e-prawnik.pl Porady prawne

minimalne wynagrodzenie netto w 2011 r

Odpowiedzi w temacie ()

lukass29

15.2.2011

Witam jaka jest najniższa krajowa netto w roku 2011?Z góry dziekuję. Pozdrawiam

Nie znalazłeś odpowiedzi?

tomek42

2010-12-29 11:34:22

Witam Mam pytanie jak jest z minimalnym wynagrodzeniem od przyszłego roku?Jakies informacje do mnie dotarły, że wzrata o ile?Bardzo prosze o informacje na ten temat i z góry dziękuję

hugoB

2010-12-29 15:03:29

Witam o ile podnosi się kwota minimalnego wynagrodzenia w przyszłym roku?

wczesław

2011-01-11 14:39:05

Minimalne wynagrodzenie w roku 2011 wzrośnie o 69 zł. Płaca minimalna będzie wynosiła 1386 zł brutto, czyli o 5,2 % więcej w stosunku do stawki obowiązującej w roku 2010. Wraz ze zwiększeniem tej kwoty wrosną także inne świadczenia jak np. dodatek za pracę w nocy oraz wysokość odszkodowanie za dyskryminację.

ewunia41

2011-01-21 10:02:51

Witam Ile wynosi najniższe wynagroszenie w roku 2011, chodzi mi o kwotę netto?Z góry dziekuję za odpowiedzi

palcioW7

2011-02-23 15:26:40

Witam, czy komornik może zająć wynagrodzenie jeżeli zarabiam kwotę minimalną? I czy może zająć mi samochód - jeśli używam go do pracy ? Nie mogę nigdzie znaleźć konkretnej odpowiedzi? Pomóżcie!!

DODAJ POST W TEMACIE

Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!

Potrzebujesz porady prawnej?

PODOBNE TEMATY NA FORUM

• Najniższa krajowa 2011 netto ile wynosi ?? Najniższa krajowa 2011 netto można obliczyć według kwoty brutto, tj. w 2011 roku stawka minimalna brutto wynosi 1386 zł. tak więc: * najniższa krajowa (...) czytaj dalej»

• Czy dostanę zasiłek dla bezrobotnych ? Witam, mam pewien problem otóż nie wiem czy po pracy na obecnej umowie będzie mi się należał zasiłek dla bezrobotnych. Do tej pory byłem zarejestrowany (...) czytaj dalej»

• Kwota najniższa krajowa 2012 brutto. Czy kwota najniższej brutoo na przyszły rok to 1600zł? Właśnie coś takiego się dowiedziałem od kolegi z pracy, nie moge jednak tej informacji znalezc na necie. (...) czytaj dalej»

• Najniższe wynagrodzenie Potrzebuje dowiedziec sie jakie jest najnizsz wynagrodzenie ustalone przez Ministra Finansow. Gdzie moge znlesc takie informacje i na co sie powolywac. Pozdrawiam (pinto) Najniższe (...) czytaj dalej»

• ODSZKODOWANIE za słup / linia energetyczna na działce Wysokie ODSZKODOWANIA (do 10 lat wstecz) za bezumowne korzystanie z mienia, czyli zajęcia terenu pod sieci energetyczne (np. przewody biegnące (...) czytaj dalej»

• KOMORNIK Witam.Zwracam się z prośbą o sposób postępowania w następującej sprawie;W 1996 roku przyszedł na świat mój syn,bardzo szybko rozwiązaliśmy związek z żoną.Pieniążki na alimenty (...) czytaj dalej»

• minimalne wynagrodzenie 2011 netto Witam Ile wynosi najniższe wynagroszenie w roku 2011, chodzi mi o kwotę netto?Z góry dziekuję za odpowiedzi czytaj dalej»

• URLOP WYCHOWAWCZY PŁATNY CHCE SIE DOWIEDZIEC JAKTO JEST Z URLOPEM WYCHOWAWCZYM PLATNYM. OD 1 LISTOPADA ZACZYNAM PRACE. TERMIN PORODU MAM NA 8 MARCA WIEC 3,4MIESIACE POPRACUJE. ALE PONOC TRZEBA PRZEPRACOWAC (...) czytaj dalej»

• Kwota wolna od potrąceń 2011 Jak wygląda sprawa z kwotą wolna od potrąceń w tym roku, ile wynosi? Ochronie przed potrąceniami sum egzekwowanych na mocy tytułów wykonawczych - na pokrycie należności (...) czytaj dalej»

• Brak wynagrodzenia przez rok Witam zainteresowanych Użytkowników, do których zwracam się o pomoci rady jak postąpić w poniższej sprawie. Proszę nie oceniać mojej naiwności oraz apeluję o rzeczową (...) czytaj dalej»

• Becikowe dokumenty, ile wynosi becikowe Od razu chciałbym przeprosić jeżeli napisałem w złym dziale. Mam pytanie, za 2 tygodnie mam wyznaczony porod, wiem, chcialabym wiec sie dowiedziec ile mam czasu (...) czytaj dalej»

• Wynagrodzenie nauczycieli w 2011 Witam jakie jest minimalne wynagrodzenie nauczycieli w 2011? Był podwyżki, a jak wygląda teraz średnie wynagrodzenie? Minimalne stawki wynagrodzenia zasadniczego od (...) czytaj dalej»

• Minimalne wynagrodzenie Prosze o jednoznaczne wyjaśnienie jak oblicza się kwotę wolną od egzekucji na wynagrodzeniu wiem że 3/5 jeżeli dotyczy alim. a 1/2 jeżeli innych dlugów ale czy te kwoty (...) czytaj dalej»

• zajął mi wynagrodzenie komornik zarabiam 1023 netto z tego zabiera mi zaklad 53,50 PZU Nastepnie 209,65 zakładowy fundusz swiadczen socjalnych pozyczka przelewaja mi na konto 760 pln ile moze mi w mojej (...) czytaj dalej»

• stawki zus w 2011, bardzo wzrosną? Jakie będą te stawki? bardzo wzrosną? ma ktoś jakieś informacje? Od 1 stycznia 2011 r. minimalne wynagrodzenie za pracę będzie wynosiło 1.386 zł, więc minimalna (...) czytaj dalej»