ile kosztuje rozwód 2013?
Odpowiedzi w temacie ()

ile kosztuje rozwód 2013?
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Podwyższenie alimentów Wyczytałam, że o podwyższenie alimentów mogę starać się po roku od uprawomocnienia się wyroku. Czy to prawda? Pomóżcie. (madzia) Otrzymuje z Funduszu Alimentacyjnego (...) czytaj dalej»
-
KOSMICZNE ALIMENTY - RATUNKU jESTEM PO ROZWODZIE.DO TEJ PORY ZARABIAŁEM NIEZLE ALE NIESTETY DOPADŁA MNIE RECESJA NA RYNKU I MOJE DOCHODY WYNOSZĄ TERAZ 500 ZŁ Z UMOWY O PRACĘ I TO CO MI SIĘ UDA ZAROBIĆ (...) czytaj dalej»
-
Alimenty dla byłego współmałżonka Jestem po rozwodzie. Mój mąż został uznany winnym rozpadowi małżeństwa. Moja sytuacja finansowa uległa pogorszeniu. Chciałabym wystąpić o alimenty na swoją (...) czytaj dalej»
-
SONDA - ile dostajecie alimentów / ile chcielibyście Proponuję przeprowadzenie sondy: Proszę napiszcie w jednym zdaniu ile dostajecie alimentów, lub ile Sąd przyznał bez wzglądu na to, czy są (...) czytaj dalej»
-
podać do sądu czy nie??? Poproszę o poradę! Jestem mamą samotnie wychowującą 3-letnią dziwczynkę.Dziecko posiada moje nazwisko ponieważ z ojcem dziecka nie doszliśmy do sformalizowania związku (...) czytaj dalej»
-
Unieważnienie małżeństwa Kościelnego Prosze o pomoc.Mam 25 lat i od 2 lat jestem po rozwodzie cywilnym.Teraz chcialabym rowodu Koscielnego.Prosze mi pomoc bo nie wiem od czego mam zacząc.Bylam u (...) czytaj dalej»
-
Pozbawienie praw rodzicielskich ojca pomóżcie Czy jest możliwość pozbawienia ojca praw rodzicielskich i żeby także płacił alimenty. Proponował mi bym usuęła ciążę i wogóle nie interesował (...) czytaj dalej»
-
Wysokość alimentów - a dochody ojca Poszukuję informacji o tym, ile może wynieść maksymalna kwota alimentów w stosunku do dochodów ojca (zobowiązanego). Czy przepisy polskiego prawa wskazują (...) czytaj dalej»
-
ZAPRZECZENIE OJCOSTWA!!! Jak zaprzeczyć ojcostwu po upływie ustawowym okresie 6 miesięcy?Proszę o pomoc. (sylwek) ...powiem szczerze.... - mozna dobrym argumentem.... - prosze mi w skrocie opisac swoja (...) czytaj dalej»
-
Becikowe dokumenty, ile wynosi becikowe Od razu chciałbym przeprosić jeżeli napisałem w złym dziale. Mam pytanie, za 2 tygodnie mam wyznaczony porod, wiem, chcialabym wiec sie dowiedziec ile mam czasu (...) czytaj dalej»
-
Dobry adwokat -Płock Witam. Szukam adwokata z Płocka - do spraw rodzinnych. Mógłby ktoś polecić kogoś dobrego? Ale chodzi o rozwód? Ja miałam sprawę o alimenty. Na rozprawie były mąż potakiwał, (...) czytaj dalej»
-
zaległe alimenty - jak je wyegzekwować W 2000r. sąd zasądził od męża alimenty na dzieci. Nigdy dobrowolnie nie zapłacił ani złotówki. Komornik nie mógł ściągać alimentów, bo mąż był (...) czytaj dalej»
-
Jakie alimenty od bezrobotnego? Jaką wysokość alimentów zasądzi sąd od bezrobotnego młodego faceta, który uchyla się od legalnej pracy? ja w pozwie wpisałam 400zł,bo sama zarabiam 700, ale jak (...) czytaj dalej»
-
co z alimentami gdy była żona wychodzi ponownie za maz mam pytanie gdyż rozstałem sie z zona płace wysokie alimenty na dwie córki żona wyszła ponownie za mąż czy w związku z tym musze nadal (...) czytaj dalej»
-
mąż ma kochankę chcę rozwodu mąż ma kochankę(starszą od niego 10 lat) od 7 miesięcy mieszka z nią, z domu zabrał swoje osobiste rzeczy. Chcę wnieść sprawę o rozwód bo to nie jest jego pierwsza (...) czytaj dalej»