Archiwum Forum Sierpień 2015
(60 tematów na forum)
-
Jak wypełnić KRS-Z3 dla Sp.z o.o. przy odsprzedaży kilku udziałów między dwoma wspólnikami (spośród
przez: Sp. z o.o. | 2015.8.24 15:18:40
Jak wypełnić KRS-Z3 dla Sp.z o.o. przy odsprzedaży kilku udziałów między dwoma wspólnikami (spośród kilku)? Nic poza tym się nie zmienia. Z góry dziękuję za odpowiedź czytaj dalej»
-
Czy mogę sprzedać mieszkanie..
przez: Palis | 2015.8.25 12:21:19
wydaje mi sie, że skoro jest Pani współwłaścicielką, to musi Pani mieć zgodę drugiego współwłaściciela na sprzedaż mieszkania czytaj dalej»
-
przez: Dorean | 2015.8.26 10:20:47
Witam, mam pytanie dotyczące rejestru danych osobowych. Czy w tym rejestrze jako zbiór danych należy uwzględnić dane osobowe które są w komórce kadry i płace? Czy dane osób obecnie zatrudnionych (...) czytaj dalej»
-
Rozprawa o uregulowanie kontaktow
przez: AmandaAmanda | 2015.8.26 22:58:2
Witam. MAm jutro rozprawe o uregulowanie kontaktów i bardzo się boję. Mam 7 miesięcznego synka. Jego tata w ogóle się nim nie interesował. Widział go ostatnio jak mial 2 tyg. Nie mial czasu nawet (...) czytaj dalej»
-
wynajmuję mieszkanie, zalałem ubezp. sąsiada-czy płacę?
przez: jamjestteo | 2015.8.27 9:49:49
Dzień dobry. WYnajmuję miszkanie w kamienicy. Zalałem biuro znajdujące się pode mną - jest to biuro właściciela mieszkania, które wynajmuję. Szkoda: zniszczenie fragmentu sufitu podwieszanego (...) czytaj dalej»
-
Sprzedaż mieszkania w PL i zakup nieruchomości zagranicą
przez: marcin.korek | 2015.8.28 15:6:2
Wydaje mi się, że odkąd Chorwacja weszła do UE to te wszystkie formalności nieco się pozmieniały. Osobom, które poszukują informacji nt. nieruchomości zagranicą polecam kontakt ze specjalistami (...) czytaj dalej»
-
jak napisać wniosek o zwolnienie warunkowe z mow?
przez: Bartek | 2015.8.29 2:2:44
Witam mam pytanie jak napisać wniosek do sądu o wyjście warunkowe z mow ?? proszę o pomoc czytaj dalej»
-
Ile metrów mieszkania socjalnego przysługuje na rodzine 4 osobową
przez: lwwandowska | 2015.8.29 16:32:28
Ile metrów mieszkania socjalnego przysługuje na rodzine 4 osobową czytaj dalej»
-
przez: Grzegorz4534 | 2015.8.31 13:1:32
Naprawdę trudna sprawa, współczuję Ci, kobieto, że przechodzisz przez coś takiego. Niestety to tak jest z tym, kiedy mężczyzna mówi, że odejdzie od kobiety, później się wycofuje. Myślę, (...) czytaj dalej»
-
przez: Grzegorz4534 | 2015.8.31 13:24:36
Niestety nie znam się na prawie, a bardzo chciałbym pomóc. Przeglądam fora i nie wierzę jakie sytuacje spotykają niektórych ludzi. Sprawą alimentów z pewnością zajmie się Pan Domański, ma (...) czytaj dalej»