Nr konta bankowego za abonament rtv - forum prawne
Witam , czy ktoś może wie jaki jest nr konta bankowego do wpłat za abonament rtv 2011?
Odpowiedzi w temacie: Nr konta bankowego za abonament rtv (10)
Numer konta bankowego jest ustalany indywidualnie dla każdego abonenta po jego nr identyfikacyjnym, bądź po nr książeczki abonenckiej.
Witam, gdzie można znaleźć nr konta bankowego do wpłat za abonament rtv 2011?
Witam
czy może mi ktos odpowiedziec na moje pytanie dokładnie takie jak w temacie?Będę bardzo wdzięczna?Z góry dziekuję
Witam, czy w tym roku zmieniają się zasady nadawania kont bankowych do przelewów za abonament? Nadal obowiązuje rejestracja na stronie poczty polskiej? Czy mogę wpłacać na to samo konto co w zeszłym roku?
Witam
Gdzie mogę sie dowiedzieć na jakie konto wpłaca sie kwote za abonament RTV w 2011 roku?Z góry dziękuję za wszelkie iformacje
Witam
Mam pytanie dokładnie takie w jak w temacji, czy może kotś mi odpowiedzieć?Z góry dziękuję
Należy udać sie na pocztę w swoim miejscu zamieszkania. Już od trzech lat płacę abonament na konto, ale druki do przelewów przysłano mi pocztą, mieszkam w rejonie Bydgoszczy myślałam ,że już cała Polska jest objęta tym systemem płatnosci a widzę, że nie.
Witam
Jak ajest kwota abonamentu RTV na rok 2011?Będę wdzięczna za informacje
Witam
Na jakie konta wpłaca sie opłate za abonament rtv?Z góry dziekuje za pomoc
To jest żenujące, że nie mogę znaleść konta bankowego RTV. To co tu wypisują to jest zwykłe dziadostwo. Dawno książeczki już nie posiadam, a płacę przez ipko. Nie powinno być problemu, a tu jeszcze trzeba gdzieś dzwonić lub pędzić na pocztę. Tak się traktuje poważnego klienta. Nie płacę mam to gdzieś, zresztą nie ma za co, te ohydne i natrętne reklamy psują mi tylko nerwy, a RTV ma to gdzieś
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Masz inne pytanie do prawnika?