Forum prawne
Prawo na co dzień
5162 tematów
138 tematów
572 tematów
1109 tematów
463 tematów
1590 tematów
151 tematów
616 tematów
1334 tematów
3671 tematów
480 tematów
Prawo w biznesie
2565 tematów
230 tematów
1094 tematów
26 tematów
2639 tematów
577 tematów
265 tematów
740 tematów
17 tematów
185 tematów
Ostatnie wpisy
Mieszkanie socjalne a dziedziczenie 1/3 mieszkania wlasnoaciowego
Dzień dobry. Czy jest wyjście z sytuacji inne niż odrzucenie swojej części spadku?Posiadam z mężem i dziećmi umowe najmu lokalu socjalnego (jesteśmy obecnie na liście do przydziału na lokal ... Zobacz wątek
Dzisiaj 14:5:37
Prawo do urlopu za staż pracy z zagranicy.
Dzień dobry.Pracuję na pełny etat w korporacji gastronomicznej.
Mam ponad 20 lat udokumentowanego stażu pracy. Z czego 12 przepracowałem legalnie w UK (mam na to dokumenty). 6 lat temu wróciłem ... Zobacz wątek
Dzisiaj 13:11:27
Fałszywe oskarżenia o stosowanie przemocy finansowej ...
Czy na podstawie fałszywych zeznań ,że to ja kazałem się jej pozbyć jak Ona twierdzi dorobku jej życia (czyli kuchenki,lodówki i paru mebli). Oraz faktu ,iż po siedmiu miesiącach płacenia rachunków ... Zobacz wątekDzisiaj 8:25:20
odmowa wydania rzeczy osobistych
Nigdy nie wierzyłam w rzucanie czarów ani magię, dopóki nie poznałam dr Ajayi, z którym skontaktowałam się za pomocą jego numeru telefonu: +2347084887094 na WhatsApp. Przechodziłam przez trudny ... Zobacz wątekWczoraj 13:36:52
DOBRY ADWOKAT -Rozwód, PODZIAŁ MAJĄTKU
Mecenas Magdalena Chróścielewska bardzo sie angażowała w moją sprawę, była zawsze świetnie przygotowana i bardzo aktywna na sali rozpraw i co najważniejsze OSOBIŚCIE nie wysyłając nikogo do ... Zobacz wątekWczoraj 2:44:11
ADWOKAT ROZWÓD KATOWICE
Mecenas Magdalena Chróścielewska bardzo sie angażowała w moją sprawę, była zawsze świetnie przygotowana i bardzo aktywna na sali rozpraw i co najważniejsze OSOBIŚCIE nie wysyłając nikogo do ... Zobacz wątekWczoraj 2:43:47
skuteczny adwokat prawo rodzinne ŁÓDŹ!!
Mecenas Magdalena Chróścielewska bardzo sie angażowała w moją sprawę, była zawsze świetnie przygotowana i bardzo aktywna na sali rozpraw i co najważniejsze OSOBIŚCIE nie wysyłając nikogo do ... Zobacz wątekWczoraj 2:43:34
Dział spadku, zachowek ADWOKAT POSZUKIWANY
Mecenas Magdalena Chróścielewska bardzo sie angażowała w moją sprawę, była zawsze świetnie przygotowana i bardzo aktywna na sali rozpraw i co najważniejsze OSOBIŚCIE nie wysyłając nikogo do ... Zobacz wątekWczoraj 2:43:22
Adwokat Łódź rozwód z zagranicy
Mecenas Magdalena Chróścielewska bardzo sie angażowała w moją sprawę, była zawsze świetnie przygotowana i bardzo aktywna na sali rozpraw i co najważniejsze OSOBIŚCIE nie wysyłając nikogo do ... Zobacz wątekWczoraj 2:43:10
Masz inne pytanie do prawnika?