PIT 2012!!
Odpowiedzi w temacie ()

witam, czy za ten roky czy dopiero za nastepny bedzie mozna sie rozliczac przy uzyciu pesela a nie nipu?
Nie znalazłeś odpowiedzi?

za ten już można używać pesel\'a
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Jak w PIT 2012 rozliczyć odszkodowanie? Hej, zdaje sobie sprawę z faktu, iż rozliczając PIT 2012 możemy rozliczyć sobie odszkodowanie. Nie zabardzo tylko wiem jak i za co odszkodownaie można odliczyć. (...) czytaj dalej»
-
Rozliczenie dochodów dziecka w PIT 2012. Jako rodzice osób małoletnich musimy pamiętać, iż jeżeli nasze dziecko generuje jakiekolwiek przychody swoją osobą i działaniem musimy je rozliczyć. (...) czytaj dalej»
-
Bezrobotny musi rozliczyć PIT 2012? Bez pobierania zasiłku. Witam mam pytanie, czy osoba bezrobotnego nie pobierająca zasiłku, ma obowiązek rozliczenie się fiskusem? Zawsze musi rozliczyc, po prostu (...) czytaj dalej»
-
Pit 2012 program !! Witam. Prosta sprawa. Szukam naprawdę dobrego i łatwego w obsłudze programu do PIT 2012!! Jeśli miałbym polecić jakikolwiek program do rozliczania PITu to zdecydowanie program (...) czytaj dalej»
-
Program do rozliczania pit 2012. Witam serdecznie, poszukuje dobrego i autoryzowanego programu do rozliczania PIT 2012. Proszę o polecenia. Bomba tego szukałem właśnie;) alekW czytaj dalej»