Abonament RTV za cały rok - forum prawne
Witam Ile wynosi kwota za całoroczny abonament za rok 2011?W jaki sposób mozna to opłacic?Z góry dziekuje za informacje
Odpowiedzi w temacie: Abonament RTV za cały rok (14)
Witam
Interesuje mnie ile wynosi roczny abonament na rok 2011?Z góry dziękuję za odpowiedzi
Witam
Ile wynosi roczna opłata za abonament RTV w roku 2011?Z góry dziękuję za informacje
do kiedy trzeba zapłacic abonamnet telewizyjny? Chyba zapłace za cały rok z góry, wtedy jest taniej, tylko ile?
całość do 25 stycznia, lub do 25 dnia kazdgo miesiaca.
Jak pan zapłaci za cały rok z góry to tak jakby miał pan jeden miesiac gratis.
Witam. nie wiem jak to sie stało ale rano sie obudziłem i stwierdzilem ze poraz pierwszy w zyciu im zapłace za to co puszczaja w TV. nie dlatego ze oglądnolem cos wartego uwagi, ale z powodu tego że likwidują klan, chce dac kase na to zeby powstało tym razem cos lepszego;]!! Jakie są obecnie stawki za tv i czy waszym zdaniem opłaca się płacić co miesiac czy z góry za więcej miesiecy?!
Opłata za używanie odbiornika telewizyjnego albo telewizyjnego i radiofonicznego wynosi 18,50 zł za jeden miesiąc.
jak widze te reklamy w tv ktore maja spowodowac ze mam sie zaczac wstydzic i placic to mi sie zal ich robi, i przelaczam na tvn;]
jak najbardziej sie oplaca, np za cały rok z góry zaplaci pan o 10% mniej.
za poł roku 5%.
ja płaciłem dzisiaj 199,80 zł za cały rok kalendarzowy za tv i radio.
Hejka.
Tu sosna. Dawno zrezygnowałam z TV bo... bo sami wiecie zresztą, pewnie sami czasami macie ochote na coś podobnego. Radio to inna sprawa, i w sumie zdecydowałam się wreszcie zacząć płacić za to abonament. Jak powinnam zapłacić waszym zdaniem? Lepiej za rok z góry czy co np kwartał!? przelewem czy na poczcie?
w takim wypadku nie, wiem bo sam miałem taki wypadek.
za samo radio to żadne pieniadze wiec zaplac z góry, nawet nie zauważysz teog w portfelu;)
59,40 zł za rok
za kwartał 15,85 zł.
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Masz inne pytanie do prawnika?