odpowiedzialność za błąd lekarski 2012.
Odpowiedzi w temacie (1)

poszukuje firmy która zajmuje sie odszkodowaniami za błędy lekarskie.
prosze o pilny kontakt.
Nie znalazłeś odpowiedzi?

Mogę polecić na maila kancelarię, która wygrała dla mnie sprawę o błąd lekarski - m5769@poczta.onet.pl
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
przez: Annegi | 2012.1.17 13:52:10
Możesz Wilkuś ubiegać się o odszkodowanie na drodze cywilnoprawnej. Z reguły zaczyna się od Sądu Rejonowego (w zależności od wysokości kwoty roszczenia). W grę wchodzi odszkodowanie za uszczerbek (...) czytaj dalej»
-
Błąd lekarski przy porodzie naszego maleństwa!!!
przez: czekuś | 2011.4.12 16:1:13
Witam. Lekarze popełnili błąd lekarski przy porodzie mojej żony. Nasze dziecko urodziło się z uszkodzonymi kończynami górnymi, bo lekarz źle odebrał poród i uszkodził rączki naszemu Maleństwu! Czy (...) czytaj dalej»
-
przez: jonasz2015 | 2018.7.16 11:19:52
Witam, poszukuję adwokata z doświadczeniem w prowadzeniu spraw że szpitalem o błąd lekarski. Legnica, Wrocław albo Lubin. Chyba że jest ktoś rewelacyjny w dalszej odległości czytaj dalej»
-
Pomoc w uzyskaniu odszkodowania
przez: Betakancelaria | 2021.8.14 8:58:12
Pomożemy Ci uzyskać odszkodowanie. Specjalizujemy się w pomocy prawnej w kwestii odszkodowań, działamy na terenie całego kraju. Bezpłatnie zweryfikujemy każdą sprawę. Pokrywamy za Klienta (...) czytaj dalej»
-
Szukam prawnika zajmującego się odszkodowaniami za błąd lekarski z wawy
przez: DarioKK | 2021.8.2 7:41:58
Jeżeli chodzi o Wawę to jak osobiście korzystałem z pomocy mec. Michała Krawczyka w sprawie wypadku komunikacyjnego. Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, pełna obsługa, nie musiałem martwić (...) czytaj dalej»
(Zobacz 52 odpowiedzi) | Strony: 1 2