Archiwum Forum Listopad 2025
(11 tematów na forum)
-
przez: Katarzyna12354 | 2025.11.3 9:53:57
Mieszkam w bloku z wielkiej płyty na najwyższym piętrze. Od pewnego czasu nachodzą mnie sąsiedzi ze skargami o to, że jest u mnie wyjątkowo głośno. Ich skargi wnikaja z tego, że po podłodze (...) czytaj dalej»
-
przez: Paulinaz43 | 2025.11.8 14:9:26
W mojej sprawie został wydany wyrok zaoczny z rygorem, po sprzeciwie sąd nie uchylił rygoru i skierował na rozprawe. Po rozprawie wydał wyrok zwykły utrzymujący w całości mocy wyrok zaoczny. Na (...) czytaj dalej»
-
przez: Grazyna12345 | 2025.11.11 18:58:42
Dzień dobry, Chciałabym prosić o opinię w nietypowej sprawie spadkowej. Mój dziadek zmarł i pozostawił testament, w którym wszystko zapisał jednemu z synów. Synów było dwóch. Jeden był (...) czytaj dalej»
-
przez: Bolesta | 2025.11.14 3:53:13
Nt. kościelnego procesu o nieważność małżeństwa zapraszam na swoją internetową stronę, jak i do bezpośredniego kontaktu dr Arletta Bolesta adwokat kościelny zatwierdzony; mail: a.bolesta@op.pl czytaj dalej»
-
Akcja policyjna i strzały bez sygnałów świetlnych
przez: Tomasz357 | 2025.11.21 22:18:33
Witam! Byłem świadkiem nieprofesjonalnej akcji policyjnej. Policjanci przygotowali "zasadzkę" co oznacza, że w pewnym momencie nieoznakowany samochód zajechał drogę innemu pojazdowi nadjeżdzającemu (...) czytaj dalej»
-
Pilnie poszukuję doradztwa prawnego ? sprawa karna obywatela Polski w Macedonii Północnej
przez: Dorota6402 | 2025.11.22 12:0:39
Poszukuję pilnie pomocy i doradztwa prawnego w sprawie karnej dotyczącej obywatela Polski zatrzymanego i aresztowanego w Macedonii Północnej (zarzut o charakterze przemytu / naruszenia przepisów karnych). Interesuje (...) czytaj dalej»
-
Brak szczepienia na covid ? czy mogą skreślić studenta z listy uczniów?
przez: sowamadraglowa | 2025.11.22 22:58:28
Dzień dobry. Moja koleżanka, która jest na drugim roku psychologii na UAM-ie ma w tym roku zajęcia/ praktyki w szpitalu psychiatrycznym. Aby w nich uczestniczyć każdy musi być zaszczepiony na covida. (...) czytaj dalej»
-
Rozwód i alimenty - równy podział opieki a obowiązki finansowe
przez: Karol89 | 2025.11.24 7:8:50
Mecenas Justyna Węgrzynowicz z Krakowa poprowadziła moją sprawę rozwodową bardzo sprawnie, wszystko tłumaczyła jasno i spokojnie. czytaj dalej»
-
Rozwód po 18 latach z alkoholikiem - podział mieszkania kupionego za moje pieniądze
przez: Karol89 | 2025.11.24 7:9:22
Polecam mecenas Justynę Węgrzynowicz w Krakowie, bo rzadko spotyka się takie zaangażowanie i tak dobrą znajomość tematu rozwodów. czytaj dalej»
-
Rozwód - prawa do mieszkania gdy mąż się wyprowadził
przez: Karol89 | 2025.11.24 7:10:1
Dzięki mecenas Justynie Węgrzynowicz z Krakowa moja sprawa przebiegła bez stresu. Bardzo polecam. czytaj dalej»
-
Rozwód bez orzekania o winie - przebieg procedury
przez: Karol89 | 2025.11.24 7:18:41
Pani mecenas Justyna Węgrzynowicz z Krakowa reprezentowała mnie w sprawie o alimenty. Jej profesjonalizm i rzetelność zrobiły na mnie duże wrażenie. czytaj dalej»