Archiwum Forum Kwiecień 2024
(8 tematów na forum)
-
przez: gosiek02 | 2024.4.2 16:55:51
Dzień dobry. Jestem głównym najemcą i partycypantem mieszkania TBS. W umowie wymienione są moje córki. Planuję się wyprowadzić i chciałabym abyu córka została głównym najemcą. Czy jest to (...) czytaj dalej»
-
Nakaz zapłaty - spłata w ratach
przez: cezbez | 2024.4.8 23:34:3
Witam. Nie byłem wstanie spłacić swoich kredytów, sprawa została najpierw przejęta przez firmę windykacyjną, następnie trafiła do e-sądu, zostałem skazany i ciąży na mnie nakaz zapłaty. (...) czytaj dalej»
-
przez: LukaszKuchta | 2024.4.11 21:55:12
Witam serdecznie, Chciałbym się dowiedzieć jak mogę znaleźć sąd w którym brali rozwód rodzice? Dodam że mam zupełny odpis aktu małżeństwa. czytaj dalej»
-
Kredyt 2% meldunek osoby trzeciej
przez: npscxs | 2024.4.18 18:20:35
Czy mogę zameldować swoją dziewczynę, w mieszkaniu które jest kupione na kredyt 2%? (nie jesteśmy małżeństwem, i nie mamy wspólnego dziecka) czytaj dalej»
-
Prowadzenie bez uprawnienie, wymuszenie pierszeństwa
przez: KrzystofK1980 | 2024.4.19 20:37:34
Dzień dobry, mój 19 letni syn wczoraj kupił samochód za 5 dni ma egzamin praktyczny. Bez mojej wiedzy wyjechał z kolegą aby poćwiczyć parkowanie przy wyjeździe z osiedla wymusił pierwszeństwo (...) czytaj dalej»
-
Dobry prawnik prawo rodzinne Poznań
przez: Seleni | 2024.4.28 18:4:3
Kiedy zaczęła się moja droga przez labirynt prawny po rozwodzie, pierwszym pytaniem, które przyszło mi do głowy, było to o alimenty i widzenia z moim trzyletnim synem. Zadzwoniłam do Alicji mojej (...) czytaj dalej»
(Zobacz 109 odpowiedzi) | Strony: 1 2 3
-
prawnik od spraw spadkowych Poznań
przez: peachi | 2024.4.28 18:11:58
Kiedy mój mąż nagle zmarł po krótkiej chorobie, moje życie obróciło się do góry nogami. Nie tylko musiałam zmierzyć się z ogromnym żalem po stracie ukochanego, ale także odkryłam, że firma, (...) czytaj dalej»
-
Pytanie o termin ważności nowego prawa jazdy w razie zgubienia starego.
przez: doomfan | 2024.4.29 10:56:19
Witam. Mam następujące pytanie. Jaki okres ważności, czy inaczej na ile lat zostanie mi wydane nowe prawo jazdy kategorii B w przypadku zgubienia starego ? Jeśli na tym obecnym prawie jazdy mam datę (...) czytaj dalej»