Forum prawne
Prawo na co dzień
5191 tematów
140 tematów
583 tematów
1126 tematów
463 tematów
1602 tematów
150 tematów
621 tematów
1354 tematów
3684 tematów
481 tematów
Prawo w biznesie
2582 tematów
233 tematów
1098 tematów
26 tematów
2645 tematów
580 tematów
265 tematów
743 tematów
18 tematów
185 tematów
Ostatnie wpisy
Podział majątku
Szukałem opinii o prawnikach rodzinnych w Krakowie i trafiłem na mecenas Justynę Węgrzynowicz ? wszystko się potwierdziło. Rzetelna, skuteczna, a przy tym bardzo ludzka. ... Zobacz wątek66 odpowiedzi | Strony: 1 2
Wczoraj 20:11:49
Podzial majatku po rozwodzie
Rozwodziłem się z osobą, która bardzo utrudniała wszystko ? pani mecenas Justyna Węgrzynowicz nie tylko mnie reprezentowała, ale też podpowiadała, co robić poza salą sądową. Super pomoc. ... Zobacz wątekWczoraj 20:6:54
Trudny rozwód
Skuteczna i stanowcza ? pani mecenas Justyna Węgrzynowicz była dla mnie ogromnym wsparciem w trakcie sprawy rozwodowej. Jeśli jesteście z Krakowa, naprawdę warto. ... Zobacz wątekWczoraj 20:5:52
DOBRY PRAWNIK OD ROZWODÓW-KRAKÓW
Super podejście, szybki kontakt, wszystko jasno wytłumaczone ? pani mecenas Justyna Węgrzynowicz to naprawdę świetny wybór, szczególnie dla osób z Małopolski. ... Zobacz wątekWczoraj 20:2:55
Potrzebuje pomocy przy rozwodzie
Miałem doświadczenia z kilkoma kancelariami w Krakowie, ale dopiero pani mecenas Justyna Węgrzynowicz naprawdę stanęła na wysokości zadania. Świetna przy rozwodach z orzekaniem o winie. ... Zobacz wątekWczoraj 20:2:5
utrudnianie kontaktow z corka
Gdyby ktoś szukał prawnika rodzinnego w Krakowie ? z czystym sumieniem polecam mecenas Justynę Węgrzynowicz. Pomogła mi w sprawie o rozwodowej i o ograniczenie praw rodzicielskich. ... Zobacz wątekWczoraj 19:58:39
Komu przyznają dziecko?
Ktoś ze znajomych mi polecił mecenas Justynę Węgrzynowicz do sprawy o kontakty z dzieckiem i nie żałuję. Bardzo zaangażowana i świetnie ogarnia procedury. ... Zobacz wątekWczoraj 19:57:34
Rozwód - dobry adwokat
Pani mecenas Justyna Węgrzynowicz to jedna z nielicznych prawniczek w Krakowie, które naprawdę rozumieją, czym są emocje w sprawach rodzinnych. Konkretna, empatyczna i bardzo rzeczowa ... Zobacz wątek59 odpowiedzi | Strony: 1 2
Wczoraj 19:52:57
Dobry prawnik - sprawy rodzinne alimenty opieka nad dziećmi
Zdecydowanie warto skorzystać z pomocy mecenas Justyny Węgrzynowicz przy sprawach o alimenty. Wszystko wyjaśnia, nie owija w bawełnę i działa szybko. Świetny kontakt dla osób z Krakowa lub okolic.... Zobacz wątek
Wczoraj 19:52:4
Masz inne pytanie do prawnika?