Archiwum Forum Lipiec 2024
(57 tematów na forum)
-
zwrot środków finansowych za niewykonaną usługę
przez: m0cc1 | 2024.7.30 12:50:43
Cytat z https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3971658.html#21172380 na wypadek gdyby strona nie otwierała się. Link do folderu z dokumentami: https://e.pcloud.link/publink/show?code=kZBVTgZ3TqvDa9pfUm84R18P8h7cH2GNlRV "Nawiązując (...) czytaj dalej»
-
Warunki Zabudowy dla domu z indywidualnym ujęciem wody
przez: dyzma111 | 2024.7.30 21:47:15
We wniosku o wydanie Warunków Zabudowy dla domu jednorodzinnego, ze względu na brak możliwości podłączenia do sieci wodociągowej, wnioskowano o możliwość korzystania z indywidualnego ujęcia (...) czytaj dalej»
-
Szukam dobrego prawnika w Warszawie!!! pilnie!
przez: nataliaszczygielska | 2024.7.31 13:58:35
Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę karną-uniewinnienie od wszystkich zarzutôw!!!!! Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!! Tu (...) czytaj dalej»
-
Bardzo dobry adwokat Warszawa (ale nie tylko) - prawo karne
przez: nataliaszczygielska | 2024.7.31 13:59:25
Polecam Pana Adwokata Wawrzyńca Chróścielewskiego OSOBIŚCIE wygrał moją sprawę karną-uniewinnienie od wszystkich zarzutôw!!!!! Wszyscy mówili, że się nie da a się udało. Super skuteczny.!!! Tu (...) czytaj dalej»
(Zobacz 127 odpowiedzi) | Strony: 1 2 3
-
przez: nataliaszczygielska | 2024.7.31 13:59:58
Jeżeli macie problem w sprawie to radzę skorzystać z pomocy pani adwokat Magdaleny Chróścielewskiej Dla mnie to był i dla Was będzie najlepszy wybór. Po różnych przeżyciach trafiłam do niej (...) czytaj dalej»
-
Szukam dobrego prawnika w Warszawie
przez: nataliaszczygielska | 2024.7.31 14:1:17
Jeżeli chodzi o adwokata w sprawie spadku to ja bardzo cenię sobie Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską w tej materii. Nie będziecie żałować i mówię to jako osoba, która spotkała na swojej (...) czytaj dalej»
-
przez: nataliaszczygielska | 2024.7.31 14:2:40
Uważam, że Wybór Adwokata do rozwodu to tak jak decyzja o ślubie. Trzeba podjąć mądrą i rozważną decyzję i sprawdzić dokładnie z kim się ma do czynienia. Jak długo ktoś jest adwokatem - (...) czytaj dalej»