e-prawnik.pl Porady prawne

Podatek dochodowy na rpk 2011-osoby fizyczne

Odpowiedzi w temacie ()

halina41

15.12.2010

Witam Mam pytanie jaki podatek dochodowy na rok 2011 od osób fizycznych się płaci?Z góry dziękuję za wszelkie informacje na ten temat

Nie znalazłeś odpowiedzi?

DODAJ POST W TEMACIE

Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!

Potrzebujesz porady prawnej?

PODOBNE TEMATY NA FORUM

• Umowa o dzieło - podatek Proszę o pomoc. Zajmuję się tworzeniem stron internetowych i chciałbym podpisywać umowy o dzieło, tylko nie wszystko jest dla mnie jasne... 1. Czy koszty uzyskania przychodu (...) czytaj dalej»

• Wynagrodzenie za udział w posiedzeniach Zarządu Firma jest spółką z ograniczoną odpowiedzialnością. Członek Zarządu jest związany z firmą kontraktem menadżerskim. Jakie plusy (lub minusy) (...) czytaj dalej»

• dzierżawa serwisu internetowego a podatek? Witam, Nie prowadzę działalności gospodarczej, uruchamiam niedługo pewien serwis internetowy, w którym chciałbym udostępniać miejsce reklamowe. Ponieważ (...) czytaj dalej»

• Jakie alimenty od bezrobotnego? Jaką wysokość alimentów zasądzi sąd od bezrobotnego młodego faceta, który uchyla się od legalnej pracy? ja w pozwie wpisałam 400zł,bo sama zarabiam 700, ale jak (...) czytaj dalej»

• zaległości wobec ZUS ... zaległości wobec ZUS ... Dzień dobry , prowadzę stowarzyszenie kultury fizycznej które nie prowadzi działalności gospodarczej , które zatrudnia na umowę zlecenie trenerów. Trenerzy (...) czytaj dalej»