Archiwum Forum Styczeń 2014
(107 tematów na forum)
-
przez: mrozowskim | 2014.1.28 20:22:9
Sugeruję Panu odesłać (listem poleconym za potwierdzeniem odbioru, kopia pisma powinna pozostać w Pana aktach) fakturę za bezumowne korzystanie z lokalu wraz z oświadczeniem, że wraz z zakończeniem (...) czytaj dalej»
-
przez: mrozowskim | 2014.1.28 20:32:52
Jeśli Pani nie podpisywała zgody na zaciąganie zobowiązania przez męża, to wierzyciele nie mają podstawy do dochodzenia spłaty od Pani. Małżonkowie odpowiadają wspólnie za długi, jeśli oboje (...) czytaj dalej»
-
przez: Dominika | 2014.1.29 14:59:25
Witam. Mam 17lat ojciec placi na mnie alimenty w kwocie 650zl, ale urodzilam dziecko i ucze sie dalej. Nie jestem z ojcem dziecka ale kupuje mi wszystko dla niego. Mój ojciec dowiedzial sie ze urodzilam (...) czytaj dalej»
-
Remont mieszkania komunalnego na koszt własny.
przez: Weira | 2014.1.29 17:42:11
Witam serdecznie. Mam problem z mieszkaniem komunalnym, które otrzymałam z zasobów miasta w ubiegłym roku - w ramach realizacji Wykazu osób przewidzianych do wynajmu lokali mieszkalnych w zasobach (...) czytaj dalej»
-
przez: mrozowskim | 2014.1.29 19:2:40
PIP jest bardzo dobrą instytucją do zgłoszenia tego problemu i złożenia wniosku o przeprowadzenie kontroli. czytaj dalej»
-
przez: dorcia1980 | 2014.1.30 15:7:55
Witam Chciałabym prosić o pomoc, podpowiedź bądź może ktoś był w podobnej sytuacji.... Urodziłam dziecko byłam pewna że partnera, było podobieństwo itd. związek ten był po prostu beznadziejny (...) czytaj dalej»
-
Sprzedaż miejsca postojowego w garażu podziemnym!PILNE!
przez: ccicci | 2014.1.30 21:4:55
Z tego co wiem, to mieszkanie z garażami (miejscami postojowymi) może stanowić jedną nieruchomość i wtedy podatek od całej tej nieruchomości płaci się jak za powierzchnię mieszkalną albo mogą (...) czytaj dalej»