ile wynosi becikowe w niemczech 2013?
Odpowiedzi w temacie ()

ile wynosi becikowe w niemczech 2013?
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Becikowe dokumenty, ile wynosi becikowe Od razu chciałbym przeprosić jeżeli napisałem w złym dziale. Mam pytanie, za 2 tygodnie mam wyznaczony porod, wiem, chcialabym wiec sie dowiedziec ile mam czasu (...) czytaj dalej»
-
URLOP WYCHOWAWCZY PŁATNY CHCE SIE DOWIEDZIEC JAKTO JEST Z URLOPEM WYCHOWAWCZYM PLATNYM. OD 1 LISTOPADA ZACZYNAM PRACE. TERMIN PORODU MAM NA 8 MARCA WIEC 3,4MIESIACE POPRACUJE. ALE PONOC TRZEBA PRZEPRACOWAC (...) czytaj dalej»
-
Alimenty z zagranicy Czy ktoś miał doświadczenie z odzyskaniem należnych alimentów od ojca dziecka, który jest obcokrajowcem i mieszka za granicą? Ojciec mojego dziecka nie płacił alimentów od (...) czytaj dalej»
-
Polska najniższa ustawowa pensja na rok 2013 na tle krajów Europejskich.
Polska najniższa ustawowa pensja na rok 2013 na tle krajów Europejskich. Najwyższa płaca minimalna w europie jest w Luksemburgu i wynosi ona nieco ponad 1800 euro. Najniższa płaca minimalna jest (...) czytaj dalej»
-
ile wynosi becikowe w hiszpanii w 2013 r?? ile wynosi becikowe w hiszpanii w 2013 r?? czytaj dalej»
-
Umowa o dzieło. Czy wysyłając CV mogę zgodzić się już na podpisanie umowy ?
Umowa o dzieło. Czy wysyłając CV mogę zgodzić się już na podpisanie umowy ? Rozsyłałem CV by znaleźć jakąś prace na wakacje. No i łapałem się każdej oferty w mojej okolicy. Wysłąłem (...) czytaj dalej»
-
Ile wynosi becikowe 2012? Witam Z mężem będziemy mieć 2 dziewczynki już za jakiś czas. Chcielibyśmy wiedzieć, ile wynosi becikowe w takim przypadku? czytaj dalej»
-
Ile wynosi becikowe?? Aloha. Z żoną będziemy mieć 2 dziewczynki już za jakiś czas. Chcielibyśmy wiedzieć, ile wynosi becikowe w takim przypadku?? czytaj dalej»
-
Kwota najniższa krajowa 2012 brutto. Czy kwota najniższej brutoo na przyszły rok to 1600zł? Właśnie coś takiego się dowiedziałem od kolegi z pracy, nie moge jednak tej informacji znalezc na necie. (...) czytaj dalej»
-
ile wynosi becikowe w tym roku ? Dwójka dzieci w dordze:) Badania już były i juz mam ustalone kolejne. Powiedźcie mi czy becikowe dostaje sie na jedno dziecko czy na każde osobno? czy na drugie dziecko (...) czytaj dalej»
-
Jakie alimenty od bezrobotnego? Jaką wysokość alimentów zasądzi sąd od bezrobotnego młodego faceta, który uchyla się od legalnej pracy? ja w pozwie wpisałam 400zł,bo sama zarabiam 700, ale jak (...) czytaj dalej»
-
alimenty alimenty na zone Alimenty na żone płaci się tylko 5 lat jeżeli z twojej winy zostało przez sąd uznane rozpad małżeństwa lub jeżeli żona jet niepełnosprawna nie zdolna do pracy wtedy (...) czytaj dalej»
-
Jak wyegzekwować zaległe alimenty z zagranicy? Witam serdecznie Mój były mąż notorycznie uchyla się od płacenia alimentów na naszych dwóch synów. Sąd przyznał mi alimenty w kwocie 2 x 800 (...) czytaj dalej»
-
Wysokość alimentów na dzieci od ojca pracującego za granicą Mój maz przebywa obecnie w szkocji zarabia oficjalnie 812 funtów ale wykazuje że ma koszty pobytu 1400 funtów w jakiej wysokosci sąd (...) czytaj dalej»
-
Wyłudzenie alimentów Witam, moja sprawa rozwodowa trwa już kilka lat, tymczasowo Sąd zasądził ode mnie alimenty w wysokości 400 zł. Mam zaległości w płaceniu w wysokości około 1300 zł, niestety (...) czytaj dalej»