e-prawnik.pl Porady prawne

Abonament RTV za cały rok

Odpowiedzi w temacie ()

janina48

27.1.2011

Witam Ile wynosi kwota za całoroczny abonament za rok 2011?W jaki sposób mozna to opłacic?Z góry dziekuje za informacje

Nie znalazłeś odpowiedzi?

natta27

2011-01-24 13:45:32

Witam Interesuje mnie ile wynosi roczny abonament na rok 2011?Z góry dziękuję za odpowiedzi

tomek39

2011-01-27 12:13:24

Witam Ile wynosi roczna opłata za abonament RTV w roku 2011?Z góry dziękuję za informacje

czech-oslvac

2012-01-13 09:16:47

do kiedy trzeba zapłacic abonamnet telewizyjny? Chyba zapłace za cały rok z góry, wtedy jest taniej, tylko ile?

alwin

2012-01-13 11:14:59

całość do 25 stycznia, lub do 25 dnia kazdgo miesiaca.

adik_b

2012-01-13 11:52:39

Jak pan zapłaci za cały rok z góry to tak jakby miał pan jeden miesiac gratis.

hammpster

2012-01-19 09:47:03

Witam. nie wiem jak to sie stało ale rano sie obudziłem i stwierdzilem ze poraz pierwszy w zyciu im zapłace za to co puszczaja w TV. nie dlatego ze oglądnolem cos wartego uwagi, ale z powodu tego że likwidują klan, chce dac kase na to zeby powstało tym razem cos lepszego;]!! Jakie są obecnie stawki za tv i czy waszym zdaniem opłaca się płacić co miesiac czy z góry za więcej miesiecy?!

krystian18

2012-01-19 11:57:52

Opłata za używanie odbiornika telewizyjnego albo telewizyjnego i radiofonicznego wynosi 18,50 zł za jeden miesiąc.

Bogul

2012-01-19 12:50:49

jak widze te reklamy w tv ktore maja spowodowac ze mam sie zaczac wstydzic i placic to mi sie zal ich robi, i przelaczam na tvn;]

karmiła

2012-01-19 14:01:02

jak najbardziej sie oplaca, np za cały rok z góry zaplaci pan o 10% mniej. za poł roku 5%.

hammpster

2012-01-19 14:29:08

ja płaciłem dzisiaj 199,80 zł za cały rok kalendarzowy za tv i radio.

sossenka

2012-01-24 10:51:34

Hejka.
Tu sosna. Dawno zrezygnowałam z TV bo... bo sami wiecie zresztą, pewnie sami czasami macie ochote na coś podobnego. Radio to inna sprawa, i w sumie zdecydowałam się wreszcie zacząć płacić za to abonament. Jak powinnam zapłacić waszym zdaniem? Lepiej za rok z góry czy co np kwartał!? przelewem czy na poczcie?

zz low

2012-01-24 13:00:14

w takim wypadku nie, wiem bo sam miałem taki wypadek.

maly_77

2012-01-24 13:02:09

za samo radio to żadne pieniadze wiec zaplac z góry, nawet nie zauważysz teog w portfelu;)

totallll

2012-01-24 14:20:24

59,40 zł za rok za kwartał 15,85 zł.

DODAJ POST W TEMACIE

Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!

Potrzebujesz porady prawnej?

PODOBNE TEMATY NA FORUM

• ile wynosi abonament rtv za 2011 r Witam Ile wynosi abonament RTV za rok 2011?Z góry dziekuję za pomoc i wszystkie iformacje. Pozdrawiam Witam Mam pytanie od nowego roku zmienia się opłata za abonament (...) czytaj dalej»

• Nr konta bankowego za abonament rtv Witam , czy ktoś może wie jaki jest nr konta bankowego do wpłat za abonament rtv 2011? Numer konta bankowego jest ustalany indywidualnie dla każdego abonenta po (...) czytaj dalej»

• abonament za TV i radio Aż nie moge uwierzyć w to co wymyśliło SLD odnośnie ściągania abonamentu!!! Zastanawiam się czy z prawnego punktu widzenia listonosz ma prawo przeszukiwać mi mieszkanie??? (...) czytaj dalej»

• Opłata rtv na 2011 za cały rok Witam czy da się opłacić abonament za cały rok z góry? Czy można to wpłacić na to samo konto co abonament co miesięczny ? Wystarczy pomnożyć wartość przez (...) czytaj dalej»

• Abonament RTV 2011 !! Wysokość opłat za używanie odbiorników RTV 2011 RADIO * za jeden miesiąc - 5,35 zł * za dwa miesiące - 10,45 zł * za trzy miesiące - 15,50 zł * za sześć miesięcy - (...) czytaj dalej»

• Nielegalny wynajem mieszkania, a meldunek... Witam! Poszukuję pilnie informacji na następujący temat. Wynajmowałem mieszkanie - jak się okazało właścicielka nie odprowadzała za nie podatku dochodowego (...) czytaj dalej»

• abonament rtv do kiedy trzeba zapłacic abonamnet telewizyjny? Chyba zapłace za cały rok z góry, wtedy jest taniej, tylko ile? czytaj dalej»

• abonament rtv 2011 rok na jakie konto Witam Na jakie konta wpłaca sie opłate za abonament rtv?Z góry dziekuje za pomoc czytaj dalej»

• zaległe alimenty - jak je wyegzekwować W 2000r. sąd zasądził od męża alimenty na dzieci. Nigdy dobrowolnie nie zapłacił ani złotówki. Komornik nie mógł ściągać alimentów, bo mąż był (...) czytaj dalej»

• roczny abonament RTV na 2011 rok Witam Interesuje mnie ile wynosi roczny abonament na rok 2011?Z góry dziękuję za odpowiedzi czytaj dalej»

• alimenty - jak się pozbyć komornika Płace zasądząne mi alimenty dla syna w wysokości 200 zł miesiecznie i przez trzy lata nie zapłaciłem 3 raty (trzech miesięcy) i w dniu wczorajszym dostałem (...) czytaj dalej»

• Szukam dobrych świadków Co ci nie pasuje weź sobie DOPISZ !! całość z kupnem wszystkiego 300 tyś. zł. dwa ważne linki na samym dole ! Inwestujemy w 4 Ha ziemi (koszt około 120 tyś.).Kupujemy (...) czytaj dalej»

• Ratunku Kruk ściga PILNE Mam pytanie co robić w 1999 mąż zawarł umowe z cyfra + , w umowie zaznaczył iż opłaty abonamentowej bedzie dokonywał miesiecznie książeczką opłat. Cyfra została podłączona (...) czytaj dalej»

• opłata rtv na 2011 rok za okres półroczny Witam Ile wynosi łaczna opłata za poł roczny abonament TRV na rok 2011?w jaki spsób trzeba za niego zapłacić?Z góry dziekuję za pomoc czytaj dalej»

• Konkubinat a podzial majatku Żyjac w konkubinacie dokonywalem wielu zakupow i inwestycji, remont mieszkania konkubiny, zakupy sprzetu rtv i agd, kredyty zaciagane przez konkubine wszystko w wiekszosci (...) czytaj dalej»