Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Gabrieli Zapolskiej 36, kod poczt. 30-126, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)

Oceny naszych klientów - opinie o e-prawnik.pl

Zadaj pytanie prawnikowi

Już 1745 klientów pozytywnie oceniło nasze usługi

  • Zbigniew

    ocena usługi:

    7.12.2015

    Generalnie opinia prawna zawiera odpowiedź na zadane kwestie. Mam jeszcze pewne wątpliwości i nie wykluczam ponownego zwrócenia się z prośbą o opinię uzupełniającą. Pozdrawiam, Zbigniew Pusz
    ===========
    e-prawnik.pl: Oczywiście jeśli ma Pan jakieś wątpliwości, odpowiedzi na nie są w cenie usługi :)
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    4.12.2015

    Z usługi skorzystałam po raz pierwszy. Do tej pory byłam dość sceptycznie nastawiona do takich internetowych porad. W tym przypadku obawy są zupełnie bezzasadne. Mój problem został potraktowany z należytą powagą. Interpretacja prawna wraz z podaniem wszystkich norm prawnych rewelacyjna. Obszernie wyjaśniony aspekt prawny dotyczący mojej sprawy, pozwala mi na dalsze działania. Polecam i dziękuję zespołowi e-prawnik.pl za pomoc.
  • Katarzyna

    ocena usługi:

    4.12.2015

    Witam. Profesjonalna i szybka opinia prawna. Bardzo dziękuję za szczegółową opinię. Gorąco polecam innym osąbą skorzystanie z opinii zespołu prawników, gdyż opinie przesyłają w zrozmiałym dla nas języku :) Jeszcze raz polecam, natomiast zespołowi bardzo dziękuję. Pozdrawiam Katarzyna.
  • Monika

    ocena usługi:

    2.12.2015

    Drugi raz korzystam z takiej formy porady prawnej. Jestem zadowolona i polecam każdemu kto szybko i w sposób jasny chce rozwiać swoje wątpliwości. Dziękuję Monika.
  • Monika

    ocena usługi:

    30.11.2015

    Polecam, profesjonalna i jasna odpowiec. Na pewno warto skorzystac z takiego typu porady prawnej. Monika M.
  • Grażyna

    ocena usługi:

    27.11.2015

    Bardzo dziękuję. Szybka, szczegółowa opinia prawna, nawet laik nie miałby problemu z prawidłowym odczytaniem. Chociaż korzystałam z usług serwisu pierwszy raz, to teraz już wiem gdzie się zgłosić z następnym problemem prawnym. Pozdrawiam cały zespół e-prawnik.pl
  • Agnieszka

    ocena usługi:

    26.11.2015

  • Maciej

    ocena usługi:

    24.11.2015

    Super podejscie
  • Renata

    ocena usługi:

    20.11.2015

    Wczerpująca, klarowna opinia, napisana janym, zrozumiałym nawet dla laika językiem. Polecam ten serwis wszystkim, którzy potrzebują zaciągnięcia szybkiej i fachowej opinii prawnej.
  • Emilia

    ocena usługi:

    19.11.2015

    Profesjonalna szybka pomoc. Polecam.
  • E. Popiołek

    ocena usługi:

    19.11.2015

    Lubię korzystać z usług , bo jak mam dwie podpowiedzi , to jest mi łatwiej podjąć decyzję, chociaż czasem potrzebuję dodatkowych podpowiedzo . E. Popiołek
  • jadwiga

    ocena usługi:

    17.11.2015

  • Hanna

    ocena usługi:

    16.11.2015

    Szybko i sprawnie. Polecam.
  • Ewa

    ocena usługi:

    15.11.2015

    Po raz pierwszy korzystałam z usług e-prawnika i z pewnością będę korzystać w przyszłości. Opinia jest rzeczowa, wyczerpująca temat a na tym mi właśnie zależało. Ewa
  • Ryszard

    ocena usługi:

    13.11.2015

  • Tadeusz

    ocena usługi:

    10.11.2015

  • Alicja

    ocena usługi:

    6.11.2015

    Bardzo dziękuje za odpowiedź na mój problem.Wszystko zgodnie z umową przedstawioną przez biuro.Cena dostępna,odpowiedź rzetelna. Pozdrawaiam Alicja
  • tadeusz

    ocena usługi:

    6.11.2015

  • Grazyna

    ocena usługi:

    6.11.2015

    Mam wszystko jasno przedstawione co do mojego problemu. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dziekuje. Grazyna
  • jadwiga

    ocena usługi:

    6.11.2015

    BARDZO POZYTYWNA, ZYCZLIWA, SERDECZNA W ROZMOWIE TELEFONICZNEJ. DZIEKUJE ZA WSPARCIE I POMOC, NIE JESTEM PSYCHICZNIE MOCNA, MIMO, ZE NAUCZYCIEL MATEMATYKI W LO. TYM BARDZIEJ DLATEGO BARDZO DZIEKUJE.JADWIGA.
  • DANUTA

    ocena usługi:

    4.11.2015

    SYTUACJI MOJEJ OPINIA NIE URATOWAŁA, ALE WYJAŚNIŁA JAK DZIAŁAĆ DALEJ. SOLIDNA FIRMA. POLECAM. DANUTA.
  • Jadwiga

    ocena usługi:

    4.11.2015

    Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Mimo, ze zadalam pytanie w niedziele wycene dostalam bardzo szybko. Mialam mozliwosc wyboru ceny, ktora uzalezniona jest od czasu oczekiwania na opinie. Bardzo mile zaskoczona bylam tak szczegolowym i dokladnym omowieniem mojego problemu. Oprocz podania podstawy prawnej byla dokonana jej interpretacja \"normalnym\" jezykiem zrozumialym dla mnie. Wiem, ze bede korzystac z uslug zespolu e-prawnik.pl do zakonczenia mojej sprawy. Dziekuje zespolowi i polecam wszystkim. Pozdrawiam.
  • Marlena

    ocena usługi:

    1.11.2015

    Kolejny raz ,korzystam z porady. Jestem bardzo zadowolona.Profesjonalna rzeczowa opinia, i bardzo szybka. Gorąco polecam wszystkim. Bardzo dziękuję. Marlena.
  • Adam

    ocena usługi:

    1.11.2015

    Szybka i szczegółowa opinia prawna. Polecam. Adam.
  • Marian

    ocena usługi:

    30.10.2015

    Jest to 12 opinia prawna jaką zamawiałem.Polecam te usługi. Marian
  • Olga

    ocena usługi:

    30.10.2015

    Szybko,rzeczowo,cena przystępna
  • Wieslaw

    ocena usługi:

    24.10.2015

    Jestem bardzo zadowolony.Bardzo dziekuje za szczegolowa opinie Prawna.Bede polecal wszystkim znajomym.Ciesze sie ze w Polsce sa biura specjalistow prawnych,ktorych opinie sa niepodwazalne.Wieslaw.Jeszcze raz bardzo dziekuje.
  • Wieslaw

    ocena usługi:

    24.10.2015

    Jestem bardzo zadowolony.Bardzo dziekuje za szczegolowa opinie Prawna.Bede polecal wszystkim znajomym.Ciesze sie ze w Polsce sa biura specjalistow prawnych,ktorych opinie sa niepodwazalne.Wieslaw.Jeszcze raz bardzo dziekuje.
  • Bozena

    ocena usługi:

    22.10.2015

    Solidnie,blyskawicznie,wyczerpujaca odpowiedz. Pelny profesjonalizm,polecam kazdemu. Serdecznie dziekuje-pozdrawiam Piotr
  • Lexis47

    ocena usługi:

    14.10.2015

    Przejrzysta i kompetentna opinia wyczerpująca postawiony problem do rozwiązania poparta przywołaniem odpowiednich przepisów prawnych na podstawie których ją oparto. Portal wart polecenia ludziom i podmiotom pragnących rozwikłać swoje problemy życiowe, w tym szczególnie wyjaśnienia zawiłości prawa podatkowego. Lexis47
  • Izabela

    ocena usługi:

    12.10.2015

  • sylwia

    ocena usługi:

    6.10.2015

    BARDZO RZETELNA FIRMA :) ROZWIALI WSZYSTKIE MOJE OBAWY:) POLECAM !!!!!!!!!!! Z CAŁEGO SERCA !!!!! DZIEKUJE I POZDRAWIAM :)
  • bogdan

    ocena usługi:

    4.10.2015

    Opinia bardzo pomocna, jestem zadowolony, ważne, że można zadać dodatkowe pytania w tej samej cenie. Jak najbardziej polecam ten serwis.
  • Barbara

    ocena usługi:

    2.10.2015

    Porada prawników z \"e-prawnik\" była mi bardzo przydatna i pomocna przy przeprowadzeniu rozmowy z osobą mającą wykonać zleconą przeze mnie pracę. Ich wiedza zmniejszyła też stres związany z tą rozmową. Serdecznie dziękuję prawnikom. Są potrzebni. Cenę też mają w porządku.
  • Mirosława

    ocena usługi:

    30.9.2015

    Opinia prawna całkowicie wyczerpująca i zrozumiała. Poznałam moje teoretyczne możliwości oraz praktyczne (bardziej przydatne). Uchroniło mnie to przed stratą czasu i pieniędzy. Dobrze, że takie usługi są dostępne. Dziękuję i pozdrawiam. Mirosława
  • Mirosława

    ocena usługi:

    30.9.2015

    Opinia prawna całkowicie wyczerpująca i zrozumiała. Poznałam moje teoretyczne możliwości oraz praktyczne (bardziej przydatne). Uchroniło mnie to przed stratą czasu i pieniędzy. Dobrze, że takie usługi są dostępne. Dziękuję i pozdrawiam. Mirosława
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    24.9.2015

    Opinia zrozumiała i wyczerpująca.
  • TOMASZ

    ocena usługi:

    22.9.2015

    Bardzo jasna odpowiedz na zadane pytania co ma duże znaczenie dla osób mających ograniczoną świadomość prawną tym bardziej że mój problem dotyczył alimentów transgranicznych gorąco polecam i pozdrawiam
  • Janusz

    ocena usługi:

    16.9.2015

    Opinia prawna sporządzona przez Państwa w pełni spełnia moje oczekiwania, jest merytoryczna, poparta orzecznictwem i wyjaśnia podniesiony przeze mnie temat. W poprzednich latach również korzystałem z Państwa usług i ? jeżeli zajdzie taka potrzeba również będę zasięgał Państwa opinii. Janusz z Gdańska
  • Tomasz

    ocena usługi:

    16.9.2015

  • Dariusz

    ocena usługi:

    16.9.2015

    Polecam wszystkim potrzebującym wsparcia i porady prawnej.
  • Maria

    ocena usługi:

    10.9.2015

    Serdecznie dziękuję za wyczerpującą opinię,okazało się że palnęłam głupstwo i sytuacja wydawała się bez wyjścia.Ratujecie mi życie i tzw.dorobek.Już wiem jak postapić.Opinia napewno warta swojej ceny i kolejnego polecenia.Maria
  • Zofia

    ocena usługi:

    9.9.2015

    Dziękuję.
  • Adam

    ocena usługi:

    5.9.2015

    Bardzo szybka, wyczerpująca odpowiedź, za przystępną cenę. Już wiem jak mam się poruszać w gąszczu przepisów prawnych w mojej sprawie. Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim.
  • Anna

    ocena usługi:

    3.9.2015

    Bardzo szybka reakcja, jestem mile zaskoczona. W otrzymanej opinii prawnej znajduję pełen profesjonalizam. Otrzymałam obszerne informacje i wyjaśnienia które pozowalają mi zrozumieć sytuację prawną w której się znalazłam. Cieszę się ,ze zwykły obywatel ma szansę na poradę specjalistów w dziedzinie prawa nie wychodząc z domu. Wspaniały pomysł ułatwienia życia w kłopotach. Gorąco polecam wszystkim.
  • Wioletta

    ocena usługi:

    31.8.2015

    Solidnie , rzeczowo i szybko. Będę polecała usługi e-prawnik. Bardzo dziękuję. Wioletta
  • Celina

    ocena usługi:

    27.8.2015

  • Mirosław

    ocena usługi:

    27.8.2015

    Opinia, a szczególnie dodatkowe odpowiedzi pozwalają na pewność, że temat jest rozpracowany w całości. Polecam te usługi. Mirosław
  • Krzysztof

    ocena usługi:

    25.8.2015

    Solidna firma, z pewnością dalej będę korzystał z usług e-prawnik.pl. Pozdrawiam Krzysiek
  • Barbara

    ocena usługi:

    25.8.2015

    Polecam.
  • Marian

    ocena usługi:

    24.8.2015

    Jest to moja 11 /tak jedenasta opinia/ i wszystkie były bardzo rzeczowe,zrozumiałe a najwazniejsze że pomogły mi w moich sprawach.Kontakt bardzo dobry Duże podziękowania dla Pana Łukasza. Pozdrawiam Marian
  • Anna

    ocena usługi:

    22.8.2015

  • Paweł

    ocena usługi:

    20.8.2015

    Bardzo szybka reakcja na zadane pytanie. Odpowiedź zrozumiała, jasna i wyczerpująca. Będę polecał!!! Dziękuję Paweł
  • adam

    ocena usługi:

    19.8.2015

  • Michał

    ocena usługi:

    13.8.2015

    Profesjonalne podejście do klienta i rzetelnie opracowana, jasna, przejrzysta opinia prawna.
  • ak2502

    ocena usługi:

    13.8.2015

    Zostałem ładnie wyciągnięty z błędnego toku myślenia i jestem zadowolony, mimo że racji nie miałem i postępowanie wobec mojej osoby było jednak zgodne z prawem. Sprawę można zamknąć i rozplanować spłatę długu . Sama opinia i odpowiedzi na zadane pytania były bardzo pomocne. Dziękuję! Będę polecać :)
  • kkardas

    ocena usługi:

    12.8.2015

    Jestem zadowolona z usług e-prawnika. Rzetelna i przejrzysta odpowiedź na zadane pytanie. Polecam. Marzena
  • czarodziejka

    ocena usługi:

    8.8.2015

    kolejny raz otrzymałam rzetelnie sporządzona opinie prawną i wszystkim polecam . Duży pozytw.Pozdrawiam.
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    8.8.2015

    Bardzo dziękuję za rzetelną, a co dla mnie najważniejsze, jasno sformulowaną poradę. Jestem usatysfakcjonowana sposobem, terminowością i fachowością usługi. Polecam \"e-prawnika\"! Pozdrawiam wszystkich czytających i cały Zespół Prawny. Małgorzata
  • Aleksander

    ocena usługi:

    7.8.2015

    Jestem zachwycony działaniem e-prawnika. Bardzo szybka i sprawna reakcja na wszelkie pytania petenta. Odpowiedzi kompetentne i oparte o konkretne zapisy kodeksowe. Cena za usługi rewelacyjnie niska. Super wszystko. Polecam gorąco innym w potrzebie. Aleksander z Jastrzębia Zdroju
  • Leszek

    ocena usługi:

    6.8.2015

  • Piotr

    ocena usługi:

    6.8.2015

    Pierwsza porada z której jestem zadowolony.Polecam.
  • Bernadeta

    ocena usługi:

    4.8.2015

  • aneta

    ocena usługi:

    4.8.2015

    Bez zastrzeżeń.
  • Andrzej

    ocena usługi:

    4.8.2015

    Z dużą nieufnością wysłałem zapytanie i wpłaciłem kwotę zgodną z wyceną. Otrzymana opinia prawna , mimo że niezbyt dla mnie korzystna , przeszła moje oczekiwania.Pełen profesjonalizm , powołanie aktów prawnych , język prosty i zrozumiały dla laika w kwestiach prawnych.Z całą pewnoscią skorzystam jeszcze z usług tego portalu. Andrzej
  • kama

    ocena usługi:

    3.8.2015

    Jestem bardzo zadowolona, na wcielenie w życie wskazówek, muszę trochę poczekać, ale i tak widzę światełko w całej mojej sprawie....bardzo dziękuję i pozdrawiam cały zespół mądrych ludzi
  • Grażyna

    ocena usługi:

    30.7.2015

    Dziękuję za szybko opracowaną opinię, jest profesjonalnie wykonana i myślę że pomoże mi podjąć słuszną decyzję.Gorąco polecam Państwa usługi wszystkim szukającym pomocy prawnej.
  • michal

    ocena usługi:

    24.7.2015

    OK Firma jestem zadowolony , pozostaje mi tylko czekac na final sprawy i ddatkowo ocenie
  • Danuta

    ocena usługi:

    23.7.2015

    Bardzo wygodna forma poznania stanu prawnego w konkretnej sytuacji
  • marijola3

    ocena usługi:

    22.7.2015

    Dziękuję za wyczerpujące informacje i udzielenie wszelkich dodatkowych odpowiedzi na moje pytania. Jestem mile zaskoczona i wdzięczna za fachowość i profesjonalizm. Pozdrawiam
  • jola

    ocena usługi:

    17.7.2015

    dziękuję opinia zrozumiała ,jasna ,profesjonalna,kontakt bardzo dobry-pozdrawiam
  • tomasz

    ocena usługi:

    15.7.2015

    W pełni wyczerpująca treść odpowiedzi
  • Seweryn

    ocena usługi:

    15.7.2015

    Dziękuję za poradę. Bardzo wyczerpująca i dokładna odpowiedź. Mam nadzieję, że pomoże mi ona rozwiązać mój problem. Kontakt również bardzo dobry. Świetna obsługa. Dobrze, że jest taki portal jak e-prawnik. Polecam wszystkim.
  • CZESŁAW

    ocena usługi:

    13.7.2015

    PORADA USYSTEMATYZOWANA TEMATYCZNIE , KOMPLEKSOWA , NAPISANA W DOSTĘPNYM \" JĘZYKU\". ODPOWIADA KROK PO KROKU NA ZADANE PYTANIA. CO NAJWAŻNIEJSZE - WIEM JAK DALEJ POSTĘPOWAĆ ....POLECAM KORZYSTANIE Z TEJ FORMY . Czesław
  • Maja

    ocena usługi:

    11.7.2015

  • Paweł

    ocena usługi:

    9.7.2015

    To jest druga usługa , z której jestem bardzo zadowolony. Opinia zrozumiała, profesjonalna usługa warta polecenia. Dziękuję Paweł.
  • Marian

    ocena usługi:

    7.7.2015

    Polecam Opinia jasna i zrozumiała jak wszystkie dotychczsowe. Pozdrawiam cały zespół
  • gs

    ocena usługi:

    7.7.2015

    Dziękuję za opinię .Fajnie ,że można w dość łatwy i szybki sposób otrzymać poradę prawną. Świetna obsługa i kontakt oraz podejście do klienta bardzo profesjonalne , a sama opinia jasna, krótka i zrozumiała.Podoba mi się również to, że po otrzymaniu opini można jeszcze wyjaśnić pewne zagadnienia. Polecam. Pozdrawiam Biuro obsługi klienta i cały Zespół prawników.
  • Bogusław

    ocena usługi:

    6.7.2015

    Bardzo dziękuję za wnikliwe i profesjonalne wyjaśnienia dotyczące mojej sprawy. Konkluzja rozważań prawnych jest jasna i jednoznaczna, mam nadzieję, że dzięki niej uda mi się zakończyć pozytywnie moją sprawę. Cieszę się, że istnieje tak profesjonalny i życzliwy portal jak e-prawnik.pl. Będę polecał wszystkim. Pozdrawiam serdecznie cały Zespół. Bogusław
  • Maria

    ocena usługi:

    3.7.2015

    Dziękuję za pomoc. Maria
  • teresa

    ocena usługi:

    3.7.2015

    Jestem zadwolona z usługi. Otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. W razie wątpliwości można \"dopytać\".
  • Paweł

    ocena usługi:

    3.7.2015

    Jestem bardzo zadowolony z opini,bardzo przejrzysta i zrozumiała .Polecę znajomym .Dziękuję Paweł.
  • Joanna

    ocena usługi:

    1.7.2015

  • Edward

    ocena usługi:

    27.6.2015

    Człowiek prosząc o poradę,podświadomie myśli o korzystnym dla niego rozwiązaniu,nie zawsze tak jest,niestety, lecz opinia prawna,wystawiona przez e-prawnik, w sposób czytelny dla nas, pokazuje jak można bronić się przed,mówiąc kolokwialne,oszustami,żerującymi na naszej niewiedzy
  • Zbigniew

    ocena usługi:

    24.6.2015

    Jestem usatysfakcjonowany szybką, profesjonalną obsługą portalu e-prawnik. Podoba mi się szerokie podejście do rozwiązywanych problemów prawnych, ich uzasadnianie piśmiennictwem, oraz kontakty w celu sprecyzowania tych problemów.
  • Bożena

    ocena usługi:

    22.6.2015

    Polecam ,fachowa szybka obsługa kompetentni doradcy , szybka odpowiedz pomocna, bez wychodzenia z domu.Wiem jak rozwiązac mój problem dziękuję.
  • Józef

    ocena usługi:

    21.6.2015

    Opinia w pełni spełniła moje oczekiwania . Zagadnienia zostały opisane wielowątkowo co rozwiało nurtujące mnie wątpliwości. Napisana językiem wystarczająco zrozumiałym.
  • Janusz

    ocena usługi:

    19.6.2015

    Dziękuję za opinię, chocjaż nie po mojej myśli ale dobra. Cieszy mnie że istnieje coś takiego jak e-prawnik.pl Dzięki Janusz
  • Ela

    ocena usługi:

    19.6.2015

    Korzystalam z porad e-prawnik kilka razy.Jestem bardzo zadowolona z uslug.Opinie sa bardzo przejrzyste i zrozumiale.Zdecydowanie polecam i pozdrawiam caly zespol
  • Ireneusz

    ocena usługi:

    19.6.2015

    Dziękując Państwu za opinię dodam, że korzystałem z usług e-prawnika już wielokrotnie będąc zadowolonym z treści odpowiedzi i kontaktu z Biurem Obsługi. Państwa usługi polecałem również swym znajomym i rodzinie, a ich podziękowania najlepiej świadczą o profesjonalizmie Waszych odpowiedzi. Dziękując, serdecznie Was polecam i pozdrawiam cały Zespół - Ireneusz
  • Jadwiga

    ocena usługi:

    19.6.2015

    Opinia sporządzona jest rzetelnie i zawiera dobrze uzasadnioną odpowiedź na zadane pytanie. Profesjonalna usługa warta polecenia. Dziekuję.
  • Bożena

    ocena usługi:

    18.6.2015

    Opinia jasna i zrozumiała .Polecam e prawnik.pl Dziękuję bardzo za wyjasnienie mi mojego problemu.
  • J.Ś

    ocena usługi:

    18.6.2015

    Serdecznie dziękuję za udzieloną mi pomoc ,polecam i pozdrawiam J.Ś
  • Małgorzata

    ocena usługi:

    14.6.2015

    Jestem zadowolona, że skorzystałam z pomocy serwisu e-prawnik. Małgorzata
  • Izabela

    ocena usługi:

    12.6.2015

    Jestem bardzo zadowolona z istnienia tak profesjonalnej firmy. Opinie są rzetelne,wnikliwie i jasno wytłumaczone. Polecam wszystkim potrzebującym porady prawnej.Otrzymacie wszystkie odpowiedzi na nurtujące Was problemy i odpowiedż na pytania. Bardzo dziękuję całemu zespołowi portalu e-prawnik pl. za rozwiązanie moich problemów prawnych. Polecam wszystkim. Dziękuję i pozdrawiam cały Zespół. Izabela
  • Piotr

    ocena usługi:

    12.6.2015

    Wszystko w porządku, opinia wyjaśniła moje pytania w 100%, także prawdopodobnie w przyszłości również skorzystam z usług e-prawnika. Pozdrawiam, Piotr
  • Agnieszka

    ocena usługi:

    10.6.2015

    Pomoc zespołu bardzo dobra i szybka, rzetelna ocena. Mogę z czystym sumieniem polecić e-prawnik.pl.
  • Marian

    ocena usługi:

    8.6.2015

    Opinia jasna i zrozumiała tak jak i opinie sporządzane wcześniej w innych sprawach.Polecam usługi prawników z e-prawnik. Pozdrawiam Marian
  • Barbara

    ocena usługi:

    4.6.2015

    Barbara 04.06.2015 Jestem zadowolona z uzyskanej opinii prawnej- fachowa, szczegółowa z podaniem podstaw prawnych dla konkretnej sytuacji. Koszt obsługi umiarkowany. Korzystałam z tej porady prawnej drugi raz i z pewnością, w razie potrzeby zwrócę się ponownie o opinię, Barbara
  • Alicja

    ocena usługi:

    3.6.2015

    Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi.Polecam!Pozdrawiam.Alicja
< >

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 7
  • 9
  • 9
  • 4
  • 4
  • osób

Opinie naszych klientów

  • Anna

    ocena usługi:

    Rewelacja. Polecam wszystkim.
  • Dagmara

    ocena usługi:

    Bardzo dziekuje za szybka i profesjonalna odpowiedz .Polecam !
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    Naprawdę polecam, szybko i sprawnie no i profesjonalnie, bardzo Państwu dziękuję. Pozdrawiam.
  • Urszula

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z wyczerpującej odpowiedzi. Opinia rzetelna i bardzo pomocna w dalszym działaniu. Polecam korzystanie z e-prawnika.
  • Tomasz

    ocena usługi:

    O.K.
  • wojtek

    ocena usługi:

    Dziękuję bardzo za usługę w pełni profesjonalną i uczciwą.Jestem zadowolony.Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu.Polecam was wszystkim.
  • dbj

    ocena usługi:

    Szybko merytorycznie i rzetelnie
  • Arletta

    ocena usługi:

    Szybko, sprawnie, rzetelnie. Polecam
  • Róża

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z usługi e-prawnik.pl odpowiedź udzielona szybko, konkretnie, zrozumiale, polecam każdemu aby kierować tu pytania, na prawdę jest profesjonalizm. Ja dziękuję serdecznie.
  • Rozalia.

    ocena usługi:

    porada prawna była dokładna i wyczerpująca, jestem zadowolona.
  • Irena

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą opinię prawną. Profesjonalna pomoc prawna dodała mi pewności i przekonania w konkretnym działaniu. Polecam pomoc e-prawnika.
  • ewa

    ocena usługi:

    bardzo rzetelna i szczegółowa opinia zdecydowanie polecam korzystanie
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź i poradę prawną. Będę korzystać w przyszłości. Polecam.
  • Krystyna

    ocena usługi:

    Opinia rzetelna, profesjonalna, szybka i bardzo pomocna. Dziękuję.
  • Irena

    ocena usługi:

    Jestem niezwykle zadowolona z bardzo profesjonalnego i terminowego zalatwienia sprawy, z ktora sie zwrocilam do e-prawnikow. Polecam to biuro goraco wszystkim zainteresowanym.
  • Ewa

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję, opinia sporządzona w wyznaczonym terminie podparta obowiązującymi przepisami - profesjonalna. Z pewnością w przyszłości będę korzystać z Państwa usług bo to ogromna wygoda i oszczędność czasu. Ewa
  • Piotr i Małgorzata

    ocena usługi:

    Porady prawne na najwyższym poziomie. Wszystko klarowne i przejrzyste. Na pewno skorzystamy w przyszłości.


Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.