Nr konta bankowego za abonament rtv
Odpowiedzi w temacie ()

Witam , czy ktoś może wie jaki jest nr konta bankowego do wpłat za abonament rtv 2011?
Nie znalazłeś odpowiedzi?

Numer konta bankowego jest ustalany indywidualnie dla każdego abonenta po jego nr identyfikacyjnym, bądź po nr książeczki abonenckiej.

Witam, gdzie można znaleźć nr konta bankowego do wpłat za abonament rtv 2011?

Witam czy może mi ktos odpowiedziec na moje pytanie dokładnie takie jak w temacie?Będę bardzo wdzięczna?Z góry dziekuję

Witam, czy w tym roku zmieniają się zasady nadawania kont bankowych do przelewów za abonament? Nadal obowiązuje rejestracja na stronie poczty polskiej? Czy mogę wpłacać na to samo konto co w zeszłym roku?

Witam Gdzie mogę sie dowiedzieć na jakie konto wpłaca sie kwote za abonament RTV w 2011 roku?Z góry dziękuję za wszelkie iformacje

Witam Mam pytanie dokładnie takie w jak w temacji, czy może kotś mi odpowiedzieć?Z góry dziękuję

Należy udać sie na pocztę w swoim miejscu zamieszkania. Już od trzech lat płacę abonament na konto, ale druki do przelewów przysłano mi pocztą, mieszkam w rejonie Bydgoszczy myślałam ,że już cała Polska jest objęta tym systemem płatnosci a widzę, że nie.

Witam Jak ajest kwota abonamentu RTV na rok 2011?Będę wdzięczna za informacje

Witam Na jakie konta wpłaca sie opłate za abonament rtv?Z góry dziekuje za pomoc

To jest żenujące, że nie mogę znaleść konta bankowego RTV. To co tu wypisują to jest zwykłe dziadostwo. Dawno książeczki już nie posiadam, a płacę przez ipko. Nie powinno być problemu, a tu jeszcze trzeba gdzieś dzwonić lub pędzić na pocztę. Tak się traktuje poważnego klienta. Nie płacę mam to gdzieś, zresztą nie ma za co, te ohydne i natrętne reklamy psują mi tylko nerwy, a RTV ma to gdzieś
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
Podanie konta bankowego naprawienie szkody
W tamtym roku zostałem oszukany na OLX na 850 zł. Dzisiaj dostałem pismo z sądu, że mam podać numer konta bankowego do naprawienia szkody w ciągu 1 miesiąca. Rozumiem, że ten numer konta bankowego (...) czytaj dalej»
-
bank [BNP Paribas security services PARYŻ]żąda ode mnie założenia konta bankowego pod grożbą
bank [BNP Paribas security services PARYŻ]żąda ode mnie założenia konta bankowego pod grożbą niewypłacenia należnych mi pieniędzy.CZY istnieją jakieś przepisy nakazujące mi to zrobić? Ne (...) czytaj dalej»
-
pełnomocnictwo do konta bankowego a prawo spadkowe
Bardzo proszę o wyjaśnienie następującej kwestii.Pewna osoba wystawiła "pośmiertne" pełnomocnictwo do konta bankowego. Po jej śmierci pełnomocnik podjął pieniądze. Czy w świetle (...) czytaj dalej»
-
kradzież środków z konta bankowego
Witam. Mój młodszy brat najprawdopodobniej korzystał z konta internetowego bankowego mojej koleżanki. Najprawdopodobniej wyprowadził z niego niewielką sumę pieniędzy. Brat nie chce się przyznać. (...) czytaj dalej»
-
skradziono mi PIN i nr konta
Moj numer konta bankowego i PIN zostały skradzione. Czy złodziej może to jakoś wykorzystać?? np wypłacić pieniądze, albo kupić sobie coś przez internet?? prosze o pilną opmoc czytaj dalej»
-
Zajęcia komornicze
Witam wszystkich < Mój mąż ma egzekucje komornicza i zablokowanie konta bankowego jak i wyłaty a aktualnie nie pracuje . Czy jeśli jego penja przychodziła kiedyś na moje konta ale mąż nie jest (...) czytaj dalej»
-
abonament na wodomierz
Mam pytanie czy gmina legalnie wprowadziła abonament na wodomierze na wodę. Zaznaczam , że to są wodomierze przez nas kupione. Od marca biorą abonament za wodomierze a roczny abonament to całkowity (...) czytaj dalej»
-
Jak odzyskać cały zasiłek dla bezrobotnych ściągnięty przez komornika z konta bankowego?
Jak odzyskać cały zasiłek dla bezrobotnych ściągnięty przez komornika z konta bankowego? Czekałam na zasiłek dla bezrobotnych jaki wysłał mi UP na konto bankowe.Jest to jedyny mój dochód /na (...) czytaj dalej»
-
firma zagraniczna i konto bankowe w Polsce
Mieszkam w UK od kilku lat. prowadzę tu swoją działalność gospodarczą. Są to usługi świadczone online. Chciałabym rozszerzyć ją o Polskę. I tu rodzi się problem konta bankowego. Otwarcie (...) czytaj dalej»
-
jak wykreślić współwłaściciela konta bankowego?
jak wykreślić współwłaściciela konta bankowego? czytaj dalej»