Zasiłku dla bezrobotnych 2011
Odpowiedzi w temacie ()

Witam, pobierałam zasiłek dla bezrobotnych przez 4 miesiące, teraz znalazłem sobie pracę i jestem na okresie próbnym (pobieram zasiłek aktywacyjny). Czy w momencie kiedy umowa nie zostanie mi przedłużona mam szanse na dalsze pobieranie zasiłku?
Nie znalazłeś odpowiedzi?
DODAJ POST W TEMACIE
Aby odpowiadać na forum musisz się zalogować!
Potrzebujesz porady prawnej?
PODOBNE TEMATY NA FORUM
-
wysokość zasiłku dla bezrobotnych 2011 Witam Jaka jest wysokość zasiłku dla osób bezrobotnych w roku 2011?Za wszelkie informacje z góry dziekuje czytaj dalej»
-
Czy dostanę zasiłek dla bezrobotnych ? Witam, mam pewien problem otóż nie wiem czy po pracy na obecnej umowie będzie mi się należał zasiłek dla bezrobotnych. Do tej pory byłem zarejestrowany (...) czytaj dalej»
-
kwota zasiłku dla bezrobotnych 2011 netto Witam Jak ajest kwota zasiłku dla ludzi bezrobotncy w roku 2011?za wszelkie informacje z góry dziekuje czytaj dalej»
-
URLOP WYCHOWAWCZY PŁATNY CHCE SIE DOWIEDZIEC JAKTO JEST Z URLOPEM WYCHOWAWCZYM PLATNYM. OD 1 LISTOPADA ZACZYNAM PRACE. TERMIN PORODU MAM NA 8 MARCA WIEC 3,4MIESIACE POPRACUJE. ALE PONOC TRZEBA PRZEPRACOWAC (...) czytaj dalej»
-
Jakie alimenty od bezrobotnego? Jaką wysokość alimentów zasądzi sąd od bezrobotnego młodego faceta, który uchyla się od legalnej pracy? ja w pozwie wpisałam 400zł,bo sama zarabiam 700, ale jak (...) czytaj dalej»