zmiany prawne w 2012
Odpowiedzi w temacie (4)

hej, czy ktoś kumaty mógłby napisać jakie zmiany w prawie, nie jakie nowe prawa ale zmiany, maja wejsc z nowym rokiem.? pozdro 600;)
Nie znalazłeś odpowiedzi?

Większa ochrona zwierząt naprzykład:)

Większe szanse na zatrudnienie dla niepełnosprawnych rencistów!

Łatwiejsze wykonanie kar pozbawienia wolności na podstawie orzeczeń sądów państw UE

Nowelizacja ustawy o postępowaniu w sprawach nieletnich
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Zmiany w kodeksie pracy 2012 odciążą pracodawców?
przez: stachuK | 2011.12.6 12:8:55
Gdzie można więcej o tym poczytać, skąd braliście inforamcje?? czytaj dalej»
-
Zmiany w 2012 dotyczące najmu lokali komunalnych.
przez: wielawa | 2012.7.5 10:4:39
Ministerstwo Infrastruktury szykuje zmiany w najmie lokali komunalnych. Głównie chodzi o podwyżki czynszów, zmiany w zasadach najmu lokali komunalnych. więcej na ten temat tutaj... ---> http://prawo-porady.pl/artykuly,projekt-zmian-w-przepisach-dotyczacych-najmu-lokali-komunaln ych-2012,434.html czytaj dalej»
-
przez: jędrek | 2011.11.17 11:11:13
hmmm... a ja jestem ciekaw jak się sprawa ma w przypadku innych działalności, zostanie wystawiona jakiś lista albo notatka mówiaca o tym w tym roku-tzn 2012r? czytaj dalej»
-
Dodatek mieszkaniowy 2012, szykują się zmiany?
przez: lupa.tom | 2011.11.16 9:27:14
Witam tak jak wyżej w temacie, szukam odpowiedzi?? Szykują się zmiany w dodatkach mieszkaniowych, chodzi mi przede wszystkim o zmiany w ilości osób na metraż i wysokość dochodu na osobę? czytaj dalej»
-
przez: hermin | 2011.4.16 15:53:7
witam. chciałbym się dowiedzieć, czy są przewidziane jakieś zmiany w tym temacie na 2012 rok??? z góry dziękuję za odpowiedź! czytaj dalej»