PIT 2010 - odliczenie Internetu ??
Odpowiedzi w temacie ()

W grudniu 2010 została mi wystawiona faktura za Internet. Zapłaciłam za nią dzisiaj. za jaki rok podlega odliczeniu ta faktura? z góry dziękuję za odpowiedź!
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
PIT 2010 - ulga za internet 2010 Ulga internetowa, a dokładnie odpis za wydatki ponoszone z tytułu użytkownika sieci Internet w lokalu będącym miejscem zamieszkania podatnika. Każdy może odpisać (...) czytaj dalej»
-
Program do pit 2010 Mam problem jak rozliczyć ulgę podatkową za internet? Na fakturze mam datę sprzedaży i wystawienia faktury grudzień 2010 natomiast w nazwie usługi dostęp do internetu 01/2011r. (...) czytaj dalej»
-
PIT 37 instrukcja !!! Pit 37 druk składa się z kilku części, które należy odpowiednio i poprawnie wypełnić, aby oddać druk do urzędu skarbowego. Najpierw jest część wstępna pit 37 formularz, (...) czytaj dalej»
-
Czy ulgę internetową można przenieść na drugi rok ?? W 2010 roku zapłaciłem za używanie internetu w sumie 1 tys. zł. Chcę skorzystać z ulgi internetowej. Czy w PIT za 2010 rok mogę odliczyć (...) czytaj dalej»
-
Zwrot kosztów za internet a ulga witam, czy jak skorzystam z ulgi na internet w rozliczeniu PIT za 2010 to otrzymam zwrot tych 750 zł?? Czy US zwraca całą kwotę poniesioną na dostęp do internetu?? (...) czytaj dalej»
-
Ulga internetowa - internet razem z telewizją cyfrową W 2010 roku kupiłam u operatora telekomunikacyjnego pakiet usług ? internet razem z telewizją cyfrową. Operator pobiera jedną opłatę za cały (...) czytaj dalej»