Podatek dochodowy na rpk 2011-osoby fizyczne
Odpowiedzi w temacie ()

Witam Mam pytanie jaki podatek dochodowy na rok 2011 od osób fizycznych się płaci?Z góry dziękuję za wszelkie informacje na ten temat
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Umowa o dzieło - podatek Proszę o pomoc. Zajmuję się tworzeniem stron internetowych i chciałbym podpisywać umowy o dzieło, tylko nie wszystko jest dla mnie jasne... 1. Czy koszty uzyskania przychodu (...) czytaj dalej»
-
Wynagrodzenie za udział w posiedzeniach Zarządu Firma jest spółką z ograniczoną odpowiedzialnością. Członek Zarządu jest związany z firmą kontraktem menadżerskim. Jakie plusy (lub minusy) (...) czytaj dalej»
-
dzierżawa serwisu internetowego a podatek? Witam, Nie prowadzę działalności gospodarczej, uruchamiam niedługo pewien serwis internetowy, w którym chciałbym udostępniać miejsce reklamowe. Ponieważ (...) czytaj dalej»
-
Jakie alimenty od bezrobotnego? Jaką wysokość alimentów zasądzi sąd od bezrobotnego młodego faceta, który uchyla się od legalnej pracy? ja w pozwie wpisałam 400zł,bo sama zarabiam 700, ale jak (...) czytaj dalej»
-
zaległości wobec ZUS ... zaległości wobec ZUS ... Dzień dobry , prowadzę stowarzyszenie kultury fizycznej które nie prowadzi działalności gospodarczej , które zatrudnia na umowę zlecenie trenerów. Trenerzy (...) czytaj dalej»