Vat od paliwa 2011?
Odpowiedzi w temacie ()

Witam Czy w roku 2011 będzie można dalej odliczać podatek VAT od paliwa?Z góry dziękuję za informacje
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
vat od paliwa 2011 Zgodnie z ustawą z dnia z dnia 16 grudnia 2010 r. o zmianie ustawy o podatku od towarów i usług oraz ustawy o transporcie drogowym - art. 4 ustawy - w okresie od dnia wejścia w życie (...) czytaj dalej»
-
vat od paliwa 2011 Obniżenia kwoty lub zwrotu różnicy podatku należnego nie stosuje się do nabywanych przez podatnika paliw silnikowych, oleju napędowego oraz gazu, wykorzystywanych do napędu samochodów (...) czytaj dalej»
-
vat od paliwa 2011 - co i jak ??? Stracą na tym przede wszystkim konsumenci, którzy zapłacą więcej np. za usługi kurierskie, pocztowe oraz produkty spożywcze. Obecnie w przypadku zakupu samochodów (...) czytaj dalej»
-
odliczenie vat od paliwa 2011 Witam Jak to w końcu jest w tym nowym roku od jakich aut mozna wkońcu odliczyć VAT od paliwa?Z góry dziękuję czytaj dalej»
-
vat od paliwa 2011 zostanie na stałe? Został podniesiony VAT ale słyszałem również, że ma to być po pewnym czasie cofnięte. Wydaje mi się, że państwo nie tak szybko zrezygnuje z dodatkowego (...) czytaj dalej»
-
odliczanie vat od paliwa w 2011 Samochód dostawczy o ciężarze poniżej 3500, mający OBT stwierdzający, że jest ciężarowy, będzie obowiązywać zawieszenie w odliczaniu Vat od zakupionego paliwa? (...) czytaj dalej»
-
Odliczanie VAT od paliwa w 2011, jakie samochody Ja już się pogubiłem i zastanawiam się od jakich samochodów można odliczać VAT od paliwa? Ustawa zawiesza na okres dwóch lat możliwość odliczenia (...) czytaj dalej»
-
odliczanie podatku vat od paliwa w 2011 r. Witam Mam pytanie w jakim w końcu przypadku mozna odliczyć podatek od paliwa?Z góry dziekuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam czytaj dalej»
-
Vat od ciężarówki Art 88 ust 1 pkt 3 z 11 marca 2004 mowi o odliczeniu Vat od paliwa do samochodu ciężarowego. z podanego wzoru wynika iz moje mondeo combi ma za małą (o 1 kg) ładownośc i nie (...) czytaj dalej»
-
VAT 2011 - jakie zmiany ??? Najważniejsze zmiany wprowadzone do ustawy o VAT obejmują: 1) zmiany w zakresie stawek podatku VAT, 2) dostosowanie do PKWiU 2008 (zmiany m.in. w załącznikach do ustawy (...) czytaj dalej»
-
VAT-paliwo-2011-auta Witam Czy od 2011 roku zmieniają się przepisy w zakresie odliczania podatku VAT od paliwa zakupionego do samochodów ciężarowych? Czy wiecie coś na ten temat?Ciagle coś mówia (...) czytaj dalej»
-
vat 2011 zmiany Nowych przepisów w ustawie o VAT jest naprawdę dużo. Do najistotniejszych zmian, jakie ustawodawca wprowadził do sytemu VAT zaliczają się: * Zmiany w zakresie stawek VAT. * Dostosowanie (...) czytaj dalej»
-
vat od paliwa do samochodów z kratką w 2011 Witam Czy można odliczać VAt od paliwa w autacj w kratka w roku 201?Z góry dziękuję za wszelkie informacje czytaj dalej»
-
Rozliczenie podatku VAT od paliwa Witam Jakie sa zadasay rozliczenia podatku VAtT od paliwa w roku 2011?Z góry dziekuje czytaj dalej»
-
zakaz odliczania podatku Vat od paliwa-kiedy? Witam Od kiedy nie będzie można odliczyc podaktu od paliwa wiem, że juz w roku 2011 ale czy juz 1 stycznia??Z góry dziekuję za inforamcje czytaj dalej»