rozliczenie PIT 2013
Odpowiedzi w temacie ()

Witam serdecznie,, czy będąc pracownikiem zatrudnionym na umowę o pracę na czas nieokreślony w firmie od ponad dwóch lat muszę rozliczyć się z urzędem skarbowym jeśli nie mam nic do odliczenia?
Nie znalazłeś odpowiedzi?

Jeśli nie rozliczał Cię pracodawca, to musisz się niestety rozliczyć na PIT-37. Polecam e-dekalracje do rozliczenia.
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
ile kosztuje rozliczenie pit 37 za 2013? ile kosztuje rozliczenie pit 37 za 2013? czytaj dalej»
-
Nagroda finansowa z USA, a rozliczenie podatkowe Jestem pracownikiem polskiej firmy, z którą mam podpisaną umowe o pracę. od 2013 roku. W połowie 2018 r. pewnej firmie zarejestrowanej w Stanach Zjednoczonych (...) czytaj dalej»
-
Ulga na dzieci 2013 Jak wygląda przyznawanie obecnie ulga na dzieci, tzn. jest ten próg jakiś ale ile on wynosi, czy to suma netto czy brutto, czy na każdą osobę czy tylko dorosłą i jak się da (...) czytaj dalej»
-
Becikowe dokumenty, ile wynosi becikowe Od razu chciałbym przeprosić jeżeli napisałem w złym dziale. Mam pytanie, za 2 tygodnie mam wyznaczony porod, wiem, chcialabym wiec sie dowiedziec ile mam czasu (...) czytaj dalej»
-
W jaki sposób rozliczyć się z podatku PIT za 2013 rok gdy były pracodawca nie wystawił PIT-11?
W jaki sposób rozliczyć się z podatku PIT za 2013 rok gdy były pracodawca nie wystawił PIT-11? W jaki sposób rozliczyć się z podatku PIT za 2013 rok gdy były pracodawca nie wystawił PIT-11? W (...) czytaj dalej»