Ile będzie wynosić składka na ubezpieczenie zdrowotne 2012!?
Odpowiedzi w temacie ()

Hejka, pytanie mam. Niestety nie jestem w stanie znaleźć tej informacji na necie. Ktoś może mnie poinformować tutaj albo na priva ile będzie wynosić składka na ubezpieczenie zdrowotne do zus w 2012 roku? :)
Nie znalazłeś odpowiedzi?

Do końca jeszcze nie wiadomo, bo ma płaca minimalna wzrosnąć do 1500 zł, a co za tym idzie składki się zmienią. Więc nie wiadomo ile do końca wzrośnie składka.

o dzieki super strona;)

yes

ej już wiadomo co z tymi składkami?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Becikowe dokumenty, ile wynosi becikowe Od razu chciałbym przeprosić jeżeli napisałem w złym dziale. Mam pytanie, za 2 tygodnie mam wyznaczony porod, wiem, chcialabym wiec sie dowiedziec ile mam czasu (...) czytaj dalej»
-
Zus -odmowa wypłaty za chorobowe po okresie macierzyńskiego witam. Prowadzę 1 osobową działalność gospodarczą. Do 23.12 .2014 roku byłam na macierzyńskim. Zaraz po macierzyńskim byłam i jestem (...) czytaj dalej»
-
obliczanie pensji brutto-netto Proszę napiszcie mi jak się krok po kroku oblicza pensję. Ile i co od czego się odejmuje, ile procent. Proszę o szybką odpowiedź. Każdy pracownik zatrudniony na (...) czytaj dalej»
-
URLOP WYCHOWAWCZY PŁATNY CHCE SIE DOWIEDZIEC JAKTO JEST Z URLOPEM WYCHOWAWCZYM PLATNYM. OD 1 LISTOPADA ZACZYNAM PRACE. TERMIN PORODU MAM NA 8 MARCA WIEC 3,4MIESIACE POPRACUJE. ALE PONOC TRZEBA PRZEPRACOWAC (...) czytaj dalej»
-
Ile wynoszą składki na ubezpieczenie społeczne 2012 ? Dzień dobry, drodzy państwo. Próbuje porównać wzrost składek na ubezpieczenia społeczne z tego roku i przyszłego, niestety nie potrafię (...) czytaj dalej»