Jaka jest opłata za rtv na 2011
Odpowiedzi w temacie ()

witam, interesuje mnie stawka opłat za radio i telewizje, czy gdzieś można znaleźć pełny taryfikator?
Nie znalazłeś odpowiedzi?

Radio - za jeden miesiąc - 5,35 zł - za dwa miesiące - 10,45 zł - za trzy miesiące - 15,50 zł - za sześć miesięcy - 30,65 zł - za rok - 58,75 zł TV lub TV i radio jednocześnie - za jeden miesiąc - 17,15 zł - za dwa miesiące - 33,45 zł - za trzy miesiące - 49,65 zł - za sześć miesięcy - 98,25 zł - za rok - 188,30 zł
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
ile wynosi abonament rtv za 2011 r Witam Ile wynosi abonament RTV za rok 2011?Z góry dziekuję za pomoc i wszystkie iformacje. Pozdrawiam Witam Mam pytanie od nowego roku zmienia się opłata za abonament (...) czytaj dalej»
-
ODSZKODOWANIE za słup / linia energetyczna na działce Wysokie ODSZKODOWANIA (do 10 lat wstecz) za bezumowne korzystanie z mienia, czyli zajęcia terenu pod sieci energetyczne (np. przewody biegnące (...) czytaj dalej»
-
Jak nie płacić abonamentu RTV? Mam pytanie, czy są jakieś sposoby na to żeby nie płacić zaległej opłaty za abonament RTV? Np. co w sytuacji gdy telewizoru nie mam od lat 4 bo sie zjarał albo (...) czytaj dalej»
-
Błagam pomóżcie,mam problem z INTRUM JUSTITIA!! Sprawa wyglada następująco,w maju tego roku idea zerwała ze mna umowę,za niepłacenie rachunków za 2 telefony.W lipcu zaczęła wypisywac do mnie (...) czytaj dalej»
-
Nr konta bankowego za abonament rtv Witam , czy ktoś może wie jaki jest nr konta bankowego do wpłat za abonament rtv 2011? Numer konta bankowego jest ustalany indywidualnie dla każdego abonenta po (...) czytaj dalej»