Archiwum Forum Czerwiec 2024
(15 tematów na forum)
-
przez: *****************@**.** | 2024.6.1 22:56:51
Witam. Pełnoletnia kobieta na pewnej platformie oferuje za pieniądze swoje nagie zdjęcia. Czy jeśli sam będąc pełnoletnim i je kupiłem to popełniłem jakieś przestępstwo? Zdjęć nie rozpowszechniam (...) czytaj dalej»
-
Zdjęcie w nowym dowodzie osobistym
przez: necromorti | 2024.6.4 14:29:4
Witam. Przez wzgląd na moje ścięcie włosów moje brwi są lekko przysłonięte. Skutkuje to tym że urząd stale odrzuca moje zdjęcia. Nie mam możliwości zgolenia włosów na zero. Sprawdziłam (...) czytaj dalej»
-
Alimenty wspólne zamieszkiwanie
przez: Kam0088 | 2024.6.5 16:39:57
Dzień dobry, Mam pytanie odnośnie alimentów na dwoje dzieci które płacę co miesiąc. Córka ma 8 lat syn 5 lat. Z partnerka żyjemy w związku nieformalnym od ok 3 lat nie jesteśmy już ze sobą (...) czytaj dalej»
-
Przekazanie mieszkania a dziki lokator
przez: RychuZdzichuZbychu | 2024.6.7 19:49:28
Zakupiłem mieszkanie. Obecnie jest ono wynajmowane przez poprzedniego właściciela, ale wynajem kończy się dzień przed przekazaniem lokalu według umowy. Jestem po akcie i zapłacie, więc jestem (...) czytaj dalej»
-
Skreślenie z listy słuchaczy ze szkoły policealnej
przez: Zuzanka2567889 | 2024.6.8 8:47:46
Witam. Zastanawiam się czy szkoła policealna ma obowiązek poinformować słuchacza, że skreśliła go z listy uczniów. Podejrzewam, że jestem skreślona, ale szkoła do mnie nie dzwoniła ani nie (...) czytaj dalej»
-
"UNIEWAŻNIENIE MAŁŻEŃSTWA KOŚCIELNEGO"
przez: Bolesta | 2024.6.8 11:10:44
Nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa zapraszam na swoją internetową stronę: rozwody-koscielne.eu, jak i do bezpośredniego kontaktu; dr Arletta Bolesta adwokat kościelny zatwierdzony; (...) czytaj dalej»
-
przez: Jennix | 2024.6.9 18:6:6
Chciałabym podzielić się historią o tym, jak adwokat pomógł mi wygrać trudną sprawę rodzinną w sądzie. Była to jedna z najtrudniejszych sytuacji w moim życiu, ale dzięki jego profesjonalizmowi, (...) czytaj dalej»
(Zobacz 84 odpowiedzi) | Strony: 1 2
-
"UNIEWAŻNIENIE" KOŚCIELNEGO MAŁŻEŃSTWA
przez: Bolesta | 2024.6.11 3:10:45
Nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa zapraszam na swoją internetową stronę: rozwody-koscielne.eu, jak i do bezpośredniego kontaktu; dr Arletta Bolesta adwokat kościelny zatwierdzony; (...) czytaj dalej»
-
Zwolnienie dyscyplinarne a L4 i świadczenie rehabilitacyjne
przez: ***********@**.** | 2024.6.13 19:15:53
Dzień dobry, Piszę z pytaniem ponieważ znalazłam się w trudnej sytuacji a spotkanie z prawnikiem mam umówione za 2 dni dopiero.. Od 13 marca przebywam na zwolnieniu lekarskim z powodu poważnych (...) czytaj dalej»
-
Kupie Prawo JAZDY KAT . A !!!!!!!!!!
przez: Dariusz8876 | 2024.6.23 22:21:1
Witam W Niektórych miastach to jest tragedia nawet jak dobrze jedziesz to i tak oblewasz, ja dalem sobie spokój i zalatwilem prawko i w dupie mam word mam dokument i to mi starczy wystawiam tu opinie (...) czytaj dalej»
-
przez: katelicius | 2024.6.25 13:36:10
Od 3,5 roku wynajmuję mieszkanie. Umowy były pisane co rok, na zasadzie "jak się właścicielowi zechce podjechać". Ostatnia wygasła z dniem 1. czerwca tego roku. 4 miesiące temu, ze względu na (...) czytaj dalej»
-
poszukuję dobrego adwokata w poznaniu rozwód i podział majatku
przez: adasiwiec | 2024.6.26 17:19:17
Śmiało rekomenduję Adwokat Magdalenę Chróścielewską do wszelkiego rodzaju spraw rodzinnych. Miałam tę przyjemność, że była moim pełnomocnikiem w sprawie rodzinnej. Jej pomoc, wsparcie, OSOBSTA (...) czytaj dalej»
(Zobacz 101 odpowiedzi) | Strony: 1 2 3
-
Skuteczny adwokat rozwód, podział majątku - Poznań
przez: sylwiapaprocka | 2024.6.26 20:56:3
Śmiało rekomenduję Adwokat Magdalenę Chróścielewską do wszelkiego rodzaju spraw rodzinnych. Miałam tę przyjemność, że była moim pełnomocnikiem w sprawie rodzinnej. Jej pomoc, wsparcie, OSOBSTA (...) czytaj dalej»
-
przez: Bolesta | 2024.6.27 1:57:19
-
przez: KonradRafalski4 | 2024.6.27 8:1:49
Miałem problem z praktyką dokument zakupiony na tej stronie otrzymałam 5 dni emu i teraz zdaję sobie sprawę, że mając już licencję uczysz się szybciej. Teraz to dla mnie jasne. Jazda naprawdę (...) czytaj dalej»