Archiwum Forum Czerwiec 2009
(108 tematów na forum)
-
Alimenty przy rozdzielności majątkowej gdy mąż się wyprowadził
przez: marika5 | 2009.6.27 0:40:20
Witam! jestem żona alkoholika, dodam, ze został zdiagnozowany przez biegłych sądowych. W chwili obecnej jest na terapii na oddziale dziennym-dochodzącym,w chwili obecnej na powrót zaczął pic grozi (...) czytaj dalej»
-
Budowa stacji kontroli pojazdów na działce rolnej
przez: gacko | 2009.6.28 14:5:46
Chciałbym wybudować stację kontroli pojazdów na działce rolnej, czy jest możliwość budowy jeśli w planie przestrzennego zagospodarowania pole jest przeznaczone pod rolę? czytaj dalej»
-
Czy do sprzedaży piwa na targu potrzebna jest koncesja?
przez: Nalewak | 2009.6.28 19:49:52
Czy kiedy chcę sprzedawać piwo na targu, rynku lub giełdzie towarowej, potrzebuję jakiejś koncesji lub zezwolenia? czytaj dalej»
-
Czy pracodawca może zmusić do pracy na dwóch stanowiskach podczas L4?
przez: Aśka | 2009.6.29 14:50:9
Witam, Moja współpracowniczka z działu idzie na miesięczne L4. Okazało się, że w czasie jej nieobecności ja mam pełnić jej obowiązki. Jest to odmienne stanowisko od mojego a więc dojdą mi (...) czytaj dalej»
-
Mieszkanie komunalne po śmierci najemcy - dziedziczenie prawa
przez: arika33 | 2009.6.29 16:47:27
Aniu też jestem z krakowa i mam identyczna sytuacje do twojej i niestety musze cie zmartwic ja juz jestem po sprawie sadowej w sadzie administracyjnym i niestety przegrałam. Też pisałam pisma ale (...) czytaj dalej»
-
Czy zostanę wyłączona z KRUS po wydzierżawieniu części gospodarstwa?
przez: irena180976 | 2009.6.29 22:32:26
Obecnie KRUS prowadzi przeciwko mnie postepowanie wyjasniajace moja sytuacje i najprawdopodobniej zostane wylaczona z ubezpieczenia od 2006 roku. Sprawa jest dla mnie nie do konca jasna i w zwiazku z (...) czytaj dalej»
-
Mieszkanie służbowe w policji po rozwodzie - kiedy utrata mieszkania
przez: wal sie | 2009.6.30 15:36:43
więc wal sie na ryj i dziwka twa to suka czytaj dalej»
-
Utrudnianie kontaktu z dzieckiem - problemy emocjonalne matki
przez: kris | 2009.6.30 20:26:36
wspolczuje ci odwiedzilem ta strone bo mam podobna sytuacje naprawde jest ciezka sprawa dla mnie dziecko jest naj wazniejsze czytaj dalej»