Archiwum Forum Czerwiec 2013
(174 tematów na forum)
-
przez: many loored | 2013.6.26 23:3:18
mam pytanie, mieszkam w poniemieckim domu dwurodzinnym, gdzie prąd ze słupa jest puszczony do sąsiada, a u nas są wszystkie liczniki. Pytanie dotyczy ego, czy sąsiad moze odciąć mi prąd ( tym mnie (...) czytaj dalej»
-
przez: sewery, | 2013.6.27 9:25:52
Nie wiem skąd taka moda że na policje wołać psy, skąd taka moda że wszyscy chcą z nimi uprawiać sex \"Je***ać policję\" skąd ten pomysł, że to zło wcielone i ta mania utożsamiania ich z (...) czytaj dalej»
-
przez: kornelia_kot | 2013.6.27 9:30:41
Nie przejdzie, wpuść takie karty, to ci taką karę wlepią że pozamiatane. czytaj dalej»
-
Powierzchnia pod reklamę - współwłaściciele
przez: milenatre | 2013.6.27 9:32:15
Skąd taka opieszałość, ten wujek na pewno chce te powierzchnię reklamową czy co? Nie możesz udać się do niego z papierami? Tak nie będzie prościej? No chyba że macie jakiś konflikt, ale to (...) czytaj dalej»
-
przez: mariolla16 | 2013.6.27 9:33:45
Czynny żal, chyba powinno wystarczyć, ale i tak bym go złożył nawet jakby miał nie pomóc, bo na pewno nie zaszkodzi. To że pismo nie przyszło nie znaczy że nie przyjdzie. czytaj dalej»
-
Oskarżenie o dilerkę i przeszukanie mieszkania.
przez: Darek45 | 2013.6.27 9:36:46
Jak niczego nie znaleźli to za co mają cię wsadzić :)? To tka jakbym ja powiedział że jesteś talibem, widziałem jak wołasz allah akbar i strzelasz z broni i nosisz sztuczną brodę i turban. (...) czytaj dalej»
-
przez: mrozowskim | 2013.6.27 16:6:21
Komornik nie może wysłać takiego pisma sam z siebie. Musiała być przeprowadzana sprawa w sądzie. Skoro była sprawa w sądzie, to Pani chłopak musiał zostać o niej powiadomiony. Sprawa o alimenty (...) czytaj dalej»
-
podpisana umowa, a przedmiotu najmu nie przekazano
przez: mrozowskim | 2013.6.27 16:33:32
Jeśli fakt ten spowodował jakieś koszty po Waszej stronie (np. awaryjne wynajęcie znacznie droższego mieszkania), to macie prawo dochodzić odszkodowania od wynajmującego. czytaj dalej»
-
Pracodawca podpisuje się moim imieniem i nazwiskiem
przez: ????????????? | 2013.6.27 17:59:9
japan assists every one of us by including plenty of exceptional functions and attributes. This is a unvaluable item for any follower of japan. czytaj dalej»
-
przez: KANCER777 | 2013.6.27 22:10:8
Nie jestem prawnikiem ale pomyślcie - czy mozna karać dwa razy za to samo wykroczenie ? HEPTAGON czytaj dalej»
-
czy sprwę o podział majątku można przenieść do innego sądu?
przez: misia | 2013.6.27 22:36:36
czy adwokat może nie stawiać się na sprawy bezkarnie i oszukiwać, bo raz byłemu mężowi odmówił a na drugiej widniał na wokandzie że broni, a wystosował pismo, że zbyt póżno otrzymał powiadomienie (...) czytaj dalej»
-
Nie dałem się więcej wykorzystywać, zostałem wywalony ze stażu
przez: Namex | 2013.6.28 17:2:26
Tak jak w temacie. To co się działo na tym stażu po prostu przeszło już granice mojej cierpliwości. Na początek nazwa zawodu to Technik prac biurowych Zadania: - Obsługa marketingu bezpośredniego - (...) czytaj dalej»
-
czy można robić zmiany w grafiku podczas L4 ?
przez: Sławoj | 2013.6.28 20:7:19
czy można robić zmiany w grafiku podczas L4 ? Byłem na L4 od poniedziałku do piątku. W sobotę przyszedłem do pracy i w niedzielę miałem wolne. Jak dostarczałem zwolnienie to w grafiku miałem (...) czytaj dalej»
-
przez: Grażyna | 2013.6.28 21:33:28
Czy właściciel prywatnej kamienicy może bez zgody lokatora zrobić elektryczne ogrzewanie w mieszkaniu ,w którym mieszka? czytaj dalej»
-
Woollen chapeau and fresh and endearing fur add special sensation of the to the highest degree major
przez: ????????????? | 2013.6.29 14:38:42
Great ? I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped (...) czytaj dalej»
-
legalna praca za granicą w czasie urlopu wypoczynkowego
przez: ewelkka | 2013.6.29 17:54:22
Witam, chłopak jest zatrudniony od sierpnia 2012 (umowa na czas określony do 2017 roku). W czasie lipcowego urlopu wypoczynkowego planujemy wyjazd do Niemiec do pracy, z tego co wyczytałam na chwilę (...) czytaj dalej»
-
Proszę o pomoc godziny zamienione na pozbawienie wolności
przez: Miodek88 | 2013.6.29 19:28:57
Witam ponownie, chciałbym ponosić moje zapytanie bo nie wiem co robić, może ktoś mógłby mi pomoc... Miałem do odrobienie 120 godzin w mpo, jakiś czas temu odrobiłem 60 potem 3 miesiące nie chodziłem, (...) czytaj dalej»
-
przez: ???? GALAXY | 2013.6.29 22:34:27
I agree! For Ferrari brand headphones, they glimpse great. I could possibly never in my life accomplish that take a look. czytaj dalej»
-
jak uniknąć kary za samowolę budowlaną?
przez: ZDZISŁAW | 2013.6.30 10:7:26
JAK ZALEGALIZOWAC SAMOWOLE BUDOWLANA,JA JUZ NAWIEDZIŁ MNIE INSPEKTOR BUDOWLANY. CHODZI MI O SZOPE KTURA PRZEKSZTAŁCIŁEM W GANEK. czytaj dalej»
-
Czy może darować na mieszkanie dziecka tylko jeden wspłmałżonek
przez: wiola1 | 2013.6.30 11:11:29
Jestem formalnie w związku małżeńskim, wspólność majątkowa, ale tak naprawdę nie mieszka mąż z nami, nie ma wkładu finansowego na dom i dzieci (nie płaci alimentów), sama rozliczam się z (...) czytaj dalej»
-
Darowizna dla dziecka przez jednego z rodziców
przez: wiola1 | 2013.6.30 11:13:32
Jestem formalnie w związku małżeńskim, wspólność majątkowa, ale tak naprawdę nie mieszka mąż z nami, nie ma wkładu finansowego na dom i dzieci (nie płaci alimentów), sama rozliczam się z (...) czytaj dalej»
-
czy przelew pieniedzy dziecka na konto rodzicow bez podarowania tych pieniedzy to darowizna?
przez: LostinTrain | 2013.6.30 11:49:9
to zależy od kwoty. Bank ma obowiązek informowania GIIF (Generalny Inspektor Informacji Finansowej) o jednorazowym przelewie powyżej 15 000 Euro lub kilku transakcjach które po zsumowaniu przekraczają (...) czytaj dalej»
-
przez: ada07121 | 2013.6.30 17:43:32
Witam czy ojciec dziecka moze wymeldowac syna gdzie ma meldunek staly przy mnie czyli matce i zameldowac go u siebie? prosze o odpowiedzi adriana czytaj dalej»
-
umowa o prace a rachunek za szpital
przez: sylwan | 2013.6.30 21:3:14
odświeżam bo potrzebuje pomocy czytaj dalej»