Archiwum Forum Lipiec 2021
(61 tematów na forum)
-
Przetarg - zmiana terminu składania ofert po złożeniu oferty
przez: Czulux | 2021.7.26 19:56:24
Dzień dobry, czy ktoś z Państwa spotkał się z sytuacją gdzie w dniu składania ofert (do godz. 9:30) złożona oferta o godzinie 8:30 przez nas. O godzinie 9:12 tego dnia opublikowano informację (...) czytaj dalej»
-
Strzelnica prywatna - opony z piaskiem jako kulochwyty
przez: Strzelnica123 | 2021.7.27 17:29:6
Witam, Chciałbym w przyszłości otworzyć prywatną strzelnice - żeby uniknąć konieczności pozwolenia na budowę wałów ziemnych, które miałyby służyć jako kulochwyty pomyślałem o wybudowaniu (...) czytaj dalej»
-
Kolizja na światłach - kierowca przede mną nagle zahamował
przez: kokosik123123 | 2021.7.28 2:21:13
Witam, na wstępie zaznaczę iż nie wiem czy wybrałem odpowiednią kategorię dla tego tematu. Prosiłbym administrację o zmianę, jeżeli jest niepoprawna. Otóż sytuacja następująca. Światła (...) czytaj dalej»
-
przez: Grzegorzw1973 | 2021.7.28 20:56:31
Dzień dobry. Place alimenty przez komornika. Córka niedługo będzie miała 18 lat. Niestety córka kończy szkołę w młodzieżowym ośrodku wychowawczym, ponieważ miała problemy z alkoholem i używkami. (...) czytaj dalej»
-
przez: zuziagola | 2021.7.28 21:50:22
W Takich sprawach nawet online możesz skonsultować się z jednym z lepszych w temacie prawników trójmiejskich z mec. Cejrowskim, na www albo ich Facebooku zapytaj czytaj dalej»
-
przez: zbigi88 | 2021.7.29 7:58:29
Witam Razem z narzeczoną planujemy kupić mieszkanie, po znalezieniu ogłoszenia które nam się podobało skontaktowaliśmy się z pośrednikiem który nim się zajmował. Pośrednik pokazał nam różniej (...) czytaj dalej»
-
Mieszkanie z dziadkami - czy mogą mnie wyrzucić spadkobiercy?
przez: MatiAligator | 2021.7.29 18:3:36
Witam gorąco. Mam 28 lat, mieszkam z dziadkami od dziecka. Dziadkowie posiadają czwórkę dzieci, dwóch synów (z rodziną), oraz dwie córki (również z rodziną, w tym jedna to moja mama). Na (...) czytaj dalej»
-
Wynajmowałam mieszkanie 2,5 roku - wezwanie do zapłaty 22 tysięcy
przez: Margorita | 2021.7.30 13:47:5
Wynajmowałam mieszkanie przez 2,5 roku. W momencie kiedy zdałam klucze otrzymałam wezwanie do zapłaty 22 tysięcy za zaległe rachunki. O tych rachunkach właścicielka nigdy nie wspominała, a kiedy (...) czytaj dalej»
-
przez: Haagkbs00 | 2021.7.30 18:20:1
Witam , mam problem i chciał bym się dowiedzieć czego mogę się spodziewać gdy Pojadę odebrać auto z Policji ok 2 miesiące temu zaraz za granica zostałem zatrzymany , problem w tym ze nie mam (...) czytaj dalej»
-
przez: Haagkbs00 | 2021.7.30 18:20:41
Witam , mam problem i chciał bym się dowiedzieć czego mogę się spodziewać gdy Pojadę odebrać auto z Policji ok 2 miesiące temu zaraz za granica zostałem zatrzymany , problem w tym ze nie mam (...) czytaj dalej»
-
Import towarów z Rosji przez Estonię - rozliczenie VAT i WDT
przez: Ewa357 | 2021.7.30 21:46:6
Dzień dobry, Jeśli ktoś orientuje się to bardzo proszę o informację/sugestie w sprawie podatku VAT: Moja firma (sp. z o.o.) zakupiła towary w Rosji, a następnie sprowadziła je do Polski, (...) czytaj dalej»