Logowanie

Rejestracja

Poprzez założenie konta Użytkownika w serwisie e-prawnik.pl wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu wykonania zobowiązań przez Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, przy ul. Karmelickiej 66, kod poczt. 31-128, zarejestrowaną w Sądzie Rejonowym dla Krakowa - Śródmieścia w Krakowie, NIP 676-21-64-973, kapitał zakładowy 133.000,00 zł, zgodnie z ustawą z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.
Równocześnie akceptuję regulamin serwisu e-Prawnik.pl

Bezpłatny dostęp tylko dla zarejestrowanych

masz już konto?

  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i akceptuję Regulamin serwisu e-Prawnik.pl (więcej)

  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Legalsupport sp. z o.o. informacji handlowej (więcej)

Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

Strona 2 z 2
W związku z tym fakt, iż posiada Pan drugie dziecko, w stosunku do którego jest Pan zobowiązany do dostarczania środków utrzymania i wychowania będzie wzięty przez sąd pod uwagę przy rozpatrywaniu pozwu o zasądzenie wyższych niż dotychczas alimentów. Oceniając bowiem możliwości zarobkowe i majątkowe zobowiązanego sąd jest zobowiązany wziąć pod uwagę jego własne potrzeby, potrzeby własnej rodziny i jeżeli takowy istnieje obowiązek alimentacji względem innej osoby. W Pana przypadku jest to obowiązek alimentacyjny względem drugiego dziecka. Dlatego też odpowiadając na pytanie jakie ma Pan szanse na wykazanie braku możliwości zapłaty wyższych niż dotąd alimentów można jedynie stwierdzić, że powinien Pan powołać się na zmianę swojej sytuacji życiowej, czyli na posiadanie drugiego dziecka. Wielość alimentacji bowiem ma duży wpływ na ocenę zdolności do alimentowania przez zobowiązanego.

Wydaje się, iż sąd nie powinien zasądzić wyższych niż dotychczas alimentów, gdyż wysokość obecnie płaconych jest, w relacji do Pana dochodów i sytuacji życiowej oraz uzasadnionych potrzeb dziecka, wystarczająca. Oczywiście pogląd ten jest zasadny przy założeniu, że Pana dziecko nie wymaga np.: specjalistycznej opieki medycznej czy innych specjalnych wydatków. Można również wskazać na możliwość wystąpienia przez Pana do sądu z powództwem o obniżenie wysokości alimentów na podstawie art.138 k.r.o. Stanowi on, że w razie zmiany stosunków można żądać zmiany orzeczenia lub umowy dotyczącej zmiany obowiązku alimentacyjnego. Decyzja taka powinna być jednak skonsultowana z adwokatem, który ewentualnie poprowadziłby sprawę.

<>

Zobacz także:

 

Komentarze: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

  • Mr Mathew 2014-10-17 18:43:31

    KREDYT

    Czy potrzebujesz kredytu? Jeśli tak, skontaktuj się ze mną poprzez ten e-mail> mathew.kings001@gmail.com

  • barry 2014-10-16 02:11:52

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    BARRY SHAW POŻYCZKI FIRMY Siedziba, Bolton Road, Bradshaw, Greater Manchester BL2 3EU, Wielka Brytania E-MAIL; barryshawlender@Outlook.com] ************************************************** *******************************. Serdecznie zapraszamy do BARRY SHAW pożyczki firmy jest naszym obowiązkiem pomoc potrzebującym do uzyskania stabilności finansowej do spełnienia wymagania życia.Spółka ta pożyczka jest obecnie pomoc wszystkich chrześcijan nad Świat Dajemy się pożyczki z zakresu od 1000 zł do 90 milionów dolarów, 2.0% Oceń nasze kredyty są dobrze ubezpieczone i maksymalne bezpieczeństwo jest naszym priorytet BARRY SHAW pożyczki firmy jest uzasadnione i dobrze znane Brytyjski zatwierdzonych pożyczek pożyczki firm z siedzibą w Londynie, Anglii. Oferujemy kredyty dla osób i organizacji, które mają intencje renowacji domów i instytucji, konsolidacji zadłużenia, refinansowania i ustanowienie firmy stroje. Dajemy się nasze kredyty w USD ($) i GBP (funtów) i dowolnej walucie wybranej. * Są finansowo wyciska? * Czy szukasz środków na spłatę kredytów i zobowiązań * Czy szukasz finansowania dla zakładania własnej działalności gospodarczej? * Czy jesteś w potrzebie pożyczki prywatne albo biznes dla różnych celów? * Czy szukasz pożyczki do realizacji dużych projektów * Czy szukasz finansowania dla różnych innych procesów? Oferujemy następujące rodzaje kredytów: * Komercyjne kredyty. * Osobiste pożyczki. * Biznes pożyczek. * Inwestycyjnych pożyczki. * Rozwój kredytów. * Nabywanie kredytów. * Budowa pożyczki. * Biznes pożyczek i wiele innych: Jeśli potrzebujesz tych rodzajów kredytów, musisz wypełnić poniższy formularz pozwoli nam proces kredytu i dostać ono zatwierdzone i przeniesiony tak szybko, jak chcesz.Musisz zrozumieć, że twój dokładne informacje potrzebne poniżej. 1) IMIĘ I NAZWISKO... 2) SWÓJ KRAJ... 3) w swoim zawodzie... 4) stan cywilny... 5) TELEFON LICZBY... 6) miesięczny dochód... 7) ADRES... 8) celów... 9) pożyczki wniosek... 10) TELEFON... 11) pożyczki warunki i czas trwania... Nasza firma korespondencyjny kontakt pole jest za pomocą [barryshawlenders@outlook.com] Naszym celem jest zadowolenie i sukces finansowy. "Mamy nadzieję być w stanie usłyszeć od Ciebie szybko- Pierwsza opcja, która jest od banku przelew bankowy, pożyczki fundusze są przekazywane bezpośrednio do konta za pomocą naszych banku, w tej opcji wnioskodawcy muszą wysłać ich pełne banku dane dla nas, aby zrobić przelew i to zajmuje nie więcej niż 48 godzin dla funduszy, aby być przelana na Twoje konto. Chodzi do ostatniej opcji, sprawdzić certyfikat jest wydawany przez nasz bank projekt, który może być odkupiona przez klientów na całym świecie trwa 4 dni, aby dostać się do wnioskodawcy i 5 dni na sprawdzenie się wyczyszczone. Gdy użytkownik zgadza się na nasze warunki i postępuj zgodnie z instrukcjami, możesz jest uzyskanie kredytu z 24-48hours. To zależy od Twojej powaga i pilną, aby uzyskać kredyt. Ponadto poinformował, że należy również formą Identyfikacyjny, który może być prawo jazdy lub środowiska pracy Tożsamości. W potwierdzenie tego postu zaczynamy przetwarzania pożyczki. ZDROWIA BARRY SHAW

  • Brokerzy reklamy 2014-10-15 16:05:29

    Kredyt Update! Łatwo się dostać i łatwo payback, skontaktuj się z nami już dziś +18302173355

    !!! uwagę To jest doprowadzenie do wiadomości publicznej, że spółka Premier pożyczkowa Agenci oferuje obecnie kredyty na tanie stawki 1,5%, kiedyś oferują kredyty na 2% stopy procentowej przed, ale jesteśmy teraz oferuje pożyczki dla osób na tanie poziomie 1,5%, ze względu na okres świąteczny, a także rozdawać Xmas prezenty dla naszych klientów tak, dostać kredyt z nas dzisiaj, a także uzyskać znakomite Xmas prezent dla siebie, aby ubiegać się o pożyczkę prosimy o kontakt za pośrednictwem naszej oficjalnej e-mail adres: premierlendingagents@gmail.com, Dzięki i Bóg błogosławi. Kontakt e-mail: premierlendingagents@gmail.com Tel: +18302173355 Brokerzy reklamy.

  • mrs lisa 2014-10-14 13:05:21

    loan offer

    Czy jesteś w potrzebie pożyczki? Czy chcesz, aby spłacić rachunki? Chcesz być stabilna finansowo? Oferujemy pożyczki Auto, Biznes Kredyt, pożyczki osobiste, kredyt firma za bardzo obniżonym oprocentowaniem 2% z wygodny czas, który jest do negocjacji. Ta oferta jest otwarte dla wszystkich, że będzie w stanie spłacić w stosownym czas. Należy pamiętać, że czas spłaty rama jest do negocjacji , a stopa procentowa wynosi 2% Zainteresowane osoby powinny wypełnić formularz zgłoszeniowy Pierwsze informacje potrzebne są: Imię: ______ Nazwisko: _______ Miasto: ____________ Kod pocztowy: ________ Stan: __________ Kraj: _________ Płeć: __________ Data urodzenia: ___ Telefon: _______ Stan cywilny: __ Zawód: ______ Kwota kredytu: _____ Celem pożyczki: _ Czas trwania pożyczki: ___ Miesięczny dochód: __ Czy wniosek o kredyt przed (tak lub nie) .. Wszystkie odpowiedzi na ten e-mail: mrslisaloanhelp@gmail.com

  • jim 2014-10-10 17:10:21

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Czy potrzebujesz kredytu? Jesteś w kryzysie finansowym i potrzebuje pieniędzy na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej? Czy potrzebujesz pożyczki na osiedlenie swój dług lub zapłacić rachunki lub rozpocząć miły biznesu? Masz niską ocenę kredytową i jesteś trudno jest uzyskać kredyt kapitału z lokalnych banków i innych instytucji finansowych? Oto Twoja szansa, aby uzyskać kredyt z naszej organizacji. Oferujemy kredyty dla osób fizycznych w odniesieniu do następujących celów i tak dużo więcej. Pożyczki osobiste, rozszerzenie działalności i rozpocząć działalność z pracy, edukacji, konsolidacji zadłużenia, pożyczki Hard Money. Oferujemy pożyczki na niskim oprocentowaniu w wysokości 3%. Skontaktować się z nami poprzez e-mail: (wongaservices3@outlook.com) KREDYT ZGŁOSZENIE Imię: Nazwisko: Adres kontaktowy: Miasto / Kod pocztowy: Kraj: Państwo: Płeć: Data urodzenia: INFORMACJE POŻYCZKA Kwota potrzebna: Cel kredytu: Kredyt Czas trwania: Zawód: Miesięczny dochód: Telefon / Telefon nr: A także załączyć środki identyfikacji, jak prawo jazdy, paszport lub ID ze swoimi trzy miesiące Zaświadczenie banku i Twojego wynagrodzenia antypoślizgowej lub firmy / Biznes CK.

  • John Leo 2014-10-08 19:15:50

    Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Szukasz pożyczki pożyczkodawcy, legit, zmęczony odrzucone przez banki i hipoteczne, Czy zmęczony patrząc na fundusze na finansowanie swojej działalności, lub finansowo jest wstyd, że nie płacą ich zadłużenia i rachunki, czy uważasz, że pomoc finansowa dla jednego? A nie pośpiechu teraz i Zagrabić twój zabezpieczone i niezabezpieczone pożyczki dziś w szybkie pożyczki pożyczki podpis, my zawsze dostarczyć najlepsze usługi dla naszych klientów i będzie pracują ku i poza naszym zasięgiem klientów i oczekiwanie, jak Oferujemy wszystkie rodzaje pożyczek. wnioskodawców pożyczki, osoby współpracy organizacji, firm i tak dalej. Dajemy pożyczki w zakresie od $5,000.00 i $10.000.000 do 00 USD, funty, euro maksymalnie. z stopie procentowej wynoszącej 2%. Dlatego trzeba dziś kredyt na finansowanie budżetu. INFORMACJE POTRZEBNE DO PRZETWARZANIA POŻYCZKI. IMIĘ I NAZWISKO: KRAJ: ADRES: KWOTA POŻYCZKI: CZAS TRWANIA POŻYCZKI: NUMER TELEFONU: MIESIĘCZNY DOCHÓD: Mam nadzieję twój poczta elektroniczna dziś. Na zdrowie Pozdrawiam Mr.John Leo Email:quickloaninvestment4@gmail.com

  • Spencer Ford 2014-08-31 14:26:31

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Czy uważasz, że z uzyskaniem kredytu? są poważnie w potrzebie pilnej pożyczki na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej? Czy jesteś zadłużony? To jest Twoja szansa, aby osiągnąć swoje pragnienie, ponieważ dajemy pożyczki osobiste, kredyty biznesowe i kredytów dla przedsiębiorstw, i wszelkiego rodzaju pożyczki z 2% odsetek uzyskać więcej informacji skontaktuj się z nami poprzez e-mail: spencerfordloanfirm@yahoo.com

  • Adason Favour 2014-08-22 23:16:52

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Czy jesteś w potrzebie kredytu lub finansów? Możemy pomóc, nawet jeśli masz słabe wyniki kredytowej lub słabe profilu płatności lub zostały spadły wszędzie będziemy w stanie uzyskać najlepszą ofertę dla Ciebie. Więc jeśli szukasz finansowania kredytowego domu lub pojazdu lub jeśli po prostu trzeba skonsolidować swoje zadłużenie możemy pomóc, a my najbardziej przystępne ceny, pozwól nam pomóc i tu jest nasz e-mail livingstoneloaninvestment@gmail.com

  • Malisa 2014-07-12 17:38:40

    Zakończyć swoje kłopoty finansowe dziś:

    Zakończyć swoje kłopoty finansowe dziś: Mogę uśmiechać się z tym Bóg obawiając człowiek dostaje punktów niż 76.000 i dwóch moich kolegów dostał też pożyczkę od tego człowieka bez żadnych problemów. Radzę nie wybierać niewłaściwą osobę faktycznie ubiegać się o kredyt gotówkowy dla projektu i siebie. Opublikować tę wiadomość, ponieważ Sir.James Biały czuję się błogosławiony się z ich kredytu. To było przez znajomego poznałem uczciwy i hojny Bóg obawiając człowieka, który pomógł mi dostać ten fundusz pożyczkowy regulować swoje życie, potrzebujesz pomocy finansowej, jesteś zablokowany, nie ma dostępu do kredytów bankowych, lub korzystały z banku, trzeba finansować swój budynek, w rozwoju, tworzy swoją własną prywatną ofertę firmy, widziałem potrzebę zarobienia pieniędzy, złych kredytów lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki lub długi. Radzę prosimy o kontakt, a my znajdziemy usługę szukany niego. Jego adres kontaktowy: jameswhitefinancehome@outlook.com Skontaktuj się z nim, aby uzyskać więcej informacji, być czyste i uczciwe.

  • Mr Anderson 2014-02-27 08:34:31

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Czy potrzebujesz pilnie pożyczki ? Jeśli tak, skontaktuj się z nami (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) aby uzyskać więcej informacji .

  • Cathleen Grice 2013-09-11 19:17:58

    Jest z dobrej woli

    Jest z dobrej woli , które piszemy przyznać dobre rzeczy Bóg ukończył w moim life.I jednoznacznie niezbędne kredytu do rozumu mnie do wypłaty, ponieważ mieliśmy do wyrównania moje dzierżawy , jak również małe rachunki alternatywnych . nie możemy ukraść z przyjaciół lub krewnych . staraliśmy alternatywę wyrównania kwota pożyczki dni , choć wszystko dało mi zimno ramię od dotychczasowej historii wynagrodzeń , pomimo moich dochodów . Następnie doszliśmy acros ( brandoncash.onlineloanlender@gmail.com ) niechętnie poszedł przez rutynę ostrości medytacyjnego my zaczynał się podżegał podzielone ponownie. byliśmy w błędzie. Zwykle nie było ( Brandon Cash) pożyczki stowarzyszenie zezwolić mi pożyczkę 65,000dochód był w mojej kontroli komentarz wschodu wczoraj tutaj! Zastosowanie patron też była świetna . Nawet on dodatkowo zadzwonić mdłe wiedzieć, czy moja rodzina była ok , on odkryć niektóre - więcej uwagi na temat mojej rodziny , oni zrobić czuję się podobnie do ich zasadniczo tęsknił za moim biznesie, zamiast tworzenia mnie wkurza przez obręcze podobne do alternatywnych firm zrobienia. DziękiMillion , Panie (Cash Brandon ) ! Wy jednoznacznie przyszedł do mnie , gdy niejeden inny. Cathleen Grice

  • Sadra Scavo 2013-09-11 19:17:10

    Moje świadectwo kredytu do słowa

    Nigdy nie myślę uda mi się uzyskanie kredytu z Internetu dzień dobry , Moi znajomi być bardzo ostrożny , jestem Sadra ScavoAmerykanin, który bazy w Wielkiej Brytanii , jestem więc pewność powiedzieć, że jeden jest w moim życiu czas mogę doświadczyć legitymizacji w spółce pożyczki na świecie Internetu , gdybym został skierowany przez kogoś innego do tej spółki , i nie napisałby je , bo były kilkakrotnie nabrać internetowym firmy pożyczki w internecie i postanowiłem pozostać przy ubieganiu się o kredyt w Internecie ażprzyszedł czas, kiedy miałam problemy finansowe z powodu kłopotów miałem w moim miejscu pracy , która prowadzi do mojego worka off w moim miejscu pracy i nie mam nikogo do uruchomienia na mój kredyt był bardzo niski , mój czynsz zbliżał to wygasa termin i moje dzieci muszą być w szkole, ale ze względu na mój ex - zmysłów wydatków zanim dostałem worek off z miejsca pracy i nie mają nic rozwiązać wszystkie te problemy . Nie mam innego wyjścia, niż przyjść już szukają internetowego firmy kredytowej , która pomoże mi z moim problem finansowy i natknąłem się na firmę pożyczki i byłem oszukany z 12.500 w mojej próbie uzyskania kredytu od nich i prawie popełnił samobójstwo i proszę, moje ja jestkoniec mojego życia , bo jestemumiera matka 3 dzieci, aby zająć się , skąd wezmę pieniądze na finansowanie ich edukacji i zapłacić rachunki ? wszystko to są pytania , które biegł wewnątrz mojego umysłu i stał się sfrustrowany w procesie robić i A słowa zachęty przyszedł do mnie natychmiast mówiąc, że to jeszcze nie koniec , próbować i to na pewno ma w kontakcie z pomocnika bardzo szybko a ja wstałem i powiedziałem dam to ostatnią szansę i jeśli nic się nie dzieje to oznacza ich jest znany nadzieję dla mnie dłużej. I poszedłem już , że sam moment i natknąłem się na rywali o jeden ( Dr, Jefery Edward ) , mówiąc, że nigdy nie widział prawdziwego firmę pożyczki jak gotówkę ONLINE BRANDON firmy pożyczki i od razu i konsultacji z firmą kredytową przez e-mail , którą miejsce na stanowisku iw tym samym dniu dostałem odpowiedź od menedżera (Pan Brandon Cash) , a on dalej do mnie wszystkie zasady i przepisy , które są wiodące firmy , która umożliwi mi uzyskanie kredytu od nich i pytam go, jak długo zajmie mi , aby zakończyć proces mojego kredytu , bo zamierzam z dostania się do firm po straciłem pracę , a on powiedział, że będzie nas jeden lub dwa tygodnie , jeśli jestem szybki w odpowiedzi swoją wiadomość. I w nim nadzieję i nie zamierzam wysyłać pieniądze do nich, bo powiedziano mi, w moim kraju , że nie powinny wysyłać żadnych pieniędzy , aby uzyskać kredyt , a on odpowiedział , mówiąc, że zaskoczyło go, kiedy powiedział, że ze względu ich nie ma już firm kredyt , który będzie pełnić służbę do osoby ubiegającej się o kredyt bez niego / jej płaci z góry niczego . Brzmi to bardzo boli jego przesłuchania i wziął go jako ból i wyjaśnił mi wszystko i kiedy mam przemyślenia na jego temat i odkrył , że to prawda i że został były te fałszywe firma pożyczki skorzystało w oszukiwanie ludzi ich nie zarabiać i dał mi to słowa, które powinny przejść na z nich i wziął mnie z zaskoczenia , że są one naprawdę na serio , a ja poszedłem dalej i starać się o pożyczkę biznesu 235.000 dolarów na okres 30 lat i mam zapłacone wszystkie opłaty które są potrzebne do wypłaty i jak powiedział, że będzie mnie zaskoczyć , to było to, co zrobił , to wtedy wiedziałem, że nadal istnieje realne firma pożyczka w Internecie w inny sposób i nie znane . tutaj jest adres konsultacja : brandoncash.onlineloanlender@gmail.com , jeśli chcesz , aby skonsultować je uzyskać więcej informacji Dzięki Sadra Scavo

  • fidelis johnson 2013-08-09 07:37:29

    373444455

    uwaga Witamy Fidelis Johnson Wypożyczony film, oferujemy pożyczki dla osób o złych kredytów, pożyczki w domu poprawy, osobistych i pożyczek biznesowych, student szuka pomocy i korporacyjną i finansową, z bardzo niskim oprocentowaniu i Z lub niezabezpieczone. Jeśli ktoś z zainteresowanych o kontakt e fidelisjohnsonloancompeny@outlook.com e-mail z następującymi informacjami, kompletne i szczyt informacji poniżej; Informacje Kredytobiorca .. Imię i nazwisko: kraj: adres: wiek: 0ccupation: stan cywilny: Miejsce pracy: Płeć: Telefon: Numer telefonu komórkowego: Miesięczny czynsz: Kwota pożyczki Potrzebny: Celem pożyczki: czas trwania: Jak pilnie potrzebujesz kredytu: Czy rozumiesz Inglés?: Pan Fidelis Johnson EMAIL: fidelisjohnsonloancompeny@outlook.com

  • Sylwia 2013-07-19 23:01:26

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Jaki złożyć wniosek o podwyżkę alimentów gdy ojciec dziecka nie ma stałej pracy?

  • Sylwia 2013-07-19 23:01:24

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Jaki złożyć wniosek o podwyżkę alimentów gdy ojciec dziecka nie ma stałej pracy?

  • Potrzebuję pożycz 2013-07-10 22:47:25

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Uwaga: Jesteśmy certyfikowanym i zarejestrowanym Spółka Pożyczki Pożyczka, która daje najlepsze rozwiązanie na problemy finansowe, potrzebujesz pieniędzy dla projektu, biznes, podatki, rachunki, i wiele rozumu innych, nasze pożyczki są łatwe i tanie, skontaktuj się z nami za to pożyczki, które trzeba, możemy zorganizować każdą pożyczkę do własnych budżetu nawet od 2,5% stopy procentowej. Wracaj teraz via Email: mikanoloan@hotmail.com więcej szczegółów. Należy pamiętać, że wszystkie przychodzące maile są w celu przekazania go mikanoloan@hotmail.com Pozdrawiam ZARZĄDZANIE

  • alex 2013-03-08 08:31:30

    Dzień dobry wam wszystkim

    Dzień dobry wam wszystkim, Mam świadectwo akcji z wami, byłem w potrzebie pożyczki na długi czas i próbowałem wielu kredytodawców, ale nikt nie dał mi kredytu. Chcę powiedzieć, że w końcu ten kredyt od kredytodawcy o nazwie Bóg obawiając Robert Anslem od Micro finansowego company.you można się z nim skontaktować w microfinance28@admin.in.th dziś, aby uzyskać pożyczkę. dziękuję .................

  • Gregmoris 2013-03-05 16:33:19

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    ??????? ???? ??? ???, ??? ????? ??????? ??????? ?, ??? ????? ????? ????? ????????. ???????? ?? ??? ????????? gregmoris123@yahoo.gr ?-? ???? Moris

  • Gregmoris 2013-03-05 16:31:22

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    ??????? ???? ??? ???, ??? ????? ??????? ??????? ?, ??? ????? ????? ????? ????????. ???????? ?? ??? ????????? gregmoris123@yahoo.gr ?-? ???? Moris

  • pastorwoodloan 2013-02-28 02:42:31

    loan

    Dzień dobry. Jestem Pan Pastor BOIS prywatne pożyczki pożyczkodawcy są Czy jesteś w potrzebie pożyczki? Oferujemy pożyczki dla klientów indywidualnych i korporacyjnych organizations.If jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu od nas właśnie wróciłem NAS, pme dać pożyczki na 3% stopy procentowej Mate rate.If, ty kontakt na nasz adres e-mail: pastorwoodloan@gmail.com INFORMACJE POŻYCZKA Imię i nazwisko: płeć: wiek: Adres kontaktowy: osób: Miesięczny dochód: Kwota kredytu: czas trwania: Inni krewni: Telefon komórkowy: numer: Miasto: Kraj: STAT: Dziękuję.

  • pastorwoodloan 2013-02-28 02:39:19

    loan

    Dzień dobry. Jestem Pan Pastor BOIS prywatne pożyczki pożyczkodawcy są Czy jesteś w potrzebie pożyczki? Oferujemy pożyczki dla klientów indywidualnych i korporacyjnych organizations.If jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu od nas właśnie wróciłem NAS, pme dać pożyczki na 3% stopy procentowej Mate rate.If, ty kontakt na nasz adres e-mail: pastorwoodloan@gmail.com INFORMACJE POŻYCZKA Imię i nazwisko: płeć: wiek: Adres kontaktowy: osób: Miesięczny dochód: Kwota kredytu: czas trwania: Inni krewni: Telefon komórkowy: numer: Miasto: Kraj: STAT: Dziękuję.

  • Lin Poh 2013-02-20 06:53:55

    Loan Service Offer, Apply With Us Now.

    Dear Investor's/Loan Seeker's, You are welcome to Lin Poh Loan Firm! We are a private Investor /Lender, We Offers Private, Business, Project, Investment and Personal Loans etc with low Interest Rates within 1 to 20 years repayable duration period to any part of the world.We give out loans of any amount you requested. Our loans are well insured for maximum security which is our priority. We are project finding's and we offer loan from the range of $5,000 to $500,000,000 and also mainly in any currency USD, CAD, KWD, OMR, SGD, GBP, AUD, MYR, EUROS ONLY. Interest rate is 3% annually. You are advise to contact us via the below e-mail address and your requested loan amount will be granted to you. If you are interested in securing a loan with us, you're advise to get back to us and the Loan Application Form will be send to you as to enable us proceed! Our mission is to assist and render help to people that need financial assistance. All over the world. We issue out both short and long term funding in different categories. Contact E-mails: {linpohloanfirm@yahoo.com.sg} Thanks, Lin Poh Loan Firm Team.

  • Rose Wilson 2013-02-09 12:19:46

    LOAN TESTIMONY

    Jestem Pani Rose Wilson imiennie mieszka w Ugandzie mają dwoje dzieci, chłopak i dziewczyna. Kiedy starałem się uzyskać pożyczkę zorganizować swoje życie i rozpocząć działalność gospodarczą i był oszukany 3times różnymi fałszywymi kredytodawców w różnych krajach i w tym procesie i stracił dużo pieniędzy, nie mam nadzieję, że już w życiu. Dopóki Bóg Wszechmogący w końcu wysłał do mnie Mesjasza, który pomógł mi usunąć wszystkie moje finansowy bałagan i stres, jest Bóg obawiając legalnego pożyczkodawcy. Cóż, może nie wiedzieć, mnie czy jak mam adres email. Natknąłem się na adres e-mail na stronie finansowej podstawowych i naprawdę czułem, że trzeba niektóre trochę porad i kierunku, więc postanowiłem ci pomóc, tak, że można być szczęśliwym, jakim jestem dzisiaj z moją rodziną. Możesz wysłać mu ten adres: (youngleeloanfirm@yahoo.com.sg) To tylko rada ode mnie, a Bóg was błogosławi. Mogę dać moją historię, jak ja dostałem KREDYT

  • pastorcollins 2013-02-01 16:43:32

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witaj wnioskodawca, Otrzymałem e-mail oraz treść była dobrze rozumiana przez mnie, ale zanim możemy postępować, chcę zapoznać się z warunkami moich usług i operacji, można umieścić na bezpieczniejsze strony. Dzięki i pozdrawiam, pastorcollins0@gmail.com Kwalifikacje: 1) kredytobiorca musi mieć co najmniej 18 lat 2) Nawet ze złych kredytów, ale gwarancji kredytowej Kredytobiorca 3) pożyczka może być przyznana nawet bez obecności bezpieczeństwa lub dostępne (nie gwarantowane) 4) Nie ma za-kary pieniężnej. 5) Nie musisz poręczyciela Spłata kredytu: Zwrot jest miesięcznie lub rocznie w zależności od wyboru dostawcy i terminu wypłaty pożyczki musi być uzgodniony przez kredytobiorcę przed przeniesieniem. Udzielania pożyczki / przetwarzanie W odniesieniu do zatwierdzenia pożyczki, kredyt został zatwierdzony jak najszybciej formularz wniosku o pożyczkę jest wypełnione i zwrócone, jeśli zgadzają się, że później będzie radzę wrócić do nas z formularza wniosku kredytowego i wrócić wypełnione w emailu wraz z firmą finansów. Oprocentowanie: Oprocentowanie wszystkich kredytów wynosi 3% WNIOSEK KREDYTOWY WYPEŁNIA I REKLAMACJI DANE OSOBOWE Imię i nazwisko: Nazwisko: Kraj: Kontakt: Odbyła się w aktualnej pozycji w miejscu pracy: Miesięczny czynsz: Miasto / Kod pocztowy: Status: Płeć: Data urodzenia (rrrr-mm-dd): Nest Rodzina: Gniazdo rodowe Adres: Tel: Fax: Informacje o pożyczkach Kwota potrzebna: Przeznaczenie kredytu: Okres kredytu: Czas trwania: Telefon: Fax: Nazwa firmy (dla właścicieli firm): Oświadczam, że informacje podane Powyżej są prawdziwe. DATA: pastorcollins0@gmail.com ================================================== ============ Ostrzeżenie od Continental rozwiązanie finansowe Kredytowej. (CFC) Informacje zawarte w tym elektronicznego przekazu pocztowego jest poufne i przeznaczone wyłącznie dla adresata (ów). Jeśli nie odbiorca przeznaczone, użytkownik zostanie powiadomiony, że jakiekolwiek wykorzystywanie, ujawnianie, rozpowszechnianie, dystrybucja (oprócz adresata), kopiowanie lub podejmować żadnych działań, ponieważ ta informacja jest ściśle zabronione. pastorcollins0@gmail.com

  • Ellen Debra 2013-01-30 15:27:47

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    uważać, że każdy, nikt nie może pomóc tutaj lub nawet sugerują, jak można dostać finansową odpowiedź help.any z kredytodawcy kredytu na swoje pytanie, MUSISZ ignorować, bo są ... Real SCAMS oszustwami ... i był ofiarą, którą został oszukany tysiące dolarów ... dobrze dziękuję Bogu za hak oficer pożyczki Robert, I została przekazana przez mojego kuzyna, który jest po imieniu, pani Estera. Zrobili moje życie wartościowym i dał meaning.I zatwierdzono pożyczkę w wysokości $ 35,000.00 USD i w ciągu 4 godzin po spotkaniu do swoich wymagań niezbędnych, mój kredyt został złożony w mojej account.Though banku byłem bardzo zdenerwowany z kredytem firma na pierwszym miejscu ze względu na moje wcześniejsze złe doświadczenia, zwłaszcza gdy sprawa mnie rozliczanie opłat transferowych podszedł, I trzymać się mojej wiary ze względu na fakt, że mój krewny, o którym mowa mnie, mam to wyjaśnić, a jak Bóg powinien mieć to niewiele wiedziałem, że moje braki finansowe doszła do ostatecznego zatrzymania. Jeśli nie tego szybkiego skierowania od krewnego tego prawdziwego źródła, ja nie żałowałem całkowitą życia, ponieważ w tym momencie po prostu rozwód ojca mój syn, a mój syn (Kennett) stanęła z "życia i śmierci" sytuacji .. I stanęła jego rachunki szpitala i również do czynienia z wykluczenia u moich apartment.Details Boga wysłanych i nie będzie źródłem łagodzeniu być ujawniane do was teraz, w obawie personifikacji (ponieważ zostały odkryte, że niektóre osoby nie są naprawdę w potrzebie pomocy finansowej, ale są tam udawać prawdziwe kredytodawców kredytów przez ich numery telefonów i kont e-mail, a ich działanie jest w razie potrzeby do tych z rzeczywistej potrzeby) ... nie mogę wypowiedzieć się na temat Twojego postu, ponieważ było to miejsce publiczne i boję się że wpadniesz w ręce tych wszystkich oficerów oszukańczych kredytów (nawet w USA), jak, w jaki sposób oszukany mnie. Musisz być w stanie przekonać mnie naprawdę ciężko, a to dobre dowody, zanim dam Ci wszystkie szczegóły tej legalnej oficer pożyczki .. Ich opłata jest bardzo przystępne i niezawodne porównać wiele tam, ich oprocentowanie zaledwie 3%, trochę dokumentacji i trochę kontroli kredytowej (bez względu na karcie kredytowej gości, ale trzeba mieć dobry i odpowiedzialny źródła dochodów) Zapraszam na email go przez e-mail: roberthookinvestments.links@gmail.com a będziesz wolny od oszustw i inne Powrót do twoich stóp. Dzięki wam wszystkim. Ellen Debra

  • Ellen Debra 2013-01-30 15:21:42

    uważać, że każda pożyczka

    uważać, że każdy, nikt nie może pomóc tutaj lub nawet sugerują, jak można dostać finansową odpowiedź help.any z kredytodawcy kredytu na swoje pytanie, MUSISZ ignorować, bo są ... Real SCAMS oszustwami ... i był ofiarą, którą został oszukany tysiące dolarów ... dobrze dziękuję Bogu za hak oficer pożyczki Robert, I została przekazana przez mojego kuzyna, który jest po imieniu, pani Estera. Zrobili moje życie wartościowym i dał meaning.I zatwierdzono pożyczkę w wysokości $ 35,000.00 USD i w ciągu 4 godzin po spotkaniu do swoich wymagań niezbędnych, mój kredyt został złożony w mojej account.Though banku byłem bardzo zdenerwowany z kredytem firma na pierwszym miejscu ze względu na moje wcześniejsze złe doświadczenia, zwłaszcza gdy sprawa mnie rozliczanie opłat transferowych podszedł, I trzymać się mojej wiary ze względu na fakt, że mój krewny, o którym mowa mnie, mam to wyjaśnić, a jak Bóg powinien mieć to niewiele wiedziałem, że moje braki finansowe doszła do ostatecznego zatrzymania. Jeśli nie tego szybkiego skierowania od krewnego tego prawdziwego źródła, ja nie żałowałem całkowitą życia, ponieważ w tym momencie po prostu rozwód ojca mój syn, a mój syn (Kennett) stanęła z "życia i śmierci" sytuacji .. I stanęła jego rachunki szpitala i również do czynienia z wykluczenia u moich apartment.Details Boga wysłanych i nie będzie źródłem łagodzeniu być ujawniane do was teraz, w obawie personifikacji (ponieważ zostały odkryte, że niektóre osoby nie są naprawdę w potrzebie pomocy finansowej, ale są tam udawać prawdziwe kredytodawców kredytów przez ich numery telefonów i kont e-mail, a ich działanie jest w razie potrzeby do tych z rzeczywistej potrzeby) ... nie mogę wypowiedzieć się na temat Twojego postu, ponieważ było to miejsce publiczne i boję się że wpadniesz w ręce tych wszystkich oficerów oszukańczych kredytów (nawet w USA), jak, w jaki sposób oszukany mnie. Musisz być w stanie przekonać mnie naprawdę ciężko, a to dobre dowody, zanim dam Ci wszystkie szczegóły tej legalnej oficer pożyczki .. Ich opłata jest bardzo przystępne i niezawodne porównać wiele tam, ich oprocentowanie zaledwie 3%, trochę dokumentacji i trochę kontroli kredytowej (bez względu na karcie kredytowej gości, ale trzeba mieć dobry i odpowiedzialny źródła dochodów) Zapraszam na email go przez e-mail: roberthookinvestments.links@gmail.com a będziesz wolny od oszustw i inne Powrót do twoich stóp. Dzięki wam wszystkim. Ellen Debra

  • Lin Poh 2013-01-29 23:05:15

    Loan Service Offer, Apply Now And Get Approved.

    Good Day, You are welcome to Lin Poh Loan Firm, we Offers Private, Commercial and Personal Loans with low Interest Rates within 1 to 20 years repayable duration period to any part of the world. We give out loans of any amount you requested. Our loans are well insured for maximum security which is our priority.We are project funding's and we offer loan from the range of $ 5,000 to $ 100,000,000 and also mainly in any currency USD, CAD, KWD, OMR, SGD, GBP, MYR, EUROS ONLY .. Interest rate is 3% annually. You are advise to contact us via the below e-mail addresses and your requested loan amount will be granted to you, If you are interested in securing a loan with us, you're advise to get back to us and the Loan Application Form will be send to you as to enable us proceed! Contact E-mails: {linpohloanfirm@yahoo.com.sg} OR {linpohloanfirm@gmail.com} Thanks, Lin Poh Loan Firm Team.

  • Dr Isaac Clark 2013-01-06 11:24:22

    Isaac pożyczek Company Plc

    Isaac pożyczek Company Plc Happy New Year, a sukces na ostrości Email: isaacfinancialcompanyloan@yahoo.com Czy potrzebujesz pożyczki i nie wiem, jak go o to? Czy masz złych kredytów, ale finanse potrzebują i naprawdę trzeba to źle, nie szukać pomocy w przypadku jego braku, przyjdź do mistrzowie dziś i być wolne od wszystkich finansowych kajdanach. oferujemy zabezpieczonych i niezabezpieczonych kredytów dla osób fizycznych i firm w 2% stopy procentowej, począwszy od 5000 dolarów do 1.000.000.00 dolarów. Oferuję długi i pożyczki krótkoterminowe. Jesteśmy grupą energicznych i doświadczonych specjalistów kredytowych z poprzez wiedzę o rynkach finansowych. Mamy wielu partnerów w nieruchomościach, bankowości i dziedzin technologicznych, które mogą pomóc uzyskać finansowanie. Moja firma odnotowała wiele przełomowych odkryć w zakresie świadczenia usług finansowych najwyższej klasy dla naszych klientów zwłaszcza w obszarze konsorcjum kredytowego i dostarczenie kapitału dla osób fizycznych i firm. Prawie wszyscy z naszej branży są w ramach skierowania przez zadowolonych klientów i powtórz. I przyniosły niedomagającym przemysłu z powrotem do życia, a my z powrotem dobrych pomysłów biznesowych poprzez zapewnienie środków na ich upstart. Oferujemy środki do osób i organizacji, aby rozpocząć działalność i operacje. Aby uzyskać więcej informacji na temat naszych usług terminowych Wszystkie odpowiedzi do nas dzisiaj przez e-mail: isaacfinancialcompanyloan@yahoo.com Best regards, Dr. Isaac Clark.

  • Jeff Michael 2012-12-13 23:13:55

    http://e-prawnik.pl/opinie-prawne/prawo-rodzinne/od-czego-zalezy-wysokosc-alimentow-opinia-prawna.html

    Hallo Lieve VERZOEKER. Heeft u een lening? Bent u ge?nteresseerd op het krijgen van een lening, Bent u financieel bezorgd, Of heeft u behoefte aan een lening te betalen uit uw schuld zo ja contact met ons opnemen via e-mail: Wij zijn uw dienst Oke. Ge?nteresseerde lening aanvragers zijn in te vullen en de onderstaande kredietnemer `s terug te keren lening voor processment van overdracht: (Leners INFORMATIE) Volledige naam: ...................... AGE ............................. BURGERLIJKE STAAT .................. Contact Adres: ................ Land ......................... Telefoon: .......................... Beroep: ..................... Maandelijks Inkomen: ......................... Religie: .............................. Next of Kin: ....................... (LENING INFORMATIE) Bedrag dat nodig is als Lening: .......... Lening Duur: .................. Collateral: ..................... Wijze van terugbetaling: maandelijks of jaarlijks...............? neem contact met ons op via bedrijf e-mail op: Bedankt als we wachten op uw snelle antwoord. Met vriendelijke groet, Jeff Michael

  • mr anderson 2012-10-19 11:51:58

    Re: Odm czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    GOODAY, Oferujemy odpowiednie rozwiązanie do swojego finansowego needs.We wyróżniają od innych kredytodawców, ponieważ wierzymy w obsłudze klienta, i my z tobą aż do uzyskania pożądanych wyników want.In ogólnego oferujemy kredyty mieszkaniowe, kredyty samochodowe, kredyty hotel, commecial pożyczek, kredytów na działalność gospodarczą, itp., na mniejsze zainteresowanie rateof 3%. Skontaktuj się z nami poprzez e-mail: andersonloanfinance@live.com Wypełnić tę wniosków kredytowych poniższy formularz 1. Pełne nazwy: ......................... 2. Full Kontakt Adres: ............... 3. Kraj zamieszkania: ............... 4. Telefon / Komórka: ................... 5. Wiek i płeć: ........................ 6. Zawód: ......................... 7. Roczny dochód: ...................... 8. Kwota potrzebna jako pożyczki: .............. 9. Czas trwania kredytu: ...................... 10. Cel kredytu: ................... andersonloanfinance@live.com

  • Mr. Marius Wilson 2012-10-18 19:29:04

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Oferujemy najniższe stopy procentowej 3%, a ustalona z najlepszego kredytu mecz w tym kredytów dla osób ubiegających się o kredyt zaburzenia lub złe, po wypełnieniu formularza poniżej będziemy postępować za zgodą odpowiedniego kredytu na you.Just myśleć, co mogłeś czynienia z znacznym stopniu do rozwoju Twojego konta bankowego lub rezerw gotówkowych. Spłatę istniejących długów-zmniejszyć swoje miesięczne wydatki poprzez konsolidację istniejących osobowych pożyczek i kart kredytowych debts.EMAIL us via: mariusloaninvestment@gmail.com Prosimy o wypełnienie krótkiego formularza poniżej Imię i nazwisko: Wiek: Płeć: Stan Cywilny: Zawód: Miesięczny dochód: Kwota na zaciągnięcie pożyczki: Czas trwania kredytu: Celem pożyczki: House No & Street: Kraj zamieszkania: No Telefon domowy: Komórka nr: W uznaniu tych szczegółów, wyślemy dobrze obliczone Warunki Umowy, które zawierają umowę. Pozdrawiam, Pan Marius Wilson.

  • sr ricardo 2012-10-17 15:06:58

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam wszystkich, Pożyczka Ricardo Obsługa firma, oferujemy kredyty dla osoby fizyczne, przedsiębiorstwa, współpracują organy, biznesowe Tworzenie i rozwój przedsiębiorstw, itp, z oprocentowanie 3% stopa. Szukasz kredytu na dowolny cel, czy jest płacenie rachunków lub próbuje ustanowienie nowego biznesu, skontaktuj się z nami przez e-mail (Ricardoloanfirm@gmail.com) z następującymi informacje. Imiona w całości: Adres: Płeć: Wiek: Zawód: E-mail: Telefon: Zamawiana ilość: Czas trwania kredytu: Kraj: Kwota potrzebna: UWAGA: Zainteresowani wnioskodawcy powinni składać Aplikacja do poczty e-mail powyżej processing.In natychmiastowa uznawanie takich szczegółów, wyślę Ci dobrze obliczone Warunki dla wysokości, czego potrzebujesz. Jesteś dołączyć dowód tożsamości. Warm Regards, Sr Ricardo

  • sr ricardo 2012-10-17 15:04:10

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam wszystkich, Pożyczka Ricardo Obsługa firma, oferujemy kredyty dla osoby fizyczne, przedsiębiorstwa, współpracują organy, biznesowe Tworzenie i rozwój przedsiębiorstw, itp, z oprocentowanie 3% stopa. Szukasz kredytu na dowolny cel, czy jest płacenie rachunków lub próbuje ustanowienie nowego biznesu, skontaktuj się z nami przez e-mail (Ricardoloanfirm@gmail.com) z następującymi informacje. Imiona w całości: Adres: Płeć: Wiek: Zawód: E-mail: Telefon: Zamawiana ilość: Czas trwania kredytu: Kraj: Kwota potrzebna: UWAGA: Zainteresowani wnioskodawcy powinni składać Aplikacja do poczty e-mail powyżej processing.In natychmiastowa uznawanie takich szczegółów, wyślę Ci dobrze obliczone Warunki dla wysokości, czego potrzebujesz. Jesteś dołączyć dowód tożsamości. Warm Regards, Sr Ricardo

  • dangote 2012-10-12 11:59:00

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Hello, Czy potrzebujesz pożyczki z najbardziej zaufanych i wiarygodnych firma na świecie? jeśli tak, to skontaktuj się z nami teraz oferujemy pożyczki dla wszystkich kategorii osób ubiegających się firm z branży IT lub do osobistego użytkowania. stosuje się z informacjami poniżej. (1) Imię i nazwisko: (2) Pełny adres: (3) NARODOWOŚĆ: (4) WIEK: (5) Zawód: (6) numer telefonu: (7) PŁEĆ: (8) Kwota kredytu: (9) Czas trwania kredytu E-mail dangoteloanfinance2012@gmail.com

  • ania 2012-09-26 13:06:12

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam. Mój syn ma obecnie 8 lat,chodzi do 2 klasy. Obecnie otrzymuję od ojca dziecka 350 zł i na tym się kończy... nie widział syna od urodzenia, nie wspominając o życzeniach urodzinowych czy świątecznych ,których nigdy nie dostał. Czy mam prawo i szansę ubiegać się o wyższe alimenty? dodam że ja nie pracuję iż mam jeszcze drugie dziecko i muszę obydwóch dowozić do szkoły...dorabiam weekendami. Będę wdzięczna za odpowiedz

  • anonim 2012-07-13 13:32:07

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam. Dobre pytanie i wyczerpująca ospowiedź. Chcę jednak zwrócić uwagę, na fakt, że dziecko wraz z rodzicami ma prawo do egzystowania na zbliżonej bądź równej stopie życiowej. Mówi o tym ustawa. Wiemy, że wg prawa związek konkubencki jest nieformalny, więc jeśli pozwany nie ma majątku ani dochodu i nie chce płacić nawet najniższych alimentów, jego nowemu partnerowi choć jest zamożny nic nie grozi. Moje pytanie jest następujące: Jakich argumentów należy użyć w sądzie i jak uzasadnić pozew o podwyższenie alimentów od osoby bezrobotnej z niepełnym średnim wykształceniem, zdrowej, nie pracującej od kilku lat a żyjącej na bardzo wysokiej stopie życiowej. Zaznaczam, że nie chodzi o zazdrość lecz o rzeczywiste potrzeby rozwojowe dziecka na które, które na chwilę obecną są niewystarczające. Bardzo proszę o przemyślaną i pomocną odpowiedź.

  • Mercy 2012-07-11 15:58:36

    pożyczki

    Oto pożyczki zostałeś szukają, nasza stopa procentowa jest tylko 2% stosuje teraz kontakt transferonlinesss@live.com~~pobj wypełnienie poniższego formularza poniżej. nazwa kraj stan adres Kwota potrzebna jako pożyczki czas trwania seks dochód Numer telefonu dowód osobisty

  • kredyt 2012-06-10 02:49:34

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam, strona skarżąca, jest to pole może firma finanse, i oferujemy niezawodne kredytu na 3% tempie i oczekuje na wypełnienie formularza wniosku o pożyczkę prawidłowo, jeśli jesteś zainteresowany. WNIOSKODAWCY SZCZEGÓŁY: * Nazwa wnioskodawcy: ............... * Adres: wnioskodawcy: ........... * Miasto: .................................... * Państwo: ................................... * Kraj: ................................. * Płeć: ................................. * Stan cywilny: ....................... * Wiek: ..................................... * Zawód: ........................... * Cena Dochody: ......................... * Tel: ...................................... * Mobil ................................... Kwota kredytu potrzebne .............. * Miejsce pracy: .......................... * Adres firmy: ................ Firma * firmy Telefon kontaktowy: ..... Czy stosowane przed ..........? kontakt e-mail firmy: nasmithnas@yahoo.com dyrektor zarządzający Mayfield finansów commpany Pan NASMITH

  • Mr.Ose Make 2012-05-15 12:57:43

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    -- Czy potrzebujesz pożyczki płacić rachunki lub rozpocząć własnej firmy mogą ubiegać się teraz i Via E-mail:osemakeloan@gmail.com WNIOSEK KREDYTOWY Imię i nazwisko:piotr cyran adres: Tel: Wiek: Zawód: Kraj: Kwota kredytu potrzebne: Czas trwania pożyczki: Cel pożyczki: Mr.Ose Make

  • Pan Donald Moore 2012-05-08 10:36:18

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam, Lokalizacja: z dnia na Ciebie. Chcemy, aby wiedzieć, że kredyt dla tych osób, które potrzebują pożyczek i jesteśmy posłani przez Boga do ludzi ich problemów finansowych, aby pomóc i dać ten kredyt tak niskie, jak 2% stopy procentowej do zaoferowania, a my mrówka o wypełnienie kredytu Formularz zgłoszeniowy, jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu, więc możemy przystąpić do przelewu pożyczki i chcemy również, aby wiedzieć, że wszelkiego rodzaju pożyczki dla naszych klientów w kraju i zagranicą oraz w kontakcie z nami poprzez e-mail .. ..... easyloanlender001@gmail.com Imię i nazwisko ............. Kraj: .......... Wiek: ............... Płeć: ........ Telefon komórkowy: ...... Wymagana ilość: .... Czas trwania kredytu: ....... Cel pożyczki ......... Miesięczny dochód ................ Więc czekamy na Ciebie z postaci prawidłowo wypełnionego dzięki Pan Donald Moore

  • Dave Smith 2012-05-07 03:19:31

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam, I oferują szereg kredytów dla wszystkich moich klientów ceniony i nasza firma jest tutaj, w Wielkiej Brytanii, Londynie. czy Twoje potrzeby kredytowe, duże czy małe, osobiste lub kredyt hipoteczny, jestem gotów rozmawiać z tobą o tym, jak mogę spełnić Twoje potrzeby. Oferuję zarówno długie jak i krótkie określane mianem pożyczek w rozsądnej stopy procentowej oraz kredytu oferta jest właśnie dla uczciwych ludzi, którzy boją się Boga i są gotowe do spłaty kredytu w uzgodnionym i określony okres i nie będą uciekać z naszych pieniędzy. Jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu, wszystko trzeba zrobić, to skontaktować się z nami poprzez e-mail: davemorloaninvestment@gmail.com Pożyczki Wypełnij formularz zgłoszeniowy i powrócić Imię i nazwisko ................ Sex .................. Wiek ................. Stan ............. Kraj ................. Zawód .............. Miesięczny dochód ................ Kwota wymagana .............. E-mail ............ Hasło .................... Czas trwania ................ Religia .................. Numer telefonu + ............ . Telefon komórkowy + ........... Halo E-mail: davemorloaninvestment@gmail.com

  • Mr Wang Chine 2012-04-16 05:46:00

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Ja jestem Pan WANG Chine z Ohio Singapuru, kiedy byłem w potrzebie kredytu dwa tygodnie temu mój przyjaciel polecam SHWANG KREDYTEM FIRMA LIN do mnie muszę poinformować, że byłem naprawdę przerażony z powodu moich wcześniejszych doświadczeń z oszustwa, ale postanowiłem dać im spróbować mojemu zdziwieniu greates moja aplikacja kredyt został zatwierdzony i przenieść na moje konto bankowe w Singapurze bez jakiejkolwiek kontroli kredytowej, bez cosigner, brak zabezpieczenia oraz niewiele 3 procentowej stawce% więc radzę nikomu, że obecnie nie potrzebuje pożyczki się z nimi skontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej, shwanglinloanfirm@yahoo.com.sg~~V powiedz im, że Ja was wysłałem z nimi skontaktować bo oni są najlepsi

  • iwka 2012-04-12 21:35:30

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    mam 3 dzieci moj maz smieje sie zemnie ze mi nie zaplaci nic albo grosze bo ma na umowie najnisza krajowa bo pracuje u brata co mam robic zwiazalam sie z oszustem ktury niema sumienia dla dzieci

  • Pan Moore Donard 2012-03-31 11:23:11

    Skontaktuj się z nami

    Dobry den, Kompliment ze dne vas NA. Chceme, abyste věděli ZE nabízíme úvěr bd ty Lidi, kteří potřebují půjčky jsme poslán OD Boha Na pomoc lidem jejich Finanční Problemy dáváme Tuto půjčku Tak Niskich, JAK 2% úrokovou sazbou chceme, abyste k vyplněníformulář žádosti o úvěr, pokud jste zájem o získání úvěru, takže můžeme pokračovat zrobić úvěrového převodu odbioru chceme, abyste věděli ZE jsme se dat všechny druhy úvěru Nasim zákazníkům Doma iv zahraničí przeciwko pořádku kontaktujte nás ještě Dnes prostřednictvím e-Mailu .. ...... easyloanlender001@gmail.com Jméno příjmení ............. Země: .......... Vek: ............... Pohlaví: ........ Mobil: ...... Potřebné množství: .... Půjčka Doba trvání: ....... Ucel úvěru ......... Měsíční příjem ................ Takže jsme Na vas čekají s formulářem vyplněným przeciwko pořádku díky Pan Moore Donard

  • Lee Chang 2012-03-27 20:45:15

    offer

    Uwaga Panie / Szanowna Pani, Czy szukał legit firmy kredytowej do ubiegania się o kredyt? lub muszą kapitał na rozpoczęcie działalności gospodarczej, jeżeli tak, przyjdź here.If jesteś w potrzebie jakiegoś wsparcia finansowego i można spłacać pożyczki w danym okresie, przy niskim tempie 3%, napiszesz nam przez leechangloancompany.ch znakiem @ gmail.com i wyślij nam następujące informacje na przetwarzanie kredytu, do transferu ... NAZWA ..... WIEK ... pOŻYCZKA CZAS TRWANIA ..... Kwota pożyczki ..... KRAJ ..... poprawny numer telefonu .. * Pożycz od 3000 do ponad 100,000,000 dowolnej walucie * Wybierz od 1 do 20 lat do spłacenia. * Wybierz między miesięcznych i rocznych płatności w ramach Planu. * Elastyczny Kredyt Usługi świadczone są: Refinance ** * Home Improvement ** Kredyt inwestycyjny * Konsolidacja zadłużenia * Kredyty biznesowe * Osobiste Pożyczki * Międzynarodowy kredyty. W tym przypadku wymóg, że musimy iść do przodu i do wniosku wraz z warunkami pożyczki. Zapraszamy i dziękujemy za spłatę rat hospitality.Our rozpoczyna się po roku od uzyskania kredytu i 2-3 godzin przeniesienie kredytu po dwóch pracuje Kredyt dzień zatwierdzenia i adwokat podpisane. UWAGA: Można jedynie DOJAZD Through This e-mail przez leechangloancompany.ch @ gmail.com silnik :: Aby pożyczyć Is Good Aby spłacić jest lepszy Aby z niego skorzystać także jest najlepszy Naszym celem jest Twój sukces. Z poważaniem Pan Lee Chang

  • Mr. Joe 2012-03-27 15:08:17

    Oferty kredytowej @ 2% RATE

    Drogi Przyjacielu, Jestem Pani Joy Morgan z Kanady Ottawie, widziałem, że jesteś naprawdę potrzebują kredytu, jeśli spytasz mnie bym cię skierować do pana Alen Joe Szybka Firm pożyczki spółce finansów, są jedna z najlepszych i legit firma, która znam rozdawanie kredyt w bardzo niskim oprocentowaniu w wysokości 2 proc i bezstresowo bez żadnych oszustw, jestem kanadyjski nie będę kierować mojej osoby należy poddać się oszustów, ponieważ są one jeden, który pomógł mi w zeszłym miesiącu, kiedy jestem potrzeba $ 25,000.00 USD, jeśli naprawdę jesteś zainteresowany z kredytu możesz skontaktować się z Panem Joe Alen przez E-mail: mr.joealenfinancloanscompany @ consultant.com ponieważ są raz który pomógł mi kilka miesięcy temu, kiedy jestem w potrzebuje pożyczki. Życzę powodzenia. Pozdrawiam Pani Joy Morgan

  • Mr Prince 2012-03-26 16:59:08

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    dzień dobry każdy jeden mam świadectwo chare każdemu imię moje jest książę mam jakiś problem, gdy uruchamiam do jednego pożyczkodawcy za dobry i powiedział mi on pomoże mi z pieniędzmi i szukam, i jest 9000 dolarów więc zapytać mi przynieść kopię mojego dowodu osobistego, i dał im w końcu, że oszustwo mnie 500 dolarów. więc bałem się skontaktować żadnej firmie pożyczki i powiedziałam mojemu duszpasterzowi, że niektóre scamer miała trochę pieniędzy ode mnie, mój pastor powiedział powinienem czekać na Boga, tak moi pasterze żona wprowadzi mnie do jednego młoda firma LEE kredytu i piszę do nich i dali mi pieniądze. szukam Byłem bardzo podekscytowany. tutaj jest tam numer oficer jest +233246663522 jeśli u chcą wiedzieć o nich więcej. czy można jeszcze z nimi skontaktować przez tego maila ...... youngleeloanfirm@yahoo.com.sg~~HEAD=pobj

  • YOUNG LEE 2012-03-08 12:29:25

    YOUNG LEE

    ??????? ?? ?????????? ???????? LTD. ??????? ????????, ??????? ??? ??????? ? ???????? ?? ???? ????????? ????????? ????? ?????? ? ?????? ?????????? ??????????? ?? ?????????? ????? ?? $ 1,000.00 ?? $ 10,000,000.00 ? ????, ?? 3%, ?????????? ?????? ???????. ????????? ?????? ???? ?? ?????? 18 ??? ? ??????. ?????, ??????????? ? ????? ???????? ???????? ? ????: ?????????????? ?????? ???????????? ??????? (Secure ? ??????????????) ??????-??????? (?????????? ? ??????????????) ???????????? ?????? ? ?????? ?? ???????????????, ????????????? ???????, ????????, ???????????, ??????? ? ??????????. ????????? ? ???? ? ???????? Queens ???????? ???????. ??? ???????????????? ?????? ?????? ???? ????????? ? ????? ??????????? ????? ????. ??????????? ?????: youngleeloanfirm@yahoo.com.sg ?????????? ????: ?-? ??? ?? C.E.O ?? YLFC ???

  • LAURA RIOS 2012-03-08 12:18:30

    TESTIMONY POŻYCZKA

    Moje imiona są LAURA RIOS.I am pojedynczy parents.I potrzeba pilnej pożyczki biznesu i rozliczanie debts.I spotkał wielebnego który skierował mnie do SHWANG LIN Wsparcia w postaci kredytów, który dał mi 70.000 dolarów bez stress.Since to mam zdecydował się na opublikowanie ich prawdziwość w całym Internecie za tych, którzy wymagać pożyczka, aby zobaczyć i uniknąć scammed gdyż istnieje wiele oszust tam jest. Zostałem oszukany przed dopóki nie spotkałem pana Williama Smith moja historia zmieniła. Możesz skontaktować się z nimi na e-mail: SHWANGLINLOANFIRM@YAHOO.COM.SG~~V Powiedz im, że ja LAURA RIOS skierowanie do nich, że dali mi KREDYT Jakiś czas temu. Założę się, że nie pożałujesz

  • LAURA RIOS 2012-03-08 12:18:04

    TESTIMONY POŻYCZKA

    Moje imiona są LAURA RIOS.I am pojedynczy parents.I potrzeba pilnej pożyczki biznesu i rozliczanie debts.I spotkał wielebnego który skierował mnie do SHWANG LIN Wsparcia w postaci kredytów, który dał mi 70.000 dolarów bez stress.Since to mam zdecydował się na opublikowanie ich prawdziwość w całym Internecie za tych, którzy wymagać pożyczka, aby zobaczyć i uniknąć scammed gdyż istnieje wiele oszust tam jest. Zostałem oszukany przed dopóki nie spotkałem pana Williama Smith moja historia zmieniła. Możesz skontaktować się z nimi na e-mail: SHWANGLINLOANFIRM@YAHOO.COM.SG~~V Powiedz im, że ja LAURA RIOS skierowanie do nich, że dali mi KREDYT Jakiś czas temu. Założę się, że nie pożałujesz

  • Rehana Aman 2012-03-08 12:06:53

    TESTIMONY POŻYCZKA

    Jestem panią Rehana Aman po imieniu, ja mieszkam w Ugandzie, mam dwoje dzieci chłopca i girl.When starałem się uzyskać pożyczkę zorganizować swoje życie i rozpocząć działalność gospodarczą i został oszukany 5times przez różne fałszywe kredytodawców w inny krajów i w tym procesie straciłem mnóstwo pieniędzy, nie mam nadzieję, że już w life.Until Boga Wszechmogącego w końcu wysłał Mesjasza do mnie, który pomógł mi wyczyścić całą moją finansowy bałagan i stres, jest Bóg obawiając uzasadnione kredytodawcy, i widziałem swój adres e-mail na stronie finansowej podstawowych i naprawdę czułem, że trzeba trochę mało doradzać i kierunek, więc postanowiłem pomóc tak, że można być szczęśliwym, jakim jestem dzisiaj z moim family.You może wysłać mu ten adres : (youngsmithloanfirm@live.com) To po prostu doradzić ode mnie i Bóg zapłać

  • Mr Joe 2012-01-07 01:38:57

    Formularz wniosku kredytowego

    Dzień dobry, Czy potrzebujesz pomocy finansowej, takich jak kredyt, aby zapłacić rachunki? Jeśli tak e pod adresem: joe.kingsloanoffer@gmail.com z informacją poniżej: Formularz wniosku kredytowego * Imię i nazwisko ........................ * Płeć ........................... * Kwota kredytu potrzebne ............... * Czas trwania kredytu ..................... * Kraj .......................... * Adres domowy ...................... * Numer telefonu ..................... * Fax ............................... * Zawód ................... * Cel kredytu ............... * Miesięczny dochód .................... Dziękuję za poświęcony czas i czekać, aby usłyszeć dla Ciebie, Mr.Joe

  • dssssssssssssssss 2011-09-04 11:56:58

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Czy potrzebujesz pożyczki Jeśli tak, skontaktuj się z nami aby uzyskać więcej informacji poprzez: owenfinance05@gmail.com

  • Renata 2011-09-03 15:01:13

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna odp dla Madzi

    wsadzić do więzienia dłużnika alimentacyjnego to nie taka prosta sprawa-dzisiaj.Kiedy masz wyrok sądowy i delikwent nie płaci idziesz do komornika,i to on ściąga kasę od pana,jeżeli nie płaci przez równe 3 miesiące!możecie złożyć wniosek do Prokuratury i..albo się wystraszy albo pójdzie na państwowe utrzymanie(i tu mamy tylko satysfakcję)Wszystko wydaje się takie proste bo i tak było w mojej sytuacji ale od kilku lat mamy cudowne prawo korzystne dla alimenciarzy nawet jeżeli zapłacą 10 zł miesięcznie NIC IM NIE ZROBICIE!Bo...,,wyrażają dobrą wolę,,I w tym momencie możecie tylko siąść i płakać.

  • Mariusz 2011-07-29 18:31:52

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    witam jestem przed rozwodem oswiadczylem sie ze zonie bede placil 300zl miesiecznie na utrzymanie corki. Zarabiam netto ok 1000zl jakiej kwoty alimentow moge sie spodziewac

  • zawiedziona 2011-07-13 08:35:20

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    wychowuje 2 corki w wieku 14 lat i w wieku 8 lat moj były mąż płaci alimenty w wysokośći 660 no dwojke dzieci czy mam szanse zwiększyc kwote alimentow eks pracuje oraz prowadzi działalność gospodarczą na czarno handluje samochodami mam ogłoszenia z gazet ze sprzeda lub kupi auto (eks wogóle nieinteresuje się dziewczynkami niewidział ich prawie 3 lata 0

  • Weronika 2011-06-27 15:02:37

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam! Chciałam się dowiedzieć ile moge najwięcej uzyskać pieniędzy na dziecko poprzez wyrok sadu. Pracuje za najniższą krajową, wynajmuję mieszkanie(łącznie za mieskzanie z opłatami ok 1000zł) dodatkowo z faktu iż jestem sama płacę opiekunce 700zł miesięcznie. Ojciec dziecka nie interesuje sie nim, raz na dwa tygodnie przypomina sobie o jego istnieniu, nie ma żadnego wkładu w jego rozwój i wychowanie. Płaci mi 500zł przelewem na konto jednak to nie wystarcza, niestety. Czy moge uzyskać więcej pieniędzy?

  • KAMA 2011-02-19 09:26:31

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Do Pani która ma dziecko z dłużnikiem alimentacyjnym - Najpierw należy założyć sprawę w sądzie o alimenty , jeśli ma Pani już wyrok to zgłasza Pani sprawę do komornika , jeśli nie płaci przez pół roku to wnioskuje Pani u komornika o uchylanie się od płacenia alimentów i komornik powinien skierować taką sprawę do sądu bo jest to karalne ( powinien - ja czekałam rok ale zakończyło się pozytywnie) Z BIK - to jest tak , że musi Pani mieć wyrok, sprawę składa Pani w firmie windykacyjnej( często odpłatnie), musi Pani udokumentować jego dług , potem taka firma wysyła temu dłużnikowi poleconym wezwanie do zapłaty jak nie zapłaci to po 30 dniach może go wpisać ( dotyczy to jednak przeterminowania od 60 wzwyż dni , bieżące nie podlegają wpisowi- można tak wpisywać bez końca) Proponuję komornika - jeśli nie płaci na 1 dziecko Pani też grosza od niego nie zobaczy Powodzenia KAMA

  • Madzia 2011-02-04 14:06:17

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Mam pytanie czy jesli ojciec mojego dziecka nie płaci alimentów na swoje 1 dziecko i ma 3,5tys zaległych alimentów a teraz ma ze mna dziecko i tez nie płaci to czy mozna go wpisac do BIK-u czy pójdzie do wiezienia ? bardzo prosze o odpowiedz...

  • Madzia 2011-02-04 14:03:06

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Mam pytanie czy jesli ojciec mojego dziecka nie płaci alimentów na swoje 1 dziecko i ma 3,5tys zaległych alimentów a teraz ma ze mna dziecko i tez nie płaci to czy mozna go wpisac do BIK-u czy pójdzie do wiezienia ? bardzo prosze o odpowiedz...

  • dyzio 2011-01-31 19:26:43

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Mam zamiar złożyć do sądu wniosek o alimenty, ale mój mąż ma umowę o pracę i jego wynagrodzenie wynosi 1100zł.,ale w rzeczywistości zarabia o wiele więcej bo tak większość pracuje u prywaciarzy realnie zarabia 3200zł więc o jaką sumę mogę wnioskować...?dziecko w tej chwili chodzi do pierwszej klasy?

  • Endriu 2010-12-04 07:25:31

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    No widzę tu sceptyczne podejście (do pani Ani) nie można uogólniać - podałem żonę o rozwód oraz wniosłem o opiekę nad dziećmi syn 11 córka 12 lat pomimo 2 lat toczących się rozpraw opinii kuratora oraz "RODEKA" orzekających na moją korzyść. Sąd zadecydował by to żona opiekowała się dziećmi ja mam płacić 1tys zł. W uzasadnieniu podano że z uwagi iż pracuję w trybie zmianowym (w tym nocka) nie będę się wstanie zaopiekować dziećmi co uważam za krzywdzące wszystkich pracujących rodziców chcących wychować pociechy. TAKŻE OJCOWIE CHCĄ WYCHOWYWAĆ DZIECI to kobiety (Sąd) decyduje inaczej.

  • ania 2010-10-17 21:20:12

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    obowiązek płacenia na dwoje tak, a wychowania czemu tylko na matke spada.Skoro uważasz że ona powinnac dokładac drugie tyle to czemu Wy nie zaopiekujecie się dzieckiem przez 15 dni w mesiącu ? Czy jej opieka , wstawanie w nocy, karmienie, płakanie nad chorym dzieckiem, podcieranie mu pupy itd to nie jest wkład w wychowanie ? Gdzie ty za 500 zł znajdziesz opiekunke na cały miesiąc ? Ona to robi za darmo i ma jeszcze płacić tyle samo co tatuś który łaskawie zjawi się raz w miesiącu albo i nie ??? najlepiej było by naroić dzieci i udawać że ich nie ma, "jak głupia to niech sama wychowuje" ... tatuś pierdzielony

  • balbina 2010-09-26 01:51:25

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    do pana podpisanego Monika! jest wiele matek które alimenty na dziecko przeznaczają częściowo dla siebie-gdy są wysokie.poza tym obowiązek płacenia na dzieci mają oboje rodzice więc np.500zl każdy to jest już 1000zl.to nie wystarcza na godne życie? bez przesady!

  • Ilona22 2010-08-31 13:50:31

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam!Ojciec mojej corki pracuje,ma umowe na stale,na umowie ma 1350zl jednak w rzeczywistosci dostake wiecej.Jakiej kwoty alimentow moge sie spodziewac?Dodam ze jestem rencistka mam 1400zl dochodu wynajmuje mieszkanie za 1000zl a moja corka jest astmatykiem i alergikiem jest na stalych kosztownych lekach?

  • paweł 2010-07-21 21:03:54

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    witam jeśli pracuję za granicą na 1/2 etatu a moje zarobki to około 500ł co daje około 2300pln , dodam że połowa mojego zarobku to moje utrzymanie, to jakich alimentów mogę się spodziewać na 1 dziecko (roczne) w polsce?

  • kasia7543 2010-07-20 18:55:50

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    przepraszam bardzo czy musze zlozyc sprawe o alimenty w sadzie gdy teraz ma przysnane i placi dobrowolnie lecz nie regularnie i oczywiscie podwyzke

  • mar 2010-06-17 11:36:07

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam,czy alimenty mogą być większe gdy jest się zatrudnionym w firmie która jest zarejestrowana na mojego ojca a ja pracuje na pół etatu bo mam drugie dziecko które sam wychowuje,bardzo bym prosił o odpowiedz

  • Monika 2010-06-15 00:29:53

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam,mam synka ktorego sama wychowuje,jego ojciec pracuje w Norwegii,jestesmy w trakcie sprawy alimentacyjnej,ktora ciagnie sie juz od roku.Najpierw zrobil ze mnie gwalcicielke,a teraz udaje glupa,ze jest bezplodny,wszystko po to zeby nie placic alimentow.Az przykro,ze sa na tym swiecie faceci bez honoru i jaj

  • l 2010-05-27 18:57:31

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    nigdy nie rozumiem ludzi którzy chcą zmniejszyc alimenty!!przeciez te pieniadze są dla dziecka nie dla matki!!nigdy nie spoitkalem sie z przypadkiem zeby za 500zł miesiecznie dziecko miało godne zycie!!jak słysze o alimentach 300zł to mam ochote z okna wyskoczyc, ze niby na co te pieniadze?to jakis żart, czasem wstyd ze jest sie facetem

  • bas 2010-05-06 14:33:43

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam! Jestem ojcem ktory sam wychowuje dwie corki.Matka dzieci odeszla 4 lata temu do innego faceta, urodzila dziecko, w tej chwli dziecko ma 1,5 roku. Matka dzieci placi alimenty w wysokosci po 300 zl na kazde z corek.Dziewczyny maja 10 i 15 lat.Mlodsza corka jest dzieckiem niepelnosprawnym, ma wade wrodzona kregoslupa.6 razy w miesiacu jezdze z corka na rehabilitacje i w zwiazku z tym nie moge podjac stalej pracy(mam wybor,albo zdrowie dziecka albo praca,pracuje dorywczo).Chcialbym zlozyc pozew o podniesienie wysokosci alimentow.Do jakiej kwoty moge zadac podwyzszenia alimentow? Matka dzieci pracuje i zarabia okolo 2000 zl.

  • Adam 2010-03-28 17:16:54

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Jestem rolnikiem i doczekałem sie dziecka z kobietą która jest moja sąsiadką chciałbym wiedzic ile naliczy mi sąd alimentów na te dziecko bo wczesniej opisałem sie umową z nia ze dostanie 300 zl miesieczie a ona teraz chce podwyzki ile mi mogą przysądzic dodam tez ze mam duze kredyty do spłacenia nie wiem czy sad weznie to pod uwage

  • krzysiek 2010-03-24 19:34:09

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    witam ma pytanie mam 2 dzieci w wieku 2 lata i roczek. Jestem osoba bezrobotna jestem w trakcie rozwodu a zona zazadala alimentów w wysokosci po 500 zl miesiecznie na kazde z dzieci. Jakiej kwoty moge sie spodziewac miesiecznie zasadzonej przez sad. ???

  • merc 2010-02-04 19:46:40

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Witam zastanawia mnie fakt płacenia alimentów (ustalenia wysokości) przez jednego z rodziców....Przeczytałem że obowiązek utrzymania dziecka spoczywa na rodzicach dziecka i z tym sie zgadzam,tylko dlaczego jeden musi płacic dużo więcej od drugiego? rodziców jest dwóch i każdy z nich powinien dać taką samą kwotę na utrzymanie dziecka,dlaczego tak nie jest?

  • witek 2010-01-06 09:27:19

    Zmiana obowiązku alimentacyjnego

    Witam Ze wcześniejszego związku nieformalnego mam dziecko, na które płacę alimenty w wysokości 19% wynagrodzenia netto. Dziecko jest w wieku szkolnym W chwili obecnej jestem żonaty i posiadamy dwójkę dzieci. Planujemy zakup mieszkania. Niestety żona nie pracuje. Czy jest szansa na obniżenie tych alimentów i zmianę ich na kwotowe. Moje wynagrodzenie netto 4000 zł co daje 760 zł alimentów

  • ELA 2009-11-19 14:11:36

    Re: Od czego zależy wysokość alimentów - opinia prawna

    Czy moge sie ubiegac o podwyzszenie alimentow na dwoje dzieci(14,16lat,obecna kwota po 200 zl,zasadzona w 1997).Obecnie mieszkam za granica,a moj byly maz w Polsce i na ostatnie dziecko przysadzono-500zl)


Dodaj komentarz

Administratorem danych osobowych jest Legalsupport sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie przy ul. Karmelickiej 66. Podane przez Użytkownika dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji umowy i w zakresie niezbędnym do świadczenia usług oraz w celach statystycznych. Podanie danych osobowych przez użytkownika jest dobrowolne. Użytkownik ma prawo dostępu do ich treści oraz poprawy.

Pomoc prawna online

Zaufało nam już:
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 6
  • 4
  • 1
  • osób

Opinie naszych klientów

  • bozena

    ocena usługi:

    Z porad e-prawnik korzystamjuż drugi raz..Podobnie jak w 2013r tak i teraz otrzymałam fachową opinię ,piszą w sposób zrozumiały i tak jak piszą nie pobierają dodatkowych opłat za kolejne pytania w sprawie.Odpowiadają szybko i są godni polecenia. Bożena
  • Barbara

    ocena usługi:

    Dziękuję bardzo, za bardzo wyczerpującą odpowiedz na moje pytanie,jestem zadowolona z tej formy porady prawniczej,na pewno skorzystam jeszcze z usług prawników pracujących na tym portalu.Z poważaniem Barbara Adamczyk
  • Barbara Stusińska

    ocena usługi:

    Dziekujęza profesjonalną opinię oraz rzetelnie wykonaną pracę przez E-PRAWNIK Polecam w 100% Barbara
  • Juliusz

    ocena usługi:

  • Iwona

    ocena usługi:

    Dziękuję za szybką i zrozumiałą odpowiedź. Naprawde polecam!!!
  • ANETA

    ocena usługi:

    Witam. Bardzo jestem zadowolona z Państwa porady. Teraz jestem pewniejsza i bardziej stanowcza. Bardzo szczegółowo opisana sprawa. Dziękuję
  • Anna

    ocena usługi:

    Bardzo dziękuję za profesjonalną i czytelną opinię prawną, która wyjaśniła wszystkie moje wątpliwości. Polecam wszystkim !!! Pozdrawiam wszystkich prawników. Anna
  • Janusz Prager

    ocena usługi:

    Bardzo wyczerpująca opinia,poparta aktami prawnymi.Polecam Janusz
  • Jolanta

    ocena usługi:

    Dziekuje za wyczerpujaca opinie.Mam malo czasu na zajmowanie sie swoimi sprawami,a przez internet jest to super sprawa,dostaje wiadomosc do domu bez szukania kancelarii prawnych.Otrzymalam odpowiedz na poziomie jakiego oczekiwalam,jeszcze raz bardzo dziekuje. Z powazaniem. Jolanta
  • Daniela

    ocena usługi:

    Rzeczowa opinia, będę polecać innym usługi e-prawnik
  • Lucyna

    ocena usługi:

    Jestem bardzo zadowolona z udzielonej mi pomocy. W mojej małej miejscowości wiedza prawnicza adwokatów, notariuszy a przede wszystkim Referendarza KW ma wiele do życzenia. Poprostu Ci ludzie nie znają prawa ! Opinia prawna, którą otrzymałam była rzetelna i fachowa. Dalsza pomoc okazała się b.profesjonalna, dzięki czemu moja sprawa zakończyła się dla mnie pomyślnie -:) Wygrałam ! Jestem wdzięczna i każdemu polecam korzystanie z biura e-prawnik. Pozdrawiam z wyrazami szacunku. Lucyna
  • Monika

    ocena usługi:

    Bardzo obszerna ocena : rzeczowa, konkretna, wyczerpująca wszystkie prawne opcje. Przynajmniej z mojego punktu widzenia..Poziom świadczonych usług jest niewątpliwie wysoki.Czas oczekiwania na wycenę jest stosunkowo krótki jak również oczekiwanie na opinię prawną.Cena jest przystępna i na pewno adekwatna do jakości świadczonych usług.Kontakt z biurem klienta jest nienaganny. Pełen szacunek dla potencjalnego klienta.Polecam skorzystanie z usług prawników z e-prawnik.pl.
  • Teresa

    ocena usługi:

    Dziękuję za rzetelną opinię. Jest zrozumiała i poparta podstawą prawną. W przyszłości w razie kłopotów prawnych zapewne skorzystam z Państwa usług. Teresa
  • Halina

    ocena usługi:

    Dziekuję za wyczerpujące informacje - są zrozumiałe i poparte odpowiednią podstawą prawną. Jestem bardzo zadowolona.Polecam tę firmę innym.Powodzenia. Halina
  • Zdzisław

    ocena usługi:

    Opinia bardzo profesjonalna. Rozwiewa wszystkie wątpliwości. Gorąco polecam!!!
  • Andrzej

    ocena usługi:

    Korzystam z usług e-prawnik od dość dawna i jak dotychczas nie zawiodłem się. Polecam - Andrzej
  • czarodziejka42

    ocena usługi:

    profesjonalna i rzeczowa opinia . Pollecam .


Informujemy, iż zgodnie z przepisem art. 25 ust. 1 pkt. 1 lit. b ustawy z dnia 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych (tekst jednolity: Dz. U. 2006 r. Nr 90 poz. 631), dalsze rozpowszechnianie artykułów i porad prawnych publikowanych w niniejszym serwisie jest zabronione.

Zapytaj prawnika – skontaktujemy się z Tobą w ciągu godziny!

* pola wymagane