Jak w PIT 2012 rozliczyć odszkodowanie?
Odpowiedzi w temacie ()

Hej, zdaje sobie sprawę z faktu, iż rozliczając PIT 2012 możemy rozliczyć sobie odszkodowanie. Nie zabardzo tylko wiem jak i za co odszkodownaie można odliczyć.
Jak w PIT 2012 rozliczyć odszkodowanie?
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
W jaki sposób rozliczyć się z podatku PIT za 2013 rok gdy były pracodawca nie wystawił PIT-11?
W jaki sposób rozliczyć się z podatku PIT za 2013 rok gdy były pracodawca nie wystawił PIT-11? W jaki sposób rozliczyć się z podatku PIT za 2013 rok gdy były pracodawca nie wystawił PIT-11? W (...) czytaj dalej»
-
PIT Dzień dobry. Mam takie pytanie czy jeśli nie pracowałam przez ostatni rok to czy muszę złożyć pit do urzędu?Z góry dziękuję za odpowiedzi Witam Mam pytanie czy zasiłek dla bezrobotnych (...) czytaj dalej»
-
Umowa o dzieło - zleceniodawca z Belgii. Witam, Wykonywałem umowę o dzieło dla zleceniodawcy z Belgii. Kwota którą otrzymałem po przeliczeniu przez bank wynosi 600zł. Zleceniodawca nie rozliczył (...) czytaj dalej»
-
Podatek od spadku - odziedziczona nieruchomość Odziedziczyłam po mamie 2/3 mieszkania własnościowego, o powiezchni 72 m2,jak mam obliczyć podatek, czy może nie muszę płacić podatku? Nie wiem (...) czytaj dalej»
-
Wypadek w pracy, L4 i odszkodowanie Tydzień temu miałem wypadek przy pracy. Rana cięta podczas pracy fizycznej, wezwano ambulans i miałem szytego kciuka lewej ręki. Lekarz wypisał L4. Pracodawca (...) czytaj dalej»