PESEL zamiast NIP 2011 , a rozliczenie roczne za 2010 rok !!!
Odpowiedzi w temacie ()

witam. chciałbym się dowiedzieć, czy już przy złożeniu rozliczenia rocznego PIT za 2010 rok wystarczy tylko sam numer PESEL? z góry dziękuję za odpowiedź!
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Zakup samochodu z niemiec- umowa i problem z VAT24 Witam. Kilka dni temu kupiłem auto z Niemiec, podpisałem umowę kupna- sprzedaży i na umowie tej sprzedający nie był ostatnim właścicielem pojazdu (...) czytaj dalej»
-
Najniższa krajowa 2011 netto ile wynosi ?? Najniższa krajowa 2011 netto można obliczyć według kwoty brutto, tj. w 2011 roku stawka minimalna brutto wynosi 1386 zł. tak więc: * najniższa krajowa (...) czytaj dalej»
-
Błagam pomóżcie,mam problem z INTRUM JUSTITIA!! Sprawa wyglada następująco,w maju tego roku idea zerwała ze mna umowę,za niepłacenie rachunków za 2 telefony.W lipcu zaczęła wypisywac do mnie (...) czytaj dalej»
-
PIT 2010 - jakie e-PITy złożymy przez Internet bez podpisu elektronicznego ?? SPRAWDŹ !
PIT 2010 - jakie e-PITy złożymy przez Internet bez podpisu elektronicznego ?? SPRAWDŹ ! Od 1 stycznia 2011 r. podatnicy będą mogli przesyłać dziewięć zeznań za 2010 rok bez stosowania bezpiecznego (...) czytaj dalej»
-
Nielegalny wynajem mieszkania, a meldunek... Witam! Poszukuję pilnie informacji na następujący temat. Wynajmowałem mieszkanie - jak się okazało właścicielka nie odprowadzała za nie podatku dochodowego (...) czytaj dalej»
-
PIT 37 instrukcja !!! Pit 37 druk składa się z kilku części, które należy odpowiednio i poprawnie wypełnić, aby oddać druk do urzędu skarbowego. Najpierw jest część wstępna pit 37 formularz, (...) czytaj dalej»
-
alimenty od obcokrajowca Mam dziecko z obcokrajowcem, ktory unika odpowiedzialnosci. Gdzie mam mu zalozyc sprawe o alimety i uznanie dziecka? Dziecko ma moje nazwisko (monia) Aktualnie przybywa nielegalnie (...) czytaj dalej»
-
ODSZKODOWANIE za słup / linia energetyczna na działce Wysokie ODSZKODOWANIA (do 10 lat wstecz) za bezumowne korzystanie z mienia, czyli zajęcia terenu pod sieci energetyczne (np. przewody biegnące (...) czytaj dalej»
-
Umowa kupna - sprzedaży samochodu - dwóch kupujących / sprzedających !!!
Umowa kupna - sprzedaży samochodu - dwóch kupujących / sprzedających !!! Jeżeli kupujących lub sprzedających jest kilku to należy podać dane wszystkich osób. Nie jest to nic skomplikowanego i (...) czytaj dalej»
-
samotna matka - rozliczenie roczne Do 2011 roku byłam osobą samotnie wychowującą dziecko - 12 letniego syna. W maju 2011 roku wyszlam za mąż,niestety okazało się to oszostwem. Jeszcze w 2011 złożyłam (...) czytaj dalej»
-
Co zrobić kiedy regularnie płacę alimenty a pomimo tego moja była oddała sprawę do komornika
Co zrobić kiedy regularnie płacę alimenty a pomimo tego moja była oddała sprawę do komornika Płace na bieżąco ustalone przez sąd alimenty, pomimo tego moja była oddała mnie do komornika, który (...) czytaj dalej»
-
PILNIE PROSZĘ O POMOC - alimenty u Komornika Może zacznę od tego że mój mąż ma zasądzone alimenty w kwocie 320 zł. na swoje 6-cio letnie dziecko.W 2006 r. sprawa trafiła do komornika z powodu (...) czytaj dalej»
-
Świadoma kradzież prądu. POMOCY! Witam, moim problemem jest kradzież prądu. Zacznę może od początku.. Dostałam mieszkanie komunalne po babci. Babcia zmarła dwa i pół roku temu w czerwcu. Wprowadziliśmy (...) czytaj dalej»
-
co z alimentami gdy była żona wychodzi ponownie za maz mam pytanie gdyż rozstałem sie z zona płace wysokie alimenty na dwie córki żona wyszła ponownie za mąż czy w związku z tym musze nadal (...) czytaj dalej»
-
PIT z PESEL czy z NIP?? Witam ma ważne pytanie czy zasada dotycząca osób, które nie prowadzą działalności gospodarczej i nie są zarejestrowanymi podatnikami VAT, w deklaracjach podają PESEL jest (...) czytaj dalej»