Archiwum Forum Maj 2019
(59 tematów na forum)
-
przez: MAdam90 | 2019.5.29 14:51:10
Nie wiem jaką masz lokalizację, ale kancelaria Iwo Klisz to specjaliści jakich mało. W moim przypadku chodziło nie tylko o rozwód, ale także o podział majątku i alimenty. Ja akurat mieszkam w (...) czytaj dalej»
-
wyłudzenie pienidzy / oszustwo internetowe
przez: paulinapaola75 | 2019.5.29 15:12:26
Witam, co mogę zrobić w zaistniałej sytuacji: znalazłam aukcje z telefonem w okazyjnej cenie i zdecydowałam się na jego zakup. "Pani" się zapierała, że nie wyśle mi go za pobraniem, gdyż już (...) czytaj dalej»
-
Były mąż nie płaci alimentów na czas, co robić?
przez: vanneye | 2019.5.29 17:51:35
Należy natychmiast udać się z tym do adwokata. Miałam podobną sytuację i pan Tomasz Dąbrowski ( swoją drogą to bardzo dobry adwokat Gliwice) w trymiga się nią zajął doradzając mi w niektórych (...) czytaj dalej»
-
przez: reden | 2019.5.29 19:1:41
Mam pytanie dot. zmiany barw klubowych. Córka zmieniła klub sportowy (akrobatyka sportowa). Wystąpiliśmy z wnioskiem do klubu macierzystego o zgodę na zmianę barw klubowych. Wnioski (w sumie (...) czytaj dalej»
-
Oszustwo internetowe / wyłudzenie pieniędzy
przez: paulinapaola75 | 2019.5.30 8:6:5
Witam, co mogę zrobić w zaistniałej sytuacji: znalazłam aukcje z telefonem w okazyjnej cenie i zdecydowałam się na jego zakup. "Pani" się zapierała, że nie wyśle mi go za pobraniem, gdyż już (...) czytaj dalej»
-
przez: Helamagma | 2019.5.30 17:21:7
Witam, proszę o poradę mądrych ludzi. Obecie przebywam na l4 ciąża - ciąża zagrożona jeszcze nie skończyłam pierwszego trymestr (l4 od 1.05 pierwsza ciaza). Pracuje w pewnej sieci handlowej (...) czytaj dalej»
-
przez: szklankawod | 2019.5.31 10:33:38
Przepraszam, ale formatowanie jest złe i cały tekst zlepił się w jedną całość. Chodzi o: definicja agregatowa; przepis centralny; przepis modyfikujący (moderator kompetencyjny. (...) czytaj dalej»
-
Samochód uszkodzony przez przewrócony znak drogowy podczas silnego wiatru
przez: *******@*****.*** | 2019.5.31 20:16:9
W styczniu br. we Wrocławiu, podczas silnego wiatru, przewrócił się znak tymczasowy na mój samochód. Została wezwana Policja i spisana notatka. Złożyłem roszczenie o odszkodowanie do wrocławskiego (...) czytaj dalej»
-
przez: Larsen123 | 2019.5.31 21:35:16
Witam kolegow. Problem polega na tym ze moj kolega bedzie sie staral o pozwolenie na bron mysliwska ale boji sie odmowy ze wzgledu na chorobe psychiczna ojca. Czy moze mu to przeszkodzic?? czytaj dalej»