ile płaci zus za 1 uszczerbku na zdrowiu?
Odpowiedzi w temacie ()

ile płaci zus za 1 uszczerbku na zdrowiu 2013?
Nie znalazłeś odpowiedzi?

od pierwszego kwietnia 2013 roku zus za 1% uszczerbku na zdrowiu płaci 680 pln

od 1 04 2013 zus za 1% uszczerbku płaci 680 pln

Uległem wypadkowi w pracy umowa zlecenie czy nalezy sie odszkodowanie z zus ?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
wypadek przy pracy-czy należy mi się odszkodowanie Jakiś czas temu wykonując obowiązki zawodowe spadłam ze schodów i skręciłam nogę w stawie kolanowy. Na razie nie stwierdzono poważnego uszkodzenia (...) czytaj dalej»
-
Pracodawca przed sądem -praca bez umowy Witam.mam znajomą ktyóra prosiła mnie o poszukiwanie informacji na temat możliwości pozwania pracodawcy - pracowała bez umowy i została oskarżona o kradzież (...) czytaj dalej»
-
Zus -odmowa wypłaty za chorobowe po okresie macierzyńskiego witam. Prowadzę 1 osobową działalność gospodarczą. Do 23.12 .2014 roku byłam na macierzyńskim. Zaraz po macierzyńskim byłam i jestem (...) czytaj dalej»
-
CHOROBOWE Witam!Proszę mi odpowiedzieć za ile dni chorobowego płaci pracodawca a od ,którego dnia płaci ZUS/Chciałam też zapytać czy zakład pracy może rozwiązać ze mną umowę o pracę (...) czytaj dalej»
-
Kiedy i od kogo odszkodowanie?.I jeszcze kilka pytań! Witam, Poszukuje odpowiedzi na kilka bardzo ważnych pytań. W dniu 20/06/2006, w miejscu mojej pracy miał miejsce napad rabunkowy z użyciem niebezpiecznego (...) czytaj dalej»