składka na ubezpieczenie zdrowotne styczeń 2011
Odpowiedzi w temacie ()

Witam Mam takie pytanie ile wynosi składa na ubezpieczenia zdrowotne w rokuu 2011 za styczen?Z góry dziekuję za pomoc
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Składki ZUS za styczeń - grudzień 2011
Ubezpieczenia społeczne: * Emer. - 393,41 zł * Rent. - 120,92 zł * Chor. - 49,38 zł * Wyp. - 33,66zł (Składka na ubezpieczenie wypadkowe dla płatników zgłaszających nie więcej niż 9 osób (...) czytaj dalej»
-
ubezpieczenie zdrowotne 2011 r.- składka
Witam Mam pytanie ile wynosi skłądka na ubezpieczenie zdrowotne w roku 2011?Z góry dziekuję za odpowiedzi czytaj dalej»
-
Składka na ubezpieczenie zdrowotne pracownika w 2011 - ile procent?
Bardzo proszę o podanie mi aktualnych danych na temat ilości procent odprowadzanych na ubezpieczenie zdrowotne. czytaj dalej»
-
zus składka zdrowotna 2011 - JEST JUŻ KOMUNIKAT GUS !!!
Prezes GUS ogłosił już wysokość przeciętnego miesięcznego wynagrodzenia w sektorze przedsiębiorstw, włącznie z wypłatami z zysku, w czwartym kwartale 2010 r. Wynagrodzenie to wyniosło 3605,74 (...) czytaj dalej»
-
Ile będzie wynosić składka na ubezpieczenie zdrowotne 2012!?
Hejka, pytanie mam. Niestety nie jestem w stanie znaleźć tej informacji na necie. Ktoś może mnie poinformować tutaj albo na priva ile będzie wynosić składka na ubezpieczenie zdrowotne do zus w (...) czytaj dalej»
-
składka na ubezpieczenie zdrowotne 2011
Witam Mam pytanie w roku 2011 jaka składa ubezpieczeniowa obowiązuje?Z góry dziękuję za wszelkie informavje na ten temat czytaj dalej»
-
wysokość składki zdrowotne za m-c styczeń 2011
Witam Jaka jest wysokośc składni zdrowotnej za styczeń 2011?Z góry dziekuje czytaj dalej»
-
wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne w 2011 roku
Witam Jaka jest wysokość składki na ubezpieczenie zdrowotne w roku 2011?Z góry dziekuję za wszelkie informacje czytaj dalej»
-
zus podstawa stawki na ubezpieczenie zdrowotne 2011 rok
Witam Ile wynoszą stawki na ubezpieczenie w roku 2011?Z góry dziękuję czytaj dalej»
-
składki zus za styczeń 2011
Witam Ile wynoszą skłądki na ZUS za styczeń w roku 2011?Z góry dziękuje za informacje na ten temat czytaj dalej»