Archiwum Forum Marzec 2024
(28 tematów na forum)
-
Umowa spłaty pożyczki od osoby prywatnej
przez: ******19@*****.*** | 2024.3.1 15:52:57
Ja niżej podpisany D.T, urodzony w xxxxxx dnia xx.xx.xxxx r. Legitymujący się numer PESEL xxxxxxxxxx , zobowiązuje się płacić D.S .... Kwotę 130zl przez okres 89 miesięcy począwszy od marca 2024r. (...) czytaj dalej»
-
przez: *.**********09@**.** | 2024.3.5 11:10:9
1. Jakie dostosowania szkoła powinna zapewnić uczniowi mającemu opinię z poradni pedagogiczno-psychologicznej o specyficznych trudnościach w nauce i oraz dostosowaniu wymagań edukacyjnych wynikających (...) czytaj dalej»
-
Wspólnota mieszkaniowa widmo - czy to legalne?
przez: Lokator111 | 2024.3.6 7:43:26
Dzień dobry Państwu, Zwracam się o pomoc w sytuacji mojej wspólnoty. W moim bloku wisi kartka z adresem korespondencyjnym do firmy-administratora, ale nie ma takiego adresu do zarządu wspólnoty (...) czytaj dalej»
-
przez: dbbystrano | 2024.3.6 16:39:29
Dzień dobry, Chciałbym poprosić o poradę w sprawie międzynarodowej. Mój kolega, który mieszka w Anglii od 10 lat, ma pewne kłopoty prawne związane z wyrokiem z zawieszeniem w Polsce. W skrócie, (...) czytaj dalej»
-
przez: zenekmartens10 | 2024.3.9 9:57:26
Adwokat mojej zony namawial ja zeby na mnie donosila bezpodstawnie. Mam nagrania jak o tym mowi. Czy skladac skarge do organizacji adwokackiej? czytaj dalej»
-
przez: Arkadiusz2000r | 2024.3.10 8:34:39
Dzień dobry Czy jeśli osoba ubezpieczona przez opiekę społeczna w krusie z tytułu opieki nad inną osobą ulegnie wypadkowi, może iść na l4 I czy należy mu się odszkodowanie? I kto w tedy jest (...) czytaj dalej»
-
Darowizna od brata i brak rozdzielności majątkowej w małżeństwie
przez: PiotrV | 2024.3.11 19:28:20
Dzień Dobry, Sytuacja jest następująca: Nieruchomosć kosztuje 750k. Brat chce podarować 500k aby pomóc w zakupie. Brakujące 250 k chce skredytować. Nie mam rozdzielności majątkowej z żoną. (...) czytaj dalej»
-
Podejrzany - wymaz ze sluzowki policzka
przez: Cindy4love | 2024.3.15 15:8:31
Witam Cię Najdroższy, miło mi cię poznać. Nazywam się Sherri Gallagher. Jestem oficerem armii amerykańskiej. Chciałbym się z Tobą zapoznać. Jestem romantyczna i fajnie się ze mną przebywa. (...) czytaj dalej»
-
Kibicowanie na hali w szkole sportowej
przez: mazak101 | 2024.3.16 10:56:45
Witam. Pytanie dotyczy kibicowania (rodzice i koledzy) drużynie siatkarsjiej w trakcie meczów w szkole sportowej o profilu siatkówka. Mecze w weekendy (czasem w tygodniu) w godzinach między 10 rano (...) czytaj dalej»
-
przez: Adris | 2024.3.17 20:3:45
Dobry wieczór, chciałam zapytać o możliwość eksmisji lokatora, który nie ma podpisanej umowy najmu, ale mieszka w mieszkaniu od urodzenia (20+ lat). Czy jako współwłaściciel mieszkania mogę (...) czytaj dalej»
-
przez: dawideks89 | 2024.3.17 22:21:47
Witam serdecznie. Zaczynamy sprawy rozwodowe z żoną ona składa pozew. Spożywałem alkohol w większych ilościach raz na pół roku. Jak sąd będzie się zapatrywał jeżeli zapisze się do psychologa (...) czytaj dalej»
-
przez: ********.*******@*****.*** | 2024.3.18 12:36:54
Czy lekarz prowadzący NZOZ i udzielający w nim świadczeń, może założyć i prowadzić spółkę jawną na podstawie umowy z NFZ? czytaj dalej»
-
przez: ********.*******@*****.*** | 2024.3.18 13:20:46
Czy lekarz prowadzący NZOZ i udzielający w nim świadczeń, może założyć i prowadzić spółkę jawną na podstawie umowy z NFZ? czytaj dalej»
-
przez: ********.*******@*****.*** | 2024.3.18 13:21:49
Przychodnia lekarska ma podpisaną umowę z NFZ, z której wynika, że NFZ przesyła max do 40 dni informację o nadwykonaniach w danym miesiącu przesyłając zestawienie z prośbą o wystawienie faktury. (...) czytaj dalej»
-
niemiecki tłumacz przysięgły wrocław
przez: Lodo33 | 2024.3.20 14:26:10
https://niemieckiprzysiegly.com/ - tak, korzystalam i bylam zadowolona. ppolecam :) czytaj dalej»
-
przez: kosodrzewina | 2024.3.22 13:2:18
Dzień dobry, mój tata został zaproszony na spotkanie sprzedażowe, ale zamiast niego poszedłem ja. Nie były sprawdzane dokumenty itd. i dokonałem zakupu gdzie w umowie są dane firmy taty. Po (...) czytaj dalej»
-
przez: sporish7 | 2024.3.23 19:47:49
Mostbet Polska to platforma, która odnosi sukces dzięki swojej zdolności do adaptacji do zmieniających się potrzeb graczy. Co sprawia, że ??ta marka wyróżnia się spośród https://mostbets-polska.com/ (...) czytaj dalej»
-
przez: Lodo33 | 2024.3.27 20:47:29
Jeśli szukasz pracy, gdzie możesz pracować zdalnie i sam regulować godziny pracy, to Phinance jest idealnym miejscem! Możliwość korzystania z szkoleń firmowych sprawia, że ciągły rozwój jest (...) czytaj dalej»
-
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:4:15
Doradcy finansowi z Phinance na pewno doradzą najlepszą opcję. Zawsze trafnie dobierają oferty pod klienta, więc jestem pewien, że w tym przypadku również skutecznie pomogą. czytaj dalej»
-
Kredyty ubezpieczone- śmierć kredytobiorcy
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:5:1
Phinance ma najlepszych doradców finansowych. Dzięki nim znalazłem ofertę dopasowaną idealnie do moich potrzeb. Polecam każdemu, kto szuka profesjonalnego wsparcia w zarządzaniu finansami. czytaj dalej»
-
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:5:48
Nie wyobrażam sobie lepszych doradców finansowych niż ci z Phinance. Zawsze dokładnie analizują moją sytuację i proponują najlepsze rozwiązania. To naprawdę godni zaufania eksperci. czytaj dalej»
-
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:6:32
Zaufanie doradcom finansowym z Phinance to najlepsza decyzja, jaką mogłem podjąć. Zawsze znajdują dla mnie najlepsze oferty, dbając o moje potrzeby i ograniczenia finansowe. Mega polecam. czytaj dalej»
-
Ubezpieczenie kredytowe na wypadek śmierci.
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:7:20
Doradcy finansowi z Phinance są po prostu fenomenalni. Ich umiejętność dopasowywania ofert pod klienta jest niesamowita. Polecam ich każdemu, kto chce mieć pewność, że jego finanse są w dobrych (...) czytaj dalej»
-
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:8:19
Zaufałem doradcom finansowym z Phinance i nie zawiodłem się. Zawsze starają się znaleźć dla mnie najlepsze oferty. Polecam. czytaj dalej»
-
Ubezpieczenie dziecka w szkole ?
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:9:21
Jak dla mnie Phinance ma najlepszych doradców finansowych. Zawsze starają się znaleźć oferty dostosowane do moich potrzeb. Jestem pewien, że również znajdą korzystną opcję. czytaj dalej»
-
Praca Zdalna - Rezydencja podatkowa a skladki emerytalne, zasilki itd
przez: Lodo33 | 2024.3.27 21:10:10
Praca w Phinance to strzał w dziesiątkę! Przede wszystkim, opcja pracy zdalnej i elastyczne godziny pracy dają mi swobodę i komfort. Dodatkowo, branża finansowa jest mega interesująca, a do tego (...) czytaj dalej»
-
Oswietlenie drogi wewnętrznej na osiedlu domków
przez: Annazzz | 2024.3.28 13:36:27
Dzień dobry, Bardzo proszę o poradę oraz wskazanie aktów prawnych, w których mogłabym znaleźć odpowiedz na poniższy problem: Na zamkniętym osiedlu domków jednorodzinnych deweloper postawił (...) czytaj dalej»
-
przez: Artnik | 2024.3.29 13:48:44
Oczywiście piszę o umowie o pracę na czas nieokreślony. Czas zatrudnienia w tej firmie wyniósł bodaj 2 lata i 11 miesięcy. czytaj dalej»