Re: psychopata-Jak sie uwolnic,?!pomóżcie
Wysłany: 2011-03-24 14:28:53
Wiem co piszesz, sama zyje z psychopata i wiem ze odejszie od niego jest prawie nie mozliwe,wypraowadziąm sie od niego i co z tego przychodził do nowego miejsca zamieszkania , albo grzecznie w odwiedziny do dzieci innym razem z awantura i wyzwiskami ,. Manipulował dziećmi obiecujac poprawe innym razem opowiadał im ze bez nich nie widzi dalszegi zycia ze sie powiesci itd . zawsze wzbudzał poczucie winy , dzieci za kazdym razem prosiły by wrócic, jezeli tyo nie działało brał jedno zmanipukowane do siebie dziecko , bo wiedział ze drugie będzie tęskknic płakac i w koncu wrócimy. Wiem ze to co napisze jest przykre ale na pozbycie sie psychopaty jest jedno wyjscie tylko jego smierc. Sadownictwo jest chore,a ten manipulant potrafi grac emocjami , rozpłakac sie itd . Przybieranie odpowiedniej maski to tylko kolejny z jego ataków, by zastraszyc, wpędzic poczucie winy, okrwść z godności , pobic. Po czym obarczyc wina widocznie póciiły mi nerwy itd . Dobrze jest komuś radzic jak sie tego nie przezyło. Normalna osoba moze myślec ze to co sie opowaiada to jakąś ksiazka lub film .....ale to zycie a psychopata nigdy nie odpusci dopuki nie wpędzi w depresje nie zniszcy , zagarnie wszystko uzalezni zdepta a i to jest mało...........zawsze tak jest, Dobrze jest powiedziec przeciwstwa sie ....nie mozna się przeciwstawic psychopacie zawsze spotka cie jakas kara jezeli nie na tychmiast to i tak ...zaplanuje jak cię ukarac , będzie to pobicie , ponizenie itd . Jeleii jeszcze sa dzieci to jest to cudowny sposób na to by nekac pogrywac , podbieraniem ze szkoły itd
Odpowiedz