystać z usług , bo jak mam dwie podpowiedzi , to jest mi łatwiej podjąć decyzję, chociaż czasem potrzebuję dodatkowych podpowiedzo . E. Popiołek
  • jadwiga

    ocena usługi:

    17.11.2015

  • Hanna

    ocena usługi:

    16.11.2015

    Szybko i sprawnie. Polecam.
  • Ewa

    ocena usługi:

    15.11.2015

    Po raz pierwszy korzystałam z usług e-prawnika i z pewnością będę korzystać w przyszłości. Opinia jest rzeczowa, wyczerpująca temat a na tym mi właśnie zależało. Ewa
  • Ryszard

    ocena usługi:

    13.11.2015

  • Tadeusz

    ocena usługi:

    10.11.2015

  • Alicja

    ocena usługi:

    6.11.2015

    Bardzo dziękuje za odpowiedź na mój problem.Wszystko zgodnie z umową przedstawioną przez biuro.Cena dostępna,odpowiedź rzetelna. Pozdrawaiam Alicja
  • tadeusz

    ocena usługi:

    6.11.2015

  • Grazyna

    ocena usługi:

    6.11.2015

    Mam wszystko jasno przedstawione co do mojego problemu. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziekuje. Grazyna
  • jadwiga

    ocena usługi:

    6.11.2015

    BARDZO POZYTYWNA, ZYCZLIWA, SERDECZNA W ROZMOWIE TELEFONICZNEJ. DZIEKUJE ZA WSPARCIE I POMOC, NIE JESTEM PSYCHICZNIE MOCNA, MIMO, ZE NAUCZYCIEL MATEMATYKI W LO. TYM BARDZIEJ DLATEGO BARDZO DZIEKUJE.JADWIGA.
  • DANUTA

    ocena usługi:

    4.11.2015

    SYTUACJI MOJEJ OPINIA NIE URATOWAŁA, ALE WYJAŚNIŁA JAK DZIAŁAĆ DALEJ. SOLIDNA FIRMA. POLECAM. DANUTA.
  • Jadwiga

    ocena usługi:

    4.11.2015

    Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Mimo, ze zadalam pytanie w niedziele wycene dostalam bardzo szybko. Mialam mozliwosc wyboru ceny, ktora uzalezniona jest od czasu oczekiwania na opinie. Bardzo mile zaskoczona bylam tak szczegolowym i dokladnym omowieniem mojego problemu. Oprocz podania podstawy prawnej byla dokonana jej interpretacja \"normalnym\" jezykiem zrozumialym dla mnie. Wiem, ze bede korzystac z uslug zespolu e-prawnik.pl do zakonczenia mojej sprawy. Dziekuje zespolowi i polecam wszystkim. Pozdrawiam.
  • Marlena

    ocena usługi:

    1.11.2015

    Kolejny raz ,korzystam z porady. Jestem bardzo zadowolona.Profesjonalna rzeczowa opinia, i bardzo szybka. Gorąco polecam wszystkim. Bardzo dziękuję. Marlena.
  • Adam

    ocena usługi:

    1.11.2015

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Polecam. Adam.
  • Marian

    ocena usługi:

    30.10.2015

    Jest to 12 opinia prawna jaką zamawiałem.Polecam te usługi. Marian
  • Olga

    ocena usługi:

    30.10.2015

    Szybko,rzeczowo,cena przystępna
  • Wieslaw

    ocena usługi:

    24.10.2015

    Jestem bardzo zadowolony.Bardzo dziekuje za szczegolowa opinie Prawna.Bede polecal wszystkim znajomym.Ciesze sie ze w Polsce sa biura specjalistow prawnych,ktorych opinie sa niepodwazalne.Wieslaw.Jeszcze raz bardzo dziekuje.
  • Wieslaw

    ocena usługi:

    24.10.2015

    Jestem bardzo zadowolony.Bardzo dziekuje za szczegolowa opinie Prawna.Bede polecal wszystkim znajomym.Ciesze sie ze w Polsce sa biura specjalistow prawnych,ktorych opinie sa niepodwazalne.Wieslaw.Jeszcze raz bardzo dziekuje.
  • Bozena

    ocena usługi:

    22.10.2015

    Solidnie,blyskawicznie,wyczerpujaca odpowiedz. Pelny profesjonalizm,polecam kazdemu. Serdecznie dziekuje-pozdrawiam Piotr
  • Lexis47

    ocena usługi:

    14.10.2015

    Przejrzysta i kompetentna opinia wyczerpująca postawiony problem do rozwiązania poparta przywołaniem odpowiednich przepisów prawnych na podstawie których ją oparto. Portal wart polecenia ludziom i podmiotom pragnących rozwikłać swoje problemy życiowe, w tym szczególnie wyjaśnienia zawiłości prawa podatkowego. Lexis47
  • Izabela

    ocena usługi:

    12.10.2015

  • sylwia

    ocena usługi:

    6.10.2015

    BARDZO RZETELNA FIRMA :) ROZWIALI WSZYSTKIE MOJE OBAWY:) POLECAM !!!!!!!!!!! Z CAŁEGO SERCA !!!!! DZIEKUJE I POZDRAWIAM :)
  • bogdan

    ocena usługi:

    4.10.2015

    Opinia bardzo pomocna, jestem zadowolony, ważne, że można zadać dodatkowe pytania w tej samej cenie. Jak najbardziej polecam ten serwis.
  • Barbara

    ocena usługi:

    2.10.2015

    Porada prawników z \"e-prawnik\" była mi bardzo przydatna i pomocna przy przeprowadzeniu rozmowy z osobą mającą wykonać zleconą przeze mnie pracę. Ich wiedza zmniejszyła też stres związany z tą rozmową. Serdecznie dziękuję prawnikom. Są potrzebni. Cenę też mają w porządku.
  • Mirosława

    ocena usługi:

    30.9.2015

    Opinia prawna całkowicie wyczerpująca i zrozumiała. Poznałam moje teoretyczne możliwości oraz praktyczne (bardziej przydatne). Uchroniło mnie to przed stratą czasu i pieniędzy. Dobrze, że takie usługi są dostępne. Dziękuję i pozdrawiam. Mirosława
  • Mirosława

    ocena usługi:

    30.9.2015

    Opinia prawna całkowicie wyczerpująca i zrozumiała. Poznałam moje teoretyczne możliwości oraz praktyczne (bardziej przydatne). Uchroniło mnie to przed stratą czasu i pieniędzy. Dobrze, że takie usługi są dostępne. Dziękuję i pozdrawiam. Mirosława
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    24.9.2015

    Opinia zrozumiała i wyczerpująca.
  • TOMASZ

    ocena usługi:

    22.9.2015

    Bardzo jasna odpowiedz na zadane pytania co ma duże znaczenie dla osób mających ograniczoną świadomość prawną tym bardziej że mój problem dotyczył alimentów transgranicznych gorąco polecam i pozdrawiam
  • Janusz

    ocena usługi:

    16.9.2015

    Opinia prawna sporządzona przez Państwa w pełni spełnia moje oczekiwania, jest merytoryczna, poparta orzecznictwem i wyjaśnia podniesiony przeze mnie temat. W poprzednich latach również korzystałem z Państwa usług i ? jeżeli zajdzie taka potrzeba również będę zasięgał Państwa opinii. Janusz z Gdańska
  • Tomasz

    ocena usługi:

    16.9.2015

  • Dariusz

    ocena usługi:

    16.9.2015

    Polecam wszystkim potrzebującym wsparcia i porady prawnej.
  • Maria

    ocena usługi:

    10.9.2015

    Serdecznie dziękuję za wyczerpującą opinię,okazało się że palnęłam głupstwo i sytuacja wydawała się bez wyjścia.Ratujecie mi życie i tzw.dorobek.Już wiem jak postapić.Opinia napewno warta swojej ceny i kolejnego polecenia.Maria
  • Zofia

    ocena usługi:

    9.9.2015

    Dziękuję.
  • Adam

    ocena usługi:

    5.9.2015

    Bardzo szybka, wyczerpująca odpowiedź, za przystępną cenę. Już wiem jak mam się poruszać w gąszczu przepisów prawnych w mojej sprawie. Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim.
  • Anna

    ocena usługi:

    3.9.2015

    Bardzo szybka reakcja, jestem mile zaskoczona. W otrzymanej opinii prawnej znajduję pełen profesjonalizam. Otrzymałam obszerne informacje i wyjaśnienia które pozowalają mi zrozumieć sytuację prawną w której się znalazłam. Cieszę się ,ze zwykły obywatel ma szansę na poradę specjalistów w dziedzinie prawa nie wychodząc z domu. Wspaniały pomysł ułatwienia życia w kłopotach. Gorąco polecam wszystkim.
  • Wioletta

    ocena usługi:

    31.8.2015

    Solidnie , rzeczowo i szybko. Będę polecała usługi e-prawnik. Bardzo dziękuję. Wioletta
  • Celina

    ocena usługi:

    27.8.2015

  • Mirosław

    ocena usługi:

    27.8.2015

    Opinia, a szczególnie dodatkowe odpowiedzi pozwalają na pewność, że temat jest rozpracowany w całości. Polecam te usługi. Mirosław
  • Krzysztof

    ocena usługi:

    25.8.2015

    Solidna firma, z pewnością dalej będę korzystał z usług e-prawnik.pl. Pozdrawiam Krzysiek
  • Barbara

    ocena usługi:

    25.8.2015

    Polecam.
  • Marian

    ocena usługi:

    24.8.2015

    Jest to moja 11 /tak jedenasta opinia/ i wszystkie były bardzo rzeczowe,zrozumiałe a najwazniejsze że pomogły mi w moich sprawach.Kontakt bardzo dobry Duże podziękowania dla Pana Łukasza. Pozdrawiam Marian
  • Anna

    ocena usługi:

    22.8.2015

  • Paweł

    ocena usługi:

    20.8.2015

    Bardzo szybka reakcja na zadane pytanie. Odpowiedź zrozumiała, jasna i wyczerpująca. Będę polecał!!! Dziękuję Paweł
  • adam

    ocena usługi:

    19.8.2015

  • Michał

    ocena usługi:

    13.8.2015

    Profesjonalne podejście do klienta i rzetelnie opracowana, jasna, przejrzysta opinia prawna.
  • ak2502

    ocena usługi:

    13.8.2015

    Zostałem ładnie wyciągnięty z błędnego toku myślenia i jestem zadowolony, mimo że racji nie miałem i postępowanie wobec mojej osoby było jednak zgodne z prawem. Sprawę można zamknąć i rozplanować spłatę długu . Sama opinia i odpowiedzi na zadane pytania były bardzo pomocne. Dziękuję! Będę polecać :)
  • kkardas

    ocena usługi:

    12.8.2015

    Jestem zadowolona z usług e-prawnika. Rzetelna i przejrzysta odpowiedź na zadane pytanie. Polecam. Marzena
  • czarodziejka

    ocena usługi:

    8.8.2015

    kolejny raz otrzymałam rzetelnie sporządzona opinie prawną i wszystkim polecam . Duży pozytw.Pozdrawiam.
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    8.8.2015

    Bardzo dziękuję za rzetelną, a co dla mnie najważniejsze, jasno sformulowaną poradę. Jestem usatysfakcjonowana sposobem, terminowością i fachowością usługi. Polecam \"e-prawnika\"! Pozdrawiam wszystkich czytających i cały Zespół Prawny. Małgorzata
  • Aleksander

    ocena usługi:

    7.8.2015

    Jestem zachwycony działaniem e-prawnika. Bardzo szybka i sprawna reakcja na wszelkie pytania petenta. Odpowiedzi kompetentne i oparte o konkretne zapisy kodeksowe. Cena za usługi rewelacyjnie niska. Super wszystko. Polecam gorąco innym w potrzebie. Aleksander z Jastrzębia Zdroju
  • Leszek

    ocena usługi:

    6.8.2015

  • Piotr

    ocena usługi:

    6.8.2015

    Pierwsza porada z której jestem zadowolony.Polecam.
  • Bernadeta

    ocena usługi:

    4.8.2015

  • aneta

    ocena usługi:

    4.8.2015

    Bez zastrzeżeń.
  • Andrzej

    ocena usługi:

    4.8.2015

    Z dużą nieufnością wysłałem zapytanie i wpłaciłem kwotę zgodną z wyceną. Otrzymana opinia prawna , mimo że niezbyt dla mnie korzystna , przeszła moje oczekiwania.Pełen profesjonalizm , powołanie aktów prawnych , język prosty i zrozumiały dla laika w kwestiach prawnych.Z całą pewnoscią skorzystam jeszcze z usług tego portalu. Andrzej
  • kama

    ocena usługi:

    3.8.2015

    Jestem bardzo zadowolona, na wcielenie w życie wskazówek, muszę trochę poczekać, ale i tak widzę światełko w całej mojej sprawie....bardzo dziękuję i pozdrawiam cały zespół mądrych ludzi
  • Grażyna

    ocena usługi:

    30.7.2015

    Dziękuję za szybko opracowaną opinię, jest profesjonalnie wykonana i myślę że pomoże mi podjąć słuszną decyzję.Gorąco polecam Państwa usługi wszystkim szukającym pomocy prawnej.
  • michal

    ocena usługi:

    24.7.2015

    OK Firma jestem zadowolony , pozostaje mi tylko czekac na final sprawy i ddatkowo ocenie
  • Danuta

    ocena usługi:

    23.7.2015

    Bardzo wygodna forma poznania stanu prawnego w konkretnej sytuacji
  • marijola3

    ocena usługi:

    22.7.2015

    Dziękuję za wyczerpujące informacje i udzielenie wszelkich dodatkowych odpowiedzi na moje pytania. Jestem mile zaskoczona i wdzięczna za fachowość i profesjonalizm. Pozdrawiam
  • jola

    ocena usługi:

    17.7.2015

    dziękuję opinia zrozumiała ,jasna ,profesjonalna,kontakt bardzo dobry-pozdrawiam
  • tomasz

    ocena usługi:

    15.7.2015

    W pełni wyczerpująca treść odpowiedzi
  • Seweryn

    ocena usługi:

    15.7.2015

    Dziękuję za poradę. Bardzo wyczerpująca i dokładna odpowiedź. Mam nadzieję, że pomoże mi ona rozwiązać mój problem. Kontakt również bardzo dobry. Świetna obsługa. Dobrze, że jest taki portal jak e-prawnik. Polecam wszystkim.
  • CZESŁAW

    ocena usługi:

    13.7.2015

    PORADA USYSTEMATYZOWANA TEMATYCZNIE , KOMPLEKSOWA , NAPISANA W DOSTĘPNYM \" JĘZYKU\". ODPOWIADA KROK PO KROKU NA ZADANE PYTANIA. CO NAJWAŻNIEJSZE - WIEM JAK DALEJ POSTĘPOWAĆ ....POLECAM KORZYSTANIE Z TEJ FORMY . Czesław
  • Maja

    ocena usługi:

    11.7.2015

  • Paweł

    ocena usługi:

    9.7.2015

    To jest druga usługa , z której jestem bardzo zadowolony. Opinia zrozumiała, profesjonalna usługa warta polecenia. Dziękuję Paweł.
  • Marian

    ocena usługi:

    7.7.2015

    Polecam Opinia jasna i zrozumiała jak wszystkie dotychczsowe. Pozdrawiam cały zespół
  • gs

    ocena usługi:

    7.7.2015

    Dziękuję za opinię .Fajnie ,że można w dość łatwy i szybki sposób otrzymać poradę prawną. Świetna obsługa i kontakt oraz podejście do klienta bardzo profesjonalne , a sama opinia jasna, krótka i zrozumiała.Podoba mi się również to, że po otrzymaniu opini można jeszcze wyjaśnić pewne zagadnienia. Polecam. Pozdrawiam Biuro obsługi klienta i cały Zespół prawników.
  • Bogusław

    ocena usługi:

    6.7.2015

    Bardzo dziękuję za wnikliwe i profesjonalne wyjaśnienia dotyczące mojej sprawy. Konkluzja rozważań prawnych jest jasna i jednoznaczna, mam nadzieję, że dzięki niej uda mi się zakończyć pozytywnie moją sprawę. Cieszę się, że istnieje tak profesjonalny i życzliwy portal jak e-prawnik.pl. Będę polecał wszystkim. Pozdrawiam serdecznie cały Zespół. Bogusław
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 8
  • 3
  • 7
  • 6
  • 4
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Dariusz

    ocena usługi:

    Porada wyczerpująca.Gorąco polecam. Dziękuję bardzo
  • Zuzanna

    ocena usługi:

    Fajna rzecz taka usługa , cena też do przyjęcia . Cieszę się , że trafiłam na tą stronę surfując po internecie . Polecam gorąco .
  • Barbara

    ocena usługi:

    Usługa wykonan bardzo rzetelnie i terminowo.
  • Marek

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, zrozumiała i kompletna. Jestem bardzo zadowolony. Polecam
  • Iwona

    ocena usługi:

  • Marek

    ocena usługi:

    Szybka, rzeczowa opinia prawna polecam korzystanie z usługi e-prawnika
  • Jaroslaw

    ocena usługi:

    Dziękuję. Dzięki waszej opini wyjaśniło sie wiele rzeczy i zyskałem więcej siły do walki z problemem
  • Andrzej

    ocena usługi:

  • Irek

    ocena usługi:

    Z usług tej kancelarii korzystałem w ciągu kilku lat pięciokrotnie.Niech to świadczy o standardzie tych prawników. Są świetni i daje się wyczuć oprócz fachowości,chęć pomocy. I za to dzięki.Serdecznie pozdrawiam. Podziękowania dla Pana Łukasza z Biura Obsługi.
  • Anna

    ocena usługi:

    Super i solidnie opisane zagadnienia prawne podpart przepisami -doskonale. Troszke czas oczekiwania za dlugi.
  • Marysia

    ocena usługi:

    Porady wasze bardzo mi pomogły,jestem bardzo zadowolona z waszych usług, przez co nie narobię sobie w przyszłości kłopotów. Dziękuję.
  • Violetta

    ocena usługi:

    Polecam usługi e-prawnika. Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Pozdrawiam.
  • Witold

    ocena usługi:

    Opinia wyczerpująca ,jestem z niej zadowolony . Dziękuję.
  • Piotr

    ocena usługi:

    Jestem zadowolony z usługi serwisu e-prawnik. Szybko i profesjonalnie zostałem poinformowany o tym, jakie działania prawne mam podjąć. Polecam
  • Longin

    ocena usługi:

    W pełni profesjonalna obsługa w całości satysfakcjonująca i wyczerpująca temat nie pozostawiająca cienia wątpliwości co do celowości działania. Polecam. Longin
  • Wiesław

    ocena usługi:

    Witam.bardzo serdecznie dziękuje za opinie-wyszliście Państwo na przeciw moim oczekiwaniom w sposób optymalny..zdaję sobie sprawę ,że temat ze względu na niedookreśloność prawna wielu elementów był trudny...dołożyliście Państwo staranności i dostałem materiał ,który będzie mi pomocny w walkach ze spółdzielnią...chodzi bowiem o sam proces wyboru metody i obowiązki spóldzielni z tym związane-to jest proces mający swoje wymogi i zamierzam udowodnić,że nie zostały one spełnione. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
  • Bożena

    ocena usługi:

    Serdecznie polecam usługi e-prawnika. Porady rzetelne, szybkie i bez wychodzenia z domu. DZIĘKUJĘ





Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.