16-17 listopada 2017, Poznań Prawo Pracy 2017/2018
Odpowiedzi w temacie ()

Zachęcam wszystkich do udziału w konferencji: Prawo Pracy 2017/2018, Kluczowe nowelizacje 2017 oraz planowane zmiany w 2018, czas pracy pracowników zadaniowych Wszelkie informacje na ten temat dostępne są pod linkiem: http://kongresprawapracy.pl/konferencje/prawo-pracy-20172018/konferencja-opis/
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
16-17 listopada 2017, Poznań Prawo Pracy 2017/2018 Zachęcam wszystkich do udziału w konferencji: Prawo Pracy 2017/2018, Kluczowe nowelizacje 2017 oraz planowane zmiany w 2018, czas pracy pracowników (...) czytaj dalej»
-
16-17 listopada 2017, Poznań Prawo Pracy 2017/2018 Zachęcam wszystkich do udziału w konferencji: Prawo Pracy 2017/2018, Kluczowe nowelizacje 2017 oraz planowane zmiany w 2018, czas pracy pracowników (...) czytaj dalej»
-
CHOROBOWE Witam!Proszę mi odpowiedzieć za ile dni chorobowego płaci pracodawca a od ,którego dnia płaci ZUS/Chciałam też zapytać czy zakład pracy może rozwiązać ze mną umowę o pracę (...) czytaj dalej»
-
Urlop dla nauczycieli dla poratowania zdrowia Jestem nauczycielką i chciałabym skorzystać z przysługującego mi urlopu dla poratowania zdrowia, ale dopiero od września, czyli od początku przyszłego (...) czytaj dalej»
-
W jakich przypadkach można oddać osobę starszą do domu opieki bez jej zgody?
W jakich przypadkach można oddać osobę starszą do domu opieki bez jej zgody? Moja krewna jest osobą starszą, wymagającą całodobowej opieki. Jest w pełni władz umysłowych, ale ma poważne problemy (...) czytaj dalej»
-
Co zrobić kiedy regularnie płacę alimenty a pomimo tego moja była oddała sprawę do komornika
Co zrobić kiedy regularnie płacę alimenty a pomimo tego moja była oddała sprawę do komornika Płace na bieżąco ustalone przez sąd alimenty, pomimo tego moja była oddała mnie do komornika, który (...) czytaj dalej»
-
Zus -odmowa wypłaty za chorobowe po okresie macierzyńskiego witam. Prowadzę 1 osobową działalność gospodarczą. Do 23.12 .2014 roku byłam na macierzyńskim. Zaraz po macierzyńskim byłam i jestem (...) czytaj dalej»
-
CZY KTOŚ SCIAGAL ALIMENTY PRZEZ PROKURATURE???? PROSZE O POMOC. Komornik nie jest w stanie sciagnąć zaległe alimenty- wskazał mi drogę PROKURATURA-co robic??? Jak sie załatwia takie sprawy? (Olka) (...) czytaj dalej»
-
gdzie można złożyć skargę na prac, obsługi w orange?? gdzie można złożyć skargę na prac, obsługi w orange?? gdzie mogę złożyć skargę na pracownika orange? matolek00 jak napisać zażalenie (...) czytaj dalej»