Ograniczenie Handlu Alkoholem 2012!!
Odpowiedzi w temacie ()

To temat dla naszych pa nów przede wszystkim chociaż ja sama jestem koneserką win, a także paru wódek, byle smakowych;)Już w kwietniu Bruksela może wprowadzić przepisy zmieniające prawo tak iż sklepy z alkoholem prowadzone będą wyłącznie przez państwo, w dodatku tylko na obrzeżach miast i otwierane na osiem godzin dziennie. Do tego surowe regulacje niemal wykluczające reklamę i marketing alkoholu. Czyli coś podobnego jak szwecja lub finlandia. Chyba nie lubie unii coraz bardziej.
Nie znalazłeś odpowiedzi?

ja jestem ZA, alkohol to nic dobrego

ta strategia ma zostać ostatecznie ustalona w UE do końca tego roku, takze escze jest czas.

Szkoda, ze nie na 15 minut. Totalna kontrola, regulacje unijne...Smiechu warte.

Już to przerabialiśmy w PRL. Był zakaz sprzedaży alkoholu do 13.00. Władza dbała żeby nie pić na czczo.

Zlikwidujmy prywatne sklepy z alkoholem- czytaj zlikwidujmy większość małych sklepów, bo na bułkach i serkach większość z nich padnie, a zastępy pracowników tych sklepów staną w kolejce po zasiłek...
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?